tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 514
- Πόντοι
- 21
Εφόσον μπορείτε καθημερινή από Τρίτη έως Πέμπτη πρωί
Αυτό θα γινόταν ωραία σκηνή σε ταινία με τον Τσάκωνα υποδυόμενο εσένα και τον Τάσο Κωστή υποδυόμενο το τραβελι ( βλ. ανάλογη ταινία με Τσάκωνα υδραυλικό)άστο καλύτερα... η φωτό με το πρόσωπο δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα.. έκανα την καταδρομική... την ψυλιάστηκα όταν μπήκα στο δωμάτιο κι ήταν θεοσκότεινα.. φόραγε και μια δερμάτινη μάσκα προφανώς για να κρύβει τα αντρικά χαρακτηριστικά.. ήταν και λιγουλάκι αξύριστη.. το εργαλείο καλό αλλά ποτέ δεν ήρθε σε πλήρη στύση παρ ότι ήμουν κι ο πρώτος της πελάτης.. είχαμε κανονίσει για τις 12 το μεσημέρι 150 με χύσιμο... τελικά δεν τα κατάφερε στο ενεργητικό κομμάτι γιατί είπε ότι ήμουν πολύ στενός.. κι έχυσε ενώ τον έπαιζε και ήθελε να της ρίχνω σφαλιάρες στο πρόσωπο (έβγαλα το άχτι μου).. κι εγώ στο στόμα της
Καλά ρε; 150 για τον δρακουμελ;;; έλεος!!!άστο καλύτερα... η φωτό με το πρόσωπο δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα.. έκανα την καταδρομική... την ψυλιάστηκα όταν μπήκα στο δωμάτιο κι ήταν θεοσκότεινα.. φόραγε και μια δερμάτινη μάσκα προφανώς για να κρύβει τα αντρικά χαρακτηριστικά.. ήταν και λιγουλάκι αξύριστη.. το εργαλείο καλό αλλά ποτέ δεν ήρθε σε πλήρη στύση παρ ότι ήμουν κι ο πρώτος της πελάτης.. είχαμε κανονίσει για τις 12 το μεσημέρι 150 με χύσιμο... τελικά δεν τα κατάφερε στο ενεργητικό κομμάτι γιατί είπε ότι ήμουν πολύ στενός.. κι έχυσε ενώ τον έπαιζε και ήθελε να της ρίχνω σφαλιάρες στο πρόσωπο (έβγαλα το άχτι μου).. κι εγώ στο στόμα της
Να είσαι καλά ρε φίλε.άστο καλύτερα... η φωτό με το πρόσωπο δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα.. έκανα την καταδρομική... την ψυλιάστηκα όταν μπήκα στο δωμάτιο κι ήταν θεοσκότεινα.. φόραγε και μια δερμάτινη μάσκα προφανώς για να κρύβει τα αντρικά χαρακτηριστικά.. ήταν και λιγουλάκι αξύριστη.. το εργαλείο καλό αλλά ποτέ δεν ήρθε σε πλήρη στύση παρ ότι ήμουν κι ο πρώτος της πελάτης.. είχαμε κανονίσει για τις 12 το μεσημέρι 150 με χύσιμο... τελικά δεν τα κατάφερε στο ενεργητικό κομμάτι γιατί είπε ότι ήμουν πολύ στενός.. κι έχυσε ενώ τον έπαιζε και ήθελε να της ρίχνω σφαλιάρες στο πρόσωπο (έβγαλα το άχτι μου).. κι εγώ στο στόμα της
τα έχω ζήσει... αγγελίες στις εφημερίδες και βουρ όποιον πάρει ο χάροςΌταν έκανα καταδρομικές παλιά μόνο με τηλέφωνο χωρίς να δω.Εκει να δεις ιστοριες
Χαχα..Που έχω μπει έχω δει και λέω πάω αμάξι γιατί ξέχασα να φέρω λεφτά και μου λέει θα κρατήσω το μπουφάν για να γυρίσω σίγουρατα έχω ζήσει... αγγελίες στις εφημερίδες και βουρ όποιον πάρει ο χάρος![]()
Τι μου θυμίζεις ... έπαιρνα τηλέφωνο με κάρτα από θάλαμο ή από το σταθερό μου . Έτσι συνάντησα την πρώτη μου το 2001 και την Φένια όπως και μία σούπερ καύλα αν την ξέρει κανείς Εμμανουέλα στην Ιπποκράτους ή Χ.Τρικούπη , 50-100 μέτρα από το σπίτι της Φένιας .τα έχω ζήσει... αγγελίες στις εφημερίδες και βουρ όποιον πάρει ο χάρος![]()
Οι περισσότερες το κάνουν .Το WhatsApp το ξέρετε; Στέλνεις μήνυμα και ρωτάς...Καλησπέρα. Καμία τρανς που να πηγαίνει με ζευγάρι; Σε λογική τιμή. Ευχαριστώ
Δεν νομίζω να το κάνουν οι περισσότερες. Και ναι το ξέρω WhatsApp . Ευχαριστώ που ρώτησες. Απλά η απαντήσεις είναι με γυναίκα με την καμία και για αυτό ρώτησα εδωμήνυμα
Πολλές το γράφουν ότι γουστάρουν να γαμάνε και γκόμενα κλπΔεν νομίζω να το κάνουν οι περισσότερες. Και ναι το ξέρω WhatsApp . Ευχαριστώ που ρώτησες. Απλά η απαντήσεις είναι με γυναίκα με την καμία και για αυτό ρώτησα εδω
νόμιζα πως είχε πολύ μικρό , όμορφη όμως πολύ ,την έχω πετύχει μία φορά στον ΑΒ και στον δρόμο 2 φορές ...κουκλί !Ένα θα σας πω.Lais calegari με παραδοσιακό 100ευρω το μισάωρο κ όχι 150 που έχουν όλες πλέον.Φερθειτε με ευγένεια και να είστε καθαροί και θα ερωτευτείτε.Και δεν ερωτεύομαι ευκολα.Πολυ πιο όμορφη από κοντά ,ειδικά όταν τελειώσαμε και έβαλε την ρόμπα της κ επιασε τα μαλλιά πισω,ήταν λες και έβλεπα κανονική γυναίκα.Προσοχη έχει παχυ εργαλείο ,όχι πολύ μακρύ.Δεν ενδείκνυται για πρωτάρηδες.Αγγλικα οριακά τέλεια και ο χώρος να ντρέπεσαι να πατήσεις με τα παπουτσια.Ελπιζω να βοηθησα.
τη παρασκευη τη συναντησα συγγρου και ρωτησα ποσο εχει? 300 μου λεει με φωνη φορτηγατζη και κλεινει τη πορτα. Ξενερωσα αλλα ειπα ευχαριστω . Κατι εβρισε χαμηλοφωνα και ρωτησα αν ειπε κατι. Εκει αρχιζει το θρασσος που λες να κατεβω κατω.... Τελος παντων απο τις πιο αντισεξουαλικες που εχω δει..Είχα ανεβάσει εδώ ερώτηση για το αν ξέρει κάποιος καμία από Χαλάνδρι κλπ μεριά.
Έμαθα λοιπόν για την nancy galos.
Δεν μπορώ να πω ότι την είχα πολύ ψηλά αλλά μιας και έχει καλό σώμα και είναι όπως μου είπαν προς τα εκεί είπα να της τηλ.
Τιμούλα στα 300 η ώρα.
Ε όχι ρε παιδιά.Δεν είναι δυνατόν.
Όπως και να έχει αν ξέρει κανείς κάποια άλλη προς τα εκεί ας πει.
ενας μουσατος εμφανιζεται στο whatsapp δεν εχει viberΞερει κανεις κατι?..50 για μιση ωρα ακουγεται σουπερ![]()
697 699 2399 Ευαγγελία τώρα Αθήνα yrv
Έλα μωρό μου να νιώσεις τι θα πει το χάνω τώρα για πάρτη σου Χώρος λουξ 697 699 2399 Μένω Βηλαρά 7 κέντρο Αθήνα Αγίου Κωνσταντίνου με σούπερ μπάνιο Κάλεσε με 50 ευρό για μια ώρα 100 1μιση ώρα Trans super hotkanesex.com