Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.062

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.276
Πόντοι
3.346
Aφου μπαίνεις κάθε έξι μήνες λογικό ακούγεται. Ή τουλάχιστον έτσι δείχνει αυτό το προφιλ

ναι απέχω από το site κατά διαστήματα γι' αυτό χάνω κάποια επεισόδια

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.276
Πόντοι
3.346
εδω βλεπω καποιοι γραφουν για 2008 και 2007 χρονολογιες για ξενες μουναρες, ωραιες εποχες τοτε αλλα πλεον εχουμε 2025

και τώρα εν έτη 2025 φέρνεις Ρωσίδα στην Ελλάδα αλλά το κόστος είναι τουλάχιστον 4κ-5κ (αεροπορικά, βίζα και δωράκι) για 7-10 μέρες λόγο του πολεμικού εμπάργκο
οι Ουκρανέζες έρχονται πιο φθηνά γιατί δεν υπάρχει κανένας ταξιδιωτικός περιορισμός αλλά είναι αναξιόπιστες σε σχέση με τις Ρωσίδες παίζει πολύ να σου φάει λεφτά και να μην έρθει.
Με ένα ετήσιο εισόδημα 40κ και πάνω μπορείς να φέρεις δυνατή Ρωσίδα μόνιμα στην Ελλάδα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.325
Πόντοι
3.556
Άρα για να καταλαβουμε οι Έλληνες του εξωτερικού που μένουν σε κοινόβιο σε καμαρούλα μια σταλια -με παρτουζα την τουαλέτα και μια κουζινα οι οποίοι πηγαίνουν στην δουλειά με το λεωφορείο ή το τρένο( κ τον δαγκώνουν απ' το κρύο κ την βροχη) είναι καλύτεροι από αυτούς που μένουν στην Ελλάδα σε κανονικά σπίτια με όλες τις ανέσεις κ με το αυτοκίνητό τους ή η μηχανή τους να τους περιμένει περιμένει στην πυλωτη για εξόρμηση. Ο κμν πχ. σε διαμορφωμένο γκαράζ μένει σε ένα ξεχασμένο χωριό της Γερμανίας με κοινή τουαλέτα κ κουζίνα. Μόνος του τα χει ποσταρει εδώ μέσα χωρίς ξύλο. Υγ. Για το που δουλεύει κ υπό ποιες συνθήκες ας το αφήσουμε καλύτερα είδαμε σε φωτό χέρια κ νύχια.
Τύπε , το παλικάρι ο φίλος μου που λέω , έχει 8 ακίνητα εξωτερικό. Πραγματικά ακίνητα όχι γκαρσονιέρες στα πατησια. Και για 50+ είναι μάχιμος, για αυτό γαμαει γκόμενες 25 χρόνια μικρότερες

Ο άλλος που επίσης γνωρίζω, είναι αρκετά μικρότερος , χωρίς την ίδια περιουσία , αλλά για πλάκα χτυπάει «απλές» κοπέλες της καθημερινότητας

Όσοι δουλεύουν σε συνθήκες γκασταρμπαιτερ (που δεν το πιστεύω για κμαν) και έξω και Ελλάδα μόνο φτηνές πουτανες γαμάνε

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.325
Πόντοι
3.556
Ο μέσος Ελληνας του 2008 ήταν ανταγωνιστικός,γαμούσε κι έδερβε.Ο μέσος Ελληνας σήμερα είναι για κλάματα,δεν είναι ελκυστικός για Ευρωπαίες γκόμενες.Αν είσαι στο 10% των αντρών εισοδηματικά,κοινωνικά,εμφανισιακά κάτι γίνεται.
Αρχιδια ανταγωνιστικός ήταν, απλά ήταν οι συγκυρίες μαζί του

Οι σλαβες πεινούσαν. Οι Σλάβοι ήταν γτπ και είχαμε τα νησιά και το δανεικό χρήμα. Εξίσου κοντοί , άσχετοι από καμάκι και πυρφόροι ήταν.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.276
Πόντοι
3.346

Οι σλαβες πεινούσαν. Οι Σλάβοι ήταν γτπ και είχαμε τα νησιά και το δανεικό χρήμα. Εξίσου κοντοί , άσχετοι από καμάκι και πυρφόροι ήταν.

1000% :thumbsup:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.747
Πόντοι
3.556
και τώρα εν έτη 2025 φέρνεις Ρωσίδα στην Ελλάδα αλλά το κόστος είναι τουλάχιστον 4κ-5κ (αεροπορικά, βίζα και δωράκι) για 7-10 μέρες λόγο του πολεμικού εμπάργκο
οι Ουκρανέζες έρχονται πιο φθηνά γιατί δεν υπάρχει κανένας ταξιδιωτικός περιορισμός αλλά είναι αναξιόπιστες σε σχέση με τις Ρωσίδες παίζει πολύ να σου φάει λεφτά και να μην έρθει.
Με ένα ετήσιο εισόδημα 40κ και πάνω μπορείς να φέρεις δυνατή Ρωσίδα μόνιμα στην Ελλάδα

Και αυτό δύσκολο είναι.Η βίζα από Ρωσία έχει 400 ευρώ αν εγκριθεί που δεν είναι σίγουρο,μόνο 10000 βίζες εγκρίνονται κατ έτος.Που για να εγκριθεί πρέπει να έχεις ήδη πληρώσει αεροπορικά,ξενοδοχείο.Για τα αεροπορικά της γκόμενας χρειάζονται τουλάχιστον 1200 ευρώ μέσω Κωνσταντινούπολης ή και παραπάνω.Και μετά πρέπει να της στείλεις 400 ευρώ για να βγάλει βίζα.Πώς θα της στείλεις αφού απαγορεύονται οι συναλλαγές με Ρωσία λόγω sanctions?Είναι αρκετά περίπλοκο και γίνεται συνεχώς δυσκολότερο,νέα μέτρα,νέοι περιορισμοί γαμώ το Ζελένσκυ σου γαμώ.
Εγώ το έκανα αλλά χάρη σε πληροφορίες που μου έδωσαν άλλες γκόμενες από Ρωσία για το πώς να στέλνω λεφτά.Αν δεν έχεις γνωστό που να μένει Ρωσία να σε βοηθήσει είναι αρκετά δύσκολο.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.276
Πόντοι
3.346
.Και μετά πρέπει να της στείλεις 400 ευρώ για να βγάλει βίζα.Πώς θα της στλείλεις αφού απαγορεύονται οι συναλλαγές με Ρωσία λόγω sanctions?

Αν έχεις άτομο εκεί μόνιμο κάτοικο Ρωσίας γίνεται η δουλειά εύκολα, αλλιώς σκούρα τα πράγματα
Υπάρχουν κάποιες κοπέλες που έχουν βίζα για Ευρώπη αλλά είναι ελάχιστες μέσα στο πλήθος των γυναικών

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.747
Πόντοι
3.556
Αν έχεις άτομο εκεί μόνιμο κάτοικο Ρωσίας γίνεται η δουλειά εύκολα, αλλιώς σκούρα τα πράγματα

Υπάρχουν τρόποι να παρακάμψεις τα sanctions αλλά δουλεύουν για λίγο μέχρι να τους πιάσουν μετα΄ ξανανοίγουν κτλ.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.747
Πόντοι
3.556

Ο μέσος Ελληνας τότε ήταν ΔΥ τριαντάρης με μέσο σταθερό εισόδημα 1500 ευρώ καθαρά το μήνα και έμενε σε δικό του διαμέρισμα Αθήνα.Εσκιζε αφού ο μέσος Πολωνός έβγαζε 400 ευρώ μηνιαίως,ο Τσέχος 500,ο Ουκρανός 200 και ο Ρώσος 300 και συχνά έμενε στο νοίκι.Τους είχε όλους στο τσεπάκι,μετρούσε 3 έως 10 φορές περισσότερο.
Τώρα ο μέσος Ελληνας είναι τριανταπεντάρης ως σαραντάρης με 1000 ευρώ μηνιαίως και ο Πολωνός τριαντάρης με 1500 ευρώ δικό του διάμερισμα,ο Τσέχος 1600,ο Ρώσος 800 και ο Ουκρανός 500.Πρακτικά έχει βγει εκτός συναγωνισμού.Δε συζητάμε στο μεσοδιάστημα πόσο τον ξεπέρασαν Ιταλοί,Ισπανοί και γερμανοειδείς εκεί τον πίνει κλαρίνο έχει καταντήσει αμελητέα ποσότητα.Αντε να συναγωνίζεται το Βούλγαρο και τον Αλβανό σε προτιμήσεις Ανατολικών.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.353
Τύπε , το παλικάρι ο φίλος μου που λέω , έχει 8 ακίνητα εξωτερικό. Πραγματικά ακίνητα όχι γκαρσονιέρες στα πατησια. Και για 50+ είναι μάχιμος, για αυτό γαμαει γκόμενες 25 χρόνια μικρότερες

Ο άλλος που επίσης γνωρίζω, είναι αρκετά μικρότερος , χωρίς την ίδια περιουσία , αλλά για πλάκα χτυπάει «απλές» κοπέλες της καθημερινότητας

Όσοι δουλεύουν σε συνθήκες γκασταρμπαιτερ (που δεν το πιστεύω για κμαν) και έξω και Ελλάδα μόνο φτηνές πουτανες γαμάνε
Αυτός ειναι ο υποτιθέμενος φίλος του μυαλού σου

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.325
Πόντοι
3.556

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.353
ηρεμιστε με τα ποσά και μην σας παρασύρει ο καουμπόη
Οι Ρωσίδες αν σας δουν λάρτζ θα σας πάρουν τα βρακια και με το δίκιο τους
Ούτε 4 ούτε 5 χιλιάρικα χρειάζεσαι, βλέπεται γι αυτούς που βρίζουν εμένα και τον @Νίο τι ζημιά κάνει ο καουμπόη στη πιάτσα και στο κοινό.
Στη σοβιετικη ρωσιδα ουκρανη δεν θα δώσετε λεφτά αν δεν την ξέρετε δεν την έχετε ξαναδεί,επίσης αν θέλει να έρθει με τα δικά της λεφτά και αν θέλει κασέρι θα έχει δωρεάν κεράσματα φαγητα και στέγη τίποτα άλλο
Βασικά αυτά ούτε καν να τα πείτε προκαταβολικά παίξτε το λαβ στόρι ρομάντζο και κάθε 50 ευρώ που θα χαλάτε για τη Ρωσίδα και την ουκρανη να το ζυγίζετε σωστά αν αξίζει η δεν αξίζει να το δώσετε.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.325
Πόντοι
3.556
ηρεμιστε με τα ποσά και μην σας παρασύρει ο καουμπόη
Οι Ρωσίδες αν σας δουν λάρτζ θα σας πάρουν τα βρακια και με το δίκιο τους
Ούτε 4 ούτε 5 χιλιάρικα χρειάζεσαι, βλέπεται γι αυτούς που βρίζουν εμένα και τον @Νίο τι ζημιά κάνει ο καουμπόη στη πιάτσα και στο κοινό.
Στη σοβιετικη ρωσιδα ουκρανη δεν θα δώσετε λεφτά αν δεν την ξέρετε δεν την έχετε ξαναδεί,επίσης αν θέλει να έρθει με τα δικά της λεφτά και αν θέλει κασέρι θα έχει δωρεάν κεράσματα φαγητα και στέγη τίποτα άλλο
Βασικά αυτά ούτε καν να τα πείτε προκαταβολικά παίξτε το λαβ στόρι ρομάντζο και κάθε 50 ευρώ που θα χαλάτε για τη Ρωσίδα και την ουκρανη να το ζυγίζετε σωστά αν αξίζει η δεν αξίζει να το δώσετε.
Εσύ τραβελια ανακουφίζεις, τι ξέρεις από ρωσίδες ;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.353

The_Drill

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
181
Πόντοι
1
Και υπάρχουν άλλοι τόσοι (η πλειοψηφία),που αν μιλάς υπέρ του αγοραίου...πόσο μάλλον αν πηγαίνεις...σε κόβουν αυτοί.Ειδικά απο γυναίκες...τρως μονιμο μπαν,αν ανοίξεις τέτοια κουβέντα

Πέρα απ'αυτό,η πλειοψηφία που δεν πάει στα σπιτάκια,το πιο πιθανό είναι να ψάχνει όλο το πακέτο σχέσης και οχι επειδή είναι πισωκούνητοι
Το να είσαι άμπαλος, πυρφόρος και εραστής/πέφτουλας του ίνστα δεν σε κάνει άτομο που ψάχνει όλο το πακέτο, αλλά πουστάρα σε άρνηση. Έτσι το εκλαμβάνω εγώ, δεν γίνεται να έχεις 3 χρόνια χωρίς σωματική επαφή με το άλλο φύλο και να θεωρείσαι φυσιολογικός...... Φωτογραφίζω συγκεκριμένη περίπτωση τώρα αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, είναι πολλοί γεννημένοι "ηττημένοι" εκεί έξω.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.282
Πόντοι
206
Ο μέσος Ελληνας τότε ήταν ΔΥ τριαντάρης με μέσο σταθερό εισόδημα 1500 ευρώ καθαρά το μήνα και έμενε σε δικό του διαμέρισμα Αθήνα.Εσκιζε αφού ο μέσος Πολωνός έβγαζε 400 ευρώ μηνιαίως,ο Τσέχος 500,ο Ουκρανός 200 και ο Ρώσος 300 και συχνά έμενε στο νοίκι.Τους είχε όλους στο τσεπάκι,μετρούσε 3 έως 10 φορές περισσότερο.
Τώρα ο μέσος Ελληνας είναι τριανταπεντάρης ως σαραντάρης με 1000 ευρώ μηνιαίως και ο Πολωνός τριαντάρης με 1500 ευρώ δικό του διάμερισμα,ο Τσέχος 1600,ο Ρώσος 800 και ο Ουκρανός 500.Πρακτικά έχει βγει εκτός συναγωνισμού.Δε συζητάμε στο μεσοδιάστημα πόσο τον ξεπέρασαν Ιταλοί,Ισπανοί και γερμανοειδείς εκεί τον πίνει κλαρίνο έχει καταντήσει αμελητέα ποσότητα.Αντε να συναγωνίζεται το Βούλγαρο και τον Αλβανό σε προτιμήσεις Ανατολικών.
εγω παντως εδω κηφισια βλεπω πολλες τριανταχρονες να τα εχουν με εξανηνταχρονους, ειχα δει ενα τετοιο ζευγαρι που αυτη ελεγε στον γκομενο της να αυτο θελω απο την βιτρινα ενος κοσμηματοπωλειου, λογικο μου φαινεται η αλλη να επιλεξει καποιον μεγαλης ηλικιας γιατι αυτοι εχουν και τα φραγκα, καποιος τριανταρης παπαρια λεφτα εχει δικα του, αν δεν τον βοηθησουν οι γονεις του οικονομικα το μονο που καταφερνει ειναι να συντηρει τον ευατο του αν μενει μονος του.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.747
Πόντοι
3.556
εγω παντως εδω κηφισια βλεπω πολλες τριανταχρονες να τα εχουν με εξανηνταχρονους, ειχα δει ενα τετοιο ζευγαρι που αυτη ελεγε στον γκομενο της να αυτο θελω απο την βιτρινα ενος κοσμηματοπωλειου, λογικο μου φαινεται η αλλη να επιλεξει καποιον μεγαλης ηλικιας γιατι αυτοι εχουν και τα φραγκα, καποιος τριανταρης παπαρια λεφτα εχει δικα του, αν δεν τον βοηθησουν οι γονεις του οικονομικα το μονο που καταφερνει ειναι να συντηρει τον ευατο του αν μενει μονος του.

Γιατί ο εξηντάρης έχει μαχεσθεί θεωρητικά έχει διεκδικήσει,αγώνες,δικαιώματα,γενιά του Πολυτεχνείου κι έτσι.Ο τριαντάρης πότε έχει μαχεσθεί για κάτι?Δεν έχει ψηφίσει Ανδρέα καν.Οπότε δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.
GenX τους περιφρονούσαμε και τους δυο και τους πρασινοφρουρούς της δεκαετίας 80 με το μουστάκι και τους νέωπες.Δεν υπήρχε σεβασμός και αλληλεγγύη για να λειτουργήσει κάτι που λένε.
Για να είναι καλύτερα ο τριαντάρης σήμερα έπρεπε εγώ να τσακωθώ τότε με τους σημερινούς εξηντάρηδες,εβδομηντάρηδες.Που αυτοί δεν αλλάζουν έχουν κατασταλαγμένες απόψεις.Και να κάτσω εγώ να τσακωθώ και να συγκρουστώ όχι για δικό μου όφελος,ένα κιλό αρχίδια θα έπαιρνα αλλά για να είναι σε καλύτερη θέση ο σημερινός τριαντάρης.Απλά δεν έπαιζε.
Αυτοί σου λέγανε πάρε αγόρι μου λίγο Bebelac και κάντηνα γαργάρα που λένε.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.904
Πόντοι
6.056
Το να είσαι άμπαλος, πυρφόρος και εραστής/πέφτουλας του ίνστα δεν σε κάνει άτομο που ψάχνει όλο το πακέτο, αλλά πουστάρα σε άρνηση. Έτσι το εκλαμβάνω εγώ, δεν γίνεται να έχεις 3 χρόνια χωρίς σωματική επαφή με το άλλο φύλο και να θεωρείσαι φυσιολογικός...... Φωτογραφίζω συγκεκριμένη περίπτωση τώρα αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, είναι πολλοί γεννημένοι "ηττημένοι" εκεί έξω.

Οι γυναίκες που ε΄χουν να γαμηθούν χρόνια,είναι κι αυτές λεσβιάρες σε άρνηση;

Ή μονο οι άντρες είναι πουστάρες;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.325
Πόντοι
3.556
Κακομοίρη γλυφοκουλη τα σλαβικα μέρη τα έχω οργώσει,αν μπεις στο άλλο νήμα έχω κάνει τον καουμπόη λούκι πουτσ
Εγώ είμαι κακομοίρης ανορθόγραφε και αγράμματε τύπε , που συνεχίζεις να γυρνάς στο διαδικτυακό χώρο σοδομισμού σου ;

Εσύ είσαι που κλαίγεσαι για μουνια και αναγκάζεσαι να ξαλαφρωνεις τραβελια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom