Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.062

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.325
Πόντοι
3.556
Αυτό που τις προσωπικές σας σκέψεις τις αναγάγετε σε κανόνα είναι πολύ αστείο και ταυτόχρονα επικίνδυνο, προτείνω ψυχολόγο ή ελάττωση της πενταδάκτυλης .
Αν δεν έχεις κύκλο δύσκολα τα πράγματα, ειδικά επαρχία που άνοιξε η γη και κατάπιε τις γυναίκες και έχουν μείνει άντρες μόνο

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.353
Τα γράψαμε πιο πάνω ρε Ζαν...

Ο βλαχοέλληνας καμαρώνει κι βλαχοσλάβος σφαλιαρώνει, συν το σαφώς καλύτερο επίπεδο ζωής τους (μέχρι στιγμής) στην Ελλάδα. :coffee:
Εγώ σου λέω από το ε να λεχριτη στον άλλο πέφτουν καμιά διαφορά

The_Drill

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
181
Πόντοι
1
Αν δεν έχεις κύκλο δύσκολα τα πράγματα, ειδικά επαρχία που άνοιξε η γη και κατάπιε τις γυναίκες και έχουν μείνει άντρες μόνο
Όπως είπαμε, η αδράνεια σκοτώνει και δεν είναι πάντοτε εύκολο να ξεφύγεις από μια δύσκολη κατάσταση.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.353
Δεν είναι ανταγωνιστικός ο Ελληνας ειδικά επαρχία.Αλλά και Αθήνα να τη φέρεις η Σλάβα θα σε χωρίσει 100% άμα δεν είσαι πάνω από το μέσο όρο.Θα έχει αμέσως τόσες πολλές προσφορε΄ς που δεν την κρατάς με την καμία.
Εγώ γκόμενες Ελλάδα,Γερμανία κτλ δε φέρνω ποτέ πάνω από βδομάδα και βδομάδα πολύ είναι.
Οταν είχα μόνιμες γκόμενες Ελλάδα με παρακολουθούσανε με απειλούσανε πολύ δράμα γενικά.
Αμα όμως τις φέρνεις μόνο για μερικές μέρες δεν προλαβαίνουνε άλλοι να τις γνωρίσουνε και να σου δημιουργήσουν προβλήματα.
Ρε τυπε φοβάσαι τον ανταγωνισμό?
Ο μέσος ελληναρας έχει γίνει σαν όρθιο γαμωτο δεν έχει τα κομφόρ να παίξει μπάλα αλλά και να καμακώσει σωστα.
Το μόνο πρόβλημα που θα συμβεί αν μείνει Ελλάδα θα δει ότι η αξία της είναι μεγαλύτερη από ότι πίστευε πριν και θα σηκώσει μπαιρακι ότι κάποια είναι και άλλη δεν είναι.
Εδω Ελληνίδες που πάνε στο εξωτερικό μέσα σε λίγους μήνες παθαίνουν κρίση ταυτότητας,σου λέει εδώ γιατί δεν με κοιτάνε εδώ γιατί δεν μου τη πέφτουν και αναρωτιόυνται στο καθρέπτη τι έγινε.
Να δεις Έλληνιδες που στην Ελλάδα ήταν με το στυλ 1000 καρδινάλιων και μέσα σε 1 με 2 χρόνια έγιναν απλές λαϊκές κοπέλες χωρίς απαιτήσεις και στάνταρ.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.325
Πόντοι
3.556
Όπως είπαμε, η αδράνεια σκοτώνει και δεν είναι πάντοτε εύκολο να ξεφύγεις από μια δύσκολη κατάσταση.
τύπε , αν είσαι λούζερ τότε ορθώς η φύση σου στερεί το δικαίωμα της αναπαραγωγής

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.325
Πόντοι
3.556
Ο μέσος ελληναρας έχει γίνει σαν όρθιο γαμωτο δεν έχει τα κομφόρ να παίξει μπάλα αλλά και να καμακώσει σωστα.
Το μόνο πρόβλημα που θα συμβεί αν μείνει Ελλάδα θα δει ότι η αξία της είναι μεγαλύτερη από ότι πίστευε πριν και θα σηκώσει μπαιρακι ότι κάποια είναι και άλλη δεν είναι.
Εδω Ελληνίδες που πάνε στο εξωτερικό μέσα σε λίγους μήνες παθαίνουν κρίση ταυτότητας,σου λέει εδώ γιατί δεν με κοιτάνε εδώ γιατί δεν μου τη πέφτουν και αναρωτιόυνται στο καθρέπτη τι έγινε.
Να δεις Έλληνιδες που στην Ελλάδα ήταν με το στυλ 1000 καρδινάλιων και μέσα σε 1 με 2 χρόνια έγιναν απλές λαϊκές κοπέλες χωρίς απαιτήσεις και στάνταρ.
Το μπλοκ ανέβηκε, ο Έλληνας έπεσε, και η μουνοδουλιαση των εγχώριων θα ανέβει , όπως και η αγάπη των ελλεηνιδων για λεφτάδες

Με τα μπατζετ που παίζει ο αρχηγός θα χτύπαγε γκομενα στο 1.68-170, 28-34 ετών , για μόνιμη στην Ελλάδα

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.747
Πόντοι
3.556

Οι Ελληνες θα σε διαβάλουνε θα πούνε μαλακίες για εσένα και θα το παίξουνε ιστορία θα πουλήσουν ένα κάρο παραμύθια στη γκόμενα οπότε είναι πονοκέφαλος.Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο τις φέρνεις μια βδομάδα το πολύ.Ετσι έκανα όταν ήμουνα Ελλάδα.Μια βδομάδα τη μία,μετά μια βδομάδα την επόμενη κτλ.

The_Drill

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
181
Πόντοι
1
τύπε , αν είσαι λούζερ τότε ορθώς η φύση σου στερεί το δικαίωμα της αναπαραγωγής
Περιέγραψε τον λούζερ εσύ πρώτος, γιατί με τα δικά μου κριτήρια, όσοι θεωρώ λούζερ έχουν όλοι γκόμενες. Άλλος χοντρή, άλλος χιλιογαμημένη, άλλος και τα δύο, αλλά έχουν. Εκτός αν νομίζετε ότι σας αξίζει καμία Δήμητρα Ματσούκα πχ όταν ήταν νέα.... Τότε έχω άσχημα νέα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.325
Πόντοι
3.556
Περιέγραψε τον λούζερ εσύ πρώτος, γιατί με τα δικά μου κριτήρια, όσοι θεωρώ λούζερ έχουν όλοι γκόμενες. Άλλος χοντρή, άλλος χιλιογαμημένη, άλλος και τα δύο, αλλά έχουν. Εκτός αν νομίζετε ότι σας αξίζει καμία Δήμητρα Ματσούκα πχ όταν ήταν νέα.... Τότε έχω άσχημα νέα
Αυτός που κάθεται μέσα και κλαίει τη μοίρα του είναι σίγουρα λουζερ

Ο πυρφόρος ένα επίπεδο λιγότερο

The_Drill

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
181
Πόντοι
1
Αυτός που κάθεται μέσα και κλαίει τη μοίρα του είναι σίγουρα λουζερ

Ο πυρφόρος ένα επίπεδο λιγότερο
Το νόημα είναι ότι ακόμα και σε δυσμενή θέση να πέσεις, να πας να γαμάς έστω στα σπιτάκια. Με όσα άτομα έχω κάνει παρέα και είναι κατά του αγοραίου, έχω κόψει παρτίδες σιγά σιγά γιατί έχω την υποψία ότι κάτι άλλο γουστάρουν κατά βάθος, τουτέστιν υποβόσκουσα ομοφυλοφιλία και τα λοιπά. Η ανδρική φύση δεν δαμάζεται με χειρογλύκανο και μυνήματα στο ίνστα σε κάθε λογής πορνίδιο, σαν μουνοζητιάνος που δεν έχει στον ήλιο μοίρα.... Πρέπει να μπαίνει ένα στοπ, και στην τελική χώσου όπου βρεις χαμένος δεν θα πας, θα ατσαλωθείς και θα είσαι σκληρόπετσος στο τέλος. Είναι μικρή η ζωή για να συμβιβάζεσαι με την μαλακία και την ασφάλεια του σπιτιού σου. Μιλάω γενικά δεν απευθύνομαι σε εσένα ακριβώς έτσι.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.904
Πόντοι
6.056
Με όσα άτομα έχω κάνει παρέα και είναι κατά του αγοραίου, έχω κόψει παρτίδες σιγά σιγά γιατί έχω την υποψία ότι κάτι άλλο γουστάρουν κατά βάθος, τουτέστιν υποβόσκουσα ομοφυλοφιλία και τα λοιπά.

Και υπάρχουν άλλοι τόσοι (η πλειοψηφία),που αν μιλάς υπέρ του αγοραίου...πόσο μάλλον αν πηγαίνεις...σε κόβουν αυτοί.Ειδικά απο γυναίκες...τρως μονιμο μπαν,αν ανοίξεις τέτοια κουβέντα

Πέρα απ'αυτό,η πλειοψηφία που δεν πάει στα σπιτάκια,το πιο πιθανό είναι να ψάχνει όλο το πακέτο σχέσης και οχι επειδή είναι πισωκούνητοι

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.083
Πόντοι
10.411
Μαθηματικά Ελληνίδας.

Hardcore-mouth-fuck-with-head-blow-job-teen.gif

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.353
Και υπάρχουν άλλοι τόσοι (η πλειοψηφία),που αν μιλάς υπέρ του αγοραίου...πόσο μάλλον αν πηγαίνεις...σε κόβουν αυτοί.Ειδικά απο γυναίκες...τρως μονιμο μπαν,αν ανοίξεις τέτοια κουβέντα

Πέρα απ'αυτό,η πλειοψηφία που δεν πάει στα σπιτάκια,το πιο πιθανό είναι να ψάχνει όλο το πακέτο σχέσης και οχι επειδή είναι πισωκούνητοι
Εγώ το έλεγα παντού σε γυναίκες άντρες ότι πηγαίνω μπουρδελα,γενικά εδώ Ελλάδα το παίρνουν αρνητικά το θέμα,μου λέγανε γιατί δεν κοιτάω να κάνω σχέση κλπ
Που να ήξεραν ότι μια περίοδο για πολλά χρόνια που είχα σχέση δεν πηδαγα τη σχέση μου και πήγαινα στα μπουρδελα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.353
Το μπλοκ ανέβηκε, ο Έλληνας έπεσε, και η μουνοδουλιαση των εγχώριων θα ανέβει , όπως και η αγάπη των ελλεηνιδων για λεφτάδες

Με τα μπατζετ που παίζει ο αρχηγός θα χτύπαγε γκομενα στο 1.68-170, 28-34 ετών , για μόνιμη στην Ελλάδα
Ο κμαν αν ερχόταν Ελλάδα θα έτρωγε μεγάλο στραπάτσο.
Πρώτον χωροταξικά δεν θα τον ευνοουσε το πεδίο,δεν θα μπορούσε να γίνει ευέλικτος, λίγα ορθαδικα και μέρη για μπάλα.
Δεύτερον τα ποσά που θα έδινε θα ήταν πολύ παραπάνω για να έχει χαμηλότερη ποιότητα από αυτή που θα είχε στα λιβάδια
Τρίτον εδώ αν πήγαινε στα νυχτερινά και καμακωνε χαι κλας γκομενα την οποία είχε στο μάτι ιδιοκτήτης μαφιόζος καλος πελάτης του μαγαζιού,στη καλύτερη να τον πέταγαν απέξω στη χειρότερη θα τον έβρισκαν σε κάνα χαντάκι τουλούμι στο ξύλο.
Τέταρτον οι Ελληνίδες λόγω κουλτούρας και σπαζαρχιδισες θα του το έβγαζαν ξινο,αυτό που κάνει εκεί ψεκάζει σκουπίζει θα το ξεχνάγε και θα έπρεπε να υπομένει τη κακομαθημένη παιδούλα που την είχε ο μπαμπάς και η μαμά της στα όπα όπα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.578
Πόντοι
3.936
Οι ανατολικές έτρωγαν ξύλο από τους μεθύστακες άντρες τους, από το γιατί δεν μπορούσε να τους σηκωθεί από τη σούρα και δεν μπορούσαν να τις πηδήξουν, μέχρι γιατί μίλαγαν με τα παιδιά τους και τους αποσπούσαν την προσοχή από το ματς που έβλεπαν στην τηλεόραση.
Mα έλεγαν οι ανατολικοί: <<εμείς τις γυναίκες τις γαμαμε και τις δερνουμε- ενώ εσείς οι δυτικοί τις πληρώνετε για να σας γ@μιουνται. >>

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.578
Πόντοι
3.936
Εδώ τον πήραν στο κατόπι κάτι ελλεινηδες( υπερασπιστές) για λιντσάρισμα σε νησί- κ ο λόγος μια αλλοδαπή που είχε κατεβάσει για ζετεμ - η οποία ένα βράδι σε κλαμπ που είχαν πάει -ειχε γίνει ντέφι κ ήταν χαλια απ' τα ποτά; (pils;) Στο τσακ την γλύτωσε ο τυπος. Μετά κλαιγοταν ότι του την μπεκωσαν στην παραλία( άλλο βράδι) κάποιοια καμάκια Αμερικανοί που την βρήκαν μποσικη.
Μόνος του τα έγραφε αυτά χωρίς ξύλο.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.747
Πόντοι
3.556
Πρώτον χωροταξικά δεν θα τον ευνοουσε το πεδίο,δεν θα μπορούσε να γίνει ευέλικτος, λίγα ορθαδικα και μέρη για μπάλα.
Δεύτερον τα ποσά που θα έδινε θα ήταν πολύ παραπάνω για να έχει χαμηλότερη ποιότητα από αυτή που θα είχε στα λιβάδια
Τρίτον εδώ αν πήγαινε στα νυχτερινά και καμακωνε χαι κλας γκομενα την οποία είχε στο μάτι ιδιοκτήτης μαφιόζος καλος πελάτης του μαγαζιού,στη καλύτερη να τον πέταγαν απέξω στη χειρότερη θα τον έβρισκαν σε κάνα χαντάκι τουλούμι στο ξύλο.
Τέταρτον οι Ελληνίδες λόγω κουλτούρας και σπαζαρχιδισες θα του το έβγαζαν ξινο,αυτό που κάνει εκεί ψεκάζει σκουπίζει θα το ξεχνάγε και θα έπρεπε να υπομένει τη κακομαθημένη παιδούλα που την είχε ο μπαμπάς και η μαμά της στα όπα όπα

Στην Ελλάδα έφερνα τη μία γκόμενα μετά την άλλη όταν έμενα.Είχα ας πούμε 5 δίμετρες Τσέχες το 2008,ερχόταν η μία για μια βδομάδα,την ξεπροβόδιζα,έφερνα την επόμενη κτλ.Συν Πολωνέζες που σπονσοράριζα.Απλά δεν έπρεπε να τις κρατάς για πολύ.Ενα χιλιάρικο κόστιζε συνολικά εισιτήριο από Πράγα και έξοδα διακοπών για 7-10 μέρες.Τότε οι Τσέχες ενθουσιάζονταν και μόνο που έβλεπαν θάλασσα τις πήγαινα Μπάτη και Αλιμο και τρελαίνονταν.Από νησιά άντε καμιά Αίγινα και κανάν Πόρο για μονοήμερη εκδρομή,μερικές τις είχα πάει Σκιάθο,Ρόδο και Νάξο ή Παραλία Κατερίνης σε φτηνά ενοικιαζόμενα,ούτε Σαντορίνη χρειαζόταν ούτε Μύκονος.
Τότε αν πήγαινες μια γύρα Πολωνία,Τσεχία και καθόσουν μια βδομάδα άνετα έβρισκες γκόμενες να κατεβάσεις Ελλάδα.Μετά έκανες απλώς ψευτοσχέσεις που πήγαινες εκεί ή τις έφερνες εναλλάξ.Στο ίντερνετ είχε πάρα πάρα πολλές που ενδιαφέρονταν να έρθουν χωρίς να σε γνωρίζουν.Ηταν άλλες εποχές βέβαια.Τώρα το ίδιο μπορεί να κάνει κανείς μόνο με Ρωσίδες αν μένει Ελλάδα αλλά πρέπει να τα στάζει χοντρά για εισιτήρια,βίζες.
Οι Ελληνίδες τις βρίζανε τις Τσέχες τις λέγανε πουτάνες στη μάπα τους,βέβαια οι Τσέχες δεν καταλαβαίνανε τι λένε.Ενας Ελληνας μου επιτέθηκε πετώντας καρέκλες στο κατάστρωμα του πλοίου για Νάξο επειδή θύμωσε που ήμουν με Τσέχα δίμετρη.Μετά ήρθε η αστυνομία στο λιμάνι,τον συνέλαβαν κτλ.Κάτι άλλοι έρχονταν και έπαιζαν τις πούτσες τους Ολυμπιακή Ακτή όταν ήμουν με μια άλλη γυμνίστρια,ένας σερβιτόρος Σκιάθο αρνιόταν να πάρει παραγγελία από εμένα και μίλαγε μόνο με τη γκόμενα,πλήρωσα και έδινε τα ρέστα στη γκόμενα κτλ.
Οι Τούρκοι βέβαια είναι χειρότεροι εκεί είναι χέσε μέσα,όπου και να πας καμακώνουν τη δικιά σου στη μάπα σου.Οι Ελληνες χώνονται άμα πας τουαλέτα άμα την αφήσεις κτλ.

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.895
Πόντοι
33.405
Πέρασε αυτή η εποχή κ. Καπαμάνε.

Τώρα φέρνουμε Βενεζουελάνες, τις ξεκωλιάζουμε για κάνα μήνα και μετά τις στέλνουμε στα μπουρδέλα για μεροκάματο. :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom