Ο κμαν αν ερχόταν Ελλάδα θα έτρωγε μεγάλο στραπάτσο.
Πρώτον χωροταξικά δεν θα τον ευνοουσε το πεδίο,δεν θα μπορούσε να γίνει ευέλικτος, λίγα ορθαδικα και μέρη για μπάλα.
Δεύτερον τα ποσά που θα έδινε θα ήταν πολύ παραπάνω για να έχει χαμηλότερη ποιότητα από αυτή που θα είχε στα λιβάδια
Τρίτον εδώ αν πήγαινε στα νυχτερινά και καμακωνε χαι κλας γκομενα την οποία είχε στο μάτι ιδιοκτήτης μαφιόζος καλος πελάτης του μαγαζιού,στη καλύτερη να τον πέταγαν απέξω στη χειρότερη θα τον έβρισκαν σε κάνα χαντάκι τουλούμι στο ξύλο.
Τέταρτον οι Ελληνίδες λόγω κουλτούρας και σπαζαρχιδισες θα του το έβγαζαν ξινο,αυτό που κάνει εκεί ψεκάζει σκουπίζει θα το ξεχνάγε και θα έπρεπε να υπομένει τη κακομαθημένη παιδούλα που την είχε ο μπαμπάς και η μαμά της στα όπα όπα
Στην Ελλάδα έφερνα τη μία γκόμενα μετά την άλλη όταν έμενα.Είχα ας πούμε 5 δίμετρες Τσέχες το 2008,ερχόταν η μία για μια βδομάδα,την ξεπροβόδιζα,έφερνα την επόμενη κτλ.Συν Πολωνέζες που σπονσοράριζα.Απλά δεν έπρεπε να τις κρατάς για πολύ.Ενα χιλιάρικο κόστιζε συνολικά εισιτήριο από Πράγα και έξοδα διακοπών για 7-10 μέρες.Τότε οι Τσέχες ενθουσιάζονταν και μόνο που έβλεπαν θάλασσα τις πήγαινα Μπάτη και Αλιμο και τρελαίνονταν.Από νησιά άντε καμιά Αίγινα και κανάν Πόρο για μονοήμερη εκδρομή,μερικές τις είχα πάει Σκιάθο,Ρόδο και Νάξο ή Παραλία Κατερίνης σε φτηνά ενοικιαζόμενα,ούτε Σαντορίνη χρειαζόταν ούτε Μύκονος.
Τότε αν πήγαινες μια γύρα Πολωνία,Τσεχία και καθόσουν μια βδομάδα άνετα έβρισκες γκόμενες να κατεβάσεις Ελλάδα.Μετά έκανες απλώς ψευτοσχέσεις που πήγαινες εκεί ή τις έφερνες εναλλάξ.Στο ίντερνετ είχε πάρα πάρα πολλές που ενδιαφέρονταν να έρθουν χωρίς να σε γνωρίζουν.Ηταν άλλες εποχές βέβαια.Τώρα το ίδιο μπορεί να κάνει κανείς μόνο με Ρωσίδες αν μένει Ελλάδα αλλά πρέπει να τα στάζει χοντρά για εισιτήρια,βίζες.
Οι Ελληνίδες τις βρίζανε τις Τσέχες τις λέγανε πουτάνες στη μάπα τους,βέβαια οι Τσέχες δεν καταλαβαίνανε τι λένε.Ενας Ελληνας μου επιτέθηκε πετώντας καρέκλες στο κατάστρωμα του πλοίου για Νάξο επειδή θύμωσε που ήμουν με Τσέχα δίμετρη.Μετά ήρθε η αστυνομία στο λιμάνι,τον συνέλαβαν κτλ.Κάτι άλλοι έρχονταν και έπαιζαν τις πούτσες τους Ολυμπιακή Ακτή όταν ήμουν με μια άλλη γυμνίστρια,ένας σερβιτόρος Σκιάθο αρνιόταν να πάρει παραγγελία από εμένα και μίλαγε μόνο με τη γκόμενα,πλήρωσα και έδινε τα ρέστα στη γκόμενα κτλ.
Οι Τούρκοι βέβαια είναι χειρότεροι εκεί είναι χέσε μέσα,όπου και να πας καμακώνουν τη δικιά σου στη μάπα σου.Οι Ελληνες χώνονται άμα πας τουαλέτα άμα την αφήσεις κτλ.