KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 14.729
- Πόντοι
- 6.166
περιμένει κανείς κάτι άλλο εκτός από παρωδία στημένη ? θα επιτρέψουν οι λωποδύτες να λειτουργήσει η έρμη Δικαιοσύνη ?![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και άλλος πατέρας ξεκινάει απεργία πείνας
Οταν θα εχουμε νεκρούς απεργούς πείνας θα δούμε τι θα γίνειπεριμένει κανείς κάτι άλλο εκτός από παρωδία στημένη ? θα επιτρέψουν οι λωποδύτες να λειτουργήσει η έρμη Δικαιοσύνη ?
ας σοβαρευτούμε
![]()
τύπε έχουμε να κάνουμε με κατσαπλιάδες που χλεύαζαν την Κοβέσι , μόνον από μαύρισμα στις κάλπες καταλαβαίνουνΟταν θα εχουμε νεκρούς απεργούς πείνας θα δούμε τι θα γίνει
Αν η μελιτζάνα δεν φτάσει οισοφάγο δεν το ευχαριστιεταιΚαλά ρε μαλάκα ψυχάκιας είσαι; Πριν λίγο δεν κοροϊδεύατε το Ρούτσι και την απεργία φρούτων και γλυκών; Σας πονάει όμως η μάνα. Σας έχωσε πολύ βαθιά τις μελιτζάνες. Εσύ γουστάρεις βέβαια.
Ο κωλογερος δικό σας ήταν απλά άλλαξε μεριά,τον θυμάμαι τότε με τον σύριζα μου είχε σκοτισει τα ουμπαλαΟ κωλο-γερος δεν αξιζει τετοιο υφος, ειναι απο τους λιγους σοβαρους εδω μεσα χρονια τωρα. Στη θεση σου θα το εσβηνα αμεσα.
Προς τιμήν του που αλαξε πάντωςΟ κωλογερος δικό σας ήταν απλά άλλαξε μεριά,τον θυμάμαι τότε με τον σύριζα μου είχε σκοτισει τα ουμπαλα
Και τις εκλογές δεν τις πολυεμπιστεύομαι μπορουν να τις αλλοιώσουν εύκολατύπε έχουμε να κάνουμε με κατσαπλιάδες που χλεύαζαν την Κοβέσι , μόνον από μαύρισμα στις κάλπες καταλαβαίνουν
Θυμίσου το κλάμα που είχαν ρίξει όταν αποκαθηλώσαμε τον "ισόβιο" βλαχοδήμαρχο της Αθήνας
Πηγαινε μια βολτα πλατεια Ταχυδρομειου κι ασε τα πολιτικα για τους μεγαλους.
δεν τους παίρνει για νοθεία , άλλαξαν τα κόζιαΚαι τις εκλογές δεν τις πολυεμπιστεύομαι μπορουν να τις αλλοιώσουν εύκολα
Είδες τι είπε προχθές ο Τραμπ στον Εορντογαν οτι ξερει από rigged elections αυτός
Θα συγκυβερνήσουν με την Λατινοπουλου ετσι και αλλιώςδεν τους παίρνει για νοθεία , άλλαξαν τα κόζια
Έπειτα με κάτω από μύριο ψήφους που θα μαζέψουν(γέρους-κομματόσκυλα)
δεν έχουν μέλλον
Το πρόβλημα είναι ότι θα παραδώσουν καμμένη γη σε όλα τα επίπεδα
![]()
αυτή δεν θα μπεί βουλήΘα συγκυβερνήσουν με την Λατινοπουλου ετσι και αλλιώς
Στις δημοσκοπήσεις οριακά μπαίνειαυτή δεν θα μπεί βουλή![]()
Ειλικρινά πιστεύω ότι αν είχαν γίνει οι ενέργειες που ζητάνε οι γονείς και έδειχναν προς το ότι δεν υπάρχει τίποτα θα είχε διαρρεύσει στα κανάλια ή/και θα είχαν ενημερωθεί off the record οι ενδιαφερόμενοι. Για άλλες υποθέσεις βγαίνουν στις ειδήσεις πράγματα της δικογραφίας πριν καλά καλά τα μάνουν τα εμπλεκόμενα μέλη.Εκτός από όσους έχουν τη τεράστια δικογραφία στα χέρια τους, κανείς άλλος δεν ξέρει τι έχει βρει, τι έχει ψάξει, τι υπάρχει, τι δεν υπάρχει, τι από αυτά που υπάρχουν ή δεν υπάρχουν επηρεάζουν τα ερευνώμενα αδικήματα, τι περιλαμβάνει η απάντηση του ανακριτή σε όλα αυτά και χιλιάδες άλλες λεπτομέρειες.
Δύσπιστος να είσαι, αλλά αν θες να είσα δίκαιος (όχι προσωπικά εσύ, γενικά μιλάω), πρέπει να είσαι δύσπιστος απέναντι σε όλα.
Γι' αυτό και λέω ότι δεν έχω ιδέα. Δεν είμαι στην υπόθεση, δεν ξέρω τι έχει γίνει.
Επίσης, η ανάκριση έχει περατωθεί. Οπότε οτιδήποτε έχει προκύψει από τότε, δεν είναι της αρμοδιότητάς του.
Όχι δεν είναι άσχημη άποψη καθόλου...ειδικά αν την επαναλαμβάνεις κάθε μέρα...ούτε το κουτσομπολιό που αναμάσαγες ότι δεν την άντεξε ούτε ο άντρας της και της πήρε την επιμέλεια του παιδιού της ήταν άσχημη άποψη...δεν έχεις καμία εμμονή εσύ τα λες αγνά και αμερόληπταΔεν ειναι ασχημη αποψη το «αγια μανα» ουτε οτι μεθυσε με τη δημοσιοτητα.
Αλλωστε εκεινη ειναι που χαρακτηριζει εν δυναμει δολοφονους τους νεκρους μηχανοδηγους αλλα εκει γαργαρα.
Κανενας αλλος δεν εχει σχολιαστει, εχουν αξιοπρεπεια οι υπολοιποι.
Άντε να βγει κ ο Δημητράκης να πάρει το σαρανταοενταρι και θα έχει πολλή δουλειά ...υπερωρίες για να ξεχωρίσει η χώρα από γαλάζιες ακρίδες .Η Ντορα σκοτωσε το Μπακογιαννη; Εχεις χαζεψει;
σε έχουν πάρει ποτέ τλφνο για δημοσκόπηση ?Στις δημοσκοπήσεις οριακά μπαίνει
Μακάρι να μην μπει το ξεκωλακι
Ναι το ξέρω στημενες ειναι για να χειραγωγούν τον κόσμοσε έχουν πάρει ποτέ τλφνο για δημοσκόπηση ?
εμένα μια φορά πριν 3 χρόνια, τους τρόλαρα ότι θα ψηφίσω συριζα ενώ στις προηγούμενες Κούλη και δεν με ξαναπήραν![]()
![]()
Σιγά μωρέ, έτσι κι αλλιώς τα αποτελέσματα και τις κυβερνήσεις τα βγάζουν εκεί στη γαλάζια Singular Logic.Ναι το ξέρω στημενες ειναι για να χειραγωγούν τον κόσμο