barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.548
- Πόντοι
- 5.506
Μπα, εχετε γινει περισσοτεροι.ολη η ξεφτιλα σε 5 νικνειμ....\να στειλει ο τασουλας συγχαρητηριο
Μπα, εχετε γινει περισσοτεροι.ολη η ξεφτιλα σε 5 νικνειμ....\να στειλει ο τασουλας συγχαρητηριο
Και οταν δε βρουν τιποτα θα φταινε οι ιατροδικαστες και τεχνικοι συμβουλοι και μετα θα τους πουν οτι περασε ο καιρος και το κατι σε -ολιο εξαφανιστηκε και μετα το ενα και μετα το αλλο και «ο αγωνας θα συνεχιστει».Και επειδή βλέπω ότι αλκοολικά κατακάθια μιλάνε για πατεράδες και μανάδες μας και δεν θα κρατηθώ και θα γράψω πρωτόγνωρες χριστοπαναγίες ακόμη και για αυτό το site και θα φάω ban να πω ένα τελευταίο μια για πάντα εδώ μέσα, να γίνουν όλα τα αιτήματα ττου ανθρώπου αποδεκτά και να βγουν όλα στη φόρα.
Καμια 10αρια ναυάγια στο σύνολο του Bourdela.Μπα, εχετε γινει περισσοτεροι.
Τους ρουφιάνουςΚαι γιατί δεν λες ποιος ήσουν ρε τυπε,τι έχεις να φοβηθείς?
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάταιΤους ρουφιάνους
My sweet summer childΚαθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται
αρκεί που δεν είμαστε κλέφτες και παιδεραστέςΣάς είπε Καραγκιόζηδες![]()
Ποιες κομπίνες ρε βλάκα μουνόπανο; Τίποτα και ποτέ δεν αποδείχτηκε κάτι τέτοιο, αλλά συνεχίζετε το ξέπλυμα στην κυβέρνηση και τη δολοφονία χαρακτήρων και τη λάσπη σε όσους έχουν αντίθετη άποψη. Άντε γαμήσου ψεύτη!Να δεις αν τυχον ηταν κανενας Ρουτσι που εβγαινε και ελεγε οτι ελεγε κατα καιρους ο Πλακιας για την αγια μανα, για τις κομπινες με τα εισητηρια των συναυλιων, για το συλλογο που εχει μονη της, να δεις ολες αυτες οι ανθρωπομορφες κουραδες τι ειχαν να του σουρουν του «Αλβαναρα που κοροιδευει με απεργιες διψας και φρουτων».
Τωρα ειναι Απλα Σαββατο και «απετουμαι δυκεωσοι».
Κατά τα άλλα εσύ μας το έπαιζες ηθικός και παρεξηγήθηκες όταν σε έβαλα στο ίδιο τσουβάλι με @barock και όσους κάνουν δολοφονία χαρακτήρων. Κάνει το σόου δηλαδή ο γονιός που έχασε το παιδί του. Μάλιστα.Όχι παλικάρι μου. Απλά η απεργία που έκανε ο άνθρωπος τελικά δεν ήταν αυτό που θα έφερνε νεκρό στο Σύνταγμα, αλλά ένα καλοστημένο σόου αλλά το ότι έτρωγε τουλάχιστον φρούτα δεν έγραφε καλά στις κάμρες.
Και το περίφημο αίτημα κατατέθηκε επίσημα στις 25 μαζί με άλλων οικογενειών και έγινε αμέσως αποδεκτό.
Ας γράψει τώρα και κάποιο ναυάγιο ότι καθυστέρησαν για να προλάβουν να αλοιώσουν τη σωρό να το απογειώσετε το θέμα.
Μην μπερδεύεις γεγονότα,εγώ τα αγροτικά δάνεια τα είπα για να αυξηθεί η αγροτική παραγωγή και οι νέοι να βρουν εργασία αλλά και να βγάλουν λεφτα,η αγροτική παραγωγή έχει χρήμα ειδικά αν έχεις όρεξη για δουλειά,ένας νέος με την αγροτιά μπορεί να βγάζει χιλιάρικα το μήνα αντί να δουλεύει υπαλληλισκος σε μια ψευτοεταιρια.Η αρχική ερώτησή μου ήταν γιατί ορίζεις τον συριζα ως αντισυστημικό κόμμα. Εάν δηλαδή έδωνε δάνεια στους νέους που θέλουν να γίνουν αγρότες κάποιο κόμμα γίνεται για εσενα πιο αντισυστημικό; και ο συριζα δηλ στα 5 χρόνια, έδωσε δάνεια χωρίς τόκους σε νεους αγρότες;
Σύρε και γαμήσου εσύ ρε κοπρίτηΣύρε και γαμησου
Πως θα πλήρωνες τα δάνεια όταν το χρέος ήταν 200% του αεπ αυτό δεν γίνεται που λες ακόμα και το μισό χρέος του αεπ δεν γίνεται να πληρωθείΓια το δεύτερο αφού όπως λές εσυ, θα πεινούσαμε γιατί δεν είπε στον λαο "να πληρώvσουμε τα δάνεια για να μη πεινάσουμε" και οργάνωσε δημοψήφισμα για την έξοδο της χώρας απο την Ευρωπαική Ένωση;
Η θέση για έξοδο της χώρας απο την Ευρωπαική Ένωση είναι αντισυστημική, αλλα εσύ και ο συριζα δεν την συμμερίζεσται, αρα σε τι είστε αντισυστημικοί;
Το νήμα είναι για την δολοφονία στα ΤεμπηΓια τους εκατοντάδες νέους και νέες που χάνονται στην άσφαλτο και τους χιλιάδες που μένουν με μόνιμα κινητικά προβλήματα θα μιλήσει κανείς?
Εκτός από όσους έχουν τη τεράστια δικογραφία στα χέρια τους, κανείς άλλος δεν ξέρει τι έχει βρει, τι έχει ψάξει, τι υπάρχει, τι δεν υπάρχει, τι από αυτά που υπάρχουν ή δεν υπάρχουν επηρεάζουν τα ερευνώμενα αδικήματα, τι περιλαμβάνει η απάντηση του ανακριτή σε όλα αυτά και χιλιάδες άλλες λεπτομέρειες.Δεκτό
και ξανά ρωτάω εγώ που είμαι άσχετος και με τα δικονομικά και με την ανακριτική διαδικασία :
Πιάνει την υπόθεση ένας αμερόληπτος έμπειρος ανακριτής και στόχος του είναι να δει τι σκατά έχει παιχτεί.....πέραν του κακώς διορισμένου σταθμάρχη...πέραν των σβησμένων βίντεο της φορτωτικής...πέραν της 717 που είναι άλλο (το πιο σημαντικό) κεφάλαιο.....
έχει αυτός ο άνθρωπος ένα βίντεο με ένα μανιτάρι 80 μέτρα έκρηξης....και απανθρακωμένους ανθρώπους...και ηχητικά (!!!) από ζωντανά παιδάκια που δεν πέθαναν στην έκρηξη αλλά κάηκαν ζωντανά.
Αυτός λοιπόν πιάνει την υπόθεση και βλέπει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές και μετά πετάχτηκαν (!!!!) τα δείγματα.....δεν του κάνει εντύπωση???? πρέπει να κάνει απεργία πείνας ο πατέρας για να διατάξει την εκταφή εφόσον το θέλουν ο γονείς? δεν έπρεπε να την διατάξει μόνος του? πως θα βγάλει άκρη από τι κάηκαν τα ζωντανά παιδάκια?
Πως θα αποδώσει ευθύνες? εκτός αν η μόνη ευθύνη που πρέπει να αποδοθεί είναι στον σταθμάρχη....
Και τέλος...βγαίνουν συνεχώς καινούρια στοιχεία....όπως πχ η έκθεση πυρασφάλειας για τα (μη) πυράντοχα καθίσματα...ο γονείς φωνάζουν ότι η ανάκριση δεν έχει συμπεριλάβει όλα τα στοιχεία. Γιατί να μην είμαι δύσπιστος? δεν μου δίνουν αρκετό υλικό?
Δεν ειναι ασχημη αποψη το «αγια μανα» ουτε οτι μεθυσε με τη δημοσιοτητα.Μέχρι στιγμής από όλους εδώ μέσα ο μόνος που μιλάει υποτιμητικά και με χαρακτηρισμούς για το σύνολο αυτών των ανθρώπων είσαι εσύ και 2-3 άλλοι καθυστερημένοι.
Από όλο το σαιτ...είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί σχεδόν κανένας δεν έχει εκφράσει άσχημη άποψη για κανέναν από τους γονείς...ούτε τον πλακιά ούτε του μηχανοδηγού.
Μόνο εσύ και 2 άλλοι αμόρφωτοι κοινωνικά και απολίτιστοι χωριάτες εκφράζεστε έτσι.
Τώρα θα μου πεις...και τι άλλο μπορείς να κάνεις? μήπως ξέρεις να κάνεις και τίποτα άλλο εκτός από το να κλάνεις από το στόμα?![]()
Ο κωλο-γερος δεν αξιζει τετοιο υφος, ειναι απο τους λιγους σοβαρους εδω μεσα χρονια τωρα. Στη θεση σου θα το εσβηνα αμεσα.Σύρε και γαμησου
Καλά ρε μαλάκα ψυχάκιας είσαι; Πριν λίγο δεν κοροϊδεύατε το Ρούτσι και την απεργία φρούτων και γλυκών; Σας πονάει όμως η μάνα. Σας έχωσε πολύ βαθιά τις μελιτζάνες. Εσύ γουστάρεις βέβαια.Δεν ειναι ασχημη αποψη το «αγια μανα» ουτε οτι μεθυσε με τη δημοσιοτητα.
Αλλωστε εκεινη ειναι που χαρακτηριζει εν δυναμει δολοφονους τους νεκρους μηχανοδηγους αλλα εκει γαργαρα.
Κανενας αλλος δεν εχει σχολιαστει, εχουν αξιοπρεπεια οι υπολοιποι.