argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.114
- Πόντοι
- 16.235
Δώσε πόνο!αμα γινει σεισμος μεσα στο ΠΣΚ δεν αναλαμβανω τις αποζημιωσεις
![]()
Λίγο τουρσί λείπει αλλά και με ελιές και ταραμά θα γίνει δυνατή φάση.
Δώσε πόνο!αμα γινει σεισμος μεσα στο ΠΣΚ δεν αναλαμβανω τις αποζημιωσεις
![]()
Έκανε λαϊκ, μάλλον δεν διάβασε ακόμα την περιγραφή των τυριών!!Την πήρα πίσω. Ο αργυροτετοιος όμως δεν ξέρω τι θα κάνει. Μπορεί και να σε αφορίσει.
Την πήρα πίσω. Ο αργυροτετοιος όμως δεν ξέρω τι θα κάνει. Μπορεί και να σε αφορίσει.
Ήρεμα, μην ξυπνήσει το ηφαίστειο της Σαντορίνης με τις κλανιές του, είδαμε και πάθαμε να το ηρεμήσουμε για να ερθούν οι τουρίστες...Δώσε πόνο!
Λίγο τουρσί λείπει αλλά και με ελιές και ταραμά θα γίνει δυνατή φάση.
Εσείς τα λέτε έτσι και δείχνω ανοχή στις συνήθειες του τόπου σας απλώς δεν τις υιοθετώ εγώ...Έκανε λαϊκ, μάλλον δεν διάβασε ακόμα την περιγραφή των τυριών!!![]()
Χαλάλι του αν βγάλει τέτοια γούστα με το εθνικό μας φαγητό και τα σούπερ παρελκόμενα.Ήρεμα, μην ξυπνήσει το ηφαίστειο της Σαντορίνης με τις κλανιές του, είδαμε και πάθαμε να το ηρεμήσουμε για να ερθούν οι τουρίστες...
Έκανε λαικ και σε εμένα που λέω τυριά κασερια. Δεν έχει καταλάβει ότι το είπα ειρωνικά. Εδώ είναι το κακο.Έκανε λαϊκ, μάλλον δεν διάβασε ακόμα την περιγραφή των τυριών!!![]()
τι χρωματα το τρικολόρε?Σαλάτα πρασιναδες τρικολορε και καλά με ψιλοκομμένο σολωμο μεσα, αλάτι, λεμόνι, σκορδοψωμο, μαυρη κραφτι![]()
παλαιστινιακατι χρωματα το τρικολόρε?
ποσες κρεπες?Κρέπες σπιτικές με μελι θυμάρι,τωρα καφεδερα 4 απλο φρεντο εσπρέσο σκετο.
4 ωραίες φρεσκαδουραποσες κρεπες?
τις διπλώνεις ρολό ή σε τριγωνα?4 ωραίες φρεσκαδουρα
τι?οριγκαμι
σε εβρισε τακη ο καριολης
τι εφαγε?σε εβρισε τακη ο καριολης
Φιλέτο μοσχαρίσιο με πουρέ chimichurri και ψητά μανιτάριατι εφαγε?