Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.575
- Πόντοι
- 12.756
τυπε , οι σκλαβοι δουλευουν ... και μαντεψε , δεν εχουν ζωηΚαι η δουλειά ζωή είναι![]()

Σε παρακαλω αυτοδιαγραψου , μην με κανεις να στειλω μηνυμα στον Αντι να σε μπαναρει

τυπε , οι σκλαβοι δουλευουν ... και μαντεψε , δεν εχουν ζωηΚαι η δουλειά ζωή είναι![]()
Free fuck??30 σελίδες από την Δευτέρα...
FF
Fast forward στις σελίδεςFree fuck??![]()
Στα ελληνικά, εχει πιο καλή ελευθερη μεταφραση .. fuck fuck = π@@τσα π@@τσαFree fuck??![]()
Έβγαλε κρύο γαμωτο μου κ πάγωσα...δύσκολα για θάλασσα σήμερα ...χτες λάδι ή θάλασσα κ στην παραλία είχε μια Ρωσίδα από Λεττονία μητέρα...η δεύτερη καλύτερη κωλαρα που έχω δει στη ζωή μου ,!!Να καλημερίσω όλες της φίλες και της ωραίες μας Κυρίες ,,αλλά και όλους τους φίλους του νήματος ...Ένα όμορφο πρωινό να έχουμε και ένα ήρεμο Σαββάτο όλοι μας...![]()
Κρύο ,,κρύο καιρός για δυο (και για τρεις)....Έβγαλε κρύο γαμωτο μου κ πάγωσα...δύσκολα για θάλασσα σήμερα ...χτες λάδι ή θάλασσα κ στην παραλία είχε μια Ρωσίδα από Λεττονία μητέρα...η δεύτερη καλύτερη κωλαρα που έχω δει στη ζωή μου ,!!
Να κατεβάσεις νέα τσόντα να δεις και κανενα αλλο κωλο, χαχαχαΈβγαλε κρύο γαμωτο μου κ πάγωσα...δύσκολα για θάλασσα σήμερα ...χτες λάδι ή θάλασσα κ στην παραλία είχε μια Ρωσίδα από Λεττονία μητέρα...η δεύτερη καλύτερη κωλαρα που έχω δει στη ζωή μου ,!!
Πάνω που ετοιμαζόμουν να ρωτήσω για σενα... ολα καλα?καλημερα παιδια
οχι ακομα αλλα το παλευω...Πάνω που ετοιμαζόμουν να ρωτήσω για σενα... ολα καλα?