Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.445
Πόντοι
5.506
Ξέρει κανεις αν μετά από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών έχει αλλάξει κάτι στα τρένα ώστε να μην κινούνται στις ίδιες ράγες ανάποδα και να μην εξαρτάται αυτό από τον κάθε μπεκρονο βασιλη? :think:
ειναι ντροπη και πρεπει να ντρεπεσαι γιαυτο που ειπες...
ηταν η απαντηση μια εβδομαδα πριν γινει οτι εγινε φιλε...
και μετα οι κωλογλυφτες του κουλη εδω λενε πιπες

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
Ξέρει κανεις αν μετά από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών έχει αλλάξει κάτι στα τρένα ώστε να μην κινούνται στις ίδιες ράγες ανάποδα και να μην εξαρτάται αυτό από τον κάθε μπεκρονο βασιλη? :think:
Μετά από λίγο καιρό πήγαν να ξανατρακάρουν. Αλλά είναι το μοναδικό που δεν μας απασχολεί στο συγκεκριμένο θέμα.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.545
Πόντοι
10.446
μιλας σαν μαλακας νδκρατης και σορυ που στο λεω...δεν δικαολογω κανεναν πια να μου λεει αυτα γινονται 200 χρονια τωρα....ΡΕ ΜΟΥΝΗΔΕΣ ΠΗΓΑΤΕ ΠΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ....τι παει λαθος?
εγω δεν θελω να ανηκω στον πιο ηλιθιο λαο του πλανητη πια...βαρεθηκα
υποστηριξτε κουλη θα σας γαμαει ο ερντογαν -καλα αυτο ευκολα- και ολος ο κοσμος για παντα επειδη νομιζεται οτι εισαστε απογονοι του σωκρατη ενω στην πραγματικοτητα εισαστε απογονοι του σουλειμαν..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ρωτα την μαμα σου
Δλδ αν πω γαμηστε τα ολα, ειναι μουνια ολοι, φωτια παντου, θα ειμαι μεσα στο κλιμα "λαικης αγανακτησης" και μπραβο μου? Χεστηκα ρε ανθρωπε για τον Κουλη, μα σοβαρα μιλας τωρα?
Και βεβαια 200 χρονια αυτο γινεται, ακου λεει... Μην σου πω κ παραπανω.....ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ.... την καταλαβαινεις τη διαφορα???
Με το συναισθημα 1 σωστο θα κανεις σε τετοιες περιπτωσεις κ 9 μαλακιες στις 10....
Θες δεν θες εδω ανηκεις....τα ιδια σκατα τρωμε ολοι....

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.445
Πόντοι
5.506

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.410
Πόντοι
6.256
Ρε συ, αλήθεια. Το έχω πει χιλιάδες φορές:
ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ.

Και ούτε εσύ έχεις, ούτε κανένας μας. Κανείς δεν ξέρει τι έχει μέσα αυτός ο φάκελος, πλην λίγων ανθρώπων στην Ελλάδα.

Ό,τι μαθαίνεις είναι από τα νέα, τις ειδήσεις, τα σάιτ κτλ.
Και επειδή με αυτά που διαβάζω κατά καιρούς βλέπω ότι λένε από απλές ανακρίβειες έως γελοία ψεύδη, κρατάω μικρό καλάθι.
Μη φανατίζεσαι μέχρι να αποδειχθεί πλήρως ο λόγος που αξίζει να βγεις στα κάγκελα.
Ούτε και εγώ έχω ιδέα...

ούτε πιστεύω αυτά που λένε οι πολιτικοί (αντιπολίτευσης), δημοσιογράφοι που τρίβουν τα χέρια τους κτλπ...

εγώ πιστεύω τους συγγενείς των παιδιών....που δεν έχουν κανένα λόγο να πουν ψέματα.

Και επειδή η κυβέρνηση και το κράτος γενικότερα έχει λερώσει τη φωλιά του σχεδόν σε κάθε βήμα της υπόθεσης....μην απαριθμίσω...βίντεο καπερνάρου...κτλπ

αν λέει ο πατέρας ότι δεν πήρε τοξικολογικές εγώ θα πιστέψω αυτόν..

Με μια σημείωση : αν είχαν γίνει και αν δεν έδειχναν τίποτα...ακόμα και ο πατέρας να μην είχε δικαίωμα να τις δει πριν την δικογραφία....θα είχε διαρρεύσει παντού από κάποιο γαλάζιο πουλάκι..προς το κοινό. Τα στοιχεία της δικογραφίας που κάνουν τζιζ διαρρέουν πιο εύκολα.

Δεν φανατίζομαι επιλέγω να πιστέψω αυτούς που δεν έχουν συμφέρον από την υπόθεση αλλά αγανακτώ και με τις κτηνωδίες που διαβάζω.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.445
Πόντοι
5.506
Δλδ αν πω γαμηστε τα ολα, ειναι μουνια ολοι, φωτια παντου, θα ειμαι μεσα στο κλιμα "λαικης αγανακτησης" και μπραβο μου? Χεστηκα ρε ανθρωπε για τον Κουλη, μα σοβαρα μιλας τωρα?
Και βεβαια 200 χρονια αυτο γινεται, ακου λεει... Μην σου πω κ παραπανω.....ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ.... την καταλαβαινεις τη διαφορα???
Με το συναισθημα 1 σωστο θα κανεις σε τετοιες περιπτωσεις κ 9 μαλακιες στις 10....
Θες δεν θες εδω ανηκεις....τα ιδια σκατα τρωμε ολοι....
ΑΡΑ ΝΑ ψηφισουμε μητσοτακη που τα εφτιαξε ολα και να βγει ο καραμανλης ξανα...
σορυ ρε μαν δεν ξερω τι χανω.
εμενα στην δουλεια μου 6 χρονια οχι τα αλλαζω ολα αλλα αυτο που γινοταν 6 χρονια πρινειναι παρελθον...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656
Ρε μαστορα πιωμενος εισαι? Τι με βριζεις?
Χεστηκα αν ειναι καθαροι η οχι, εγω θα το αποφασισω? Να πανε μεσα οσοι ειναι υπευθυνοι... Τα ιδια θα λεω συνεχεια? Βαριεμαι να ακουω τις ιδιες μαλακισμενες θεωριες εδω κ 2 χρονια απο τον καθε πικραμενο κ στο τελος, μου φαινεται κανεις δεν θελει να γινει η γαμω δικη.
Καθε φορα που καποιος θα θυμαται κατι θα ανοιγοκλεινουν οι ταφοι?
ποσες φορες ανοιγοκλεισαν; :coffee:
Mια φορα γινεται η ταφη κ τελος. Αν ο μαλακας που τους εθαψε δεν εκανε ουτε τα βασικα ας τον γαμησουν κι αυτον να τελειωνουμε......
Και ΠΩΣ ρε μαλακα θα μαθουμε "αν ο μαλακας που τους εθαψε δεν εκανε ουτε τα βασικα"; Πως; Αν δεν ανοιξουν οι ταφοι να γινουν σωστα οι διαδικασιες, πως μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα για το αν υπαρχει δολος ή συγκαλυψη ή το οτιδηποτε; Η προκλητικα υποπτη μεχρι τωρα σταση της κυβερνησης δειχνει οτι δεν θελουν να γινουν οι εκταφες, οτι δεν θελουν να γινει η διαδικασια σωστα. Αν ηθελαν θα το ειχαν ηδη κανει, για να ξεμπερδεψουν και οι ιδιοι, να διωξουν την παραμικρη αμφιβολια, απο την πρωτη αιτηση που εκανε ο Ασλανιδης (και οποιος αλλος γονεας) πριν καιρο.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.545
Πόντοι
10.446
Το φορτηγό ήταν υπέρβαρο. Κι ο ιμάντας δεν άντεξε τα φορτία της σύγκρουσης και εσπασε και τα νοβοπάν έγιναν καρμανιόλες. Γι αυτό τιμωρήθηκαν κι αυτοί που το φόρτωσαν. Που και το λεωφορείο είχε θεματακια.
Τι σχέση έχει η συμπεριφορά δύο ιδιωτικών εταιρειών με το επίσημο ελληνικό κράτος, που είναι υποχρεωμένο να παρέχει στοιχειώδη ασφάλεια στους δρόμους του και πήρε γενναιόδωρες χρηματοδοτήσεις από την ΕΕ γι αυτό το σκοπό, χωρίς να τις κατευθύνει εκεί που έπρεπε;
Δηλαδή ο φορτηγατζής που φορτώνει πέντε τόνους παραπάνω, μπας κι αυξήσει το μεροκάματο, σου θυμίζει τον Υπουργό που κυνηγάει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για απιστία;
Ειδες που δικαιολογεις τον φορτηγατζη χωρις να το θες? Να βγαλει μεροκαματο δλδ? Ποσοι το κανουν καθε μερα αυτο? Το καλως εχει για να κυκλοφορησει το λεωφορειο κ το φορτηγο ποιος το δινει? Ιδιωτης η το κρατος? Εχουμε ιδεα τι κυκλοφοραει εκει εξω??

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.545
Πόντοι
10.446
ποσες φορες ανοιγοκλεισαν; :coffee:

Και ΠΩΣ ρε μαλακα θα μαθουμε "αν ο μαλακας που τους εθαψε δεν εκανε ουτε τα βασικα"; Πως; Αν δεν ανοιξουν οι ταφοι να γινουν σωστα οι διαδικασιες, πως μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα για το αν υπαρχει δολος ή συγκαλυψη ή το οτιδηποτε; Η προκλητικα υποπτη μεχρι τωρα σταση της κυβερνησης δειχνει οτι δεν θελουν να γινουν οι εκταφες, οτι δεν θελουν να γινει η διαδικασια σωστα. Αν ηθελαν θα το ειχαν ηδη κανει, για να ξεμπερδεψουν και οι ιδιοι, να διωξουν την παραμικρη αμφιβολια, απο την πρωτη αιτηση που εκανε ο Ασλανιδης (και οποιος αλλος γονεας) πριν καιρο.
Αμα ξεμεθυσεις τα λεμε παλι...

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.545
Πόντοι
10.446
ΑΡΑ ΝΑ ψηφισουμε μητσοτακη που τα εφτιαξε ολα και να βγει ο καραμανλης ξανα...
σορυ ρε μαν δεν ξερω τι χανω.
εμενα στην δουλεια μου 6 χρονια οχι τα αλλαζω ολα αλλα αυτο που γινοταν 6 χρονια πρινειναι παρελθον...
Ρε φιλε ψηφισε οτι θες, εγω φταιω που στις εκλογες παει να ψηφισει μονο το 55% του εκλογικου σωματος? Που οι αριστεροι εχουν κανει 10 κομματα κ οι δεξιοι αλλα 10? Ημαρτον δλδ.... Ο καθενας παει μονος του στην Ελλαδα, οχι με τους αλλους... Στον πουτσο του οι αλλοι...

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
Άσχετο - σχετικό πριν πάω για ύπνο: θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να τεθεί στον δημόσιο διάλογο η επιστημονική θέση ενός ιατροδικαστή, εάν θα μπορούσε να εξακριβωθεί η ακριβής αιτία θανάτου ή ό,τι τέλος πάντων ερευνάται, από τα λείψανα του παιδιού, ακόμα και αν λαμβάνονταν τα κατάλληλα δείγματα αμέσως μετά το θάνατο (εάν υποθέσουμε ότι δεν έχει ήδη γίνει).
Άλλα τι λέω κι εγώ, να ρωτήσουμε ήρεμα κανέναν ειδικό, χωρίς κατάρες ή χωρίς υπεροψία; Πώς μου ήρθε;

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.445
Πόντοι
5.506
ατερμονη κουβεντα....
φτιαχτε ενα νημα "η καρυστιανου ξωκοιλε το τρενο για να γινει πρωθυπουργος" να λεει ο καθενας τα δικα του τυποι....
δεν λεω προεδρος γιτια αυτος που εχουμε τωρα ηταν καποτε σχεδον υποδικος για χρεη και απατη....
τα χειροτερα ελληνικα χρονια εβερ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.951
Πόντοι
6.056
Σε ανθρωπομορφα σκουπιδια σαν τον Πεζοπορο,τον Barock κτλ μονο αντε γαμησου και ψοφα...ουτε διαλογος ουτε τιποτα αλλο.Ειδικα ο 2ος που ειναι και τερμα ηλιθιος και πουτανακι των πουτανων με μηδενικη αξιοπρεπεια...
Πως μιλάς έτσι για το παιδί . Επειδή του αρέσουν pegging & golden shower ;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.410
Πόντοι
6.256
και να έβγαινε κάποιος αν έλεγε ότι ναι έπρεπε να γίνει θα τον αναλάμβαναν οι δημοσιογράφοι μέχρι να μην μείνει ούτε κοκαλάκι του.

στο τέλος δεν θα έβγαινε συμπέρασμα μόνο τηλεθέαση και χορηγοί.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.053
Πόντοι
2.356
Ειδες που δικαιολογεις τον φορτηγατζη χωρις να το θες? Να βγαλει μεροκαματο δλδ? Ποσοι το κανουν καθε μερα αυτο? Το καλως εχει για να κυκλοφορησει το λεωφορειο κ το φορτηγο ποιος το δινει? Ιδιωτης η το κρατος? Εχουμε ιδεα τι κυκλοφοραει εκει εξω??
Έχω εγώ. Άριστη κιόλας. Και σου λέω αρκετοί πιο παλιά, πολύ λιγότεροι τώρα.
Δε δικαιολογώ κανέναν γιατί ατύχημα σαν αυτό με το φορτηγό στα Τέμπη έχω ξαναδεί, με χειρότερο υλικό επάνω στο φορτηγό. Φύλλα διαμορφωμένης λαμαρίνας. Το ξυράφι μπροστά τους μοιάζει στομωμενο όταν σπάσει ο ιμάντας. Και μιλάμε για κορυφαίας ποιότητας ιμάντες. Τους πήραμε και τους στείλαμε στην κατασκευάστρια να μας πει γιατί δεν άντεξαν, όταν κάναμε διερεύνηση των αιτίων. Ευτυχώς δεν υπήρξε θύμα.
Τη σύνδεση της συμπεριφοράς του φορτηγατζή και της εταιρείας του νοβοπάν με τους Υπουργούς που έδωσαν 7 παράνομες παρατάσεις στην ολοκλήρωση της συμβασης και τελικά τους κυνηγάει η ΕΕ και η Εισαγγελία της για απιστία δε βλέπω.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656
Αμα ξεμεθυσεις τα λεμε παλι...
ετσι μπραβο, οταν στριμωχνεσαι στη γωνιτσα σαν αρουρι που εισαι, να μιλας για μεθυσια.

-αμα δεν γιναν σωστα οι διαδικασιες να την πληρωσουν οι υπευθυνοι
-πρεπει να ανοιξουν οι ταφοι για να δουμε αν εγιναν σωστα οι διαδικασιες
-εισαι μεθυσμενος

τρομερος αντιλογος, και μετα ρωτας γιατι σε βριζω υποτακτικη παλιοπουτανα, που ουτε τα αρχιδια να απαντησεις στην απλουστατη ερωτηση ΓΙΑΤΙ στο πουτσο δεν θελουν διακαως οι κυβερνητικοι και η "ανεξαρτητη" δικαιοσυνη να γινουν οι εκταφες και οι τοξικολογικες. Βρωμοπουστα ξεπλενη κωλοτρυπιδογλειφτη του καρκινωματος

Χεστηκα ρε ανθρωπε για τον Κουλη
μειον 0.60€ για λιποταξια :coffee: στελνω dm στο Φλωριδη

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
Ούτε και εγώ έχω ιδέα...

ούτε πιστεύω αυτά που λένε οι πολιτικοί (αντιπολίτευσης), δημοσιογράφοι που τρίβουν τα χέρια τους κτλπ...

εγώ πιστεύω τους συγγενείς των παιδιών....που δεν έχουν κανένα λόγο να πουν ψέματα.

Και επειδή η κυβέρνηση και το κράτος γενικότερα έχει λερώσει τη φωλιά του σχεδόν σε κάθε βήμα της υπόθεσης....μην απαριθμίσω...βίντεο καπερνάρου...κτλπ

αν λέει ο πατέρας ότι δεν πήρε τοξικολογικές εγώ θα πιστέψω αυτόν..

Με μια σημείωση : αν είχαν γίνει και αν δεν έδειχναν τίποτα...ακόμα και ο πατέρας να μην είχε δικαίωμα να τις δει πριν την δικογραφία....θα είχε διαρρεύσει παντού από κάποιο γαλάζιο πουλάκι..προς το κοινό. Τα στοιχεία της δικογραφίας που κάνουν τζιζ διαρρέουν πιο εύκολα.

Δεν φανατίζομαι επιλέγω να πιστέψω αυτούς που δεν έχουν συμφέρον από την υπόθεση αλλά αγανακτώ και με τις κτηνωδίες που διαβάζω.
Ρε φίλε και έτσι να είναι, με δεδομένο δηλαδή οτι ο άνθρωπος δεν βρήκε τοξικολογικές για το παιδί του, η απάντηση του γιατί δεν τις βρηκε, εκτείνεται σε μια γκάμα απο το "συνομωσία ", μέχρι το "αχρηστοσυνη" και ισως στο ενδιάμεσο το "δεν ήταν ιατρικώς εφικτό να ληφθούν δείγματα" ή το "δεν υπήρχε ένδειξη για άλλη αιτία θανάτου πλην του προφανούς".
Γι'αυτό λέω οτι δεν έχει νόημα να είμαστε απόλυτοι όταν δεν έχουμε ιδέα τι έχει γίνει πραγματικά.
Σε μια τέτοια δικογραφία, ο διάβολος θα κρυβεται στις λεπτομέρειες που λίγοι θα πιάνουν και ακόμα λιγότεροι θα τους συμφέρει να τα επικοινωνησουν.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.954
Πόντοι
3.936
Δηλώνουν ότι υπάρχει στο 80% τηλεδιοικηση πλέον. Βέβαια πριν το δυστύχημα διασφάλιζαν την ασφάλεια. Οπότε τι να πιστέψεις?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.951
Πόντοι
6.056
Τυπε αμα γινω υπουργος υγειας θα ανοιξω απογευματινα χειρουργεια πρωκτοραφης για να πηγαινει ο Barock μετα το ραντεβου με τη μασατζου και να μην μενει με το κωλαντερο στο χερι.....
Διακρίνω έντονο ρατσισμό για τους λάτρεις του pegging. Απαράδεκτο .
Πρέπει να σεβόμαστε τα γούστα του άλλου.
Φήμες λένε ότι έχει αρχίσει να ενδιαφέρεται και για caviar μετά το golden shower. Αληθεύει ;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.410
Πόντοι
6.256
Ρε φίλε και έτσι να είναι, με δεδομένο δηλαδή οτι ο άνθρωπος δεν βρήκε τοξικολογικές για το παιδί του, η απάντηση του γιατί δεν τις βρηκε, εκτείνεται σε μια γκάμα απο το "συνομωσία ", μέχρι το "αχρηστοσυνη" και ισως στο ενδιάμεσο το "δεν ήταν ιατρικώς εφικτό να ληφθούν δείγματα" ή το "δεν υπήρχε ένδειξη για άλλη αιτία θανάτου πλην του προφανούς".
Γι'αυτό λέω οτι δεν έχει νόημα να είμαστε απόλυτοι όταν δεν έχουμε ιδέα τι έχει γίνει πραγματικά.
Σε μια τέτοια δικογραφία, ο διάβολος θα κρυβεται στις λεπτομέρειες που λίγοι θα πιάνουν και ακόμα λιγότεροι θα τους συμφέρει να τα επικοινωνησουν.
Δεκτό

και ξανά ρωτάω εγώ που είμαι άσχετος και με τα δικονομικά και με την ανακριτική διαδικασία :

Πιάνει την υπόθεση ένας αμερόληπτος έμπειρος ανακριτής και στόχος του είναι να δει τι σκατά έχει παιχτεί.....πέραν του κακώς διορισμένου σταθμάρχη...πέραν των σβησμένων βίντεο της φορτωτικής...πέραν της 717 που είναι άλλο (το πιο σημαντικό) κεφάλαιο.....

έχει αυτός ο άνθρωπος ένα βίντεο με ένα μανιτάρι 80 μέτρα έκρηξης....και απανθρακωμένους ανθρώπους...και ηχητικά (!!!) από ζωντανά παιδάκια που δεν πέθαναν στην έκρηξη αλλά κάηκαν ζωντανά.

Αυτός λοιπόν πιάνει την υπόθεση και βλέπει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές και μετά πετάχτηκαν (!!!!) τα δείγματα.....δεν του κάνει εντύπωση???? πρέπει να κάνει απεργία πείνας ο πατέρας για να διατάξει την εκταφή εφόσον το θέλουν ο γονείς? δεν έπρεπε να την διατάξει μόνος του? πως θα βγάλει άκρη από τι κάηκαν τα ζωντανά παιδάκια?

Πως θα αποδώσει ευθύνες? εκτός αν η μόνη ευθύνη που πρέπει να αποδοθεί είναι στον σταθμάρχη....

Και τέλος...βγαίνουν συνεχώς καινούρια στοιχεία....όπως πχ η έκθεση πυρασφάλειας για τα (μη) πυράντοχα καθίσματα...ο γονείς φωνάζουν ότι η ανάκριση δεν έχει συμπεριλάβει όλα τα στοιχεία. Γιατί να μην είμαι δύσπιστος? δεν μου δίνουν αρκετό υλικό?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom