Τι να πρωτοσχολιάσω!!!!!!!
Ρόγες
Στητό στήθος
Μπούστο
Επιδερμίδα
κλπ κλπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Τι να πρωτοσχολιάσω!!!!!!!
θα το πω ....
ήσουν εκεί όταν έκλαψα στην αγκαλιά σου και μου είπες :
《 Έλενα δεν μπορώ να σε βλέπω λυπημένη όλα θα πάνε καλά 》
Μία αγκαλιά μαγική !
Και όλα πήραν τον δρόμο τους !
και όλα πήγαν καλά και προχώρησα !
εγώ σε ευχαριστώ ....![]()
Πριν 2 χρονια σου ειχα αφιερωσει το παρακατω τραγουδι.
Ενας στιχος λεει
Όταν αγχώνεσαι και κλαις
Όταν θα σκέφτεσαι το χθες
Όταν κανένας δεν καταλαβαίνει
Θα ‘μαι εκείνη η φωνή
Που λέει σ' αγαπάω πολύ
Θα ‘μαι αυτή η αγκαλιά
Που σε ζεσταίνει
Το εννουσα....δεν ηταν απλα λογια στον αερα.
Έπαθα εθισμό σε αυτές τις ρωγες.
Το φιλί ενώνει το κορμίΈπαθα εθισμό σε αυτές τις ρωγες.
Αν δεν τις συναντήσω σύντομα θα έχω σύνδρομο στέρησης 100%
Λες να προκληθεί μεγαλύτερος εθισμός;Το φιλί ενώνει το κορμί
γι αυτό το αποφευγουνε πολλοί ......![]()
η ζωη δανεικη και μικρηΤο φιλί ενώνει το κορμί
γι αυτό το αποφευγουνε πολλοί ......![]()
Πόση αλήθεια κρύβει ένα σκίτσο
Είσαι ένα νέο δροσερό αγόρι !@Ελενα110 ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ... Ευχαριστώ για την μια ώρα και ένα τέταρτο που μου χάρισες. Την επόμενη φορά σου υπόσχομαι ότι δεν θα είμαι τόσο ντροπαλός
Αυτό είναι, χρειάζομαι το φάρμακο μου!
Εγώ που το ρίσκαρα φίλε μου βγήκα κερδισμένος!!! Και λέω ρίσκαρα γιατί κάποιες παλιότερες κριτικές με είχαν επηρεάσει κάπως αρνητικά. Η αλήθεια που ανακάλυψα μόνος όμως, ήταν εντελώς διαφορετική και δικαιώθηκα τελικά για την επιλογή μου!!!Λες να προκληθεί μεγαλύτερος εθισμός;
Λέω να το ρισκάρω
Δεν ήθελα να επεκταθώ τόσο για να μην κουράσω αλλά είναι όσα έγραψες και άλλα τόσα. Μια αγκαλιά που δεν κοστίζει τίποτα αλλά αξίζει όλα τα λεφτά του κόσμουΌταν αγκαλιάζομαι κάποιον το σώμα μας απελευθερώνει ένα κύμα ορμονών και η κυριότερη ανάμεσά τους είναι η ωκυτοκίνη !
Συχνά αποκαλείται ορμόνη της αγάπης η χημική ουσία της αγκαλιάς!
Αυτή η ορμόνη σχετίζεται με την εμπιστοσύνη το δέσιμο και τη συναισθηματική εγγύτητα!
Είναι η ίδια χημική ουσία που απελευθερώνεται όταν ένας γονέας κρατά ένα παιδί ή όταν ένα ζευγάρι μοιράζεται μία οικεία στιγμή!
Οι αγκαλιές βοηθούν επίσης στη μείωση των επιπέδων της κορτιζόλης της ορμόνης του στρες και στην αύξηση της σερετονίνης και της ντοπαμίνης 2 νευροδιαβιβαστών που βοηθούν στην ρίθμηση της διάθεσης και ενισχύουν τα συναισθήματα ευτυχίας και ευεξίας!
Ακόμη και οι σύντομες αγκαλιές που διαρκούν 20 δευτερόλεπτα ή περισσότερο μπορούν να πυροδοτήσουν αυτήν την απόκριση καθιστώντας τις 1 ισχυρό εργαλείο για συναισθηματική υποστήριξη και θεραπεία!
![]()
Δεν νομίζω ότι τίθεται θεμα ντροπαλοτητας φίλε μου. Όπως έγραψε και η Έλενα την πρώτη φορά υπάρχει μία αμηχανία. Την πρώτη φορά μαζί περάσαμε πάρα πολύ καλά αλλά την δεύτερη ήταν ακόμα καλύτερη και κάθε φορά από εδώ και πέρα, πιστεύω, ότι θα είναι ακόμα πιο καλή. Όταν δύο άνθρωποι γνωρίζονται όλο και περισσότερο το αποτέλεσμα της συνεύρεσης γίνεται όλο και καλύτερο.@Ελενα110 ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ... Ευχαριστώ για την μια ώρα και ένα τέταρτο που μου χάρισες. Την επόμενη φορά σου υπόσχομαι ότι δεν θα είμαι τόσο ντροπαλός
Και το λέω εγώ που ωςΔεν ήθελα να επεκταθώ τόσο για να μην κουράσω αλλά είναι όσα έγραψες και άλλα τόσα. Μια αγκαλιά που δεν κοστίζει τίποτα αλλά αξίζει όλα τα λεφτά του κόσμου
Ζωγράφισες πάλι!!!Όταν αγκαλιάζομαι κάποιον το σώμα μας απελευθερώνει ένα κύμα ορμονών και η κυριότερη ανάμεσά τους είναι η ωκυτοκίνη !
Συχνά αποκαλείται ορμόνη της αγάπης η χημική ουσία της αγκαλιάς!
Αυτή η ορμόνη σχετίζεται με την εμπιστοσύνη το δέσιμο και τη συναισθηματική εγγύτητα!
Είναι η ίδια χημική ουσία που απελευθερώνεται όταν ένας γονέας κρατά ένα παιδί ή όταν ένα ζευγάρι μοιράζεται μία οικεία στιγμή!
Οι αγκαλιές βοηθούν επίσης στη μείωση των επιπέδων της κορτιζόλης της ορμόνης του στρες και στην αύξηση της σερετονίνης και της ντοπαμίνης 2 νευροδιαβιβαστών που βοηθούν στην ρίθμηση της διάθεσης και ενισχύουν τα συναισθήματα ευτυχίας και ευεξίας!
Ακόμη και οι σύντομες αγκαλιές που διαρκούν 20 δευτερόλεπτα ή περισσότερο μπορούν να πυροδοτήσουν αυτήν την απόκριση καθιστώντας τις 1 ισχυρό εργαλείο για συναισθηματική υποστήριξη και θεραπεία!
![]()