Νέα

Νέες Αφίξεις Αλλοδαπών Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tgirlhunter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
640
Πόντοι
81
μετριο ειναι εμφανισιακα. καλο εργαλειο. επιπεδο φαβελας βεβαια. παζαρεψε τη φτηνα, παιζει

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
640
Πόντοι
81
Τι να πω ; Είναι άντρας ! :2funny:

Από πέρυσι την έχω κόψει ως ξεπετα , έγραψα σχόλιο σχετικό αυτές τις μέρες - λόγω των τιμών της - και το διέγραψε.
περυσι τη γ@μησα καλα μουνι κωλο πιπα. Φετος αγριεψε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχει κανει επισκεψη καποιος?

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
640
Πόντοι
81
χαχχαχ σας εχω προλαβει παιδια! σου βγηκε ο τυπακος με τη χειρουργικη μασκα και τα πλαστικα βυζια? οχι φιλε, γραψε τα εδω σε ολους ναμη τρωνε ολοι τη φολα.

Τελευταία τροποποίηση:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.112
Πόντοι
606
Βλεπω οτυ ξεφευγουμε κ αλλο απο τ στανταρ παλυ καλα που ζησαμε σ μια αλλη εποχη λαι εχουμε κρατισει κ καποιες επαφες

georst

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
124
Πόντοι
1
χαχχαχ σας εχω προλαβει παιδια! σου βγηκε ο τυπακος με τη χειρουργικη μασκα και τα πλαστικα βυζια? οχι φιλε, γραψε τα εδω σε ολους ναμη τρωνε ολοι τη φολα.
Ναι ρε φιλε και πεταξα 50 ευρω .κλειδωσε την πορτα πηγα να φυγω και δεν ανοιγε.τον εσπρωξα και φωναζε.Λεω θα γινουμε ρομπα.20 λεπτα διαπραγματευση.πηρε 50 ευρω και εφυγα.αυτα τα ολιγα.Ειχες γραψει κατι ?Γιατι δεν το ειδα

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
640
Πόντοι
81
Ναι ρε φιλε και πεταξα 50 ευρω .κλειδωσε την πορτα πηγα να φυγω και δεν ανοιγε.τον εσπρωξα και φωναζε.Λεω θα γινουμε ρομπα.20 λεπτα διαπραγματευση.πηρε 50 ευρω και εφυγα.αυτα τα ολιγα.Ειχες γραψει κατι ?Γιατι δεν το ειδα
εμενα μου βγηκε ο τυπος και στις 3 γεωργιανες που πηγα. Του λεω εισαι και η Νενσια εισαι και η Χαντα εισαι και η Μεα? Στο τελος του αφησα ενα εικοσαρικο για να μη τσακωθουμε. Μετα με παρακαλαγε. ειχε κ@υλωσει. Του λεω αν δε βγαλεις τη μασκα δεν εχει τιποτα . Ειχα φτασει στη πορτα και την εκανα.

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.478
Πόντοι
1.446
εμενα μου βγηκε ο τυπος και στις 3 γεωργιανες που πηγα. Του λεω εισαι και η Νενσια εισαι και η Χαντα εισαι και η Μεα? Στο τελος του αφησα ενα εικοσαρικο για να μη τσακωθουμε. Μετα με παρακαλαγε. ειχε κ@υλωσει. Του λεω αν δε βγαλεις τη μασκα δεν εχει τιποτα . Ειχα φτασει στη πορτα και την εκανα.
Αυτό είναι νούμερο για Σεφερλή όχι ραντεβού για πήδημα

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
1.025
Πόντοι
81
Μπαμπάτσικη, πρόσωπο κλασσικό τραβεστέ βυζάρες σούπερ , γλωσσόφιλα,69 κάναμε όχι περαιτέρω γιατί έχυσε! 100 την ώρα ζήτησε. Έχει και δύο φίλες για "πολυσυλλεκτική εργασία" για όποιον ενδιαφέρεται.
100€ για μια ώρα; τι έγινε; έχει προσφορές black Friday; το εργαλείο τι λέει; λες να είναι καλή στο ενεργητικό κομμάτι;

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.478
Πόντοι
1.446

Tranylove

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
1.025
Πόντοι
81
Ααα ! δεν κατάλαβα , κάποιος όμως έγραψε πως γαμιέται καλά ...
Βρε για το αν γαμαει καλά ρωτάω!!! Όχι εάν γαμιεται καλά. Φώτο από το εργαλείο δεν βάζει και προβληματιζομαι. Μήπως βρω κανένα γαριδάκι;

satriani33

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
640
Πόντοι
81
Μπαμπάτσικη, πρόσωπο κλασσικό τραβεστέ βυζάρες σούπερ , γλωσσόφιλα,69 κάναμε όχι περαιτέρω γιατί έχυσε! 100 την ώρα ζήτησε. Έχει και δύο φίλες για "πολυσυλλεκτική εργασία" για όποιον ενδιαφέρεται.
συμπεριφορα φαβελας παντως . Μη περιμενεις κατι εντυπωσιακο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom