Hartschwanz
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ για την πληροφορίαΛια, Μονικα...τέλος!
Ευχαριστώ για την πληροφορίαΛια, Μονικα...τέλος!
η Μόνικα ήταν στανταράκιΕγω μια φορα που την πήρα μιυ φανηκε αδιαφορη και ψιλοπονηρη,εχει παει κανεις τωρα τελευταια με Μονικα αξιζει?
Ακριβως φιλε μου,που η Μονικα του Συγγρου που την εβλεπες και σου επεφτε το σαγονι,πιπα φοβερη παλια,τωρα βαριεται να τον βαλει στο στομα της,μεχρι και τα ποδια της βαριετια να ανοιξειη Μόνικα ήταν στανταράκι
μου, έχει πέσει αρκετά δυστυχώς ειδικά σε εμφάνιση… στο κυρίως μέρος σαν να βαριέται τώρα τελευταία και προσπαθεί να κλέψει…μόνο το δυνατό μασάζ τη σώζει ακόμα κάπως
Η Λία είναι πάντα εκεί! Αν θα την δεις μεταξύ 11 και 7 Μαξ που είναι εκεί μόνο το τηλ σε κατοχυρώνει.....Θα δω τη Λία αύριο,αν έρθω;
να ξεμπουκωσω καλα ρε φιλε,οχι να νιωθω πως εχω και υποχρεωση απεναντι της και πως της κανω χαρη΄τί να σου κάνουν τα κορίτσια ρε παιδιά...
με τόση πούτσα που έχουν φάει ....έχουν σκυλοβαρεθεί.
γκόμενες ψάχνετε να βρείτε?
εκεί πας για ξεμπούκωμα....όχι για να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου...
ας συνέλθομεν....με το χρήμα δεν μπορείς να τα αγοράσεις όλα
σύμφωνοι , κάποιο στοιχειώδες επίπεδο επαγγελματισμού πρέπει να υπάρχει από την πλευρά τους, αλλά επισημαίνω ότι έχουν κάποια ελαφρυντικάνα ξεμπουκωσω καλα ρε φιλε,οχι να νιωθω πως εχω και υποχρεωση απεναντι της και πως της κανω χαρη
Πολυ επιλεκτικά! Κάποιες φορές μπαίνει σαν δευτερη σε Λια και Μονικα και απο ότι μαθαίνουμε......σε κάποιους ξενιτεμένους όπου κρατάει την επαφή! Εγω όταν κάποτε τη ζητησα ελειψη άλλης εκείνη την ημέρα, είχε αρνηθεί και όπως οι περισσότεροι ξέρετε ειμαι καλός πελάτης....καλά η κυρα Ζάνα δεν έχει κρεμάσει παπούτσια?
τί ισχύει τελικά?
Κατι ξερεις εσυ.Και να μπαινει.......δε νομιζω να κανει τους "παπαδες" που εκανε παλια
Η κυρία ΗΤΑΝ ενας θρυλος στα μασατζιδικα να λεμε του στραβου το δικιο
εσυ δεν ξερεις δηλαδη ? Συγνωμη σας μπερδεψα με ενα γειτονά μουΚατι ξερεις εσυ.
Εγω......στην Βιοιατρικη πηγαινα παλια...... για κατι εξετασεις. Δεν ξερω σε τι αναφερεστε κυριε.εσυ δεν ξερεις δηλαδη ? Συγνωμη σας μπερδεψα με ενα γειτονά μου
αλλα ο @amjik ο φιλος μου, κατι μπορει να θυμαται
α τι συμπτωση ....και εγω για τις εξετασεις μου πηγαιναΕγω......στην Βιοιατρικη πηγαινα παλια...... για κατι εξετασεις. Δεν ξερω σε τι αναφερεστε κυριε.![]()
Εγώ αγαπητέ φίλε μου ΠΣΑΡΑ λόγο της έντονης επαφής (να φανταστείς ότι αν δεν επερνε την πρώτη την καλή δεν με άφηνε να πάω με κοπέλα) όπως όπως καταλαβαίνεις λοιπόν αυτό γινότανε για μία εφταετία..εσυ δεν ξερεις δηλαδη ? Συγνωμη σας μπερδεψα με ενα γειτονά μου
αλλα ο @amjik ο φιλος μου, κατι μπορει να θυμαται