Νέα

Cuckold photo, memes, gif

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Μκακ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2024
Like
1.550
Πόντοι
200

ikakiz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2025
Like
4.522
Πόντοι
441
Ξέσκισμα θέλω να την κάνει κώλο και μουνι
1758879723189.jpeg

Δες πόσο καύλα θα φαίνετε κ

john255

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
702
Πόντοι
5.840
Επειδή είχε γενέθλια σκέφτομαι να της κανονίσω κάποιο μασάζ. να συνενοηθώ με το παιδί και να πιάνει λίγο παραπάνω, μπουτάκι και πιο πάνω, εάν το δέχεται και αυτή βέβαια. αλλά δεν θέλω να είναι χύμα, θέλω να μην το καταλάβει , να είναι επαγγελματικό όλο αυτό και επισης ο μασέρ να έχει σωμα καλό να είναι ''καθαρός'' γενικά . Έχει κανείς υπόψιν στη Θεσσαλονίκη; Μπορεί και να μην το δεχθεί εν τέλη δεν ξέρω αλλα θα ήτανε πολύ ώραια φάση

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.769
Πόντοι
3.846
Υπάρχει κάποιο site μόνο προς αναζήτηση για cuckold?? Κάτι πχ παρομοιο των swingers site αλλά για ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ???
Μπαλαντέρ είναι το μόνο εύκολο. Και από εδώ αλλά και στα σουιγκεράδικα τις μέρες που επιτρέπονται μόνοι άντρες.

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
913
Πόντοι
81
Επειδή είχε γενέθλια σκέφτομαι να της κανονίσω κάποιο μασάζ. να συνενοηθώ με το παιδί και να πιάνει λίγο παραπάνω, μπουτάκι και πιο πάνω, εάν το δέχεται και αυτή βέβαια. αλλά δεν θέλω να είναι χύμα, θέλω να μην το καταλάβει , να είναι επαγγελματικό όλο αυτό και επισης ο μασέρ να έχει σωμα καλό να είναι ''καθαρός'' γενικά . Έχει κανείς υπόψιν στη Θεσσαλονίκη; Μπορεί και να μην το δεχθεί εν τέλη δεν ξέρω αλλα θα ήτανε πολύ ώραια φάση
Αν ήσουν Αθήνα θα σου πρότεινα μασερ

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
913
Πόντοι
81
Υπάρχει κάποιο site μόνο προς αναζήτηση για cuckold?? Κάτι πχ παρομοιο των swingers site αλλά για ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ???
Σου είχα στείλει κ προσωπικό μηνυμα κάποιους μήνες πριν
Δες σε παρακαλώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom