ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 13.688
- Πόντοι
- 3.556
Θα τηρήσει το λόγο του.ΠεριμένουμεΔιΔάσκαλο για επίσημες ανακοινώσεις.
Από Δευτέρα (για να μη ξεχνιόμαστε)
Θα τηρήσει το λόγο του.ΠεριμένουμεΔιΔάσκαλο για επίσημες ανακοινώσεις.
Από Δευτέρα (για να μη ξεχνιόμαστε)
Άστο διάβολο, πούλησε τον κλώνο για να επιτίθεμαι στις συκιέςΕγώ για το καλό σου έβαλα την πρόταση.
Έχει δίκιο μία συκιά, σου είπαμε μην κάνεις ανούσια κι άστοχα κογιότ, ενώ όφειλες να απαντήσεις αν πουλάς τον κλώνο...Σύντομο και περιεκτικό Δελτίο.
Σύντομο και περιεκτικό Δελτίο.Άστο διάβολο, πούλησε τον κλώνο για να επιτίθεμαι στις συκιές
α) Μόνο ένα ποστ (όποτε μπαίνω) - άρα θα απαντώ επιλεκτικά
β) Ζήτω ο Κούλης
γ) Τσακώθηκα με τη Βασίλισσα
δ) Αλλά δεν μπορώ να πάω με άλλη κοπέλα![]()
Υπήρχαν μπιλιάρδα το 1838;;; πραγματικά δεν το γνώριζανα μὴν πηγαίνετε εἰς τοὺς καφενέδες καὶ τὰ μπιλιάρδα.
Θα υπήρχαν δε μπορεί.Υπήρχαν μπιλιάρδα το 1838;;; πραγματικά δεν το γνώριζα
ο ανδρας πρεπει να μυριζει βαρβατίλα,λιγο ιδρωτίλα και προς τα κατω να μυριζει πουτσίλα.Αυτό ειναι που τον κανει σεξυ.Οσο για ντυσιμο εγω δεν μπορω το κυριλε με τιποτα.Νιωθω σαν να ειμαι κανας 50αρης daddy που τα νιάτα του εχουν περασει εδω και χρονιαΜέτρο βρε τύπε ούτε κι εγώ υπήρξα μανιακός στο να βάζω ένα τόνο αρώματα, έβαζα ελάχιστο ή καθόλου (τις περισσότερες φορές). Το να ντυθείς κομψά είναι θεμιτό κι όχι σε Λόρδος της Αγγλίας, άλλο να πας σε γάμο κι άλλο για γαμίσι![]()
Μπορεί να υπήρχε και τότε, δεν το ήξερα.Το μπιλιάρδο νομίζω υπήρχε στην Αγγλική αριστοκρατλία 19ο αιώνα.Το αναφέρει και ο Βερν για το Φιλέα Φογκ στο Γύρο του Κόσμου σε 80 ημέρες.1872 νομίζω έκδοση.
Στο βιβλίο του Βερν ο Φιλέας Φόγκ έπαιζε μπιλιάρδο στην Αριστοκρατική Λέσχη και χουίστ.Μπορεί να υπήρχε και τότε, δεν το ήξερα.
Παλιά όταν ήμουν πιτσιρικάς πήγαινα στο Πειραιά και έπαιζα μπιλιάρδα, πιγκ πονγκ, φλίπερ και ηλεκτρονικά πακμαν κλπ.
η επόμενη είδηση, αυτά προς όσους/όσες χαπακώνονται δίχως λόγοΠολύ ενδιαφέρον έχει
Δίκιο έχεις και εγώ τα αποφεύγω, μόνο κάτι αντιβιοτικά που δεν γινόταν αλλιώς.η επόμενη είδηση, αυτά προς όσους/όσες χαπακώνονται δίχως λόγο![]()