Kostas.dmp
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2024
- Like
- 995
- Πόντοι
- 81
Καλά το πάει για πρώτη της φορά..χαχα..Πρώτη της φορά με άλλον είπε...
Καλά το πάει για πρώτη της φορά..χαχα..Πρώτη της φορά με άλλον είπε...
ωραιο gifΑπευθύνομαι στα αφεντικά της γυναίκας μου.
Αν δεν την πηδάτε έτσι κάθε μέρα στο γραφείο είστε μαλάκες!
![]()
Σαν άγγελος στον παράδεισο...ωραιο gif
Κάποια στιγμή μία είχε αδειάσει την γεμάτη καπότα μετά το ξέσκισμά της στο καυλί του κερατά της και άρχισε να του τον παίζει με το χέρι της τονίζοντάς του πόσο πολύ σπέρμα του χάρισε αντί να το πιει η ίδια. Στο τέλος όταν έχυσε τον διέταξε να καθαρίσει το χέρι της γιατί την έκανε χάλια.
πραγματική cuckqueenΚάποια στιγμή μία είχε αδειάσει την γεμάτη καπότα μετά το ξέσκισμά της στο καυλί του κερατά της και άρχισε να του τον παίζει με το χέρι της τονίζοντάς του πόσο πολύ σπέρμα του χάρισε αντί να το πιει η ίδια. Στο τέλος όταν έχυσε τον διέταξε να καθαρίσει το χέρι της γιατί την έκανε χάλια.
Όλα μαγικά εκτός από το χύσιμο στη μαπα από τον γαμια τηςΓια όλα τα γούστα
![]()
Δεν φαινεται για πρωτη της φορα και αυτο το κανει ακομα πιο καυλα...Πρώτη της φορά με άλλον είπε...
εμπειρη ιπευτρια...3ψηφιος ο αριθμος που εχει καβαλησει σίγουραΠρώτη της φορά με άλλον είπε...
Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτεροεμπειρη ιπευτρια...3ψηφιος ο αριθμος που εχει καβαλησει σίγουρα
Πόσοι;![]()
Τρομερός πάτος!ωραιο gif
που ειναι το κακο;Πόσοι;![]()
μέχρι 3 ειναι μια χαρά..μια για κάθε τρύπαΠολύ καργιόλα φαίνεται. Είναι για πολύ πουτσα. Γουστάρει τις παρτούζες με πολλές ψωλαρες;
της δικιάς μου εκατοντάδες.Πόσοι;![]()
υπαρχει κανα site με φωτογραφιες/gifs με ελληνικα κειμενα σαν κι αυτο?Πόσοι;![]()
Αν σκεφτώ πόσα χύσια της έχουν ρίξει μαζεμένα, θα της είχαν ασπρίσει κυριολεκτικά τα κωλομέρια.της δικιάς μου εκατοντάδες.