Με αφορμή αυτό...https://www.bourdela.com/mpourdela/perdikka-1/#review-117765
Το έχω ακούσει πολλές φορές, το έχω διαβάσει εξίσου πολλές φορές ότι βρίζουν
Σίγουρα, οι πουτάνες άνθρωποι είναι, θέλουν σεβασμό όπως ο καθένας και όποιος ξεπερνάει το όρια κακό του κεφαλιού του. Πρέπει να καταλάβουν όμως πως όταν πουλάς σεξ η όλη φάση έχει χούφτωμα, έχει κάποιου είδους "ερωτικής βίας" ( μιλάμε τώρα για κανά μπατσάκι κτλ μην το πάμε πιο μακριά), έχει "βρομόλογα", και προφανώς ο πελάτης παίζει να μη σου αρέσει εμφανισιακά ούτε και να κάνει σεξ όπως εσύ θες. Γενικά η δουλειά της πουτάνας έχει και αυτή τα δικά της όπως η κάθε δουλειά. Πολύ δύσκολα φαίνεται να το καταλαβαίνουν όλοι όσοι ασχολούνται με τη δουλειά αυτή. Και εμείς στις δουλειές που κάνουμε ακούμε και αντιμετωπίζουμε ένα σωρό σκατά, ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ γιατί έτσι είναι πολλά πράγματα στις δουλειές και πολλές φορές παίρνουμε και πολύ λιγότερα λεφτά. Επίσης αλλοδαπά αρχίδια και τσουλιά...αν έχετε αρχίδα βρίστε μας Ελληνικά γαμώ το ότι έχετε...μουνιά της λάσπης και του βάλτου. Μέσα σε μια εργασιακή βδομάδα σε μια πουτάνα πάει σίγουρα ένας πελάτης που σίγουρα με κάποιο τρόπο μπορεί να κάνει ΖΗΜΙΑ. Θα έλεγα πως ο Θεός βάζει το χέρι του και δεν τυχαίνει η ώρα η κακή, μακάρι να τύχει και να τρέχουν...
Για την ιστορία, μ έχει βρίσει η Ρίτα η μουνάρα στο Κολωνού. Δεν έχω να πω τίποτα κακό, το δωμάτιο στην πένα, η κοπέλα καθαρή και ευγενική, μα το κωλοσκάμπυλο δεν το δέχτηκε και με στόλισε, οκ πάμε παρακάτω. Και μια φορά με την Ιωάννα τη Λιβαδιώτισσα που μας άκουσε όλο το Μετάξι αλλά οκ η κοπέλα μου έχουν πει ότι δεν στέκει καλά και παίρνει κάποιου είδους αγωγή, δεν έδωσα σημασια.