Νέα

Ηχογράφηση από γαμήσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SKOTY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 457
  • Εμφανίσεις 286K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.861
Πόντοι
1.056
Δεν εχει "σιγα"....βγαζουμε τα ηχητικα εδω για την καβλαντα και τον χαβαλε μας,οχι για να εκθεσουμε προσωπα,ονοματα κλπ...ειτε με επαγγελματια του χωρου ειτε ακομα πιο πολυ με κοπελα μας...σεβομαστε τα πιο βασικα!!!!

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.578
Πόντοι
736
Δεν εχει "σιγα"....βγαζουμε τα ηχητικα εδω για την καβλαντα και τον χαβαλε μας,οχι για να εκθεσουμε προσωπα,ονοματα κλπ...ειτε με επαγγελματια του χωρου ειτε ακομα πιο πολυ με κοπελα μας...σεβομαστε τα πιο βασικα!!!!
Ότι πεις μεγάλε εγώ μαζί σου!

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.481
Πόντοι
7.095

Συνημμένα

• Screenshot_20250923_114640_Photo Editor.jpg
    Screenshot_20250923_114640_Photo Editor.jpg
    284,5 KB · Εμφανίσεις: 5

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.905
Πόντοι
2.356
Νομίζω το έχω ξαναπει... πρέπει να ήμουνα 15-16 όταν είχα πάρει αρχές του '80 μια κασέττα ήχου-τσόντα από την Ομόνοια.

Με το που είδα καταρχήν μια γκόμενα να παίρνει τσιμπούκι και αυτό ήταν το cover της κασέττας - λέω τι φάση;; :think:

Γαμάτη ήταν πάντως. 2 τύποι γαμούσανε μια ώριμη, με τριξίματα στο κρεβάτι κλπ. Τώρα αν ήταν fake, άγνωστο. :confused:

Πρέπει να την έχω κάπου στo υπόγειο. Αν την εντοπίσω, θα την ψηφιοποιήσω. :2funny:

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.861
Πόντοι
1.056

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.861
Πόντοι
1.056
Νομίζω το έχω ξαναπει... πρέπει να ήμουνα 15-16 όταν είχα πάρει αρχές του '80 μια κασέττα ήχου-τσόντα από την Ομόνοια.

Με το που είδα καταρχήν μια γκόμενα να παίρνει τσιμπούκι και αυτό ήταν το cover της κασέττας - λέω τι φάση;; :think:

Γαμάτη ήταν πάντως. 2 τύποι γαμούσανε μια ώριμη, με τριξίματα στο κρεβάτι κλπ. Τώρα αν ήταν fake, άγνωστο. :confused:

Πρέπει να την έχω κάπου στo υπόγειο. Αν την εντοπίσω, θα την ψηφιοποιήσω. :2funny:
Αρχες του '80 το μονο που ειχα σε κασσετα ηχου ηταν ο "Ιπποτης της ασφαλτου"...χωρια που το εβλεπα στην TV το ακουγα κιολας...και το ζουσα εντονως!!!!Ολα εδειχναν απο τοτε το μελλον μου...Fuck n' Rec dude!!!!

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.905
Πόντοι
2.356
Αρχες του '80 το μονο που ειχα σε κασσετα ηχου ηταν ο "Ιπποτης της ασφαλτου"
Θυμάμαι επίσης σε ένα μπιλιαρδάδικο είχαν μια τέτοια σε μαγνητόφωνο (δηλ μπομπίνες).

Ακούγανε και γελάγανε το αφεντικό με τους φίλους του, αλλά έπιασα μόλις έμπαινα μια γυναικεία φωνή να λέει "θα στην τραβήξω τη μαλακία".

Λέω τι γίνεται εδώ, ρε πούστη :2funny: με βλέπει το αφεντικό και λέει στον άλλον "κλείστο ρε μαλάκα, ήρθε το σχολείο". :2funny:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.552
Πόντοι
3.506

Rip από ταινίες ήταν αυτά. Είχα γνωστό που το έκανε στο studio που δούλευε και κόλαγε και label "stag tapes" με ένα κεφάλι ελαφιού και καλά για να δείχνουν εταιρίας.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.727
Πόντοι
3.846
Υπήρχαν και ροζ γραμμές που έπαιζαν αντίστοιχες ηχογραφήσεις. Και καλά live sex αλλά φαινόταν ότι ήταν ηχογράφηση σε στούντιο.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.905
Πόντοι
2.356
Rip από ταινίες ήταν αυτά. Είχα γνωστό που το έκανε στο studio που δούλευε και κόλαγε και label "stag tapes" με ένα κεφάλι ελαφιού και καλά για να δείχνουν εταιρίας.
Μπα.... δεν έμοιαζε με τίποτα για rip. Πίστεψέ με.

Τότε άλλωστε μόνο ο Berto υπήρχε με τις κωμωδίες-τσόντες.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.552
Πόντοι
3.506
Μπα.... δεν έμοιαζε με τίποτα για rip. Πίστεψέ με.

Τότε άλλωστε μόνο ο Berto υπήρχε με τις κωμωδίες-τσόντες.
Όχι κινηματογραφικές ταινίες. Ταινίες από μπομπινόφωνο το οποίο είχαν σε ημιυπόγειο "μπουρδέλο" στο Κολωνάκι, στη Λουκιανού αν θυμάμαι καλά. Ο γνωστός μου τις ριπάριζε σε κασσέτες μιξάροντάς τες με lounge μουσική, κάτι σαν τριτοκλασσάτο James Last για να έχεις εικόνα, και τις τύπωνε σε κασσέττες για τα τελάρα στην Ομόνοια. Και η πουτάνα και αυτός, έβγαζαν το κάτι τις. Γύρω στα δυο χρόνια έκαναν αυτή τη δουλειά, στις αρχές των 80s.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.744
Πόντοι
206
Όχι κινηματογραφικές ταινίες. Ταινίες από μπομπινόφωνο το οποίο είχαν σε ημιυπόγειο "μπουρδέλο" στο Κολωνάκι, στη Λουκιανού αν θυμάμαι καλά. Ο γνωστός μου τις ριπάριζε σε κασσέτες μιξάροντάς τες με lounge μουσική, κάτι σαν τριτοκλασσάτο James Last για να έχεις εικόνα, και τις τύπωνε σε κασσέττες για τα τελάρα στην Ομόνοια. Και η πουτάνα και αυτός, έβγαζαν το κάτι τις. Γύρω στα δυο χρόνια έκαναν αυτή τη δουλειά, στις αρχές των 80s.
Ελεύθερες εποχές ρε φίλε.... ούτε τι είπες...πώς το είπες...γιατί το είπες.....
Τριτοκλασσάτο James Last λέει.....:cheesy:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.905
Πόντοι
2.356
Σωστός τότε, ναι.

Αυτή που είχα πάρει ξεκινούσε με γαλλική τσοντο-μουσική! :2funny:

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.744
Πόντοι
206
Υπήρχαν και ροζ γραμμές που έπαιζαν αντίστοιχες ηχογραφήσεις. Και καλά live sex αλλά φαινόταν ότι ήταν ηχογράφηση σε στούντιο.
Αυτές ήταν πεταμένα λεφτά.... Εμένα μου άρεσαν οι ζωντανές συνομιλίες.... ζητούσες κοπέλα και μιλούσες μαζί της.... Η καλύτερη περίπτωση ήταν αυτές που για να βγάλουν ένα έξτρα μεροκάματο (όπως έχουν τώρα το όνλι φανς) έπαιρναν ροζ γραμμές στο σπίτι τους και μιλούσαν από εκεί... Οι χειρότερες περιπτώσεις ήταν αυτές που ήταν σε γραφείο της εκάστοτε εταιρίας που είχε τα ροζ τηλέφωνα και την άκουγαν και οι άλλες.... Οι γκόμενες στην πρώτη περίπτωση καύλωναν έχυναν ....γάμησέ τα.....φάγαμε όλη μας την προίκα τότε αλλά ήταν ωραία...:cheesy: Μία από Αθήνα μου είχε δώσει το κανονικό της κινητό για να μη χρεώνομαι..... Κάποια στιγμή έκανα καιρό να την πάρω... όταν της τηλεφώνησα μου είπε ότι αρραβωνιάστηκε και σταμάτησε το άθλημα....

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.481
Πόντοι
7.095
Με κοπέλα του χώρου.

Συνημμένα