Petrossteph1999!
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2025
- Like
- 634
- Πόντοι
- 80
terz_
Το 'χει..... τέλος!!!
Απο αυτήν εχει κανένας τίποτα;Πιανετε ως ινφλουενσερ...επισης ποιος ξερει που δουλευει τωρα;
Δείχνει τίποτα ή τζάμπα θα πάει το follow ?Την Αντιγόνη Κατσούρη στο insta που κάνει την δασκάλα πιάνου την ξέρουμε; Έχει και περιεχόμενο για όσους πληρώνουν την συνδρομή της στο insta. Πρέπει να είναι γύρω στα 45-50 και βγάζει βύζους
Δε νομίζω ότι το δίνει επί χρήμασι φίλε...αν δει ότι έχεις λεφτά βέβαια θα σου κάτσειΓια αυτη εδω την τσοντα ποιος γνωριζει κατι να με ενημερωσει; γιατι ψαχνω το κονε ....Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Πω ρε πουστηLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Τι ανοίγματα που κάνει το πουτανακι μαν μουΠω ρε πουστη
Ναι μαν καργα,αλλα μη βριζεις.Τι ανοίγματα που κάνει το πουτανακι μαν μου
Τι ανοίγματα που κάνει το πουτανακι μαν μου
Ψάξε ψάξε δε θα το βρεις.... (χαβαλέ κάνω)Για αυτη εδω την τσοντα ποιος γνωριζει κατι να με ενημερωσει; γιατι ψαχνω το κονε ....Login • Instagram
Η κοπελιά;
Να πουμε οτι οι πλαστικές εχουν πάει σύννεφο.Εδω τι εχουνε να πουνε οι μυστες για τοπ κορμαρα και τσιμπουκοχειλαρες
Εδω τι εχουνε να πουνε οι μυστες για τοπ κορμαρα και τσιμπουκοχειλαρες
Αυτή θα είναι σαν την άλλη την έλενα... βλέπω παρέες και γνωστούς με έγχρωμους...Ψάξε ψάξε δε θα το βρεις.... (χαβαλέ κάνω)
Δυστυχώς φιλαράκι η Ντίνα ούτε βιζιτάρι ουτε Το δίνει δεξιά και αριστερά... Όσο και αν προκαλεί.
Φίλε μου οι πλαστικοί στην Τουρκία έχουν γίνει πλούσιοι, τι να λεμε τώραΝα πουμε οτι οι πλαστικές εχουν πάει σύννεφο.