John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.571
- Πόντοι
- 3.846
Ούτε σε εμένα ανοίγει αυτή τη στιγμή.Παροδικό θα είναι. Το ινκολ.γρ πάντως που έχει κάποια στούντιο,ανοίγει κανονικάΓια το άλλο με τα κορίτσια εννοώ
Ούτε σε εμένα ανοίγει αυτή τη στιγμή.Παροδικό θα είναι. Το ινκολ.γρ πάντως που έχει κάποια στούντιο,ανοίγει κανονικάΓια το άλλο με τα κορίτσια εννοώ
Δεν το ήξερα αυτό μάγκα ευχαριστώΟύτε σε εμένα ανοίγει αυτή τη στιγμή.Παροδικό θα είναι. Το ινκολ.γρ πάντως που έχει κάποια στούντιο,ανοίγει κανονικά
ποιο σαη-τ-; @gagarin αναλαβε δρασηΜόνο εμένα δεν μου φορτώνει αυτό το σαιτ? Τι παίχτηκε
Τυπικά πράγματα και απάθεια επί το έργο,δες καμία άλλη καλύτεραΠήγε κάνεις με Γκαμπριέλα να μας πει εντυπώσεις;
Και εγώ αυτή περιμένω.... Για εμένα είναι η καλύτερη επιλογή στη ΘεσσαλονίκηΠαιδια για Καρινα (βαθύ λαρύγγι) γνωριζει κανεις τπτ; Δουλευει ακομη; Εχω καιρο να ανέβω Θεσσαλονικη…
Είναι αυτή στα στούντιο η τρολαρρεις? Τι μπαλόνια είναι αυτά
Στο Poison της Εμπεδοκλέους είδα πρόσφατα στη βραδινή βάρδια την Katy,ένα πολύ όμορφο πιπίνι με εξαιρετικό κορμί.Δεν έχει γραφτεί όμως κάποια κριτική για αυτήν.Την έχει και στο πρόγραμμα το i n c a l l . g r χωρίς φωτογραφίαΚαμία καλή ebony παίζει ρε μάγκες?
Δοκίμασε την Σόνια εσύ και πες μας γνώμη . Θα τα δεις ΟΛΑ.Στο Poison της Εμπεδοκλέους είδα πρόσφατα στη βραδινή βάρδια την Katy,ένα πολύ όμορφο πιπίνι με εξαιρετικό κορμί.Δεν έχει γραφτεί όμως κάποια κριτική για αυτήν.Την έχει και στο πρόγραμμα το i n c a l l . g r χωρίς φωτογραφία
Καμια κοπέλα που να δει κωλο έχουμε? Εκτός από Ρίτα μιλάω για βραδινό μετά της 8Δοκίμασε την Σόνια εσύ και πες μας γνώμη . Θα τα δεις ΟΛΑ.
Βικτώρια στην Π.Ερημίτη 3Α στα 70 έουρος και η ομορφούλα Έρικα στην Νικηφόρου Ουρανού 24 με Μινωταύρου (δεν θυμάμαι τιμή).Δεν έχω πάει μαζί τους.Καμια κοπέλα που να δει κωλο έχουμε? Εκτός από Ρίτα μιλάω για βραδινό μετά της 8
Από Οκτώβριο είχε πει η τσα2 όταν πέρασα αρχές Σεπτέμβρη.Και εγώ αυτή περιμένω.... Για εμένα είναι η καλύτερη επιλογή στη Θεσσαλονίκη
Πήγα με Βικτωρία αν και φατσικα δεν μ τρελαίνει, καλή πιπα με πολύ σάλιο, για τον κωλο της πηγα και χαστούκια πολλά έφαγε,αλλά γιατί φωνάζει τόσο ρ συΒικτώρια στην Π.Ερημίτη 3Α στα 70 έουρος και η ομορφούλα Έρικα στην Νικηφόρου Ουρανού 24 με Μινωταύρου (δεν θυμάμαι τιμή).Δεν έχω πάει μαζί τους.
Τελικά είναι η πρώην ανεξάρτητη Νεφέλη;Πήγα με Βικτωρία αν και φατσικα δεν μ τρελαίνει, καλή πιπα με πολύ σάλιο, για τον κωλο της πηγα και χαστούκια πολλά έφαγε,αλλά γιατί φωνάζει τόσο ρ συ
Ναι,η ίδια είναι.Όχι όμως πρώην γιατί παίζει ακόμα και σε εκείνο το ταμπλόΤελικά είναι η πρώην ανεξάρτητη Νεφέλη;
Δεν ξέρω εγώ ζοριστηκα για να μπω στον κωλο της ήταν υπερβολικά στενός αλλά μαρεσε σε άλλη στάση είχα τα πόδια της στον αέρα και της τον εβαζα στο νιμου,της είπα για στόμα τελείωμα αλλά όχι,εν τέλει ήθελε στα τέσσερα να την χυσω μπήκα βαθιά και τελείωσαΤελικά είναι η πρώην ανεξάρτητη Νεφέλη;