Νέα

Έχετε δείξει τολμηρό σας βίντεο σε γκόμενα που όμως δεν είχατε ερωτική σχέση;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.813
Πόντοι
6.056
Ναι αυτό δεν το σκέφτηκα. Όμως αν το έλεγα έτσι ότι αυνανίζομαι για πάρτι σου, μάλλον θα έδειχνα απελπισμένος. Έτσι θεωρώ
της μπηκε η ιδεα ομως και δαγκωθηκε...

γενικα αστο να πα να γαμηθει μη δειχνεις τιποτα να εχει και λιγο σασπενς και οταν/αν αποφασισει οτι δεν της κανεις το γκολ θα εχει μπει

ετσι σε δικασε πριν κανεις το εγκλημα

η κατι τετοιο τελος παντων στο περιπου γιατι απολυτοι με τις γυναικες δεν παιζει να ειμαστε ποτε :coffee:

OP
OP
Υπογόης

Υπογόης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.058
Πόντοι
990
αν στο βιντεο ησουν οπως πρεπει μεχρι αυριο θα εχεις γαμησει
Α, δηλαδή έτσι είναι οι γυναίκες; Είναι καθαρά οπτικές; Αν ήταν έτσι θα γαμιοντουσαν με τον κάθε γυμνιστή που θα ήταν "όπως πρέπει" στις παραλίες. Επισης οι πουτανες που βλέπουν τόσες πούτσες θα χώριζαν τον άντρα τους για να πάνε με αυτόν που είναι "όπως πρέπει". Και ποιος σου είπε εσένα ότι δεν είμαι "όπως πρέπει"; Και με την πρώτη ευκαιρία πετάς την κοτσάνα σου; Μάλλον σε καίει το θέμα... Εδώ το μόνο λάθος είναι ότι έδειξα το βίντεο που γαμάω. Αυτό είναι που θα χαλάσει την οποία πιθανότητα.

OP
OP
Υπογόης

Υπογόης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.058
Πόντοι
990
Εξαρτάται από το πως θα το σερβίρεις. Υπάρχουν και παρτόλες που κολακεύονται με κάτι τέτοια. :coffee:
Έτσι που το λες μου φαίνεται έχεις δίκιο...Τι να πω... Έπρεπε να σε ήξερα να σε ρωτήσω φίλε μου... Δεν ξέρω...ήδη μου φαίνεται μια χαμένη υπόθεση η συγκεκριμένη και λειτούργησα ενστικτωδώς...Πάντως η συγκεκριμένη ξέρει ότι την γουστάρω. Οπότε και πάλι ίσως να λειτουργούσε αρνητικά...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.677
Πόντοι
33.405
Α, δηλαδή έτσι είναι οι γυναίκες; Είναι καθαρά οπτικές; Αν ήταν έτσι θα γαμιοντουσαν με τον κάθε γυμνιστή που θα ήταν "όπως πρέπει" στις παραλίες. Επισης οι πουτανες που βλέπουν τόσες πούτσες θα χώριζαν τον άντρα τους για να πάνε με αυτόν που είναι "όπως πρέπει". Και ποιος σου είπε εσένα ότι δεν είμαι "όπως πρέπει"; Και με την πρώτη ευκαιρία πετάς την κοτσάνα σου; Μάλλον σε καίει το θέμα... Εδώ το μόνο λάθος είναι ότι έδειξα το βίντεο που γαμάω. Αυτό είναι που θα χαλάσει την οποία πιθανότητα.

Το να μην της έδειχνες κανένα βίντεο και να τη στρίμωχνες διακριτικά δεν σου πέρασε από το μυαλό; :coffee:

OP
OP
Υπογόης

Υπογόης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.058
Πόντοι
990
Το να μην της έδειχνες κανένα βίντεο και να τη στρίμωχνες διακριτικά δεν σου πέρασε από το μυαλό; :coffee:
Έχω κάνει αυτή την κίνηση ήδη δύο φορές με την συγκεκριμένη. Όχι τόσο δυναμικά όπως λες αλλά πιο διακριτικά. Δεν μου έβγαινε να το ξανακάνω... Αλλά όπως κι εσύ λες φίλος ίσως ήταν πιο έξυπνη αυτή η κίνηση... Έπρεπε να ρώταγα εδώ τους πιο ειδικούς...Τώρα ότι έγινε έγινε...

OP
OP
Υπογόης

Υπογόης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.058
Πόντοι
990
Φίλος ήθελε να τσεκάρει τη μαλαπέρδα σου μάλλον και απογοήτευτηκε. :2funny:
Κι εσύ πέταξες την κοτσάνα σου...Ότι με είδε να γαμάω άλλη γυναίκα αυτό δεν είναι φάουλ...Μια χαρά είναι η μαλαπέρδα μου σε πληροφορώ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.677
Πόντοι
33.405
Έχω κάνει αυτή την κίνηση ήδη δύο φορές με την συγκεκριμένη. Όχι τόσο δυναμικά όπως λες αλλά πιο διακριτικά. Δεν μου έβγαινε να το ξανακάνω... Αλλά όπως κι εσύ λες φίλος ίσως ήταν πιο έξυπνη αυτή η κίνηση... Έπρεπε να ρώταγα εδώ τους πιο ειδικούς...Τώρα ότι έγινε έγινε...

Μάστορα!!! Όλα κι όλα!!!
Ειδικός, είναι μόνον ο @tellystalone6969 . Μην τον κατεβάζουμε κι απ' το άλογο. Όλοι οι υπόλοιποι παίζουμε σε ερασιτεχνικό επίπεδο. :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.677
Πόντοι
33.405
Κι εσύ πέταξες την κοτσάνα σου...Ότι με είδε να γαμάω άλλη γυναίκα αυτό δεν είναι φάουλ...Μια χαρά είναι η μαλαπέρδα μου σε πληροφορώ

Μην τσιμπάς σε προκλήσεις.

Υπάρχουν πολλοί πούστιδοι που θα σε προκαλέσουν με απώτερο σκοπό να ποστάρεις φωτό με το μπαργαλάτσο σου για να τον καμαρώνουν και να δαχτυλιάζονται. :coffee:

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.165
Πόντοι
86
Α, δηλαδή έτσι είναι οι γυναίκες; Είναι καθαρά οπτικές; Αν ήταν έτσι θα γαμιοντουσαν με τον κάθε γυμνιστή που θα ήταν "όπως πρέπει" στις παραλίες. Εδώ το μόνο λάθος είναι ότι έδειξα το βίντεο που γαμάω. Αυτό είναι που θα χαλάσει την οποία πιθανότητα.

ήδη μου φαίνεται μια χαμένη υπόθεση η συγκεκριμένη και λειτούργησα ενστικτωδώς...Πάντως η συγκεκριμένη ξέρει ότι την γουστάρω. Οπότε και πάλι ίσως να λειτουργούσε αρνητικά...

μόνος του μας ρωτάει, μόνος του απαντάει

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.354
Πόντοι
6.236
Μάλλον δεν διάβασες ολόκληρη την αφήγηση. Δεν είχα να χάσω κάτι θεωρώ. Αφού είναι μια φάση που δεν φαίνεται να προχωράει ούτως ή άλλως
Τη διάβασα, φίλε μου. Για αυτό και το ερώτημά μου δεν είχε παράθεση το post σου αλλά ήταν γενικό.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.663
Πόντοι
2.636
Η λογική λέει ότι αν δεν σε γούσταρε καν και της ήσουν αντιπαθής, δεν θα συζητούσε καν το να δει τα βίντεο..
η λογικη λεει οτι το ειδε καθαρα κουτσομπολιστικα για να δει οντως αν τοσο του κοβει του τυπα και καταχωρηθηκε ο τυπος ως freak, weirdo κτλ χειροτερος απο αυτους που στελνουν dickpic.

δεν ειναι κακο να πας σε ενα γιατρο. κακο ειναι να μην δεχεσαι οτι πρεπει να πας σε γιατρο....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.677
Πόντοι
33.405

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.663
Πόντοι
2.636
Μάλλον δεν διάβασες ολόκληρη την αφήγηση. Δεν είχα να χάσω κάτι θεωρώ. Αφού είναι μια φάση που δεν φαίνεται να προχωράει ούτως ή άλλως
χανεις στατους στον κοινωνικο περιγυρο γιατι κατι τετοια μαθαινονται και εισαι καμενο χαρτι γιατι δε ξερουμε αν τραβας τις παρτενερ με συναινεση η οχι και στην τελικη ακομα και με συναινεση να τις τραβουσες γιατι να το δειξεις σε τριτο ατομο?

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.354
Πόντοι
6.236

batist

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Like
401
Πόντοι
20
χαλαρωσε ποιες καφε και ξαναδιαβασε!!δεν ειπα οτι δεν εισαι οπως πρεπει σου ειπα τι πιστευω οτι θα συμβει!
τραβατεμε και ας κλαιω εισαι

OP
OP
Υπογόης

Υπογόης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.058
Πόντοι
990
η λογικη λεει οτι το ειδε καθαρα κουτσομπολιστικα για να δει οντως αν τοσο του κοβει του τυπα και καταχωρηθηκε ο τυπος ως freak, weirdo κτλ χειροτερος απο αυτους που στελνουν dickpic.

δεν ειναι κακο να πας σε ενα γιατρο. κακο ειναι να μην δεχεσαι οτι πρεπει να πας σε γιατρο....
Έβγαλες και γνωμάτευση.Μπράβο σου. Είσαι κι εσύ στίφτης

OP
OP
Υπογόης

Υπογόης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.058
Πόντοι
990
χαλαρωσε ποιες καφε και ξαναδιαβασε!!δεν ειπα οτι δεν εισαι οπως πρεπει σου ειπα τι πιστευω οτι θα συμβει!
τραβατεμε και ας κλαιω εισαι
Εντάξει, σόρρυ. Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα. Στα γρήγορα τα διάβασα. Γρήγορα απάντησα.Έκανες κι εσύ την γνωμάτευσή σου... Πάντως ούτε κι αυτό είναι πολύ σίγουρο λόγω του βίντεο που έδειξα με άλλη γυναίκα... έτσι πιστεύω

OP
OP
Υπογόης

Υπογόης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.058
Πόντοι
990

Γιατί δεν γίνεσαι παπάς ή μοναχός; Δεν το έχεις με την διαστροφή όπως εμείς που είμαστε καυλιαριδες... Αγκάλιασε μια μπιμπιμπο και μια Μπάρμπι να ηδονιστεις

OP
OP
Υπογόης

Υπογόης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.058
Πόντοι
990
χανεις στατους στον κοινωνικο περιγυρο γιατι κατι τετοια μαθαινονται και εισαι καμενο χαρτι γιατι δε ξερουμε αν τραβας τις παρτενερ με συναινεση η οχι και στην τελικη ακομα και με συναινεση να τις τραβουσες γιατι να το δειξεις σε τριτο ατομο?
Και πάλι είναι κάτι που δεν μπορεί να διαρρεύσει. Είναι υλικό που υπάρχει μόνο στην μνήμη. Ούτε σε μηνύματα ούτε σε αρχεία. Δείχνω κάτι από το κινητό μου σε ένα ακόμα άτομο. Νομίζω είναι πολύ ασφαλές. Θα μπορούσα να αποφύγω το βίντεο με την άλλη γυναίκα. Σε αυτό ίσως έσφαλα. Μόνο από ηθικής και όχι από πρακτικής άποψης

OP
OP
Υπογόης

Υπογόης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.058
Πόντοι
990
Εννοώ την μνήμη ενός ανθρώπου. Γιατί και στο κινητό τέτοιου είδους αρχεία τα έχω στον κάδο. Με προθεσμία διαγραφής τον ένα μήνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom