Νέα

Έχετε δείξει τολμηρό σας βίντεο σε γκόμενα που όμως δεν είχατε ερωτική σχέση;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Υπογόης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.058
Πόντοι
990
Πρόσφατα έδειξα δύο βίντεο από το κινητό σε γκόμενα που γνωριζόμαστε αλλά δεν έχουμε και δεν είχαμε ποτέ ερωτική σχέση. Εγώ στο παρελθόν είχα εκφράσει το ερωτικό ενδιαφέρον μου. Εκείνη είχε δώσει κάποια ελάχιστα σημάδια κάποια στιγμή αλλά η γνωριμία παρέμεινε φιλική από πλευράς της. Βγαίνουμε αραιά και που για κάνα καφέ. Στην τελευταία συνάντηση την ρώτησα αν θέλει να δει τολμηρό βίντεο δικό μου. Επειδή ανέφερε ότι δεν έχει υψηλή λίμπιντο και γενικά όχι πολύ ενδιαφέρον στα σεξουαλικά λόγω πεσμένης διάθεσης. Δεν αρνήθηκε. Έτσι κάποια στιγμή μετά τον καφέ τις έδειξα τα βίντεο. Ένα που γάμαγα κι ένα που αυνανιζόμουν. Εσείς έχετε ανάλογη εμπειρία; Μετά την προβολή κάπως αντέδρασε αρνητικά. Ότι εκείνη είναι ρομαντική. Μετά όμως εξακολουθήσαμε την βόλτα χωρίς όμως να προκύψει κάτι ερωτικό. - Άλλωστε ήμουν κι εγώ λιγάκι αμήχανος -Θα ήθελα την άποψή σας πώς εκλαμβάνει μια γυναίκα μια τέτοια κίνηση. Ευχαριστώ πολύ.

petros_sketo

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
12.721
Πόντοι
2.536
Έχω δείξει σε αρκετές που έχουμε/είχαμε σχέση sex buddies και όλες μα όλες γούσταραν απίστευτα.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.556
Πόντοι
3.506
Εσείς έχετε ανάλογη εμπειρία; Μετά την προβολή κάπως αντέδρασε αρνητικά. Ότι εκείνη είναι ρομαντική. Μετά όμως εξακολουθήσαμε την βόλτα χωρίς όμως να προκύψει κάτι ερωτικό. - Άλλωστε ήμουν κι εγώ λιγάκι αμήχανος -Θα ήθελα την άποψή σας πώς εκλαμβάνει μια γυναίκα μια τέτοια κίνηση. Ευχαριστώ πολύ.
Πριν τον βρέξεις είναι μαλακία να το κάνεις εσύ ο ίδιος. Δεν τα καλοβλέπουν αυτά, ακόμα και αν δείξουν περιέργεια.

OP
OP
Υπογόης

Υπογόης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.058
Πόντοι
990
Πριν τον βρέξεις είναι μαλακία να το κάνεις εσύ ο ίδιος. Δεν τα καλοβλέπουν αυτά, ακόμα και αν δείξουν περιέργεια.
Μα αν τον βρέξεις δεν νομίζω ότι έχει νόημα να δείξεις μετά κάποιο βίντεο. Σε έχει ήδη δει

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Αν με παιρνει ναι,θελει προυποθεση κ μετα κλαιν ειμασταν

petros_sketo

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
12.721
Πόντοι
2.536

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846
Το σωστό το κυριακάτικο.
Δε μου έχει τύχει ποτέ, άσε που δεν έχω και βίντεο να δείξω. Πάντως για να το δει ολόκληρο σίγουρα είχε περιέργεια και σίγουρα αυτό που είδε της άρεσε. Αλλά δεν ήθελε να το δείξει για να μην την πεις λυσσάρα.

batist

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Like
401
Πόντοι
20
Πρόσφατα έδειξα δύο βίντεο από το κινητό σε γκόμενα που γνωριζόμαστε αλλά δεν έχουμε και δεν είχαμε ποτέ ερωτική σχέση. Εγώ στο παρελθόν είχα εκφράσει το ερωτικό ενδιαφέρον μου. Εκείνη είχε δώσει κάποια ελάχιστα σημάδια κάποια στιγμή αλλά η γνωριμία παρέμεινε φιλική από πλευράς της. Βγαίνουμε αραιά και που για κάνα καφέ. Στην τελευταία συνάντηση την ρώτησα αν θέλει να δει τολμηρό βίντεο δικό μου. Επειδή ανέφερε ότι δεν έχει υψηλή λίμπιντο και γενικά όχι πολύ ενδιαφέρον στα σεξουαλικά λόγω πεσμένης διάθεσης. Δεν αρνήθηκε. Έτσι κάποια στιγμή μετά τον καφέ τις έδειξα τα βίντεο. Ένα που γάμαγα κι ένα που αυνανιζόμουν. Εσείς έχετε ανάλογη εμπειρία; Μετά την προβολή κάπως αντέδρασε αρνητικά. Ότι εκείνη είναι ρομαντική. Μετά όμως εξακολουθήσαμε την βόλτα χωρίς όμως να προκύψει κάτι ερωτικό. - Άλλωστε ήμουν κι εγώ λιγάκι αμήχανος -Θα ήθελα την άποψή σας πώς εκλαμβάνει μια γυναίκα μια τέτοια κίνηση. Ευχαριστώ πολύ.
αν στο βιντεο ησουν οπως πρεπει μεχρι αυριο θα εχεις γαμησει

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.814
Πόντοι
6.056
οχι

φανταζομαι θα σκεφτηκε οτι αν σου κατσει θα την βγαλεις στα μανταλακια να την δειχνεις σε ολους οπως εκανες με την αλλη που εδειχνες σε αυτην

το λες και ψιλο-αυτογκολ

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.354
Πόντοι
6.236
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι προσδοκά κανείς όταν δείχνει τη μαλαπέρδα του σε φωτό ή βίντεο σε κάποια που δεν έχει γαμήσει. Να σκεφτεί "ουάου, τι ψωλή είναι αυτή, πρέπει να την πάρω οπωσδήποτε"; Μια γυναίκα που έχει σώας τας φρένας, ξενερώνει αυτόματα εάν γίνει κάτι τέτοιο ακόμα και αν θα ψιλογούσταρε. Εσείς έχετε στείλει ποτέ και σας έχει κάτσει κάποια νορμάλ (όσο νορμάλ γίνεται δηλαδή);

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.677
Πόντοι
33.405
Αν της έδειχνες μόνο το βίντεο που ψωλοβροντάς και της έλεγες ότι τον νταχτιρντίζεις για πάρτη της, όλο και κάτι μπορεί να γινόταν.

Με το να της δείξεις όμως βίντεο που πηδάς άλλη την βάζεις σε σκέψεις όπως έγραψε και ο κ. @Reznov . :coffee:

OP
OP
Υπογόης

Υπογόης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.058
Πόντοι
990
Αν της έδειχνες μόνο το βίντεο που ψωλοβροντάς και της έλεγες ότι τον νταχτιρντίζεις για πάρτη της, όλο και κάτι μπορεί να γινόταν.

Με το να της δείξεις όμως βίντεο που πηδάς άλλη την βάζεις σε σκέψεις όπως έγραψε και ο κ. @Reznov . :coffee:
Ναι αυτό δεν το σκέφτηκα. Όμως αν το έλεγα έτσι ότι αυνανίζομαι για πάρτι σου, μάλλον θα έδειχνα απελπισμένος. Έτσι θεωρώ

OP
OP
Υπογόης

Υπογόης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.058
Πόντοι
990
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι προσδοκά κανείς όταν δείχνει τη μαλαπέρδα του σε φωτό ή βίντεο σε κάποια που δεν έχει γαμήσει. Να σκεφτεί "ουάου, τι ψωλή είναι αυτή, πρέπει να την πάρω οπωσδήποτε"; Μια γυναίκα που έχει σώας τας φρένας, ξενερώνει αυτόματα εάν γίνει κάτι τέτοιο ακόμα και αν θα ψιλογούσταρε. Εσείς έχετε στείλει ποτέ και σας έχει κάτσει κάποια νορμάλ (όσο νορμάλ γίνεται δηλαδή);
Μάλλον δεν διάβασες ολόκληρη την αφήγηση. Δεν είχα να χάσω κάτι θεωρώ. Αφού είναι μια φάση που δεν φαίνεται να προχωράει ούτως ή άλλως

OP
OP
Υπογόης

Υπογόης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2024
Κριτικές
15
Like
1.058
Πόντοι
990
οχι

φανταζομαι θα σκεφτηκε οτι αν σου κατσει θα την βγαλεις στα μανταλακια να την δειχνεις σε ολους οπως εκανες με την αλλη που εδειχνες σε αυτην

το λες και ψιλο-αυτογκολ
Ναι όμως θα πρέπει να συναινέσει να βγει βίντεο. Αλλά δεν έβγαλα κάποιον στα μανταλάκια. Δεν έχω στείλει ποτέ αρχείο σε άλλο κινητό. Ούτε έχω κάνει cyber sex ούτε τίποτα από αυτά. Απλά έδειξα ένα προσωπικό βίντεο από το κινητό μου. Επιλεκτικά. Δεν μπορεί να διαρρεύσει κάπου αυτό το βίντεο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.677
Πόντοι
33.405
Ναι αυτό δεν το σκέφτηκα. Όμως αν το έλεγα έτσι ότι αυνανίζομαι για πάρτι σου, μάλλον θα έδειχνα απελπισμένος. Έτσι θεωρώ
Εξαρτάται από το πως θα το σερβίρεις. Υπάρχουν και παρτόλες που κολακεύονται με κάτι τέτοια. :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom