Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.061

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.154
Πόντοι
206
Εγώ πάντως, εκλεκτέ συναγωνιστή δηλώνω πανευτυχής που πέρασε ξωφαλτσα κανά δυο φορές το θέμα του γάμου για μενα....
Ο μόνος λόγος να παντρευτείς,τα παιδιά...
Για ένα κοριτσάκι,θαδινα τα ρέστα μου,κι ας χώριζα μετά....
Δε συμβιβάζομαι,την περηφάνια δεν την απεμπολησα ποτέ για καμία....
Τέλος..πλέον στα 40+μου έχω περάσει καλά στη ζωή μου(9-10 σχέσεις,στούντιο,Στριπ,εσκορτ,κλπ),δεν έχω απωθημένα,προσέχω σωμα-διατροφη,έχω δουλειά που μ αρέσει κ μ ευχαριστεί ,οπότε τάζω βρει με τον εαυτό μου....ξέρω ότι το "τραίνο" του γάμου έχει χαθεί,αλλά ποσως με απασχολεί....
Mισο, ρε φιλε μου. Επιδει κι εγω σκεφτομαι, ζω κι ενεργω καπως σαν κι εσενα. Πρωτον κανενα τραινο δεν εχει χαθει, μια χαρα παιδι εισαι αν, λεω ΑΝ, σε απασχολισει το θεμα, γαμος. Αλλα δεν τον χρειαζεσαι. Για παιδι, ανετα μπορεις να κανεις με μια γυναικα που θα εχετε απλα σχεση. Το παιδι θα εχει κανονικα, ολα τα δικαιοματα και ωφελη, σαν να εισασταν, παντρεμενοι. Μετα υπαρχει και η λυση να "νοικιασεις" μια μητερα (δικηγορος/συμβολαιο εννοειται). Τελος υπαρχει και η περιπτωση υοθεσιας.
Το δυσκολο ειταν να τα βρεις με τον εαυτο σου. Εγω π.χ. αργησα, μετα τα τριαντα μου και μετα απο εναν αποτυχημενο γαμο και οικογενεια.
Μια χαρα σε βρισκω και μην αλλαζεις τιποτα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.900
Πόντοι
6.056
Δηλαδή οι αρβύλες των συντρόφων του Αν.Μπλοκ δεν ήταν βαμμένες;
Για ελλάδα μιλάμε τυπάρα σταθερά ... ποιές ανατολικές ;
Οι ανατολικές ... μόλις βρήκαν γοβάρες τις τίμησαν και με το παραπάνω ....
και έβρεξαν τις ψωλές τους άπειροι χύστες σε μούνες ... που μέχρι να πέσουν τα τείχη ... τις έβλεπαν μόνο σε τσοντοπεριοδικά.

Πες μας για ρτα βλήματα που βλέπεις εσυ στα ροκάδικα που σου αρέσουν ........

Θα έχει τεράστια αξία, γιατί από τότε που έκοψαν οι αμερικάνοι τα μεγάλα κανόνια
είναι σπάνια πλέον τόσο μεγάλα βλήματα .... μόνο στην ελλάδα απομένουν ...

4gPttVRLsPucGhv1Kd4fQfG2Uf0QQqpRbn7UyOMXOJmo82ls0zgtZlyFc6Ej738nxRttnubpadHEqzhxdrl-yx3Vwh583EH6Y1UnEeuGhnK9GXB46Q

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Φαντάζομαι τη φτέρνα της τύπισας...
Λάστιχο pirelli ,πριν την απόσυρση ...
Μπρρρ.....
:kneel:...πες τα ρε!
Όμως και ο τύπος δεν νομίζω να ήταν εκτός της δεξαμενής των "συμπαθούντων" ( έστω)την αριστερή ιδεολογία.
Κι εγω κομουνιστης ειμαι συντροφοι!. Κομουνιστης με καπιταλιστικες αδυναμιες.
:thumbsup::wink:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Ως Δεξιός βασιλοφρων αλλά με αδυναμία στις ομορφιές του Ανατολικού Μπλοκ (αφενός )και θρησκευόμενος ροκας που κυκλοφορεί κυριλέ και όχι σαν να βγήκε από κατάληψη (αφετερου) ,σε νιώθω .
Είμαστε διχασμένες προσωπικότητες...
:confused::2funny:.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Ως Δεξιός βασιλοφρων αλλά με αδυναμία στις ομορφιές του Ανατολικού Μπλοκ (αφενός )και θρησκευόμενος ροκας που κυκλοφορεί κυριλέ και όχι σαν να βγήκε από κατάληψη (αφετερου) ,σε νιώθω .
Για ελλάδα μιλάμε τυπάρα σταθερά ... ποιές ανατολικές ;
Οι ανατολικές ... μόλις βρήκαν γοβάρες τις τίμησαν και με το παραπάνω ....
και έβρεξαν τις ψωλές τους άπειροι χύστες σε μούνες ... που μέχρι να πέσουν τα τείχη ... τις έβλεπαν μόνο σε τσοντοπεριοδικά.

Πες μας για ρτα βλήματα που βλέπεις εσυ στα ροκάδικα που σου αρέσουν ........

Θα έχει τεράστια αξία, γιατί από τότε που έκοψαν οι αμερικάνοι τα μεγάλα κανόνια
είναι σπάνια πλέον τόσο μεγάλα βλήματα .... μόνο στην ελλάδα απομένουν ...

4gPttVRLsPucGhv1Kd4fQfG2Uf0QQqpRbn7UyOMXOJmo82ls0zgtZlyFc6Ej738nxRttnubpadHEqzhxdrl-yx3Vwh583EH6Y1UnEeuGhnK9GXB46Q
Ορθόν.
Μόνο που εγώ πάω εκεί για την μουσική και όχι για να ανταλλάξω τσιτατα με αντάρτες της πορδης που ζουν με τα λεφτά του μπαμπά.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.311
Φιλτατε,οφείλουμε να ομολογήσουμε όμως ότι με τις "δεξιές" ευχαριστιεσαι πιπίλα .
Μοσχομυριστα μπουμπούκια!
Αποστειρωμενες είναι,φρούφρου αρώματα και μάπα το καρπούζι,αν από δεξιά περιμένεις κουλούρι καλά κρασιά ενώ η αριστερή θα στο δώσει χωρίς μα και μου

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.900
Πόντοι
6.056
Αποστειρωμενες είναι,φρούφρου αρώματα και μάπα το καρπούζι,αν από δεξιά περιμένεις κουλούρι καλά κρασιά ενώ η αριστερή θα στο δώσει χωρίς μα και μου
Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι αν θα έχει ... πραλίνα .... ή θα είναι άνευ ....

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.154
Πόντοι
206
Καθε αλλο! Απλα ειμαστε η σωστη εκφραση του ΚΕΝΤΡΟΥ. Ευχομαι να υπαρχουν κι αλλοι ομοιδεατες

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.964
Πόντοι
6.256
οι αριστεραντζες φιλε ζαν εχουν την ταση να σε ζαλιζουν 24/7 να στα γυρνανε ολα στο προλογο τους

πχ βλεπεις ποδοσφαιρο και σου ξεφευγει και λες τον καμαρα αραπη και μετα 2 μερες περνας απο δικη οτι δεν εισαι μελος της κου κλουξ κλαν κλπ κλπ

ταλαιπωρια σκετη :undecided:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.009
Πόντοι
16.235
Καθε αλλο! Απλα ειμαστε η σωστη εκφραση του ΚΕΝΤΡΟΥ. Ευχομαι να υπαρχουν κι αλλοι ομοιδεατες
Tωρα :rolleyes::think: που το ξανασκέπτομαι είμαστε πολυσυλλεκτικού και εναλλακτικοί ,παίρνοντας κάτι καλό από κάθε πλευρά του τοπίου.
Στηριζες την ιστορική ομάδα Ακουαριους του Βόλγκογκραντ;Εξ ου η προσωνυμία;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.311
οι αριστεραντζες φιλε ζαν εχουν την ταση να σε ζαλιζουν 24/7 να στα γυρνανε ολα στο προλογο τους

πχ βλεπεις ποδοσφαιρο και σου ξεφευγει και λες τον καμαρα αραπη και μετα 2 μερες περνας απο δικη οτι δεν εισαι μελος της κου κλουξ κλαν κλπ κλπ

Ρε μ αυτά που λέτε σημαίνει ότι δεν έχετε επαφή καθόλου με αριστερό κόσμο
Ο άλλος ο τελυς έλεγε για αρβηλα και βρωμιές εσυ λες τα δικά σου,χαλαρώστε αυτή είναι μια δεξιά καραμελα υποτίμησης του αριστερού χώρου,αν τώρα δείτε καλοντυμένους αριστερούς με αρώματα θα αρχίσετε να λέτε αριστεροί με δεξιές προτιμήσεις κουτάλες κλπ ότι και να κάνει ένας αριστερός θα γίνει αντικείμενο σχολιασμού είτε έτσι είτε αλλιώς.
Αυτό που λέτε είναι το δεξιό δόγμα για να τραβήξει τότε την αστική τάξη κυρίως των πόλεων.
Εδώ βλέπεται καλοντυμένες γκόμενες στα δεξιά εκλογικά κέντρα οι οποίες χεστηκαν για την δεξιά αλλά ο σύζυγος γκόμενος που καβάτζωσε αποκλειστικά για το χρήμα, τον ακολουθεί για να κάνει επίδειξη της τουαλέτας που αγόρασε από τον οίκο μοδας ενώ αν δείτε η γκόμενά αυτή που μεγάλωσε θα λυπηθητε τη λύπη,η σε κάνα ορεινό χωριό μέσα στη σβουνια η σε κάνα στιβαγμενο διαμέρισμα στη κυψέλη η στα Πατήσια με ενοίκιο και οι γονείς της καταρακωμένοι από τη φτώχεια και τη κακουχία.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.964
Πόντοι
6.256
Ο άλλος ο τελυς έλεγε για αρβηλα και βρωμιές εσυ λες τα δικά σου,χαλαρώστε αυτή είναι μια δεξιά καραμελα υποτίμησης του αριστερού χώρου,αν τώρα δείτε καλοντυμένους αριστερούς με αρώματα θα αρχίσετε να λέτε αριστεροί με δεξιές προτιμήσεις κουτάλες κλπ ότι και να κάνει ένας αριστερός θα γίνει αντικείμενο σχολιασμού είτε έτσι είτε αλλιώς.
Αυτό που λέτε είναι το δεξιό δόγμα για να τραβήξει τότε την αστική τάξη κυρίως των πόλεων.
Εδώ βλέπεται καλοντυμένες γκόμενες στα δεξιά εκλογικά κέντρα οι οποίες χεστηκαν για την δεξιά αλλά ο σύζυγος γκόμενος που καβάτζωσε αποκλειστικά για το χρήμα, τον ακολουθεί για να κάνει επίδειξη της τουαλέτας που αγόρασε από τον οίκο μοδας ενώ αν δείτε η γκόμενά αυτή που μεγάλωσε θα λυπηθητε τη λύπη,η σε κάνα ορεινό χωριό μέσα στη σβουνια η σε κάνα στιβαγμενο διαμέρισμα στη κυψέλη η στα Πατήσια με ενοίκιο και οι γονείς της καταρακωμένοι από τη φτώχεια και τη κακουχία.
να βλεπεις δεν σηκωνετε λεξη
ολοκληρο σεντονι για "δεξια καραμελα" με μπολικη κοινωνικοπολιτικη αναλυση και κατευθειαν να μας δικασεις :undecided:

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
447
Πόντοι
21
μην μπερδεύουμε τις πολιτικές απόψεις με την ανάλυση των γυναικών.Δεν θα βγει άκρη γιατι έχουμε γίνει μιξ οι απόψεις. η αριστερα ανθίζει σε δεξιό σύστημα και η δεξιά έχει αποδεχτεί πολλά απ όσα φώναζε η αριστερα για δεκαετίες...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.311
να βλεπεις δεν σηκωνετε λεξη
ολοκληρο σεντονι για "δεξια καραμελα" με μπολικη κοινωνικοπολιτικη αναλυση και κατευθειαν να μας δικασεις :undecided:
Εγώ σου περιγράφω πως συμπεριφερεται ένας μέσος δεξιός και ένας μέσος αριστερός.
Βέβαια αυτό ισχύει μέχρι το 90 γιατί μετά πάρα πολλοί λίγοι ήξεραν και αντιπροσωπευαν τους χώρους.
Όπως λέει και φίλος παραπάνω είναι άστοχο να σχολιάζουμε τώρα για δεξιούς και αριστερούς μετα από μπασταρδεματα αλλαξοκωλιες και κωλοτουμπες.
Για τη δεκαετία του 20 δεν υπάρχει κατεμε δεξιός αριστερός αλλά συστημικος και μη συστημικος,αυτό πρέπει να βγάλουν στη φόρα ολα τα κόμματα και να μπουν σε κατηγορία,οι εποχές άλλαξαν άλλαξαν και οι προτεραιότητες

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.311

Αυτά τα κάνουν οι κομμουνιστες ρε τυπε και όχι οι αριστεροί,μάθετε να ξεχωρίσετε τα πράγματα,οι κομμουνιστες είναι μια κατηγορία μόνοι τους,αυτοί ξέρουν μόνο να παπαγαλιζουν ιδεολογίες 50 χρόνων πίσω.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.964
Πόντοι
6.256
Αυτά τα κάνουν οι κομμουνιστες ρε τυπε και όχι οι αριστεροί,μάθετε να ξεχωρίσετε τα πράγματα,οι κομμουνιστες είναι μια κατηγορία μόνοι τους,αυτοί ξέρουν μόνο να παπαγαλιζουν ιδεολογίες 50 χρόνων πίσω.
ολοι απο κεντροαριστερα και περα ρε ζαν σε περιμενουν στην γωνια λες και εχουν καμια ψυχωση να σε βγαλουν φασιστα και το κηρυγμα παει πριονι

τεσπα μην το κανουμε πολιτικο το νημα

παμε παρακατω :coffee:

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
313
Πόντοι
21
Θρησκευόμενος ροκας;!!!!
Πςςςςςε!
Δικε μουυυυ χτύπησες ευαίσθητη χορδή!
Για αυτό σε πάω ανέκαθεν,τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
313
Πόντοι
21
Μα δεν τρώμε κουλούρι,καρντια μου!
Αχαχαχαχα!
Φλος του Άσσου!

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
313
Πόντοι
21
Εγώ πάντως την Μποφίλιου την πήγαινα σκούφια,καθότι αιρετικός ..
Ναναι από πάνω,φορώντας κόκκινες 12 ποντες Christian Louboutin κ να σου τραγουδάει" τους ανθρωωωω πουυυυς της ζωης μου"!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom