aquarius2756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 1.154
- Πόντοι
- 206
Mισο, ρε φιλε μου. Επιδει κι εγω σκεφτομαι, ζω κι ενεργω καπως σαν κι εσενα. Πρωτον κανενα τραινο δεν εχει χαθει, μια χαρα παιδι εισαι αν, λεω ΑΝ, σε απασχολισει το θεμα, γαμος. Αλλα δεν τον χρειαζεσαι. Για παιδι, ανετα μπορεις να κανεις με μια γυναικα που θα εχετε απλα σχεση. Το παιδι θα εχει κανονικα, ολα τα δικαιοματα και ωφελη, σαν να εισασταν, παντρεμενοι. Μετα υπαρχει και η λυση να "νοικιασεις" μια μητερα (δικηγορος/συμβολαιο εννοειται). Τελος υπαρχει και η περιπτωση υοθεσιας.Εγώ πάντως, εκλεκτέ συναγωνιστή δηλώνω πανευτυχής που πέρασε ξωφαλτσα κανά δυο φορές το θέμα του γάμου για μενα....
Ο μόνος λόγος να παντρευτείς,τα παιδιά...
Για ένα κοριτσάκι,θαδινα τα ρέστα μου,κι ας χώριζα μετά....
Δε συμβιβάζομαι,την περηφάνια δεν την απεμπολησα ποτέ για καμία....
Τέλος..πλέον στα 40+μου έχω περάσει καλά στη ζωή μου(9-10 σχέσεις,στούντιο,Στριπ,εσκορτ,κλπ),δεν έχω απωθημένα,προσέχω σωμα-διατροφη,έχω δουλειά που μ αρέσει κ μ ευχαριστεί ,οπότε τάζω βρει με τον εαυτό μου....ξέρω ότι το "τραίνο" του γάμου έχει χαθεί,αλλά ποσως με απασχολεί....
Το δυσκολο ειταν να τα βρεις με τον εαυτο σου. Εγω π.χ. αργησα, μετα τα τριαντα μου και μετα απο εναν αποτυχημενο γαμο και οικογενεια.
Μια χαρα σε βρισκω και μην αλλαζεις τιποτα