Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
22.466
Πόντοι
8.296
Για Λορετα απο sex and the city εχει κανενας εμπειρια?
Ρώτα σε αυτό το νήμα

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.966
Πόντοι
3.506
Ρώτα σε αυτό το νήμα

Ρώτα εσύ ρε ,όλα αυτός θα τα κάνει;

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
2.390
Πόντοι
506
Αλβα μόνο εντυπωσιακή όπως λέει ο φίλος πας για συγκεκριμένα πράγματα.. Σύλβια μέρες την ψάχνω και δεν την πετυχαίνω ποτέ τι ώρες βγαίνει ρε ντερβισια?
Εγω προχθες τι πετυχα 23:30

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.268
Πόντοι
3.556
Αγορίνα μου εκεί ατομικές πλύσιμο δεν έχω δει ποτέ πουτανα στο ρεύμα προς Κορδελιό εκεί κοντά στην στάση ?
Στην μεριά των πλυντηρίων στη μία γωνιά είναι η στάση στην άλλη στέκεται αυτή Αλλά κ μέσα στην Χαλκίδος

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Στην μεριά των πλυντηρίων στη μία γωνιά είναι η στάση στην άλλη στέκεται αυτή Αλλά κ μέσα στην Χαλκίδος
Είναι κάπως το μέρος μην ρωτήσω καμία νορμάλ και έχω τραβήγματα..

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.268
Πόντοι
3.556
Είναι κάπως το μέρος μην ρωτήσω καμία νορμάλ και έχω τραβήγματα..
Εχεις δίκιο αν την δεις να στέκεται κ Όχι να περπατάει πρώτον δεύτερον τελευταία φοράει σορτς κ έχει αδύνατα πόδια όμορφο πρόσωπο κ τρίτον την λένε ρία
Αν φωνάξεις με το όνομά δε κάνεις λάθος

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Εχεις δίκιο αν την δεις να στέκεται κ Όχι να περπατάει πρώτον δεύτερον τελευταία φοράει σορτς κ έχει αδύνατα πόδια όμορφο πρόσωπο κ τρίτον την λένε ρία
Αν φωνάξεις με το όνομά δε κάνεις λάθος
Βοήθησες πολύ ! Σε ευχαριστώ μελαχρινό είναι ? Αν δεν κάνω λάθος δεν την έχω δει να αναφέρεται από άλλον

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Άσχετο μια μελαχρινή όχι πολύ μεγάλη μια μεγάλη φόλα που καθόταν ένα διάστημα μαζί με την Σύλβια που έχει χαθεί ? Όμορφο ήταν

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
712
Πόντοι
86
Βοήθησες πολύ ! Σε ευχαριστώ μελαχρινό είναι ? Αν δεν κάνω λάθος δεν την έχω δει να αναφέρεται από άλλον
Η Ρια είναι κοντούλα, αδύνατη, μελαχρινό μακρύ ίσιο μαλλί, λαδί μάτι, βγαίνει συνήθως κατά τις 9 και μετα, Μοναστηρίου με Χαλκίδος γωνία, προς κέντρο, όχι μπροστά στην στάση, στην άλλη γωνία

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.268
Πόντοι
3.556
Η Ρια είναι κοντούλα, αδύνατη, μελαχρινό μακρύ ίσιο μαλλί, λαδί μάτι, βγαίνει συνήθως κατά τις 9 και μετα, Μοναστηρίου με Χαλκίδος γωνία, προς κέντρο, όχι μπροστά στην στάση, στην άλλη γωνία
Κάποτε έδινε κ κωλαρακι Για πλάκα Αλλά τώρα.....

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Τι; Της φεύγουν και χεζεται πάνω στην πράξη Ε; Πω πω την κακομοίρα ...
Aμαν ρε το γαμησες το θεμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάποτε έδινε κ κωλαρακι Για πλάκα Αλλά τώρα.....
Με το αναλογο αντιτιμο μια χαρα θα δωσει

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
42
Πόντοι
0
Πέρασα σήμερα κατά της 8 ψοφια πράγματα μόνο δύο φάλαινες στο γνωστόν σημείο που μαζεύονται.. Καθώς περνούσα πέρα μια με πολύ πρόστυχο βλέμμα την έψαξα δύο φορές πάνω κάτω και την βρήκα έξω από την διχάλα λίγο πιο κάτω σε μια κολόνα αν δεν κάνω λάθος και μέχρι να κάνω αναστροφή να πάω την έπιασε πάρλα ένα παλικάρι και μου την πήρε μέσα από το στόμα... Αποφεύγουμε την περιοχή και έξω από την διχάλα η από την διχάλα και μέσα ? Δεν φαινόταν για ζακι αλλά πολύ πρόστυχο βλέμμα

gortsia

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
467
Πόντοι
21
Α τότε δεν λέω την Ιουλια φίλε. Η αλήθεια είναι πως έμοιαζε και σε Αλβανίδα αυτή ναι. Μαύρο μαλλί και ωραίο σώμα αδύνατο με μίνι. Αν λέμε την ίδια και γνωρίζεις κάτι περισσότερο θα χαρώ να μάθω! Σε ευχαριστώ!
Εγώ την είδα σήμερα με κατεύθυνση προς από Θεσσαλονίκη προς One Salonika Λίγο πριν το φανάρι που στρίβουμε αριστερά για Αθήνα..
Τρελό ΜΟΥΝΙ από φάτσα δεν είδα οποίος ξέρει ας ενημερώσει αν θέλει και μπορεί

Takis4a

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Μεσημέρι κατά τις 4 υπαρχει περίπτωση να παίζει τίποτα μη τζανκοειδες συναγωνιστές; Και μια ερώτηση γιατί δεν γνωριζω απο την περιοχή. Αν φορτώσεις σε πάνε σε κοντινή καβατζα ή τα ακουμπάς σε χοτελι;

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.268
Πόντοι
3.556
Μεσημέρι κατά τις 4 υπαρχει περίπτωση να παίζει τίποτα μη τζανκοειδες συναγωνιστές; Και μια ερώτηση γιατί δεν γνωριζω απο την περιοχή. Αν φορτώσεις σε πάνε σε κοντινή καβατζα ή τα ακουμπάς σε χοτελι;
Οπού θες εσύ πάτε
Μεσημέρι δύσκολα να βρεις κάτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom