Περασμα σημερα κατα της 10 αρκετη νεκρα πετυχα και αστυνομια να κανει ελεγχους οποτε δικαιοκογημενα. Εκει που ελεγα να φυγω βλεπω μαρια αλβανιδα με τα λεοπαρ. Ε δεν αντεξα εδωσα το 20ρικο εκανε το κλασσικο προγραμμα(αυτο που δεν με αφηνει να παιζω με τα βυζγια με εκβευριζει) ευχαριστηθηκα να βλεπω και να ποιανω την κωλαρα. Εγω ξερω γιατι παω οταν παω δεν περιμενω κατι το ιδιαιτερο προσπαθειτε να μην πετατε τα λεφτα σας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Φίλε διάβαζα τα μυνήματα και σκεφτόμουν το ίδιο ..χαχαχαχαΕπειδή τελευταία έγινε μια έκφραση της μόδας, όχι μόνο από τον @nikos2sex αλλά και από αλλους, να το τονίσουμε ότι το "πρέζακι στα πρώτα στάδια" έχει σχεδόν τους ίδιους κινδύνους με το πρεζακι.
Πρεζακι στα πρώτα στάδια !
Ρε μάγκες μόνο τον εαυτό σας καθησυχαζετε καμία δεν είναι στα πρώτα στάδια,όλες πρεζακια κανονικά είναι.
Αυτές που είναι στα πρώτα δεν θα γαμιοντουσαν στην διχαλα ,εκεί απλά ξεπέφτουν όταν γίνονται κανονικά πρεζόνια .
Επίσης διάβασα και την φοβερή περιγραφή με αυτήν με 15 ευρώ που του ανέβηκε από πάνω και έχυνε ασταμάτητα..εκανες κανονικό ντουζ στον κάδο της αφροδισιας ευημερίας
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Την Άννα περούκες λέει την πέτυχα και εγώ με το καρέΞανθιά καρέ πάνω από 40 την Κατερίνα θα λες τον δράκουλα την μάνα της Σονιας
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Σιγά μην τον άφηνε η Ιουλία να την κάνει φιστινγκ και να μην παραπονιέται .Ιουλια πρεπει να ηταν εκοβε βολτες....ειναι και μια αλλη που μοιαζει την Ιουλια π κανει στη χλοης καμια φορα μπορει και να τις μπερδευω
Θα είχε και βιντεοκλήση τον δικό της να ελέγχει μέχρι πόσο τον βάζει στο στόμα
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Έχω να γράψω δυο μήνες και μπήκα να διαβάσω τι γίνεται και βρήκα 6σελιδες το ρεκουιμ φορ ε ντριμ .
Τέλος πάντων .
Προχθές μετά από πολύ ώρα στην πιάτσα τζάμπα γυρες.
Τίποτα αξιόλογο εν όψη και έκθεσης .
Μαρία αλβανίδα στο πόστο της και απέναντι η βυζαρου με τα μαύρα .
Εμφανίστηκε και η Φιόνα πάλι.
Στο Σελ η τρανς που στέκεται μόνιμα με την άλλη την Αθηναία με τα τατου που ζητάει 30 ,εγώ προσωπικά δεν της τα δίνω μέχρι να κάτσει με 20 αν και την είδα προχθές με το φόρεμα ότι από σώμα πρέπει να είναι χάλια.
Πριν την κτηνιατρική η Μαρία η τσιγγάνα που ζητούσε παλιά ακατεβατα 30 ,την φόρτωσα γιατί προς έκπληξη δεν έφερε αντίρρηση στο 20ρικο αλλά τίποτα απολύτως τσιμπούκι ότι νάνε και γαμησι μηδέν απλά στήθηκε και κάρφωνα και ήταν μέσα στην απάθεια..Παπατζη είναι γκαστρωμενη να ξέρεις φούσκωσε η κοιλίτσα .
Η Άννα εμφανίστηκε για λίγο και μετά δεν την είδα.
Στο Φανάρι ήταν ένα σμιγκλ που κάθεται στο πεζοδρόμιο εδώ και μέρες και με λέει 20 ..ήθελα να την πω θα μου δώσεις ;
Τις μαύρες δεν τις αναφέρω 10 χρόνια οι ίδιες είναι .
Στην Χλόης η Βάσια ,κάπου κάπου είναι και η χοντρή και η άλλη ξανθιά Βουλγάρα που πιο αργά πάει απέναντι από το ερείπιο.
Μετά την Χλόης κάτι πρεζόνια διάσπαρτα.
Ντανιέλα με την άλλη την μιλφ Βουλγάρα στο καφέ και απέναντι η Νταίζη που τιμήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ,σταθερή αξία αλλά δεν βάζει γλώσσα μέσα μιλάει ασταμάτητα ακόμα και όταν έχεις τελειώσει .
Διχαλα προς ΚΤΕΛ συνεχόμενες εμφανίσεις πρεζονιων ,κανένα δεν είναι σε αρχικά στάδια το τονίζω !
Έχει και πολλά που σε δελεάζουν αλλά πολύ προσοχή το φόρτωμα είναι ασταμάτητο και γίνεται χαμός ,ποιος ξέρει τι μαλακίες κάνουν μερικοί .
Στην μοναστηριού η Σύλβια .
Πιο κάτω που και που εμφανίζεται η Ρία και κοντά στο Ροτόντα η Έλενα συμπεθέρα .
Αυτά από μένα για αυτές τις μέρες .
Τέλος πάντων .
Προχθές μετά από πολύ ώρα στην πιάτσα τζάμπα γυρες.
Τίποτα αξιόλογο εν όψη και έκθεσης .
Μαρία αλβανίδα στο πόστο της και απέναντι η βυζαρου με τα μαύρα .
Εμφανίστηκε και η Φιόνα πάλι.
Στο Σελ η τρανς που στέκεται μόνιμα με την άλλη την Αθηναία με τα τατου που ζητάει 30 ,εγώ προσωπικά δεν της τα δίνω μέχρι να κάτσει με 20 αν και την είδα προχθές με το φόρεμα ότι από σώμα πρέπει να είναι χάλια.
Πριν την κτηνιατρική η Μαρία η τσιγγάνα που ζητούσε παλιά ακατεβατα 30 ,την φόρτωσα γιατί προς έκπληξη δεν έφερε αντίρρηση στο 20ρικο αλλά τίποτα απολύτως τσιμπούκι ότι νάνε και γαμησι μηδέν απλά στήθηκε και κάρφωνα και ήταν μέσα στην απάθεια..Παπατζη είναι γκαστρωμενη να ξέρεις φούσκωσε η κοιλίτσα .
Η Άννα εμφανίστηκε για λίγο και μετά δεν την είδα.
Στο Φανάρι ήταν ένα σμιγκλ που κάθεται στο πεζοδρόμιο εδώ και μέρες και με λέει 20 ..ήθελα να την πω θα μου δώσεις ;
Τις μαύρες δεν τις αναφέρω 10 χρόνια οι ίδιες είναι .
Στην Χλόης η Βάσια ,κάπου κάπου είναι και η χοντρή και η άλλη ξανθιά Βουλγάρα που πιο αργά πάει απέναντι από το ερείπιο.
Μετά την Χλόης κάτι πρεζόνια διάσπαρτα.
Ντανιέλα με την άλλη την μιλφ Βουλγάρα στο καφέ και απέναντι η Νταίζη που τιμήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ,σταθερή αξία αλλά δεν βάζει γλώσσα μέσα μιλάει ασταμάτητα ακόμα και όταν έχεις τελειώσει .
Διχαλα προς ΚΤΕΛ συνεχόμενες εμφανίσεις πρεζονιων ,κανένα δεν είναι σε αρχικά στάδια το τονίζω !
Έχει και πολλά που σε δελεάζουν αλλά πολύ προσοχή το φόρτωμα είναι ασταμάτητο και γίνεται χαμός ,ποιος ξέρει τι μαλακίες κάνουν μερικοί .
Στην μοναστηριού η Σύλβια .
Πιο κάτω που και που εμφανίζεται η Ρία και κοντά στο Ροτόντα η Έλενα συμπεθέρα .
Αυτά από μένα για αυτές τις μέρες .
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 2.568
- Πόντοι
- 446
Δαβανοπουλο.Καλησπέρα.Ψάχνω την Συλβια μοναστηρίου που μου προτειναν.Σε ποιο ύψος ρε παιδια ξέρετε??Είμαι ασχετος απο Θεσσαλονίκη
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.268
- Πόντοι
- 3.556
Απέναντί από την eurobank Αλλά έχει μέρες να φανείΚαλησπέρα.Ψάχνω την Συλβια μοναστηρίου που μου προτειναν.Σε ποιο ύψος ρε παιδια ξέρετε??Είμαι ασχετος απο Θεσσαλονίκη
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 2.398
- Πόντοι
- 506
Την βρήκα.Καλή φαίνεται αλλα μου ζητησε 100 για ξενοδοχειο ή 30 για πιπα στο αυτοκινητοΑπέναντί από την eurobank Αλλά έχει μέρες να φανεί
Τις 2 τελευταίες βδομάδες έκανα 3 περάσματα από τη πιάτσα. Η μία φορά ήταν μεσημέρι, όπου πέτυχα κάποια τζάνκια, αλλά δεν τις παίρνω αυτές. Τις άλλες 2 βράδυ. Τη πρώτη φορά πήρα τη Νταίζη μιλφ, τη οποία έχω πάρει στο παρελθόν αρκετές φορές και πέρασα καλά. Αυτή τη φορά, είχα και καιρό να τη πάρω, δεν έβγαλε όπως συνήθως τα ρούχα. Απλά σήκωσε το σουτιέν και τη φούστα. Επίσης γκρίνιαζε πολύ. Να μην παίζω πολύ με τα βυζιά γιατί όταν πάει γυρνάει σπίτι της πονάνε. Πολύ ομιλία και πολύ μηχανικό σεξ. Ήταν και η τελευταία φορά που τη πήρα. Παραγνωριστήκαμε. Τη δεύτερη φορά πήρα τη Σύλβια για μία πίπα για τα χοντρά. Ομολογουμένως κάνει καλή πίπα. Μου είπε όμως ότι το έκανε 30 ευρώ. Τελικά δέχτηκε με 20. Εκεί που έπαιρνε πίπα, μου λέει το καταπληκτικό ότι άλλοι πελάτες τις δίνει 30 και 50 ευρώ για τη πίπα της.... Αν είναι να δώσω τόσα , προσωπικά προτιμάω να πάω σε στούντιο ή κανένα μασατζίδικο. Άλλη μία που δύσκολα να πάρω ξανά.
Έχω πάρει στη πιάτσα, χρόνια πριν, την Μαρία την Αλβανίδα και τη Σία. Αερόπιπα και να τελειώνουμε. Για μια φορά τις παίρνεις, γιατί είναι εντυπωσιακές αλλά όχι και δεύτερη. Με μαύρη δοκίμασα μια φορά και δεν το ξανακάνω, για τους λόγους που αναφέρθηκαν πολλές φορές εδώ. Επίσης πήρα και την Άννα με τις περούκες, πολύ καιρό πριν. Καλό σωματάκι για την ηλικία της και δίνει κώλο. Μέχρι εκεί. Παλιότερα είχα πάρει διάφορες που δεν υπάρχουν πλέον στη πιάτσα. Έχει κάποιος να προτείνει κάτι ενδιαφέρον; Που να δοκίμασε ο ίδιος ;
o germanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2023
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Hahaha
apolonas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 2.398
- Πόντοι
- 506
Γιατι ???Hahaha
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.268
- Πόντοι
- 3.556
Ρια μοναστηριού με ΧαλκίδοςΚαλησπέρα.Έχετε να προτείνεται καποια κοπέλα σκίννυ με φλατ κοιλιτσα??
Ακριβως αυτό π θες τώρα εκεί θα είναι
Barack Obama
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Αλβα μόνο εντυπωσιακή όπως λέει ο φίλος πας για συγκεκριμένα πράγματα.. Σύλβια μέρες την ψάχνω και δεν την πετυχαίνω ποτέ τι ώρες βγαίνει ρε ντερβισια?
Barack Obama
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Αγορίνα μου εκεί ατομικές πλύσιμο δεν έχω δει ποτέ πουτανα στο ρεύμα προς Κορδελιό εκεί κοντά στην στάση ?Ρια μοναστηριού με Χαλκίδος
Ακριβως αυτό π θες τώρα εκεί θα είναι
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 2.568
- Πόντοι
- 446
Μολις σκοτεινιασει μεχρι 12 βαριαΑλβα μόνο εντυπωσιακή όπως λέει ο φίλος πας για συγκεκριμένα πράγματα.. Σύλβια μέρες την ψάχνω και δεν την πετυχαίνω ποτέ τι ώρες βγαίνει ρε ντερβισια?