ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.221
- Πόντοι
- 3.556
Ο Αlex είναι βασιλικός,οπαδός του τέως Βασιλέα?η ομαδα ειναι γ εθνικη τιποτα βασιλικους για να ποτιζεται η γλαστρα
Ο Αlex είναι βασιλικός,οπαδός του τέως Βασιλέα?η ομαδα ειναι γ εθνικη τιποτα βασιλικους για να ποτιζεται η γλαστρα
Άμα είναι έτσι δεν θα γίνει δουλειά, πρέπει να γίνουν μεταγραφέςη ομαδα ειναι γ εθνικη τιποτα βασιλικους για να ποτιζεται η γλαστρα
ποιο πολυ με γλαστρα μοιαζειΟ Αlex είναι βασιλικός,οπαδός του τέως Βασιλέα?
Πού να τα βρει τα τρανταχτά ονόματα?Άμα είναι έτσι δεν θα γίνει δουλειά, πρέπει να γίνουν μεταγραφές
με τρανταχτά ονόματα (στη μάσα)
εγω πιστευω θα παρει τον καραμπελα ...γιατι εχει εξασφαλισμενα τα 3Πού να τα βρει τα τρανταχτά ονόματα?
Τον Γιάννη Αντετοκούμπο να πάρει?
Αμέ γιατί όχι και τον Θανάση και τον Κώστα μαζί πακέτο.Πού να τα βρει τα τρανταχτά ονόματα?
Τον Γιάννη Αντετοκούμπο να πάρει?
Και με τρία μπαίνει στη Βουλή.εγω πιστευω θα παρει τον καραμπελα ...γιατι εχει εξασφαλισμενα τα 3
εμ βλεπεις και εσυ μου φαινεται σαν τον αλεξ εισαι μετρας με τα δαχτυλα του κανχανιαΚαι τρία μπαίνει στη Βουλή.
Ο Αlex μετρά μόνο επιτυχίες.εμ βλεπεις και εσυ μου φαινεται σαν τον αλεξ εισαι μετρας με τα δαχτυλα του κανχανια
υπαρχει και ο αλεξ και η μαμα ανετοκουμποΑμέ γιατί όχι και τον Θανάση και τον Κώστα μαζί πακέτο.
ποσους δισκους πουλησε??Ο Αlex μετρά μόνο επιτυχίες.
Πέρα από την πλάκα , πιο πολύ σέβονται τη χώρα και τη σημαία και τον Εθνικόυπαρχει και ο αλεξ και η μαμα ανετοκουμπο
συμφωνο σε αυτο διαφωνο οτι τους καλουν στην εθνικη ομαδα τους αλλους 2 ..τα παιδια μονο για το τσιρκο μεντρανο κανουνΠέρα από την πλάκα , πιο πολύ σέβονται τη χώρα και τη σημαία και τον Εθνικό
Υμνο όλοι οι Αντετοκούμπο,από πολλούς που το παίζουν Ελληνάρες.
Δεν νομίζω να τραγουδά ο Alex.ποσους δισκους πουλησε??
υγ.γιατι για ολοκληρο σερβιτσιο δεν νομιζω
γιατι ειναι δικηγοροςΔεν νομίζω να τραγουδά ο Alex.
Mάχιμος πάντα.γιατι ειναι δικηγορος![]()
πολλά πράγματα αρκεί να πληρών€ι$...Είπαμε υπάρχει λύση για
Σκάσε και βρες μία Κλανιάρα, γεμάτο είναι εδώ μέσα...Επανέκαμψε ο Ντούντας.
Πώς βλέπουν με τόσο σκοτάδι και δουλεύουν?Σκάσε και βρες μία Κλανιάρα, γεμάτο είναι εδώ μέσα...
Είδες πώς δουλεύουν οι μπόγρηδες και οι τσιμεντάδες, εδώ αν βγει δουλειά πάμε ως αργά![]()