Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 16.348
- Πόντοι
- 3.846
Αυτός δεν έχει μπλέξει.Δες όμως πως έμπλεξε αυτό το Ι.Χ. Ισπανία.Το έγραψα πιο πάνω να βάλουμε για δόλωμα ένα πεσκέσι με μπριτζόλες, ζαρζαβατικά μήπως εμφανιστεί αλλά τίποτα
Ελπίζω να είναι καλά και να μην έχει μπλέξει κάπου.
Είπαμε υπάρχει λύση για τα αγριογούρουνα τα μαντρώνουμε μετά τα κάνουμεΚαλό μεσημέρι
Επανέκαμψε ο Ντούντας.Είπαμε υπάρχει λύση για τα αγριογούρουνα τα μαντρώνουμε μετά τα κάνουμε
μπριτζόλες και λουκάνικα για ξαδέλφο και μνηστευμένο.
Έχω ηλεκτροκόληση και δίπλωμα να κολλάω μπρίκια.
Ναι μορφές και οι δύο.Στη ζωή μου δύο έχω γνωρίσει με το όνομα Ντούντας.
Το δικό μας εδώ και τον αείμνηστο Ντούντα Ιβκοβιτς.
Έχει πρόβλημα καταστροφών από αγριογούρουνα και πρέπει να βοηθήσουμε.Ο Ντούντας αναπνέει φύση.Τυχερός,
Και δύο φορές τυχερός που έφυγε από Αθήνα.
Θα υποφέρει από αυτά.Εδώ κόβουν βόλτες στις πόλεις ,θα λείπουν από Ορεινή Μεσσηνία?Έχει πρόβλημα καταστροφών από αγριογούρουνα και πρέπει να βοηθήσουμε.
ntoysanΣτη ζωή μου δύο έχω γνωρίσει με το όνομα Ντούντας.
Το δικό μας εδώ και τον αείμνηστο Ντούντα Ιβκοβιτς.
Μεγάλη μορφή των πάγκων.ntoysan
την αλικη βουγιουκλακη εννοαςΜεγάλη μορφή των πάγκων.
Μαζί με τον Ξανθό ήταν οι δύο πιο μεγάλες μορφές στους πάγκους.
Βρήκες ξάδελφο; μήπως έχει πάει στα λιντλ και περιμένει να βγάλουν σε προσφορά το δραπανοκατσάβιδοntoysan
Θα περιμένει σε κάνα ΚΤΕΛ τα πράγματα από το Ντούντα.Βρήκες ξάδελφο; μήπως έχει πάει στα λιντλ και περιμένει να βγάλουν σε προσφορά το δραπανοκατσάβιδο![]()
Βρήκες ξάδελφο; μήπως έχει πάει στα λιντλ και περιμένει να βγάλουν σε προσφορά το δραπανοκατσάβιδο![]()
τον εχετε γλωσσοφαει τον ανθρωπο ..και να ηθελε να του στειλει κατι ο μεσσηνιος ξαδελφος με αυτα που γραφετε μονο κουκουτσια απο ελιες θρουμπες μπορει ισως να του στειλειΘα περιμένει σε κάνα ΚΤΕΛ τα πράγματα από το Ντούντα.
Και αυτά δεν πιστεύω να τα στείλει.τον εχετε γλωσσοφαει τον ανθρωπο ..και να ηθελε να του στειλει κατι ο μεσσηνιος ξαδελφος με αυτα που γραφετε μονο κουκουτσια απο ελιες θρουμπες μπορει ισως να του στειλει
Κάτι είναι και αυτό θα κάνει πυρηνέλαιο να λαδώνει πριπριτον εχετε γλωσσοφαει τον ανθρωπο ..και να ηθελε να του στειλει κατι ο μεσσηνιος ξαδελφος με αυτα που γραφετε μονο κουκουτσια απο ελιες θρουμπες μπορει ισως να του στειλει
Και αυτά δεν πιστεύω να τα στείλει.
Αμέσως κοράκια να πέσετε στο κουφάρι τουΚάτι είναι και αυτό θα κάνει πυρηνέλαιο να λαδώνει πριπρι