Salamounas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2025
- Like
- 271
- Πόντοι
- 21
Βάλε Λίνκ να ξέρουν και οι άλλοι.ωραια θα ενημερωνω χωρις να εχω σχεση με το στουντιο, επειδη εισαι ανικανος να βρεις το σαιτ. ειναι η σοφια στο 1 και στο 100 η τατιανα
Βάλε Λίνκ να ξέρουν και οι άλλοι.ωραια θα ενημερωνω χωρις να εχω σχεση με το στουντιο, επειδη εισαι ανικανος να βρεις το σαιτ. ειναι η σοφια στο 1 και στο 100 η τατιανα
Πές στη Στέλλα για Τρίκαλα ρε Άτζελα περιμένουμε τοσο καιρο και εδω καλα παιδια ειμαστεΣτούντιο Κ Όθωνος Αμαλίας 100 τηλ.261 034 6443. Από σήμερα είναι η ΣΤΈΛΛΑ![]()
Φίλε αν πηγαίνεις Αθήνα ή σε βολεύει δουλεύει στο δυδυμου 27 ως ΒικτωρίαΠές στη Στέλλα για Τρίκαλα ρε Άτζελα περιμένουμε τοσο καιρο και εδω καλα παιδια ειμαστε
ΟκΛοιπόν παίδες για όσους δεν βρίσκουν ενημέρωση
Μπαίνετε στο ερωτικ πορταλ com
Επανω στην αναζήτηση γράφεται Όθωνος Αμαλίας και σας λέει για το 100 στην οθωνος
Και στο άλλο στο σαχτουρη γραφεται Στούντιο Πάτρα
Όποιος δεν κατάλαβε μπορεί να ρωτήσει
Στο πορταλ γραφει αλλο ονομα.τελικα ποια ειναι;Η κατερινα στο οθονος π ειναι για 3 μερες αξιζει ειναι ωραιο μουνι
Aντριαννα φιλεΣτο πορταλ γραφει αλλο ονομα.τελικα ποια ειναι;
Δηλαδη φιλε;Ομορφη ή καλη στο κρεβατι;;Στηθος ρωγες φλατ ή πευαχτες;;ειναι δυνατο;;Σκεφτομαι ν τ δοκιμασω αυριοΝαι μπερδευτηκα η ανδριανα ενοουσα ειναι καλο
Σήμερα ήταν κλειστό 21.00 που πέρασα,πριν πας τσέκαρε μην άλλαξαν κοπελαΔηλαδη φιλε;Ομορφη ή καλη στο κρεβατι;;Στηθος ρωγες φλατ ή πευαχτες;;ειναι δυνατο;;Σκεφτομαι ν τ δοκιμασω αυριο
Φιλε την ειχα δει απο εμφανιση και βιαστικα να μηλησω περασα χθες και το εκλαψα το 40αρι βιαζοταν το μνι της ξεχιλομενο και εκανε κατι χαζα γελια σαν αμεα..Η τσατσα στο οθονος για πεταμα μου εδειξε την κοπελα με εβαλε στο δωματιο χωρις να μου πει οτι εχει αλλον η κοπελα πρωτα και κατεληξα να περιμένω 20 λεπτα με τον πουτσο όρθιο και να ξενερώσω οταν ήρθε..δεν ξαναπαταω εγω σε αυτα εκει κάτω γλαυκο 30 ευρο και μια χαρα εξυπηρέτηση εχει στα 2-3 καλαΔηλαδη φιλε;Ομορφη ή καλη στο κρεβατι;;Στηθος ρωγες φλατ ή πευαχτες;;ειναι δυνατο;;Σκεφτομαι ν τ δοκιμασω αυριο