mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 359
- Πόντοι
- 21
Και τώρα το λες ; που έφυγεΛόλα φανταστική. Μεγάλη τέχνη στα προκαταρκτικά. Να έρχεται συχνά!
Και τώρα το λες ; που έφυγεΛόλα φανταστική. Μεγάλη τέχνη στα προκαταρκτικά. Να έρχεται συχνά!
Αρχικά δεν έπεσε ενημέρωση εδώ ότι ήταν η Λόλα,εγώ σε τσάρκα πήγα και το έγραψα κατευθείανΚαι τώρα το λες ; που έφυγε
Μελαχρινή στο 1.70 κοντά στα 30 ρουμανικής σχολής με 4αρι βυζι πρόσωπο νορμάλ.Εμφανισιακά πως είναι η Λόλα;
Πόσο κοστίζει?
Πανε οι φωτογραφίες που ανεβαζε...επισκεψη σημερα στην ιωαννα σαχτουρη. καλα προκαταρκικα, μεγαλα βυζια. δεν υπαρχει κατι καλυτερο στην πατρα. ακομα και στην αθηνα πολλες φολες.
Καλησπέρα συναγωνιστή,ποια είναι η Λόλα;Η Άντζελα δεν έχει βάλει φωτογραφία της κοπέλας να την δούμε!!Μελαχρινή στο 1.70 κοντά στα 30 ρουμανικής σχολής με 4αρι βυζι πρόσωπο νορμάλ.
Εγώ περιμένω την τοπ μάσα αν ερθει
Ούτε της κοπέλας της Μασας, έχει βάλει φωτογραφία η Άντζελα να δούμε την κοπέλα!!Μελαχρινή στο 1.70 κοντά στα 30 ρουμανικής σχολής με 4αρι βυζι πρόσωπο νορμάλ.
Εγώ περιμένω την τοπ μάσα αν ερθει
Ούτε της Ιωάννας, έχει βάλει φωτογραφία η Άντζελα, από ενημέρωση και από φωτογραφίες, απολύτως τίποτα, κάτω του μηδενός!!Πανε οι φωτογραφίες που ανεβαζε...
Πως είναι εμφανισιακά η Ιωάννα?
Αν ενημέρωση τέλος πάμε πίσω στις εποχές που δεν θα ξέρουμε ποια θα είναι.Ενημέρωση τέλος;
Εγώ νομιζω οτι είναι σωστό .. αγάπη οθωνος σοφία στη ΣαχτούρηΑς απαντήσει η Άντζελα τι γίνεται τελικά,έχει γίνει γριφος
Ποιο πορταλ ρε προμοτορα του στούντιο?μη μας πρηζετε αλλο το καβλι για τις ενημερωσεις, υπαρχουν στο πορταλ και γινονται κανονικα, εδω το φορουμ ειναι για να σχολιαζουμε και να λεμε τις κριτικες για τις κοπελες
ωραια θα ενημερωνω χωρις να εχω σχεση με το στουντιο, επειδη εισαι ανικανος να βρεις το σαιτ. ειναι η σοφια στο 1 και στο 100 η τατιαναΠοιο πορταλ ρε προμοτορα του στούντιο?
Ενημέρωνε εσύ από εδώ και εμπρός ποιες θα είναι τουλάχιστον να πιάσει τόπο το προμοτοριλικι σου