Νέα

Elegance

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akarnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 544
  • Εμφανίσεις 168K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

SirLancelot

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιαν 2022
Κριτικές
19
Like
3.728
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα. Έχω πάει στο elegance και περασα και με Φένια και με Ντάρια. Αυτή όμως που θέλω να περάσω αν και δεν την ειδα τις τελευταίες φορές είναι η Βαλέρια. πως θα γίνει;
Η Βαλέρια είναι το αφεντικό, δύσκολα σε κόβω!

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
556
Πόντοι
81
Καλησπέρα. Έχω πάει στο elegance και περασα και με Φένια και με Ντάρια. Αυτή όμως που θέλω να περάσω αν και δεν την ειδα τις τελευταίες φορές είναι η Βαλέρια. πως θα γίνει;
Δεν θα γίνει

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Όπως το είπες εδώ πάνε και πες της το στην ίδια. Και που ξέρεις...

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
3
Like
883
Πόντοι
81
Όλοι αυτό θέμε!

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.879
Πόντοι
266
Η Νταρια ή φενια έχουν πρόγραμμα και με σεξακι?
Ευχαριστώ όσους απαντήσουν

blackpanther90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2025
Like
1.069
Πόντοι
201
που ειναι το καταστημα παιδια;;

Italian71

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2024
Like
140
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα. Έχει πάρει κανένας συναγωνιστης το b2b πρόγραμμα με Φένια ή Ντάρια? Μπορεί να μου περιγράψει την όλη διαδικασία και εντυπώσεις? Αν αξίζει δλδ και είναι κάτι διαφορετικό από το πρόγραμμα των 70€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
556
Πόντοι
81
Μετά από καιρό είπα να πάω στο imperial. Ηθελα να κλείσω με Φενια, αλλά η σεριφισα μου είπε ότι είχε ρεπό και μου πρότεινε να κάνω ένα μασαζ σε όλο το σώμα με Ντιανα. Λέω δε γαμιεται, είμαι που είμαι και πιασμένος, ας δοκιμάσω. Για τον χώρο τα έχουμε ξαναπεί. Ότι πιο καθαρό και όμορφο αισθητικα υπάρχει! Μπαίνω στο δωμάτιο με κρεβάτι σπα το οποίο έχει λουτήρα για το κεφάλι και χώρο για πλύσιμο και μασάζ ποδιών. Η Ντιανα με αγορέ μαλλί και ωραίο σώμα. Μασάζ από τα δάχτυλα των ποδιών μέχρι την κεφαλή. 1 ώρα απόλυτης χαλάρωσης. Πατούσες, γάμπες, μέση, πλάτη, αυχένας... Τί λάδια έβαλε, τί κρέμες. Με έκανε και με κάτι σκραπ... Εγώ σκραπ ήξερα τους ρωμαλεν με τα παλιό σίδερα! Ένιωσα άλλος άνθρωπος!1 ώρα 60€.Τέλειο σαν εμπειρία! Βαλέρια πραγματικά έχεις κάνει έναν απίστευτο χώρο με μεράκι, που καλύπτει όλες μας τις ανάγκες! RESPECT

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
504
Πόντοι
21
Μετά από καιρό είπα να πάω στο imperial. Ηθελα να κλείσω με Φενια, αλλά η σεριφισα μου είπε ότι είχε ρεπό και μου πρότεινε να κάνω ένα μασαζ σε όλο το σώμα με Ντιανα. Λέω δε γαμιεται, είμαι που είμαι και πιασμένος, ας δοκιμάσω. Για τον χώρο τα έχουμε ξαναπεί. Ότι πιο καθαρό και όμορφο αισθητικα υπάρχει! Μπαίνω στο δωμάτιο με κρεβάτι σπα το οποίο έχει λουτήρα για το κεφάλι και χώρο για πλύσιμο και μασάζ ποδιών. Η Ντιανα με αγορέ μαλλί και ωραίο σώμα. Μασάζ από τα δάχτυλα των ποδιών μέχρι την κεφαλή. 1 ώρα απόλυτης χαλάρωσης. Πατούσες, γάμπες, μέση, πλάτη, αυχένας... Τί λάδια έβαλε, τί κρέμες. Με έκανε και με κάτι σκραπ... Εγώ σκραπ ήξερα τους ρωμαλεν με τα παλιό σίδερα! Ένιωσα άλλος άνθρωπος!1 ώρα 60€.Τέλειο σαν εμπειρία! Βαλέρια πραγματικά έχεις κάνει έναν απίστευτο χώρο με μεράκι, που καλύπτει όλες μας τις ανάγκες! RESPECT
Σου έβαλε πετσέτα ή ήσουν γυμνός φίλε μου;

Morfeas38

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
1.138
Πόντοι
206
Καλησπέρα. Επίσκεψη στο imperial, ο χώρος όπως όλοι λένε ότι πιο τέλειο υπάρχει στην πόλη. Δοκίμασα μασάζ με την Μαριάννα, που είναι άκρως επαγγελματικό. Η κοπέλα άριστη σε αυτό που κάνει. Το δωμάτιο με κρεβάτι μασάζ και λουτηρα κεφαλιού και ποδιών .Μετά από 1 ώρα μασάζ παντού έγινα καινούριος ,κόστος 60ευρω για 1ωρα .Μπράβο Βαλερία πάλι καινοτομία στο χώρο!

Italian71

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2024
Like
140
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Επίσκεψη στο imperial, ο χώρος όπως όλοι λένε ότι πιο τέλειο υπάρχει στην πόλη. Δοκίμασα μασάζ με την Μαριάννα, που είναι άκρως επαγγελματικό. Η κοπέλα άριστη σε αυτό που κάνει. Το δωμάτιο με κρεβάτι μασάζ και λουτηρα κεφαλιού και ποδιών .Μετά από 1 ώρα μασάζ παντού έγινα καινούριος ,κόστος 60ευρω για 1ωρα .Μπράβο Βαλερία πάλι καινοτομία στο χώρο!
60€ με φραπέ??

Jakob1

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Η Μιλένα τελικά μάθαμε που πήγε; Το ασκεί πουθενά;
Η Μιλένα στο παλιό μαγαζι είναι έκανα επίσκεψη πριν 5 μέρες
Η Μιλένα τελικά μάθαμε που πήγε; Το ασκεί πουθενά;
Prestige spa sto instagram απο εκει μπορεις να την βρεις

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Η Μιλένα στο παλιό μαγαζι είναι έκανα επίσκεψη πριν 5 μέρες

Prestige spa sto instagram απο εκει μπορεις να την βρεις
Είναι καινούριο μαγαζί ή κάποιο παλιό αφεντικό μασατζιδικου;
Πήρες πρόγραμμα με αυτή; Αν ναι πως πήγε; Έχεις τηλέφωνο επικοινωνίας;

Τελευταία τροποποίηση:

Jakob1

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Είναι καινούριο μαγαζί ή κάποιο παλιό αφεντικό μασατζιδικου;
Πήρες πρόγραμμα με αυτή; Αν ναι πως πήγε; Έχεις τηλέφωνο επικοινωνίας;
Στο παλιό ελεγκανς βασιλισσης ολγας
Από τα καλύτερα προγράμματα πέρασα πολύ ωραία
Στο ινσταγκραμ την βρήκα από εκεί έκλεισα το ραντεβού

Lord_Grim

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2020
Κριτικές
1
Like
618
Πόντοι
80
Prestige spa δεν μπορώ να βρω πάντως ούτε σε ινστα ούτε σε fb. Υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας κάπου?

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Prestige spa δεν μπορώ να βρω πάντως ούτε σε ινστα ούτε σε fb. Υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας κάπου?
Και εγώ μια από τα ίδια. Μόνο στο Google το βγάζει χωρίς στοιχεία επικοινωνίας όμως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom