Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 527 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 334 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 328 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.057

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
8.073
κανόνας των 80-20 αδερφέ!
Άρα απο τις γυναίκες που κυκλοφορούν το 80% είναι δεσμευμένες με το 20% των αντρών άρα από αυτούς τους 20 ο καθένας θα έχει ταυτόχρονα 4 γυναίκες

Σας έχουν παραπληροφορησει,ο κανόνας λέει ότι 20 έχει πάρει το 80 με λίγα λόγια κάποιοι έχουν 4 6 10 άλλοι δεν μπορούν να βρουν μια αλλά στη πιάτσα ελεύθερες είναι 50 50

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
Μετά τα 35,χωρις γκόμενα/γάμο,Ελλάδα ολοι είναι χειροκίνητο/μπουρδέλα.

Μέχρι τα 30,ο άντρας έχει ακόμα επιλογές στις γυναίκες 25-30,που είναι το τελευταιο ηλικιακο γκρουπ που υπάρχουν ακομα διαθέσιμες.

Κατι άλλα που λένε κάποιοι ότι για τον άντρα τα καλύτερα χρόνια είναι μετά τα 35-40,είναι μαλακιες.Θα είναι,μόνο αν του έχει συμβεί κάποιο γεγονός που θα τον αλλάξει επίπεδο,κερδίσει κανα μεγάλο ποσό,μπει σε κανα ριαλιτι και γίνει γνωστός,κάτι τέτοιο

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
468
Πόντοι
21
Μετά τα 35,χωρις γκόμενα/γάμο,Ελλάδα ολοι είναι χειροκίνητο/μπουρδέλα.

Μέχρι τα 30,ο άντρας έχει ακόμα επιλογές στις γυναίκες 25-30,που είναι το τελευταιο ηλικιακο γκρουπ που υπάρχουν ακομα διαθέσιμες.

Κατι άλλα που λένε κάποιοι ότι για τον άντρα τα καλύτερα χρόνια είναι μετά τα 35-40,είναι μαλακιες.Θα είναι,μόνο αν του έχει συμβεί κάποιο γεγονός που θα τον αλλάξει επίπεδο,κερδίσει κανα μεγάλο ποσό,μπει σε κανα ριαλιτι και γίνει γνωστός,κάτι τέτοιο
Και εκείνοι που έχουν γκόμενα/γάμο μετά τα 35 είναι ευτυχισμένοι όλοι; Ρώτα να δεις κέρατο που παίζει και απο γυναίκες και άντρες, και πόσοι πάνε κρυφά στις πουτάνες.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
Και εκείνοι που έχουν γκόμενα/γάμο μετά τα 35 είναι ευτυχισμένοι όλοι; Ρώτα να δεις κέρατο που παίζει και απο γυναίκες και άντρες, και πόσοι πάνε κρυφά στις πουτάνες.

Ευτυχισμένοι δεν ξέρω άμα είναι,αλλά άμα τους ρωτήσεις προτιμούν αυτό απ'το να ξαναβγουν στην 'αγορά'.Τουλάχιστον οσοι ζουν επαρχία

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Vasco Da Gamage

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
468
Πόντοι
21
Ευτυχισμένοι δεν ξέρω άμα είναι,αλλά άμα τους ρωτήσεις προτιμούν αυτό απ'το να ξαναβγουν στην 'αγορά'.Τουλάχιστον οσοι ζουν επαρχία
Μα το θέμα ακριβώς είναι ότι παντρεύονται αλλά είναι ακόμα στην αγορά. Ψάχνονται απο δω κι από κει. Και μάλιστα είναι σε χειρότερη κατάσταση από τους ελεύθερους που γυρεύονται γιατί αυτοί φοβούνται και τη σκιά τους.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.858
Πόντοι
6.056
Μα το θέμα ακριβώς είναι ότι παντρεύονται αλλά είναι ακόμα στην αγορά. Ψάχνονται απο δω κι από κει. Και μάλιστα είναι σε χειρότερη κατάσταση από τους ελεύθερους που γυρεύονται γιατί αυτοί φοβούνται και τη σκιά τους.

Κάποιοι που ενδεχομένως προ γάμου να ήταν αόρατοι,και μετά γάμου να έχουν γίνει ορατοί,αυτοί μπορεί να θέλουν να ζήσουν οτι δεν έζησαν στα νιάτα τους.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
2.071
Πόντοι
216
Πλέον ΟΛΟΙ -άνδρες-γυναίκες- παραμένουν εντός αγοράς είτε παντρεμένοι, είτε δεσμευμένοι, είτε αρραβωνιασμένοι κλπ.
Είναι πλέον τόσο εύκολο -και αυτονόητο- όλοι να έχουν έναν ολόκληρο κρυφό κόσμο μέσα στα κινητά τους. Ούτε στοιχίζει, ούτε απαιτεί κανέναν κόπο, η έκθεση είναι ελεγχόμενη κλπ κλπ.
Οι άνδρες μια ζωή λιγούρια μήπως και τον βρέξουν οπουδήποτε (ειδικά οι παντρεμένοι σαν τον Τομ Χανκς στον 'ναυαγό' κατάντησαν), και οι γυναίκες παίζουν το παιχνιδάκι της επιβεβαίωσης καθημερινά, βλέπουν και 'τι ψάρια πιάνουν' παραέξω, με την ελπιδα να πιστέψουν πως 'πιάστηκαν κορόιδα που παντρεύτηκαν μικρές' πχ.
Ένα κοίταγμα στο κινητό οποιουδήποτε αρκεί να γκρεμίσει τα πάντα, ακαριαία!

Πρέπει όλοι επιτέλους να δεχθούμε την κατάσταση ως έχει και να είμαστε ρεαλιστές. Άνδρες-γυναίκες κλπ κλπ. και να παίξουμε αναλόγως.
Βάσει των συνθηκών δε δύναται να υπάρξει το στερέωμα 'υγιούς' σχέσης ή οικογένειας όπως τα ξέραμε, τα δεδομένα άλλαξαν (αυτό έχει και τα καλά του μεν) αλλά χρειάζεται χρόνος να προσαρμοστεί η ανθρωπότητα σε αυτά.

Όσο για εμάς που βρεθήκαμε στο μεταίχμιο, όλα είναι ασαφή και πιθανά. Η απόλυτη ευκαιρία στον σχεσιακό τυχοδιωκτισμό.
Να ζήσουμε να θυμόμαστε όσους δεν επιθυμούν περιπέτεια και τρέλα, και αποζητούν καναπεδική 'γαλήνη' και ησυχία. Είναι νεκροί στο τελευταίο στάδιο της υπαρξιακής τους αποσύνθεσης.

yamahab

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Απρ 2022
Κριτικές
25
Like
1.300
Πόντοι
2.411
Πλέον ΟΛΟΙ -άνδρες-γυναίκες- παραμένουν εντός αγοράς είτε παντρεμένοι, είτε δεσμευμένοι, είτε αρραβωνιασμένοι κλπ.
Είναι πλέον τόσο εύκολο -και αυτονόητο- όλοι να έχουν έναν ολόκληρο κρυφό κόσμο μέσα στα κινητά τους. Ούτε στοιχίζει, ούτε απαιτεί κανέναν κόπο, η έκθεση είναι ελεγχόμενη κλπ κλπ.
Οι άνδρες μια ζωή λιγούρια μήπως και τον βρέξουν οπουδήποτε (ειδικά οι παντρεμένοι σαν τον Τομ Χανκς στον 'ναυαγό' κατάντησαν), και οι γυναίκες παίζουν το παιχνιδάκι της επιβεβαίωσης καθημερινά, βλέπουν και 'τι ψάρια πιάνουν' παραέξω, με την ελπιδα να πιστέψουν πως 'πιάστηκαν κορόιδα που παντρεύτηκαν μικρές' πχ.
Ένα κοίταγμα στο κινητό οποιουδήποτε αρκεί να γκρεμίσει τα πάντα, ακαριαία!

Πρέπει όλοι επιτέλους να δεχθούμε την κατάσταση ως έχει και να είμαστε ρεαλιστές. Άνδρες-γυναίκες κλπ κλπ. και να παίξουμε αναλόγως.
Βάσει των συνθηκών δε δύναται να υπάρξει το στερέωμα 'υγιούς' σχέσης ή οικογένειας όπως τα ξέραμε, τα δεδομένα άλλαξαν (αυτό έχει και τα καλά του μεν) αλλά χρειάζεται χρόνος να προσαρμοστεί η ανθρωπότητα σε αυτά.

Όσο για εμάς που βρεθήκαμε στο μεταίχμιο, όλα είναι ασαφή και πιθανά. Η απόλυτη ευκαιρία στον σχεσιακό τυχοδιωκτισμό.
Να ζήσουμε να θυμόμαστε όσους δεν επιθυμούν περιπέτεια και τρέλα, και αποζητούν καναπεδική 'γαλήνη' και ησυχία. Είναι νεκροί στο τελευταίο στάδιο της υπαρξιακής τους αποσύνθεσης.

Η Ελληνική κοινωνία με λίγα λόγια

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
161
Πόντοι
1
Άμα είναι να καταντήσουμε έτσι,να λείπει το βύσσινο....

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
161
Πόντοι
1

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
Κοίτα αν όλη σου η ζωή στηρίζεται σε μια γυναίκα θα είσαι για μια ζωή δυστυχισμενος.
Θα γερασεις και θα λες τα ίδια συνέχεια μέχρι να σε ξεράσεις η φύση
Βασικά ο μέσος άντρας πρέπει να κοιτάξει πρώτα τον εαυτό του και μετά τις γυναίκες,οι γυναίκες έχουν την τάση να τα βρίσκουν όλα στα πόδια τους γενικά η ζωή τους είναι πιο εύκολη και λένε όλες τη καραμέλα περί γέννας και εγκυμοσύνης και οι περισσότερες ούτε έχουν ήδη κάνει παιδί η κάνουν ένα.
Εφόσον έγινε η ζωή τους πιο εύκολη πιο επιλεκτική έρχεσαι εσύ και ο καθένας και τσαντίζεται και λέει γιατί οι γυναίκες βρίσκουν εύκολα και εμείς όχι?
Βασικά ως άντρας έχεις το ατού να παίξεις με τα ποσοστά αλλά δεν το κάνεις γιατί το ξερό σου το κεφάλι σε φρενάρει.
Σε πόσες τι πέφτεις την ημέρα?είμαι σίγουρος σε καμία αν τη πέφτεις 1 η 2 κάθε μήνα είναι ζήτημα.
Μην τη πέφτεις με το καλημέρα αλλά γνώρισε κοπέλες πιάσε κουβέντα Βασικά πρέπει να αναπτύξεις την κοινωνικότητα σου να κάνεις γνωριμίες φίλες γνωστές τότε μόνο θα μπορέσεις να βρεις γκόμενά συν αυτό που είπα η ζωή σου να είναι πολυάσχολη όχι ανύπαρκτη και σε ένα καναπε
Σε πόσες σχολές χορού και σε πόσες άσχετες εκδρομές και σε πόσες σελίδες "κοιν.δικτυωσης"να γραφτεί κάποιος;
Αν πας με τέτοιον σκοπό μπορει απλώς να χάνεις χρόνο...
Μόνη ρεαλιστική επιλογή το πέσιμο...και ο,τι βγει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
Ποιος είναι ο κανόνας των 80 20?
εν αρχή ην ο Παρέτο. Ο Βιλφρέντο Παρέτο στην πρώτη του δουλειά, το Cours d'économie politique έδειξε ότι περίπου το 80% της γης στην Ιταλία ανήκε στο 20% του πληθυσμού. Από εκεί και πέρα, Ο σύμβουλος διαχείρισης Joseph M. Juran πρότεινε ότι η εν λόγω αρχή ισχύει σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ (για πολλά γεγονότα περίπου το 80% των επιπτώσεων προέρχεται από το 20% των αιτιών), το οποίο αυτόματα αποδεικνύεται ως τραβηγμένη από τα μαλλιά αρλουμπολογία. Η Εφαρμογή της στις γυναίκες ισχυρίζεται ότι το 80% των γυναικών θεωρεί καλούς για συντρόφους μόνο το 20% των ανδρών. ΨΕΥΔΟΣ ΑΣΥΣΤΟΛΟ. Στην πραγματικότητα πάνω από το 90% των γυναικών θεωρεί καλούς για συντρόφους μόνο το 5% των ανδρών. Τα τελευταία χρόνια στις Dating Upps σχεδόν όλες ζητάνε γκόμενο ο οποίος εκπληρώνει τον κανόνα 666. Ο κανόνας χρησιμοποιείται ως τρόπος για να φιλτράρονται οι πιθανοί σύντροφοι με βάση αυτά τα συγκεκριμένα φυσικά και οικονομικά κριτήρια.

Τι συνεπάγεται ο κανόνας 6-6-6:

• Ύψος 6 πόδια: Ελάχιστη απαίτηση ύψους.
  • Κοιλιακούς με έξι κοιλιακούς: Ένα φυσικό χαρακτηριστικό της ύπαρξης κοιλιακών μυών.
  • Εξαψήφιο ποσό: Ετήσιο εισόδημα τουλάχιστον 100.000 δολαρίων.
Όλα τα πιο πάνω χαρακτηριστικά συγκεντρώνονται από ένα πολύ μικρό ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού, ΚΙ ΟΜΩΣ, σχεδόν όλες θεωρούν ότι τους αξίζει γκόμενος με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.814
Πόντοι
6.056
εν αρχή ην ο Παρέτο. Ο Βιλφρέντο Παρέτο στην πρώτη του δουλειά, το Cours d'économie politique έδειξε ότι περίπου το 80% της γης στην Ιταλία ανήκε στο 20% του πληθυσμού. Από εκεί και πέρα, Ο σύμβουλος διαχείρισης Joseph M. Juran πρότεινε ότι η εν λόγω αρχή ισχύει σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ (για πολλά γεγονότα περίπου το 80% των επιπτώσεων προέρχεται από το 20% των αιτιών), το οποίο αυτόματα αποδεικνύεται ως τραβηγμένη από τα μαλλιά αρλουμπολογία. Η Εφαρμογή της στις γυναίκες ισχυρίζεται ότι το 80% των γυναικών θεωρεί καλούς για συντρόφους μόνο το 20% των ανδρών. ΨΕΥΔΟΣ ΑΣΥΣΤΟΛΟ. Στην πραγματικότητα πάνω από το 90% των γυναικών θεωρεί καλούς για συντρόφους μόνο το 5% των ανδρών. Τα τελευταία χρόνια στις Dating Upps σχεδόν όλες ζητάνε γκόμενο ο οποίος εκπληρώνει τον κανόνα 666. Ο κανόνας χρησιμοποιείται ως τρόπος για να φιλτράρονται οι πιθανοί σύντροφοι με βάση αυτά τα συγκεκριμένα φυσικά και οικονομικά κριτήρια.

• Κοιλιακούς με έξι κοιλιακούς: Ένα φυσικό χαρακτηριστικό της ύπαρξης κοιλιακών μυών.
Όλα τα πιο πάνω χαρακτηριστικά συγκεντρώνονται από ένα πολύ μικρό ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού, ΚΙ ΟΜΩΣ, σχεδόν όλες θεωρούν ότι τους αξίζει γκόμενος με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.
σωστος ο κανονας 90-5

στον κανονας 666 δεν ισχυει το υψος οι κοιλιακοι κλπ

φτανει μονο να εχει μουρατο επαγγελμα πχ μαιντανος σε εκπομπη στην τηλεοραση αθλητης μπαρμαν γιουτιουμπερ γενικα να φαινεται η φατσα του να τον βλεπουν οι φιλες καρακαξες να λυσσανε

πχ τωρα ενας αχρηστος 40χρονος βρομιλος "προ πλειερ" που στριμαρει βιντεογκειμ και ζει σε ενα παιδικο δωματιο με λεντοταινιες και κουκλακια απο το σαιλεντ χιλ ειναι κατι σαν τον σακη ρουβα των 90s

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.150
Πόντοι
206
Αλλά: Όταν είσαι 40+ αδερφέ οι γυναίκες δεν σε κοιτάνε για να γαμηθούν ή για απλό φλερτάκι, έχουν συγκεκριμένες "απαιτήσεις" ή να στο πω στη γλώσσα που καταλαβαίνεις καθώς είσαι άνθρωπος των businesses που ταξιδεύει, έχουν συγκεκριμένα "requirements", ΥΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
Mα, φιλε μου, αυτο δεν ισχυει και για εμας? Εγω που ειμαι 40+ (65), οταν πλησιαζω η με πλησιαζει μια γυναικα, δεν μου αρκει μονο το γαμησι. Εχω κι εγω τα δικα μου "requirements". Nα εχει π.χ. μια μορφωση, μια οικονομικη κατασταση παρομοια με την δικη μου, κοινα ενδιαφεροντα, να μπορω να πω δυο λογια μαζυ της, να ειναι τοσο σεξυ, οσο επιτρεπει η ηλικια της και τεσπα οτι αλλο θα μου κινουσε το ενδιαφερον και θα με ωθουσε να ειμαι μαζυ της. Οπως και για καποιον φιλο μου, βρε αδερφε. Για να γινουμε φιλοι, θα πρεπει να ταιριαζουν τα "μυαλα" μας. Να γουσταρουμε να τα λεμε και να ευχαριστιομαστε ο ενας την παρεα του αλλου. Γιατι η σχεση με μια γυναικα να ειναι διαφορετικη?
Μετα τα τριαντα μου, και μετα απο μια αποτυχημενη οικογενεια, αυτες τις ιδεες διαμορφωσα και δεν το κριβω, ικανοποιημενος ειμαι με τον εαυτο μου. Το να βρω καποια σε ενα μπαρ και να καταληξουμε, αφου εχουμε γινει ντιρλα απο ξυδια, να γαμιθουμε, δεν μου λεει κατι, ουτε καν το μετραω. Την επομενη το εχω ξεχασει, οπως πολυ πυθανο να κανει κι εκεινη. Πιστευω οτι και ο ερωτας μια φιλια ειναι. Μια φιλια με σεξ!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235

Μάτια στο ζοφερό μέλλον είχαν ρίξει oι Iron Maiden με το "666-The number of the beast".

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.150
Πόντοι
206
σωστος ο κανονας 90-5

φτανει μονο να εχει μουρατο επαγγελμα πχ μαιντανος σε εκπομπη στην τηλεοραση αθλητης μπαρμαν γιουτιουμπερ γενικα να φαινεται η φατσα του να τον βλεπουν οι φιλες καρακαξες να λυσσανε

πχ τωρα ενας αχρηστος 40χρονος βρομιλος "προ πλειερ" που στριμαρει βιντεογκειμ και ζει σε ενα παιδικο δωματιο με λεντοταινιες και κουκλακια απο το σαιλεντ χιλ ειναι κατι σαν τον σακη ρουβα των 90s
Μια ερωτηση. Εγω που μαρεσουν τα RPG, εχω δωσει σχεδον τεσσερα χιλιαρικα για PC, με 65αρα TV, home cinema,σμαρτακι 600 cc, μεζονετα 140 τ.μ. απο κουκλακια, δεν ξερω αν μπορω τα υπολογισω μια συλογη με φιγουρες του "αρχοντα των δακτυλιδιων", δεν ειμαι για τον κανονα? Πρεπει να γινω ινφλουενσερ για να παρω εγκριση?

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.838
Πόντοι
16.235
σωστος ο κανονας 90-5

...αρκεί αυτό το ναυάγιο να βγάζει φράγκα έστω διαδικτυακά η ως εισοδηματιας.
Αν το πετυχαίνει αυτό θα βρεθούν πολλές να τον αποθεώνουν πιστεύοντας -ευλογως- ότι αν τον σαγηνεύσουν θα βρουν τον πολυπόθητο μήνα που θρέφει τους έντεκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom