Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 195.992
Γι αυτό κρατάω(κρατάμε)το νήμα, για τις καυλες μας μωρο!Και να προσπαθούσαμε να μην παρασυρθούμε, δεν μας αφήνεις.![]()
Γι αυτό κρατάω(κρατάμε)το νήμα, για τις καυλες μας μωρο!Και να προσπαθούσαμε να μην παρασυρθούμε, δεν μας αφήνεις.![]()
Άντε να πας και να γυρίσεις κι εσύ με το καλό, να ξεμπερδέψω κι εγώ με τις δουλειές που έχω στο χωριό και να κανονίσουμε αυτό που είπαμε με το φιλαράκι μου τον Βλάχο. Μην ξεχνάς ότι είμαστε ισόπαλοι.Γι αυτό κρατάω(κρατάμε)το νήμα, για τις καυλες μας μωρο!
ΦοβερήΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΒΛΑ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!
![]()
Άστα φίλε μου. Ότι και να πει κανείς είναι λίγο!!!Φοβερή
Αχ εσύ.. εισαι φοβερό αγοριΆστα φίλε μου. Ότι και να πει κανείς είναι λίγο!!!
Θες τραγούδι...Σας ευχαριστώ ολους για τα υπέροχα ραντεβού μ
Καλό υπόλοιπο Κυριακής!
![]()
Αυτό ακριβώς!!!Θες τραγούδι...
Για αυτό βάζεις τέτοιες φωτογραφίες...
Λιώνω...Θες τραγούδι...
Για αυτό βάζεις τέτοιες φωτογραφίες...
Απ τα αυτιά κι απ τα ρουθούνια..τα κρατώ για το στεφάνι μουΚαιγω που πίστεψα πως είσαι παρθένα .....![]()
...Να εχω χρόνο & διάθεση για φρέσκο λουτσοΚαλημέρα ,καλώς σας βρήκα
Ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι προϋποθέσεις για τους καινούργιος ;
Μιας και τώρα ήρθα στο site ακόμα ψάχνομαι..
Είδα την σεξυ Ιωάννα και μπήκα στο πειρασμό![]()
Φρέσκο και καθαρό Λούτσο θα υπάρχει στην παρέα μας , αλλά επειδή πρώτη φορά εδώ μέσα πως σε βρίσκω ;...Να εχω χρόνο & διάθεση για φρέσκο λουτσο![]()
Τηλέφωνο..σε κόβω άτακτο& καυλιάρικο αγορι εσένα..Φρέσκο και καθαρό Λούτσο θα υπάρχει στην παρέα μας , αλλά επειδή πρώτη φορά εδώ μέσα πως σε βρίσκω ;![]()
Θα λειπω και γω την αλλη βδομάδαKαλησπερα αγορια μου
Διαθέσιμη έως και Σάββατο για λίγα/επιλεκτικά ραντεβού, και μετά θα σας αφήσω για λίγες μέρες(θα σας κρατά παρέα το προφίλ μου με το πικάντικο υλικο του)
Σε ευχαριστώ πολύ καυλιαρια γυναικάραΤηλέφωνο..σε κόβω άτακτο& καυλιάρικο αγορι εσένα..
Τη καληνύχτα & την αγάπη μου σε όλα τ αγορια μου
![]()
Ουφ...καυλοκαληνυχτα λοιπόν...Τη καληνύχτα & την αγάπη μου σε όλα τ αγορια μου
![]()
Χρόνο... Δεν νομίζω να μην έχεις όρεξη για πελαγίσιο ψάρι :-p...Να εχω χρόνο & διάθεση για φρέσκο λουτσο![]()