Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 196.293
...Ε βάλε κάτι παραπάνω σε πόντους..εγώ θυμάμαι οτι ηταν γενναίο το κωλογ@μησι..Με 7,5 πόντους, μάλλον βολιδοσκόπηση θα το έλεγα.![]()
Τελευταία τροποποίηση:
...Ε βάλε κάτι παραπάνω σε πόντους..εγώ θυμάμαι οτι ηταν γενναίο το κωλογ@μησι..Με 7,5 πόντους, μάλλον βολιδοσκόπηση θα το έλεγα.![]()
...μάλλον πρέπει να μάθω φλογέρα στο κωλι μου όπως οι γητευτες φιδιών μπας και παίρνει κάνα πόντο παραπάνω ότι μπαίνει μέσαΔεν έγινε το θαύμα να γίνουν οι 7.5 πόντοι 17.5 μέσα στη Τζο;
...μάλλον πρέπει να μάθω φλογέρα στο κωλι μου όπως οι γητευτες φιδιών μπας και παίρνει κάνα πόντο παραπάνω ότι μπαίνει μέσα![]()
Το κανες εικόνα, ε?!Εισαι μουλωχτος καυλιαρης κι εσύπω ρε πουστη
Το κανες εικόνα, ε?!Εισαι μουλωχτος καυλιαρης κι εσύ![]()
Να γαμας μουνι και να παιζει φλογερα ο κωλος.γαμησι μετα μουσικης...μάλλον πρέπει να μάθω φλογέρα στο κωλι μου όπως οι γητευτες φιδιών μπας και παίρνει κάνα πόντο παραπάνω ότι μπαίνει μέσα![]()
Θυσια κανεις, αλοιμονο σε οποιον δε θελει να τιμησει την πυλη της κΩλασεοςΑπό το μουνι κάνω αγγαρεία![]()
Τα δικα μου να δουμε ποτε θα τα φορέσειςΤο δωρο σου είναι αυτο που φορώ καυλιαρικο αγόρι μου![]()
Σταμάτα πια ευλογημένηΑπό το μουνι κάνω αγγαρεία![]()
Αυτά που μου έφερες στον ύπνο σού?!Τα δικα μου να δουμε ποτε θα τα φορέσεις![]()
Ψεύδεστε άγιε μου?...Ε βάλε κάτι παραπάνω σε πόντους..εγώ θυμάμαι οτι ηταν γενναίο το κωλογ@μησι..![]()
Μη βρίζεις, έχουμε καυλώσει με αυτά που διαβάζουμεπω ρε πουστη
Ηρεμα μαν,να εισαι κοσμιοςΜη βρίζεις, έχουμε καυλώσει με αυτά που διαβάζουμε
Sorry man, παρασύρθηκα, το έχεις πάθει κι εσύ...Ηρεμα μαν,να εισαι κοσμιος
Sorry man, παρασύρθηκα, το έχεις πάθει κι εσύ...
...αφού είναι το νήμα της απόλυτης καύλας..έτσι σας θέλω εδώ τ αγορια,να παρασύρεστε!Sorry man, παρασύρθηκα, το έχεις πάθει κι εσύ...
Έχω παίξει άπειρες μαλακίες για πάρτυ σουΣας ευχαριστώ ολους για τα υπέροχα ραντεβού μας,παραθέτω αλλα 3 ακόμα αγορια μου που εγραψαν αυτές τις μερες
(Όλα τ αγορια που έχουν γράψει είναι αναρτημένα στο προφιλ μου)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Δημοσίευση στο thread ''Τζοάννα (Sexy Jo)'' Ελληνίδα συνοδός στην Αθήνα Τζοάννα (Sexy Jo)
Καλό υπόλοιπο Κυριακής!
![]()
Και να προσπαθούσαμε να μην παρασυρθούμε, δεν μας αφήνεις....αφού είναι το νήμα της απόλυτης καύλας..έτσι σας θέλω εδώ τ αγορια,να παρασύρεστε!