Kentikelenio26
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2009
- Like
- 70
- Πόντοι
- 1
Τουτη εν καλη?. Σκεφτομαι να παω. Εχει κανενα που επιε να μας πει αν αξιζη. ?Η φοτο της εν αληθινες.? Συμπεριφορα τι λει. ? Εν καλη οξα βαρκιετε να σε θκιοξει??
Telika piga.. 150 me pipa xoris plastiko, somatara ke vizares, mikrokamomeni ala poli fit, ontos filia arketa ke me glosa, pipa metria den trelathika, to muni arketa anixto, prosopika den tha xanapigena den xetrelathikaΠαντως οταν της εστειλα μηνυμα μου ειπε 150 χωρις ακαπωτο. Θελει εξτρα 20 για αυτο. Δεν πηγα.
Epia ke se tutin, 70 euros 1 fora, pipa me plastiko, metria pramata, arketa lepto soma, sex ta poli tipika, ine kalokefi genika, petite kopela, gia mia ektonosi ton 70 euro tha elega oti axizi analogos me to ti pezi pleon..
Τουτη εν καλη?. Σκεφτομαι να παω. Εχει κανενα που επιε να μας πει αν αξιζη. ?Η φοτο της εν αληθινες.? Συμπεριφορα τι λει. ? Εν καλη οξα βαρκιετε να σε θκιοξει??
Όχι δεν αξίζει αν θες κάτι παραπάνω.
Ότι είναι πιο φθηνό κάποιοι θεωρούν ότι δεν είναι καλό κούνια που τους κούναγεΆσε μας ρε τυπε.
Γιατί οι άλλες που ζητάνε 100ρικο έχουν εγγυημένα πιο καθαρό μουνάκι.
Τέτοιες θεωρίες συνομωσίας γράφετε και μετά περιμένετε και σοβαρή κουβέντα.
Και ναι γλυφομούνι σε κοπέλες που θεωρώ καθαρές κάνω, όχι σε όλες και δεν περίμενα εσένα να μου πεις τι θα προσέξω. Και σαφώς παίζει και τύχη μέσα, ο καθένας παίζει να του κάτσει στραβή. Αλλά μέχρι στιγμής κανένα θέμα. Δε σημαίνει όμως ότι δεν προσέχω.
Δε σε είδα όμως να βγαίνεις να γράφεις τίποτα σε όσους παλιότερα έλεγαν για ακαπωτα γαμησια.
Και από τσιμπουκι μπορείς να κολλήσεις.
Δηλαδή εσύ τσιμπούκι κάνεις πάντα με καποτα;
Βρε την ιλονιτσα, εστιλε μου επσες να παω κατα τες 6 χαππυ τζιακς και μετα που κανενα μισαωρω εξαφανιστικε . Και μεχρι τωρα 0 σημια ζωης. Ενω ελαλεν δουλεφκι που τες 10 το πρωι ως τες 12 τη νιχτα. Για εσυναξεν την η αστυνομια τουτην για ενωσεν τους τζαι εκοπικεν του βουρου. Ειτε εποσχιστοδαν την τζαι εβαοσεν τα. Κατι πεζει με τουτην....Όχι δεν αξίζει αν θες κάτι παραπάνω.
Την έχω σχολιάσει σε προηγούμενα ποστ.
Μέχρι πριν προηγούμενες ημέρες άφηνε γλυφομούνι και εδώ και καμιά βδομάδα το έκοψε.
Για 70€ που χρεώνει και με πιπα με πλαστικό, δε βλέπω τον λόγο να την προτιμάει κάποιος.
Ούτε στο κρεβάτι είναι καμία που βγάζει πάθος.
Για ποιά λαλείς φίλε; Ηταν λεμεσό και δούλευε χρόνια; Αν θέλεις μου λες φυσικάΚοπέλιά τούτες ούλλες πάνε πίσω στις χώρες τους φορτωμένες τάλιρα και ανοίγουν δικά τους μπουρδέλα η καταστήματα με ρούχα...Μια Ρουμάνα μου είχε πει ΘΑ ΚΤΙΣΩ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ...
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ...ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΔΩ 4 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ 8 ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ.. .
Πέρσι είδα την φάτσα της στο facebook τυχαία τζαι εθθυμήθηκα την..
Έκαμεν εταιρεία ακινήτων..
Με το ενοίκιο που ζητούν στην Λεμεσό τζινη ενοικιάζει 4 δυάρια περίπου.
Τζαι κάτι..... μπαράκια τζαι μίνι μάρκετ κάτω...στο ισόγειο....
Το ωραίο...Εχει 10 χρόνια ζωής η εταιρεία.... Δηλαδή την είχε ενώ ήταν Κύπρο ....
Τα 70 που ζητούσε......επενδύοντας στην εταιρεία της. .
Φίλε πρέπει να ειναι μαύρη για να έληξε η αγγελία.Μου θυμίζει την μαύρη που μου την έστησε. Θα γράψω κάτω σχόλιο διότι την έπαθε και ένας φίλος μου. ..με παρόμοιες φωτο.
Για ποιά λαλείς φίλε; Ηταν λεμεσό και δούλευε χρόνια; Αν θέλεις μου λες φυσικά
Δεν ξέρω τι είναι αυτά που λες αλλά η αγγελία με Ιlona μια χαρά αληθινή είναι και έχω σχολιάσει και εγώ.Φίλε πρέπει να ειναι μαύρη για να έληξε η αγγελία.Μου θυμίζει την μαύρη που μου την έστησε. Θα γράψω κάτω σχόλιο διότι την έπαθε και ένας φίλος μου. ..με παρόμοιες φωτο.
kai ego piga stin ilona, 3 fores se 2-3 xronia, ine alithiniΔεν ξέρω τι είναι αυτά που λες αλλά η αγγελία με Ιlona μια χαρά αληθινή είναι και έχω σχολιάσει και εγώ.
Επίσης ρε παιδιά πόσο δύσκολο είναι να κάνετε μια αναζήτηση στο φόρουμ πριν ρωτήσετε;
Υπάρχουν τουλάχιστον 4 ποστ για αυτή τις τελευταίες βδομάδες.
Ίδιες ερωτήσεις ακριβώς.
Οπος και να εχει η υπηρεσιες μετριες αποτι καταλαβα, τα βασικα + Πιπαν με καπουττον.kai ego piga stin ilona, 3 fores se 2-3 xronia, ine alithini
Καταντήσαμε να μην πιστεύουμε τις αγγελίες.kai ego piga stin ilona, 3 fores se 2-3 xronia, ine alithini
Πολλές οι ilones πάντως στις αγγελίες...Εν βρίσκουν άλλο όνομα οι κοπέλες...Δεν ξέρω τι είναι αυτά που λες αλλά η αγγελία με Ιlona μια χαρά αληθινή είναι και έχω σχολιάσει και εγώ.
Επίσης ρε παιδιά πόσο δύσκολο είναι να κάνετε μια αναζήτηση στο φόρουμ πριν ρωτήσετε;
Υπάρχουν τουλάχιστον 4 ποστ για αυτή τις τελευταίες βδομάδες.
Ίδιες ερωτήσεις ακριβώς.