Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
70
Πόντοι
1

Τουτη εν καλη?. Σκεφτομαι να παω. Εχει κανενα που επιε να μας πει αν αξιζη. ?Η φοτο της εν αληθινες.? Συμπεριφορα τι λει. ? Εν καλη οξα βαρκιετε να σε θκιοξει??

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
786
Πόντοι
96
Παντως οταν της εστειλα μηνυμα μου ειπε 150 χωρις ακαπωτο. Θελει εξτρα 20 για αυτο. Δεν πηγα.
Telika piga.. 150 me pipa xoris plastiko, somatara ke vizares, mikrokamomeni ala poli fit, ontos filia arketa ke me glosa, pipa metria den trelathika, to muni arketa anixto, prosopika den tha xanapigena den xetrelathika

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
786
Πόντοι
96

Τουτη εν καλη?. Σκεφτομαι να παω. Εχει κανενα που επιε να μας πει αν αξιζη. ?Η φοτο της εν αληθινες.? Συμπεριφορα τι λει. ? Εν καλη οξα βαρκιετε να σε θκιοξει??
Epia ke se tutin, 70 euros 1 fora, pipa me plastiko, metria pramata, arketa lepto soma, sex ta poli tipika, ine kalokefi genika, petite kopela, gia mia ektonosi ton 70 euro tha elega oti axizi analogos me to ti pezi pleon..

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.101
Πόντοι
456

Όχι δεν αξίζει αν θες κάτι παραπάνω.
Την έχω σχολιάσει σε προηγούμενα ποστ.
Μέχρι πριν προηγούμενες ημέρες άφηνε γλυφομούνι και εδώ και καμιά βδομάδα το έκοψε.

Για 70€ που χρεώνει και με πιπα με πλαστικό, δε βλέπω τον λόγο να την προτιμάει κάποιος.
Ούτε στο κρεβάτι είναι καμία που βγάζει πάθος.

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
749
Πόντοι
96
Άσε μας ρε τυπε.
Γιατί οι άλλες που ζητάνε 100ρικο έχουν εγγυημένα πιο καθαρό μουνάκι.
Τέτοιες θεωρίες συνομωσίας γράφετε και μετά περιμένετε και σοβαρή κουβέντα.

Και ναι γλυφομούνι σε κοπέλες που θεωρώ καθαρές κάνω, όχι σε όλες και δεν περίμενα εσένα να μου πεις τι θα προσέξω. Και σαφώς παίζει και τύχη μέσα, ο καθένας παίζει να του κάτσει στραβή. Αλλά μέχρι στιγμής κανένα θέμα. Δε σημαίνει όμως ότι δεν προσέχω.
Δε σε είδα όμως να βγαίνεις να γράφεις τίποτα σε όσους παλιότερα έλεγαν για ακαπωτα γαμησια.

Και από τσιμπουκι μπορείς να κολλήσεις.
Δηλαδή εσύ τσιμπούκι κάνεις πάντα με καποτα;
Ότι είναι πιο φθηνό κάποιοι θεωρούν ότι δεν είναι καλό κούνια που τους κούναγε

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
70
Πόντοι
1
Όχι δεν αξίζει αν θες κάτι παραπάνω.
Την έχω σχολιάσει σε προηγούμενα ποστ.
Μέχρι πριν προηγούμενες ημέρες άφηνε γλυφομούνι και εδώ και καμιά βδομάδα το έκοψε.

Για 70€ που χρεώνει και με πιπα με πλαστικό, δε βλέπω τον λόγο να την προτιμάει κάποιος.
Ούτε στο κρεβάτι είναι καμία που βγάζει πάθος.
Βρε την ιλονιτσα, εστιλε μου επσες να παω κατα τες 6 χαππυ τζιακς και μετα που κανενα μισαωρω εξαφανιστικε . Και μεχρι τωρα 0 σημια ζωης. Ενω ελαλεν δουλεφκι που τες 10 το πρωι ως τες 12 τη νιχτα. Για εσυναξεν την η αστυνομια τουτην για ενωσεν τους τζαι εκοπικεν του βουρου. Ειτε εποσχιστοδαν την τζαι εβαοσεν τα. Κατι πεζει με τουτην....

Τελευταία τροποποίηση:

Cypriotguy

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
0
Τι παίζει με τις Ασιάτισσες στα μασάζ thai masaage? ξερουμε κατι για καποιο συγκεκριμενο αν παιζει πιπα η παιξιμο η γαμησι;

TripleJohn

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Κοπέλιά τούτες ούλλες πάνε πίσω στις χώρες τους φορτωμένες τάλιρα και ανοίγουν δικά τους μπουρδέλα η καταστήματα με ρούχα...Μια Ρουμάνα μου είχε πει ΘΑ ΚΤΙΣΩ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ...
ΜΟΥ ΕΙΠΕ ...ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΔΩ 4 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ 8 ΧΙΛΙΑΔΕΣ.
ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ.. .
Πέρσι είδα την φάτσα της στο facebook τυχαία τζαι εθθυμήθηκα την..
Έκαμεν εταιρεία ακινήτων..
Με το ενοίκιο που ζητούν στην Λεμεσό τζινη ενοικιάζει 4 δυάρια περίπου.
Τζαι κάτι..... μπαράκια τζαι μίνι μάρκετ κάτω...στο ισόγειο....

Το ωραίο...Εχει 10 χρόνια ζωής η εταιρεία.... Δηλαδή την είχε ενώ ήταν Κύπρο ....
Τα 70 που ζητούσε......επενδύοντας στην εταιρεία της. .
Για ποιά λαλείς φίλε; Ηταν λεμεσό και δούλευε χρόνια; Αν θέλεις μου λες φυσικά

johnrampo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
46
Πόντοι
0

Φίλε πρέπει να ειναι μαύρη για να έληξε η αγγελία.Μου θυμίζει την μαύρη που μου την έστησε. Θα γράψω κάτω σχόλιο διότι την έπαθε και ένας φίλος μου. ..με παρόμοιες φωτο.

Τελευταία τροποποίηση:

johnrampo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
46
Πόντοι
0
Για ποιά λαλείς φίλε; Ηταν λεμεσό και δούλευε χρόνια; Αν θέλεις μου λες φυσικά

Μα τι να σου πω ; Ξέρω τα ονόματα τους τα πραγματικά;
Αλλαζουν τα συνεχεια όπως και τις φωτογραφίες.

johnrampo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
46
Πόντοι
0
Κοπέλια η μαύρη που με ξεγέλασε το έκανε με ένα γνωστό μου που ήρθε Λεμεσό για να πηδηξει διότι την είδε στο bazaraki.
Πολύ ωραίες φωτο...που έδειχναν μια Ρωσίδα η Ρουμάνα..
Πήγε με 70 ευρώ...
Αυτός δεν υποψιάστηκε κάτι.
Πήγε στην οδό Μαραθώνος στην Γερμασογεια σε μια νεόκτιστη χλιδάτη πολυκατοικία.
Βγήκε στον πρώτο όροφο.. και ανοίγει μια μαύρη γαζέλα...
Έπαθε σοκ..αλλά δεν ειπε κάτι...
Μετά πήγε να γαμησει...και λόγω ξενέρας δεν μπορούσε .
Είχε στύση αλλά το μαύρο κωλαράκι δεν το θελε το πολυβόλο και πολύ καλά έκανε.
Σας το λέω για να μην την πάθετε...
Όπως μου την περιέγραψε...εν η ίδια...
Μην αγγίξεις εκεί.. ούτε εδώ...no..no..no.....
Η τιμή της ήταν 70 για μισή ώρα.. αλλά τίποτε δεν έκανε από όσα γράφει στην αγγελία...
Μετά αφού έφυγε η αγγελία της εξαφανίστηκε από το bazaraki!!!
Μάλλον θα άλλαξε φωτό και όνομα για να μην αποκαλυφθεί από το θυμα της αλλά έχει το whats up της....

Ο συγκεκριμένος έδειρε τον γκέι αδερφό της πρώην του αλλά δεν έγινε καταγγελία στην αστυνομία διότι δεν ξέρουν οι συγγενείς για το ανηψάκι τους........τζαι έχουν αστυνομικούς που το σόι τζαι την γειτονιά....
Φοβήθηκε λέει.. αν την δερει τζαι καταγγείλει τον οι μπάτσοι εν θα κοιτάξουν να δουν την πορνεία αλλά το ξύλο....
Εν να χάσει την δουλειά του..λεφτά για δικηγόρο δεν έχει..

Του είπα... τουλάχιστον αυτή κάνει μια βρώμικη δουλειά... οι Κυπραίες που μας τρώνε τα χρόνια μας τζαι τα λεφτά μας τουτα κάμνουν τα κρυφά τζαι χωρίς λεφτα....

johnrampo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
46
Πόντοι
0
Ρε μα επελλάναν τούτες .150 ευρώ την ώρα αλλά κανένας εν θα καμει ώρα.. ...τζαι δεν σου διούν κάτι...που να αξιζει..
Κλαίγονται...τζαι που πάνω...
I have to pay my agent [ 600] and also 1500 for rent.
Εντάξει μάνα μου γιατί νοικιάζεις τζαμαί τζαι δεν πας πιο κάτω που είναι 1000 ;
Oh...its safe here...thats why.
Αφού σε μια εβδομάδα πληρώνουν τον agent τζαι σχεδόν το ενοίκιο...
Άλλες θέλουν 200 με 300..
Άλλες 500 τζαι πασιν σε ξενοδοχεία..

Αρεσκει μου το agent πάντως...
Έτσι δηλώνουν οι μαστροποί σήμερα..

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.101
Πόντοι
456
Φίλε πρέπει να ειναι μαύρη για να έληξε η αγγελία.Μου θυμίζει την μαύρη που μου την έστησε. Θα γράψω κάτω σχόλιο διότι την έπαθε και ένας φίλος μου. ..με παρόμοιες φωτο.
Δεν ξέρω τι είναι αυτά που λες αλλά η αγγελία με Ιlona μια χαρά αληθινή είναι και έχω σχολιάσει και εγώ.

Επίσης ρε παιδιά πόσο δύσκολο είναι να κάνετε μια αναζήτηση στο φόρουμ πριν ρωτήσετε;
Υπάρχουν τουλάχιστον 4 ποστ για αυτή τις τελευταίες βδομάδες.
Ίδιες ερωτήσεις ακριβώς.

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
786
Πόντοι
96
Δεν ξέρω τι είναι αυτά που λες αλλά η αγγελία με Ιlona μια χαρά αληθινή είναι και έχω σχολιάσει και εγώ.

Επίσης ρε παιδιά πόσο δύσκολο είναι να κάνετε μια αναζήτηση στο φόρουμ πριν ρωτήσετε;
Ίδιες ερωτήσεις ακριβώς.
kai ego piga stin ilona, 3 fores se 2-3 xronia, ine alithini

johnrampo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
46
Πόντοι
0

Ίδιες ερωτήσεις ακριβώς.
Πολλές οι ilones πάντως στις αγγελίες...Εν βρίσκουν άλλο όνομα οι κοπέλες...
Δεν ξέρω πως σκέφτονται.... Θα τις προστατεύσει το ψεύτικο όνομα και η ψεύτικη φωτό από τον αστυνομικό δηλαδή;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom