Stupid Horse
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 565
- Πόντοι
- 21
Λολ πες του να πάει να γαμηθειΕμένα μου είπε 200 !!!! για μια ώρα.
Λολ πες του να πάει να γαμηθειΕμένα μου είπε 200 !!!! για μια ώρα.
Εγώ τις έστειλα για τιμές και προγράμματα και μου ζήτησε φωτό πουτσα ….. δεν έστειλα και προφανώς δεν απάντησε ποτέ .![]()
Whatsapp 6944776615 xoro exo
messenger- Alesa Kurtidu Whatsapp 6944776615 ψάχνω κάποιος που θέλει να αδειάσει και δεν τους νοιάζει τίποτα! που θέλει να βάλει στο λαρύγγι ! με μεγαλο πούτσια! παγκράτι στο χώρο μου! χωρίς γνωριμία και πόλη ομιλίας με χαμηλο φως! μπαίνει στο σπίτι να βγάλει πούτσα και ξεκινάω πιπα...!!!!kanesex.com
Για την συγκεκριμένη ξέρουμε κάτι ?
Επρεπε να στείλεις μία του John Holmes . John έτσι ; όχι Sherlock ...Εγώ τις έστειλα για τιμές και προγράμματα και μου ζήτησε φωτό πουτσα ….. δεν έστειλα και προφανώς δεν απάντησε ποτέ .
Ελινα φυλης 104 .Κάποιος να μου προτείνει, ψάχνω παθητική τρανς όμορφη να μοιάζει με γυναίκα
Για ποια λες ?Δυνατό είναι αλλά όχι και 200
Επαγγελματίες δεν υπάρχουν γιατί και εγώ από εκεί είμαι. Από Badoo παίζουν μερικά. Α και αυτή η Nancy galos είναι αγία παρασκευήΥπάρχει κάποια να προτείνεται από Αθήνα βόρεια προάστια ;
Ελινα +1Ελινα φυλης 104 .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για ποια λες ?
Έχεις το προφίλ στο Ρομέο φίλε;Αύτο το θυμάμαι εδώ και χρόνια από Grindr. Είναι εντελώς για δέσιμο. Θυμάμαι μου έλεγε δεν έχει καθόλου καυλες και θέλει σχέση όταν ξεκίνησε ορμόνες και τώρα έχει ξεφύγει εντελώς. Προφανώς και μην πληρώσεις. Είναι στο Grindr και στο Romeo. Μπες εκεί στείλε τον πουτσο σου και γαμα
οχι, αλλα με ενα απλη αναζητηση θα την βρεις. δυτικα προαστια πρεπει να ναι, οποτε βαλε τα φιλτρα σου κο ντα εκειΈχεις το προφίλ στο Ρομέο φίλε;
Τούτο είναι......Τιν τούτο ρε;
![]()
21 χρόνων ενεργοπαθητικo
6907187492 Είμαι η Ari, 21 ετών, ένας ιδιαίτερος συνδυασμός θηλυκότητας, δημιουργικότητας και ερωτισμού. Προσφέρω εμπειρίες γεμάτες φαντασία, ένταση και απόλαυση, για όσους αναζητούν κάτι περισσότερο από το συνηθισμένο. Βιντεοκλήσεις – Online Εμπειρίες: 10 λεπτά: 40€ 20 λεπτά: 70€ Ειδικές...kanesex.com
Τι , δεν σ' αρέσει ;Τιν τούτο ρε;
![]()
21 χρόνων ενεργοπαθητικo
6907187492 Είμαι η Ari, 21 ετών, ένας ιδιαίτερος συνδυασμός θηλυκότητας, δημιουργικότητας και ερωτισμού. Προσφέρω εμπειρίες γεμάτες φαντασία, ένταση και απόλαυση, για όσους αναζητούν κάτι περισσότερο από το συνηθισμένο. Βιντεοκλήσεις – Online Εμπειρίες: 10 λεπτά: 40€ 20 λεπτά: 70€ Ειδικές...kanesex.com
τον ξυλοφορτωσε μια παρεα πιτσιρικαδων στην Θεσ/κη αυτον μαζι με εναν αλλο στην πλατεια Αριστοτελους...περυσι αν θυμαμαι καλα...ενδιαμεση φαση φεμμποϊ...για σκληροπυρινικους μερακληδες.Τιν τούτο ρε;
![]()
21 χρόνων ενεργοπαθητικo
Τι είναι;Τούτο είναι......
Σοβαρά; Πράγματι για πολύ φτασμένους μερακλήδεςτον ξυλοφορτωσε μια παρεα πιτσιρικαδων στην Θεσ/κη αυτον μαζι με εναν αλλο στην πλατεια Αριστοτελους...περυσι αν θυμαμαι καλα...ενδιαμεση φαση φεμμποϊ...για σκληροπυρινικους μερακληδες.
ναι τους τραβηξε στα δικαστηρια βεβαια δεν ξερω τι καταφερε...Τι είναι;
Σοβαρά; Πράγματι για πολύ φτασμένους μερακλήδες![]()