Thanos1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2023
- Like
- 244
- Πόντοι
- 21
Δυνατό είναι αλλά όχι και 200
Έχω δώσει μεχρι 100-150.Συναγωνιστές , συν/άδελφοι-αδελφές ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ! Επειδή έρχονται πολλές καινούργιες στα μέρη μας με διάθεση αρπαχτής 200-250-300 κλπ € προτείνω δυναμική αντίσταση μεσω μηνυμάτων όπου θα προτείνουμε 70/80€ για ραντεβού . Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν βρίσκονται στην Γερμανία ή στην Αγγλία ή όπου αλλού τέλος πάντων ... εγώ αυτό κάνω συνήθως και όχι μόνο σε νέες αφίξεις αλλά και σε κάποιες που είναι χρόνια εδώ .Πότε πετυχαίνει πότε όχι .
Είναι και οι τουρίστοι , τα μπουρδελοξενοδοχεία (Hyatt ,Intercontinental ,Grande Brittagne κλπ κλπ ) είναι γεμάτα καυλωμένους ξένους ! Δες λίγο τα stories των τραβελίων που μοστράρουν τον κώλο τους στα ασανσέρ και τους διαδρόμους αυτών ...Έχω δώσει μεχρι 100-150.
Πραγματικά, ποιος μπορει να σκαει 300αρια για το ξεκαβλωμα;
Τι να πω, τοσοι πολλοι ειναι οι ζαμπλουτοι στο Ελλαδισταν;![]()
Γιατί να είναι fake ; αυτό το γνωστό ηλίθιο πουστρόνι είναι δεν είναι ο Brad Pitt !Συναγωνιστές καλησπέρα βρήκα αυτή την αγγελία σήμερα , ισχύει ή είναι fake?
![]()
Femboy trans viberwhatapp 694 385 3661
Ναι εγω ειμαι;) θα το καταλαβεις μολις μιλησουμε. Με ειχες φαντασιωση καιρο? Αλλα δεν ηξερες πως να επικοινωνήσεις μαζι μου? Στειλε μου σε viber/whatapp 694 385 3661 για να κανουμε την φαντασίωση σου πραγματικοτητα<3 Για παραπάνω φωτογραφίες μου ή ραντεβου στειλε στο prive ινστα μου themiprivekanesex.com
Εγώ πάντως ευκολότερα έμπαινα στον Κανέλλο παρά στον Μπραντ Πιτ.Γιατί να είναι fake ; αυτό το γνωστό ηλίθιο πουστρόνι είναι δεν είναι ο Brad Pitt !
Μέχρι 150 αξίζει συμφωνώ....Έχω δώσει μεχρι 100-150.
Πραγματικά, ποιος μπορει να σκαει 300αρια για το ξεκαβλωμα;
Τι να πω, τοσοι πολλοι ειναι οι ζαμπλουτοι στο Ελλαδισταν;![]()
Έχουν πάρει πρέφα όλα τα τραβέλια ότι στην Ελλάδα πλερωνουν καλά και έρχονται από κάθε άκρη της γης.Πολύ καλό από Πορτογαλία αν κατάλαβα καλά
200 ευρώ
Σε 4 η 5 που έστειλα μήνυμα την προηγούμενη βδομάδα (ήταν όλες ψιλό καινούργιες η είχαν καιρό να έρθουν ελλάδα) η μία ζήτησε 250 και όλες οι άλλες 200.Έχουν πάρει πρέφα όλα τα τραβέλια ότι στην Ελλάδα πλερωνουν καλά και έρχονται από κάθε άκρη της γης.
Ίσχυει αυτό που λες , δεν αξίζουν ούτε τα 150. Τα δίνω εγώ τα 150 σε μια δύο κορίτσια που γουστάρω πολύ και περνάω καλά , αλλά η καύλα με κάνει. στο τέλος πάντα νιώθω ότι έχω ψιλοπετάξει τα λεφτά μου και ότι για μία ώρα ήταν πολλά.Κανονικά, ούτε 150 αξίζει ένα γαμήσι. Με 150 πας σε τουλάχιστον τρεις συναυλιάρες με μπυρόνια και περνάς σούπερ βράδυ. Όχι μια ώρα και γεια σας.
Ας όψεται η πουτάνα η καύλα.
Ισχυει και τα 150 παρα πολλα ειναι, δεν έχεις άδικοΚανονικά, ούτε 150 αξίζει ένα γαμήσι. Με 150 πας σε τουλάχιστον τρεις συναυλιάρες με μπυρόνια και περνάς σούπερ βράδυ. Όχι μια ώρα και γεια σας.
Ας όψεται η πουτάνα η καύλα.
Κανέλλος ; Σκύλος είναι ;Εγώ πάντως ευκολότερα έμπαινα στον Κανέλλο παρά στον Μπραντ Πιτ.
Άσε πάνω από 105 αγγελίες στο distintas στην Αθήνα. Αυτό το Παγκράτι οποία πόρτα να ανοίξεις μια Βραζιλιάνα τρανς θα μένει μέσα. Με διαφορά η ν1 τρανσογειτονιαΈχουν πάρει πρέφα όλα τα τραβέλια ότι στην Ελλάδα πλερωνουν καλά και έρχονται από κάθε άκρη της γης.
Δηλαδή πιστεύεις δεν είναι ήδη πηγάδι?Εμενα το εχω ξανα γραψει, το ταβανι μου ειναι τα 80 ευρω. Σε οσες ζητανε 100+ κανω παζαρι κι αν πιασει καλως, αν οχι παμε αλλου. Υπαρχουν και μπουρδελα. Τωρα για το Θεμη που ειδα βγηκε στο κλαρι μπορει να κανω μια εξαιρεση και να δωσω 85 για να του σκισω την κωλαρα πριν του την κανουν πηγαδι σκληροπυρινικοι συναδελφοι κωλομπες.
Χαχαχχχαχαχααχ σκυλιιιιιιιιιΚανέλλος ; Σκύλος είναι ;