Astrapokaulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 947
- Πόντοι
- 81
Εχει πάντως ωραία κωλάρα η κανέλαΔηλαδή πιστεύεις δεν είναι ήδη πηγάδι?
Εχει πάντως ωραία κωλάρα η κανέλαΔηλαδή πιστεύεις δεν είναι ήδη πηγάδι?
Και ταιριάζει και με "κρέμα γαλακτομπούρεκου"Εχει πάντως ωραία κωλάρα η κανέλα
Έτερον εκάτερονΚανονικά, ούτε 150 αξίζει ένα γαμήσι. Με 150 πας σε τουλάχιστον τρεις συναυλιάρες με μπυρόνια και περνάς σούπερ βράδυ. Όχι μια ώρα και γεια σας.
Ας όψεται η πουτάνα η καύλα.
Συναγωνιστές καλησπέρα βρήκα αυτή την αγγελία σήμερα , ισχύει ή είναι fake?
![]()
Femboy trans viberwhatapp 694 385 3661
Ναι εγω ειμαι;) θα το καταλαβεις μολις μιλησουμε. Με ειχες φαντασιωση καιρο? Αλλα δεν ηξερες πως να επικοινωνήσεις μαζι μου? Στειλε μου σε viber/whatapp 694 385 3661 για να κανουμε την φαντασίωση σου πραγματικοτητα<3 Για παραπάνω φωτογραφίες μου ή ραντεβου στειλε στο prive ινστα μου themiprivekanesex.com
α χα χα χα τον εχει η Νανσυ στο ινστα, αυτη στο μεταξυ μια χαρα ηταν , και πηγε και φουσκωσε τα χειλια της σαν ολαστικης κουκλας ειναι ,καιτον ρωταει μαλακιες και απανταει ,ακομη μεγαλυτερες , οθυτε για πλακα , οκεμενα μου αρεσουν οι θυλυκες καταστασεις , σε αλλους βεβαια , μπορει , αλλα θα το παιζει φιρμα και θα ζηταει κανα 150 αρι, δηλαση σχεδον 4 γορες να πας με ενα ladyboy στο αγαπημενο Πουκετ για 2-ωρες συναντηση γυναικα κανονικη ολο γλυκα και θα τα εδινα σε αυτον ο χριστος και η Παναγια μαζι ελεος πια με τις τιμες εδωΤον πήρε κανένας τηλ να μας πει τιμές?
Θα γούσταρα να τον σκίσω αλλα φοβάμαι ότι θα θέλει τιμές celebriry
Ναί , πως δεν ξέρει Ελληνικά ...![]()
Whatsapp 6944776615 xoro exo
messenger- Alesa Kurtidu Whatsapp 6944776615 ψάχνω κάποιος που θέλει να αδειάσει και δεν τους νοιάζει τίποτα! που θέλει να βάλει στο λαρύγγι ! με μεγαλο πούτσια! παγκράτι στο χώρο μου! χωρίς γνωριμία και πόλη ομιλίας με χαμηλο φως! μπαίνει στο σπίτι να βγάλει πούτσα και ξεκινάω πιπα...!!!!kanesex.com
Για την συγκεκριμένη ξέρουμε κάτι ?
Άγκυρας 1Κάποιος να μου προτείνει, ψάχνω παθητική τρανς όμορφη να μοιάζει με γυναίκα
Αγκύρας 1Κάποιος να μου προτείνει, ψάχνω παθητική τρανς όμορφη να μοιάζει με γυναίκα
Αύτο το θυμάμαι εδώ και χρόνια από Grindr. Είναι εντελώς για δέσιμο. Θυμάμαι μου έλεγε δεν έχει καθόλου καυλες και θέλει σχέση όταν ξεκίνησε ορμόνες και τώρα έχει ξεφύγει εντελώς. Προφανώς και μην πληρώσεις. Είναι στο Grindr και στο Romeo. Μπες εκεί στείλε τον πουτσο σου και γαμαΚαλησπερα ειμαι καινουργιος εδω, θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος εμπειρία με την Ελλη. Σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού και θα με ενδιέφερε να μάθω εντυπώσεις.Πανέμορφη τρανς πουτανα στην Αθήνα 6970257454 WhatsApp
Ισως δεν εχει ανοιχτεί νημα για αυτην στο σαιτ για αυτο δεν εχει κριτικές...Συναγωνιστές καλησπέρα,τελικά τη Νάνσυ που ήταν κάποια στιγμή στο Άγκυρας 1 κ βάζει αγγελίες στο kanesex, την έχει επισκεφτεί κανείς ;( Στο σπίτι εννοώ),γιατί ενώ είναι πολύ όμορφη δεν βλέπω κριτικές.. ευχαριστώ
εμενα στο grindr μου ειχε πει μια φορα 150 μια ωρα και ειναι στο γκαζι/κεραμεικοΤον πήρε κανένας τηλ να μας πει τιμές?
Θα γούσταρα να τον σκίσω αλλα φοβάμαι ότι θα θέλει τιμές celebriry
Εμένα μου είπε 200 !!!! για μια ώρα.εμενα στο grindr μου ειχε πει μια φορα 150 μια ωρα και ειναι στο γκαζι/κεραμεικο
Οκ, ευχαριστώΙσως δεν εχει ανοιχτεί νημα για αυτην στο σαιτ για αυτο δεν εχει κριτικές...
Πάντως είναι όμορφη και όσο ήταν στο Άγκυρας 1 που την επισκεπτόμουν ήταν πολύ καλή σαν παθητική...