Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.095
- Πόντοι
- 5.956
....Η νύχτα θυμάται ότι αποφευγει η μέρα !Τις νύχτες δεν τις ξεγελάς ...
So bloody true!
Οπότε η αναζήτηση για τον Βλαντ Τσέπες (γνωστό στο ευρύ κοινό και ως ντρακουλα) τελειώνει κάπου εδώ.....Χμμμ...
Εγώ απεικονίζομαι στην ελαιογραφία αυτή. Από την εποχή που ζούσα στο Λονδίνο...
Εισαι εισαι παντα μαζι μου....στην καρδια μου..πήγες ταξίδι χωρίς εμένα ??
![]()
.Οπότε η αναζήτηση για τον Βλαντ Τσέπες (γνωστό στο ευρύ κοινό και ως ντρακουλα) τελειώνει κάπου εδώ.....
Εγώ δεν έγραψα για την ηλικία του. Έγραψα για την αναζήτηση....Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός που καθορίζει τις επιλογές που θέλουμε να ζήσουμε .....
![]()
ζήλεψα τώρα και θα πάω κι εγώ διακοπές το Σου Κου ...Εισαι εισαι παντα μαζι μου....στην καρδια μου..
![]()
Θα πας διακοπες χωρις εμενα;ζήλεψα τώρα και θα πάω κι εγώ διακοπές το Σου Κου ...![]()
.....αυτή θα είναι η τιμωρία σου ....Θα πας διακοπες χωρις εμενα;
Καλα να περασεις μωρακι μου
![]()
δε μετριεται η αγαπη ,δε μπορεις να πεις αγαπαω λιγο ή πολυδεν ξέρω ακόμα !
Προτάσεις γαμου έχω πολλές !
ας με παντρευτει αυτός που με έχει αγαπησει πιο πολυ![]()
....η λέξη σ ' αγαπώ δεν σημαίνει τίποτα για εμένα πλέον !δε μετριεται η αγαπη ,δε μπορεις να πεις αγαπαω λιγο ή πολυ
Κοντά πέσατε ...Οπότε η αναζήτηση για τον Βλαντ Τσέπες (γνωστό στο ευρύ κοινό και ως ντρακουλα) τελειώνει κάπου εδώ.....
η αληθεια ειναι οτι πλεον οι λεξεις χασαν το νοημα τους,δεν υπαρχουν φιλοι,εμπιστοσυνη,υπευθυνοτητα,ολα λεγονταιο ευκολα γινονται πραξη δυσκολα,σημεία των καιρων,οταν χαθουν τελείος θα τα αναζητησουν και θα διεκδικήσουν .Διοτι και το μεγαλυτερο αγαθο ,τη Λευτεριά ,δεν την πουλούν πουθενά,ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν.....η λέξη σ ' αγαπώ δεν σημαίνει τίποτα για εμένα πλέον !
Προτιμώ πράξεις και όχι λέξεις ....![]()
....η λέξη σ ' αγαπώ δεν σημαίνει τίποτα για εμένα πλέον !
Προτιμώ πράξεις και όχι λέξεις ....![]()
......φιλίες που χάθηκαν μέσα σε μία νύχτα σχέσεις αγάπης που στα δύσκολα σε εγκαταλείπουνη αληθεια ειναι οτι πλεον οι λεξεις χασαν το νοημα τους,δεν υπαρχουν φιλοι,εμπιστοσυνη,υπευθυνοτητα,ολα λεγονταιο ευκολα γινονται πραξη δυσκολα,σημεία των καιρων,οταν χαθουν τελείος θα τα αναζητησουν και θα διεκδικήσουν .Διοτι και το μεγαλυτερο αγαθο ,τη Λευτεριά ,δεν την πουλούν πουθενά,ούτε και τη χαρίζουνε. Όσοι την πήραν χάρισμα τη χαράμισαν.
Α Ψ Ο Γ Η !!!!!......φιλίες που χάθηκαν μέσα σε μία νύχτα σχέσεις αγάπης που στα δύσκολα σε εγκαταλείπουν
Μαθήματα ζωής !
....αλλά αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις !
Θέλω ανθρώπους δίπλα μου που όταν πω :
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ !
Να με πάρει μία αγκαλια και να μου πει :
Το ξέρω είμαι εγώ δίπλα σου !
《 Στα δύσκολα κάποιοι μου αρνήθηκαν την αγκαλιά τους τώρα που πέρασαν και είμαι καλά άντε γειά 》
......και καλά κρασιά .....
![]()
Α Ψ Ο Γ Η !!!!!