Νέα

Λίνα δούλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lina_Doula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 604
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (27 μέλη και 37 επισκέπτες)

Τι θα θέλατε να ανεβάσω;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    129
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.889
Πόντοι
206
Ακριβώς αυτό! Ακόμη που κι εγώ δεν έχω εμπειρία στον τομέα αυτό, καταλαβαίνω ότι η κοπέλα είναι καινούργια στον χώρο, αλλά ότι ακόμη το ψάχνει για τις πιο "υψηλού επιπέδου" φάσεις.

Φαντάζομαι πως για τους πολύ ψαγμενους μάλλον η κοπέλα θα είναι σοφτ, αλλά για νέους στον χώρο που θέλουν να δοκιμάσουν (όπως εγώ) μέχρι και "μικρομεσαίου" επιπέδου στα BDSM πρέπει να είναι πολύ καλή.
Θέλω να δοκιμάσω αλλά για την ώρα τα ωράρια της δεν ταιριάζουν πολύ με τα δικά μου.
τι να δοκιμάσεις ρε?....ακάποτα κάνει....θα μαζέψεις όλα τα παράσημα

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
Για το ακάποτο anal που κάνεις θα απαντήσεις ποτέ;
τι να απαντήσει τύπε; δημόσια το παραδέχτηκε ότι κάνει... τι παραπάνω θέλεις να σου πει δηλαδή;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και λίγα λες...

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.580
Πόντοι
3.846
τι να απαντήσει τύπε; δημόσια το παραδέχτηκε ότι κάνει... τι παραπάνω θέλεις να σου πει δηλαδή;;;

και λίγα λες...
Είναι δημόσιος κίνδυνος και απορώ πραγματικά για όσους πάνε μαζί της.Άξιοι της μοίρας τους

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
Είναι δημόσιος κίνδυνος και απορώ πραγματικά για όσους πάνε μαζί της.Άξιοι της μοίρας τους
εγώ δεν λυπάμαι αυτούς, τις γυναίκες, τις οικογένειες, και τις γκόμενές τους λυπάμαι, που δε φταίνε σε τίποτα

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.043
Πόντοι
36.036
Καλησπέρα παιδιά :hi:

1757859092396.gif

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.580
Πόντοι
3.846
εγώ δεν λυπάμαι αυτούς, τις γυναίκες, τις οικογένειες, και τις γκόμενές τους λυπάμαι, που δε φταίνε σε τίποτα
Ακριβώς αυτό.

Καλησπέρα παιδιά :hi:

1757859092396.gif
Έσφιξες και έγινες αρχιστράτηγος;

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.488
Πόντοι
1.336
Τύπε, είναι καινούρια κοπέλα στο χώρο, ψάχνεται, και βρήκε στο bou να βάλει αγγελία, και κάνει και ακάποτα από τον κώλο και το λέει δημόσια;;; Θα μας τρελάνεις;;;
Η κοπέλα έχει κάποια ιδιαίτερα γούστα (προφανώς), εικάζω πως έχει ψαχτει στο παρελθόν (από σοσιαλ; Από κλειστές παρέες με τέτοια γούστα; Γκόμενους που είχε; Δεν μπορώ να το ξέρω) και κακά τα ψέματα, σε ένα τέτοιο site, μπορεί εύκολα να βρει κόσμο να της ικανοποιήσει τα γούστα και να βγάλει και λεφτά. Έχει δει ότι της αρέσουν κάποια ακραία, για τον μέσο όρο, πράγματα στο σεξ αλλά προφανώς δεν το έχει τελειοποιήσει.

Θεωρώ πως είναι αρκετά εμφανές πως έχει δοκιμάσει κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι και γκουρού των BDSM. Προφανώς η παραδοχή για ακαποτα από τον κωλο (μεταξύ άλλων) είναι ένα δείγμα του ερασιτεχνισμου της που, λόγω της άγνοιας του πλήθους όσων έχουν πάει μαζί της, μπορεί να εγείρει κάποια ζητήματα.

Δεν βλέπω τι δεν κολλάει σε όσα έχει πει μέσω του site εδώ.

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.889
Πόντοι
206
δυστυχώς φίλε οι περισσότεροι που κυκλοφορούν εδώ μέσα έχουν μυαλό μονοκύτταρου οργανισμού
κανονικά οι διαχειριστές θα έπρεπε να την διαγράψουν...έχουν και αυτοί ευθύνη

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.488
Πόντοι
1.336
Προφανώς εάν προχωρήσω σε κάτι μαζί της, κρίνοντας από όσα έχει ήδη πει, θα ζυγισω το τι θα κάνω. Ακαποτα πάντως, πέραν πίπας, δεν μπαίνω σε καμία προσωπικά.

Υ.Γ.: μην παραμυθιαζουμε τους εαυτούς μας, όλοι όσοι μπλέκουμε στον αγοραίο έρωτα, περνούμε κάποια ρίσκα. Λες και όσες λένε ότι προσέχουν, δεν μπορεί να τον τρώνε ακαποτα από γκόμενους ή και πελάτες (απλώς να είναι πιο πονηρές και να μην το λένε δημόσια). Τέλος πάντων, δεν είμαι και νταβατζης της κοπέλας, δεν νομίζω πως έχει νόημα να το συνεχίσω, κάνουμε όλοι ό,τι κρίνουμε .

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.889
Πόντοι
206
Προφανώς εάν προχωρήσω σε κάτι μαζί της, κρίνοντας από όσα έχει ήδη πει, θα ζυγισω το τι θα κάνω. Ακαποτα πάντως, πέραν πίπας, δεν μπαίνω σε καμία προσωπικά.
εσύ ή ο προμότορας είσαι ή έχεις iq αμιβάδας.....φιλικά στο λέω

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.488
Πόντοι
1.336
εσύ ή ο προμότορας είσαι ή έχεις iq αμιβάδας.....φιλικά στο λέω
Απαντάω στο Υ.Γ. μου. Οι πιθανότητες είναι πως μια ή άλλη, με την κοπέλα δεν θα βρεθώ, γιατί έχουμε αντίθετη διαθεσιμότητα.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
Η κοπέλα έχει κάποια ιδιαίτερα γούστα (προφανώς), εικάζω πως έχει ψαχτει στο παρελθόν (από σοσιαλ; Από κλειστές παρέες με τέτοια γούστα; Γκόμενους που είχε; Δεν μπορώ να το ξέρω) και κακά τα ψέματα, σε ένα τέτοιο site, μπορεί εύκολα να βρει κόσμο να της ικανοποιήσει τα γούστα και να βγάλει και λεφτά. Έχει δει ότι της αρέσουν κάποια ακραία, για τον μέσο όρο, πράγματα στο σεξ αλλά προφανώς δεν το έχει τελειοποιήσει.

Θεωρώ πως είναι αρκετά εμφανές πως έχει δοκιμάσει κάποια πράγματα, αλλά δεν είναι και γκουρού των BDSM. Προφανώς η παραδοχή για ακαποτα από τον κωλο (μεταξύ άλλων) είναι ένα δείγμα του ερασιτεχνισμου της που, λόγω της άγνοιας του πλήθους όσων έχουν πάει μαζί της, μπορεί να εγείρει κάποια ζητήματα.

Δεν βλέπω τι δεν κολλάει σε όσα έχει πει μέσω του site εδώ.
Τύπε, βασικοί κανόνες υγιεινής λέγονται, δε γίνεται μια 30άρα γυναίκα, κατά δήλωσή της, να μη δε γνωρίζει τι εστί αφροδίσιο νόσημα, τι εστί HIV, έρπης, κλπ. Δε γεννήθηκε το 1800, μην τρελαθούμε τώρα...

Επίσης, ξαναλέω, δε γίνεται να λες "έχω ψαχτεί και έχω ρωτήσει, και γι' αυτό χρεώνω 150/ώρα", και όταν ρωτάω ξεκάθαρα την κοπέλα "ποια είναι τα όριά της" να μην μπορεί να μου πει ξεκάθαρα σε 3 προτάσεις, ή όταν λέω 5-10 πράγματα να μου λέει δεν τα ξέρω. Δεν είναι advanced μαθηματικά, είναι το βασικό στο BDSM το να ξέρεις, ή έστω να γνωρίσεις τα όριά σου ούσα υποτακτική ή κυρίαρχος. Κατανοητό;

Κάτι ακόμη, το bou δεν είναι το #1 site για τέτοια πράγματα, θα μπορούσε να σηκώσει αγγελίες σε 15 μεριές, τελείως τυχαία πήγε και το πέταξε εδώ;;; Ρωτάω εγώ τώρα που είμαι πιο καχύποπτος...

Τέλος, για να κάνουμε τον παραλληλισμό και με τις Αφέντρες, θα πήγαινε κανείς να πληρώσει μια άπειρη αφέντρα που θα χρέωνε 150 ευρώ ή θα ζητούσε κάποιος μια έμπειρη που ξέρει τι κάνει;;;

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
@antisthenis κλειδώστε το νήμα και αποκλείστε την κοπέλα παρακαλώ, δηλώνει δημόσια πως προσφέρει ακάποτο πρωκτικό σεξ.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.488
Πόντοι
1.336
Τύπε, βασικοί κανόνες υγιεινής λέγονται, δε γίνεται μια 30άρα γυναίκα, κατά δήλωσή της, να μη δε γνωρίζει τι εστί αφροδίσιο νόσημα, τι εστί HIV, έρπης, κλπ. Δε γεννήθηκε το 1800, μην τρελαθούμε τώρα...

Επίσης, ξαναλέω, δε γίνεται να λες "έχω ψαχτεί και έχω ρωτήσει, και γι' αυτό χρεώνω 150/ώρα", και όταν ρωτάω ξεκάθαρα την κοπέλα "ποια είναι τα όριά της" να μην μπορεί να μου πει ξεκάθαρα σε 3 προτάσεις. Δεν είναι advanced μαθηματικά, είναι το βασικό στο BDSM το να ξέρεις, ή έστω να γνωρίσεις τα όριά σου ούσα υποτακτική ή κυρίαρχος. Κατανοητό;

Κάτι ακόμη, το bou δεν είναι το #1 site για τέτοια πράγματα, θα μπορούσε να σηκώσει αγγελίες σε 15 μεριές, τελείως τυχαία πήγε και το πέταξε εδώ;;; Ρωτάω εγώ τώρα που είμαι πιο καχύποπτος...

Τέλος, για να κάνουμε τον παραλληλισμό και με τις Αφέντρες, θα πήγαινε κανείς να πληρώσει μια άπειρη αφέντρα που θα χρέωνε 150 ευρώ ή θα ζητούσε κάποιος μια έμπειρη που ξέρει τι κάνει;;;
1) συμφωνούμε απόλυτα. Δεν είπα πουθενά πως θεωρώ τον προβληματισμό σου παράλογο. Άλλωστε σε προσωπικό επίπεδο, είμαι πάντα προσεκτικός σε ζητήματα προστασίας.

2) όπως είπα, δεν έχω εμπειρία στον κλάδο του BDSM. Εάν το στάνταρ είναι πχ τα 300€ για όσα θεωρητικά προσφέρει, μπορεί τα 150€ να είναι οκ. Πιθανά στην θέση της να το έψαχνα λίγο πιο πολύ ερασιτεχνικά, για να πάρω εμπειρίες, αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι στην Ελλάδα αυτό. Επίσης το να βγάζεις τα γούστα σου και να πληρώνεσαι, είναι win win (φαντάσου να μας πλήρωναν οι κοπέλες για να πηγαίναμε μαζί τους ένα πράγμα).

3) δεν το γνωρίζω, πάω πάσο. Λίγο όμως κάποιους γνωστούς να έχεις στο κουρμπετι, το bou είναι πολύ γνωστό.

4) ίδια απάντηση με 2.

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
708
Πόντοι
81
η ερώτηση ήταν αν μπορεί να χύσει μέσα μου. οχι να κανουμε ακαποτο σεξ....
Ειπα ναι θεωρώντας οτι απλως θα χυσει στην τρυπα μου.

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
708
Πόντοι
81
ειπα "υπο συζητηση"