milflover04
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 5.424
- Πόντοι
- 1.336
Δεν νομίζω να φτάσεις ποτέ στο δεύτεροκαι πολύ καλά κάνεις καρδούλα μου εγώ αν πιω 6...7 ποτάκια θα με πάτε σε νοσοκομείο......![]()
Δεν νομίζω να φτάσεις ποτέ στο δεύτεροκαι πολύ καλά κάνεις καρδούλα μου εγώ αν πιω 6...7 ποτάκια θα με πάτε σε νοσοκομείο......![]()
Απο οτι περιγράφεις πέρασες ωραία , το ξενύχτησες και διασκέδασες.
.....πέρασα ονειρεμένα όπως κάθε φορά !Απο οτι περιγράφεις πέρασες ωραία , το ξενύχτησες και διασκέδασες.
Σήμερα ξεκούραση, χαλάρωση, επαναφορά και απο αύριο γερή εις τας επάλξεις....
Την αγάπη μου και να περνάς όμορφα και γελώντας
.....τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια !Καλησπερα....στο νυχτοπουλι μας......που διασκεδαζει και το χαμογελο της ακουγεται παντου.
![]()
Mια πολυ καλη μου φιλη οταν ειχαμε βγει για φαγητο εβαζε νερακι στο καρσι της....και μια χαρα ηταν την αλλη μερα......τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια !
ΥΓ....ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω !
Όλη την μέρα τσαι πίνω !
χαχαχαχαχαχα....![]()
.....εχθές η φίλη σου ξέχασε να βάλει νερό στο κρασί της και τώρα είναι χουχουλασμένη στον καναπέ της .Mια πολυ καλη μου φιλη οταν ειχαμε βγει για φαγητο εβαζε νερακι στο καρσι της....και μια χαρα ηταν την αλλη μερα.
![]()
Εμ....δεν ηταν εκει ο φιλος σου να στο θυμησει....αλλα την επομενη φορα.....λιγο ρυζακι θα κανει επισης καλο.........εχθές η φίλη σου ξέχασε να βάλει νερό στο κρασί της και τώρα είναι χουχουλασμένη στον καναπέ της .....αγκαλίτσα με ένα φλυτζάνι τσάι ....
![]()
Μηπως ομως Ελενα αντι για ενα ποτηρακι λικερακι.....ηπιες λιγο παραπανω και δεν το θυμασαι;.....κατι η παρεα,η κουβεντα κατι απο δω απο κει μηπως...λεω μηπως.....εχθές η φίλη σου ξέχασε να βάλει νερό στο κρασί της και τώρα είναι χουχουλασμένη στον καναπέ της .....αγκαλίτσα με ένα φλυτζάνι τσάι ....
![]()
......ρυζάκι ,τσάι και παιχνίδια εκδίκησης να με νευριάζει ο Άγης που τις αγάπαει όλες και δεν έχει και καλό χαρακτήρα !Εμ....δεν ηταν εκει ο φιλος σου να στο θυμησει....αλλα την επομενη φορα.....λιγο ρυζακι θα κανει επισης καλο....![]()
.....κι όμως ένα λικεράκι ήπια !Μηπως ομως Ελενα αντι για ενα ποτηρακι λικερακι.....ηπιες λιγο παραπανω και δεν το θυμασαι;.....κατι η παρεα,η κουβεντα κατι απο δω απο κει μηπως...λεω μηπωςσε συνεπηρε η βραδιά και τρεις λαλουν και δυό χορευουν;
......................
![]()
Ε τοτε αμα ειναι ετσι Ελενα καλυτερα στο σπιτι και στα σηριαλ.....κι όμως ένα λικεράκι ήπια !
Απλά δεν είμαι συνηθισμένη !
αχχχ.....αυτή η παρέα !
Είναι ζωηρά παιδιά !
Αν έιναι να βγαίνω και να θέλω 2 μέρες να συνέλθω καλυτερα να κάτσω σπίτι μου με τα σήριαλ και το τσαγάκι μου ....![]()
.....είμαι λίγο καλύτερα μάτια μου !Ε τοτε αμα ειναι ετσι Ελενα καλυτερα στο σπιτι και στα σηριαλ......(τι τα ηθελες τετοια καουμποιλίκια και εσυ νυχτιάτικα;)..
........τώρα πως εισαι πως νιωθεις;......εχεις συνελθει τουλαχιστον; η εισαι ακομα με τσαι με λεμονι στο μπαλκονι;....
![]()
Δεν ήξερα ότι οι Jethro Tull ζήτησαν από εσένα να τους κάνεις την ελαιογραφία για έναν από τους ύμνους τους. Πρέπει να έχεις χεστεί στο τάληρο μετά από τόσα χρόνιαΕίδα το επιφώνημα έκπληξης της Οικοδέσποινας και οφείλω να απαντήσω.
Όχι. Αλλώς η κυρία θα το ήξερε.
Κάποια στιγμή θα την συναντήσω αλλά η ίδια θα το μάθει μετά την λήξη της συνεύρεσης, όταν της πω ποιο είναι το νικ μου ....
Επί του παρόντος της αφιερώνω μία ελαιογραφία μου...
![]()
Πολύ σωστά!
Χμμμ...Δεν ήξερα ότι οι Jethro Tull ζήτησαν από εσένα να τους κάνεις την ελαιογραφία για έναν από τους ύμνους τους. Πρέπει να έχεις χεστεί στο τάληρο μετά από τόσα χρόνια
Τις νύχτες δεν τις ξεγελάς ...