Νέα

Λίνα δούλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lina_Doula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 588
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Τι θα θέλατε να ανεβάσω;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    129
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.143
Πόντοι
201
Δεν κάνω κοπρολαγνεία (προς το παρόν τουλάχιστον)
Δεν δέχομαι να τελειώσει κάποιος μέσα μου από μπροστά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

fisting ως τώρα έχω κάνει μόνο από μπροστά.
Από πίσω θα έκανα με +50
Το προς το παρόν τι σημαίνει; Θα το αλλάξεις όταν το δοκιμάσεις ή το δοκίμασες και το σκέφτεσαι;

c00kie

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
513
Πόντοι
21

Από πίσω θα έκανα με +50
Δηλαδη κωλο σε χυνουμε ακα μεσα?

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
αυτό ακριβώς

πειτε μου εσεις τι θα θελατε να σας πω αν θα τα εκανα.
Κοίτα, όταν ένας σε ρωτά ποια είναι τα όριά σου, η ερώτηση δεν είναι πείτε μου τι θα θέλατε, είναι η εξής: τα όριά μου είναι 1, 2, 3, όλα τα άλλα τα κάνω. Από την απάντησή σου αντιλαμβάνομαι ότι δεν ξέρεις τα όριά σου, ή δε θέλεις να τα αναφέρεις, που είναι αρνητικό.

Το τι θέλω δεν έχει νόημα να σου πω αν δε μου πεις ποια είναι τα όριά σου. Και ξαναλέω, το "δεν κάνω μόνο κοπρολαγνεία", σημαίνει αυτό ακριβώς και μόνο, ότι δέχεσαι όλα τα άλλα, οπότε ξανασκέψου σοβαρά την απάντηση που θα μου δώσεις. Πράγματα που θα μπορούσα να σου κάνω: needle play, asphyxiation, electro play, forced choking, forced orgasms, anal stretch, fisting (vaginal & anal), genital torture, breast torture, και πολλά, πολλά άλλα, οπότε ξανασκέψου τι θα μου απαντήσεις.

Από πίσω θα έκανα με +50
Ερώτηση, η οποία απαιτεί απάντηση @Lina_Doula , δέχεσαι δηλαδή κάποιος να τελειώσει μέσα σου από πίσω ελεύθερα;;;

Για το +50 ως έξτρα, είπαμε, εσύ κρίνεις τον τιμοκατάλογό σου, ξαφνικά όμως το να δηλώνεις άλλα στην αρχή, και μάλιστα δίχως να έχει περάσει και κάποιο σεβαστό διάστημα, και άλλα λίγες μέρες μετά, μόνο αρνητική εντύπωση προκαλεί.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.292
Πόντοι
10.656
Κοίτα, όταν ένας σε ρωτά ποια είναι τα όριά σου, η ερώτηση δεν είναι πείτε μου τι θα θέλατε, είναι η εξής: τα όριά μου είναι 1, 2, 3, όλα τα άλλα τα κάνω. Από την απάντησή σου αντιλαμβάνομαι ότι δεν ξέρεις τα όριά σου, ή δε θέλεις να τα αναφέρεις, που είναι αρνητικό.

Το τι θέλω δεν έχει νόημα να σου πω αν δε μου πεις ποια είναι τα όριά σου. Και ξαναλέω, το "δεν κάνω μόνο κοπρολαγνεία", σημαίνει αυτό ακριβώς και μόνο, ότι δέχεσαι όλα τα άλλα, οπότε ξανασκέψου σοβαρά την απάντηση που θα μου δώσεις. Πράγματα που θα μπορούσα να σου κάνω: needle play, asphyxiation, electro play, forced choking, forced orgasms, anal stretch, fisting (vaginal & anal), genital torture, breast torture, και πολλά, πολλά άλλα, οπότε ξανασκέψου τι θα μου απαντήσεις.

Ερώτηση, η οποία απαιτεί απάντηση @Lina_Doula , δέχεσαι δηλαδή κάποιος να τελειώσει μέσα σου από πίσω ελεύθερα;;;

Για το +50 ως έξτρα, είπαμε, εσύ κρίνεις τον τιμοκατάλογό σου, ξαφνικά όμως το να δηλώνεις άλλα στην αρχή, και μάλιστα δίχως να έχει περάσει και κάποιο σεβαστό διάστημα, και άλλα λίγες μέρες μετά, μόνο αρνητική εντύπωση προκαλεί.
ρε τυπε εχεις λυσει το κυπριακο τοσες μερες

Σαν πιο εμπειρος εσυ, θα επρεπε ηδη να εχεις καταλαβει οτι προκειται για αρκετα αματουρ φαση, δηλαδη ουρλιαζει απο μονο του. Αρα ξερεις εξ αρχης οτι αν εισαι απαιτητικος θα την "ξεπαρθενεψεις" σε δεκα διαφορετικους τομεις, και αυτο αν καταφερεις εστω να πλησιασεις σε καποιο ανεκτο οριο.

Εν ολιγοις, διαβαζοντας την λιστα σου, εικαζω (ειμαι σιγουρος δηλαδη) οτι θα ακουσεις το safe word 20 φορες μεσα σε ενα μισαωρο :tooth: Αρα οσο κι αν το συζητας, σοβαρες απαντησεις δεν θα λαβεις, και μαλλον θα απογοητευτεις. Καλη τυχη

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81

Καλησπέρα. Δεν ξέρω καν τι είναι όλα αυτά. Σε κάθε περίπτωση δεν μου αρέσει ο τρόπος σας. Με όσους έχω βρεθεί όλα πήγαν τέλεια ως τώρα.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
6
Like
6.488
Πόντοι
1.336

Σαν πιο εμπειρος εσυ, θα επρεπε ηδη να εχεις καταλαβει οτι προκειται για αρκετα αματουρ φαση, δηλαδη ουρλιαζει απο μονο του. Αρα ξερεις εξ αρχης οτι αν εισαι απαιτητικος θα την "ξεπαρθενεψεις" σε δεκα διαφορετικους τομεις, και αυτο αν καταφερεις εστω να πλησιασεις σε καποιο ανεκτο οριο.

Εν ολιγοις, διαβαζοντας την λιστα σου, εικαζω (ειμαι σιγουρος δηλαδη) οτι θα ακουσεις το safe word 20 φορες μεσα σε ενα μισαωρο :tooth: Αρα οσο κι αν το συζητας, σοβαρες απαντησεις δεν θα λαβεις, και μαλλον θα απογοητευτεις. Καλη τυχη
Ακριβώς αυτό! Ακόμη που κι εγώ δεν έχω εμπειρία στον τομέα αυτό, καταλαβαίνω ότι η κοπέλα είναι καινούργια στον χώρο, αλλά ότι ακόμη το ψάχνει για τις πιο "υψηλού επιπέδου" φάσεις.

Φαντάζομαι πως για τους πολύ ψαγμενους μάλλον η κοπέλα θα είναι σοφτ, αλλά για νέους στον χώρο που θέλουν να δοκιμάσουν (όπως εγώ) μέχρι και "μικρομεσαίου" επιπέδου στα BDSM πρέπει να είναι πολύ καλή.
Θέλω να δοκιμάσω αλλά για την ώρα τα ωράρια της δεν ταιριάζουν πολύ με τα δικά μου.

Aris1987_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2015
Like
2.862
Πόντοι
440

Ρε παιδιά , παντε να δοκιμάσετε και είτε θα δει τα όρια της η ίδια είτε θα βρείτε την άκρη όσοι όντως θέλετε να τα ξέρετε από πριν!

Τελευταία τροποποίηση:

xamenos xamenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
1.143
Πόντοι
201
Εγώ θα στο γράψω και κρίνε εσύ ή οποίος διαχειρίζεται αυτό το προφίλ. Αισθάνομαι πως κάποια πράγματα ξεφεύγουν κατά πολύ. Είναι δικαίωμα σου να κάνεις ό,τι θες, όμως φρόντισε για την υγεία και την ακεραιότητά σου πάνω απ' όλα. Το να λες ανοιχτά πως δέχεσαι έτσι χωρίς προφυλάξεις πράγματα υψηλής επικινδυνότητας δεν ξέρω που στοχεύει ή αν πραγματικά το θες η ίδια, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν είναι παιχνίδι πλέον όλο αυτό.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895

Τύπε, δε χρειάζομαι τύχη, ξέρω και τι κάνω, και πως κάνω πράγματα.
Άρα παραδέχεσαι μόνη σου δημοσίως ότι κάνεις ακάποτα... :headbang::headbang::headbang::headbang:

Μόνο γι' αυτό που δήλωσες από μένα είσαι δημόσιος κίνδυνος, και αν δεν αντιλαμβάνεσαι το γιατί, συνιστώ να επικοινωνήσεις άμεσα με έναν αφροδισιολόγο και έναν παθολόγο για να σου εξηγήσουν για ποιο λόγο αυτό που μόλις δήλωσες και αυτό που κάνεις είναι άκρως επικίνδυνο, τόσο για τη δική σου υγεία, όσο και για την υγεία των πελατών σου.
Καλησπέρα. Δεν ξέρω καν τι είναι όλα αυτά. Σε κάθε περίπτωση δεν μου αρέσει ο τρόπος σας. Με όσους έχω βρεθεί όλα πήγαν τέλεια ως τώρα.
Κακώς δεν τα γνωρίζεις. Επαγγελματίας είσαι, αυτά θεωρούνται αυτονόητα από τη στιγμή που δηλώνεις ότι λαμβάνεις χρήματα για κάτι. Αν ήσουν τελείως άπειρη με το χώρο, και δεν απαιτούσες χρήματα, θα ήταν και τελείως διαφορετική η αντιμετώπισή μου όπως και οι σχετικές απαιτήσεις μου από σένα.

Δε ζητάμε χρήματα όταν δε γνωρίζουμε κάτι, ή είμαστε από την αρχή ξεκάθαροι και λέμε, μάγκες, δεν ξέρω, αλλά μου αρέσουν 1, 2, 3, 4, και έχω δοκιμάσει 5, 6, 7, τα οποία ξέρω ότι μπορώ να τα κάνω. Δε δηλώνουμε ότι δεν κάνουμε μόνο το 8, και κάνουμε όλα τα άλλα, ξεκαθαρίζουμε τι προσφέρουμε και μόνο, και δεν τάζουμε λαγούς για να κερδίσουμε πελατεία.

Αυτά ως συμβουλές, άμα θέλεις τις ακούς, άμα θέλεις δεν τις ακούς, δικό σου θέμα και δικό σου το σώμα και το μυαλό.

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
620
Πόντοι
81
Εγώ θα στο γράψω και κρίνε εσύ ή οποίος διαχειρίζεται αυτό το προφίλ. Αισθάνομαι πως κάποια πράγματα ξεφεύγουν κατά πολύ. Είναι δικαίωμα σου να κάνεις ό,τι θες, όμως φρόντισε για την υγεία και την ακεραιότητά σου πάνω απ' όλα. Το να λες ανοιχτά πως δέχεσαι έτσι χωρίς προφυλάξεις πράγματα υψηλής επικινδυνότητας δεν ξέρω που στοχεύει ή αν πραγματικά το θες η ίδια, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν είναι παιχνίδι πλέον όλο αυτό.
Η Lina σε ερώτηση μου, απάντησε για το τί γουστάρει να τις κάνουν.... Όσοι από μας θέλουν να τη "βασανίσουν" και να περάσει καλά και η κοπέλα, ξέρουν. Τα υπόλοιπα είναι για ......... (δεν συνεχίζω γιατί θα γίνω πολύ κακός με κάποιους)

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81

Ρε παιδιά , παντε να δοκιμάσετε και είτε θα δει τα όρια της η ίδια είτε θα βρείτε την άκρη όσοι όντως θέλετε να τα ξέρετε από πριν!
αυτης της αποψης είμαι

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Η Lina σε ερώτηση μου, απάντησε για το τί γουστάρει να τις κάνουν.... Όσοι από μας θέλουν να τη "βασανίσουν" και να περάσει καλά και η κοπέλα, ξέρουν. Τα υπόλοιπα είναι για ......... (δεν συνεχίζω γιατί θα γίνω πολύ κακός με κάποιους)
σας ευχαριστω

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.571
Πόντοι
3.846
αυτης της αποψης είμαι
Δηλαδή κάνεις πρωκτικό σεξ ακάποτα; Ξέρεις πόσο επικίνδυνο είναι αυτό για HIV?Πολύ πιο επικίνδυνο και από το σεξ στο μουνάκι χωρίς καπότα.

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
599
Πόντοι
81
Πρέπει στο προφίλ σου να είσαι ξεκάθαρη γίνονται αυτά αυτά και αυτά όχι αυτά και αυτά. Έξτρα χρέωση αυτά.. για να μην υπάρχει όλο αυτό να ξέρει ο κόσμος οι πελάτες σου τι τους παρέχεις ακριβώς. Στάνταρ ξεκάθαρα.. καλά και ποιοτικά ραντεβού να έχεις εγώ θα σε δοκιμάσω πάντως

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.883
Πόντοι
206

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3.283
Πόντοι
4.895
Ακριβώς αυτό! Ακόμη που κι εγώ δεν έχω εμπειρία στον τομέα αυτό, καταλαβαίνω ότι η κοπέλα είναι καινούργια στον χώρο, αλλά ότι ακόμη το ψάχνει για τις πιο "υψηλού επιπέδου" φάσεις.

Φαντάζομαι πως για τους πολύ ψαγμενους μάλλον η κοπέλα θα είναι σοφτ, αλλά για νέους στον χώρο που θέλουν να δοκιμάσουν (όπως εγώ) μέχρι και "μικρομεσαίου" επιπέδου στα BDSM πρέπει να είναι πολύ καλή.
Θέλω να δοκιμάσω αλλά για την ώρα τα ωράρια της δεν ταιριάζουν πολύ με τα δικά μου.
Τύπε, είναι καινούρια κοπέλα στο χώρο, ψάχνεται, και βρήκε στο bou να βάλει αγγελία, και κάνει και ακάποτα από τον κώλο και το λέει δημόσια;;; Θα μας τρελάνεις;;;
@Nikos40@ μαζί σου, δεν πάμε όμως με βάση τι γουστάρει η ίδια σε μια επαγγελματία, τη ρωτάμε ξεκάθαρα πράγματα, που η ίδια προηγουμένως έχει δηλώσει πως παρέχει...
Για να κάνω την επικοινωνία πιο εύκολη:
Είμαι 30.
Δεν έχω δικό μου χώρο. Δεν πάω σε σπίτια, μόνο σε hotel της επιλογής σας.
Κάνω ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκτός κοπρολαγνέιας. Τα πάντα σημαίνει τα πάντα και anal και ουρολαγνεία κτλ κτλ
Δωράκι 150 με όλα μέσα, για 1 ώρα. Αν θέλετε παραπάνω ώρα μου λέτε και το βρίσκουμε.
Το παραπάνω είναι από το προφίλ της. Δικά της λόγια λοιπόν, όχι δικά μου. Αν δεν μπορεί λοιπόν να προσφέρει τα πάντα, όπως η ίδια ισχυρίζεται, και αν δεν ξέρει τι σημαίνει το "τα πάντα", οφείλει να μάθει ΧΤΕΣ, και όχι κατόπιν εορτής. Επαγγελματίας είναι, που δε ζητά 30/40/50 ευρώ για μια ώρα, ζητά 150/ώρα. Και ξαναλέω, κανένα πρόβλημα με το πόσα ζητάει η κοπέλα, δε γίνεται όμως να μου λες ότι προσφέρω τα πάντα πλην κοπρολαγνείας με 150/ώρα και μετά να μου αρχίζεις τα μα και μου, ή τα +τόσα, ή τα "αχ αυτό δεν το κάνω". Αν δεν είσαι επαγγελματίας, δε ζητάς λεφτά επαγγελματία. Απλά, όμορφα, και ντόμπρα.

OP
OP
Lina_Doula

Lina_Doula

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
695
Πόντοι
81
Λοιπόν. Για να μη χαλάμε τις καρδίες μας.
Σε προσωπικά μηνύματα απαντώ στον καθένα ξεχωριστά τι και πως και πόσο κτλ
Μου λέει ο πελάτης τι θα ήθελε από εμένα (αν κάτι δεν γνωρίζω μου το εξηγεί) και του λέω τι μπορώ και τι όχι και με τι δωράκι και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Δεν θα ξαναγράψω δημόσια για το τι κάνω, το όχι κτλ.
Σε όποιον θέλει δίνω το viber μου και τα λέμε εκεί

Σας φιλώ ταπεινά τα πόδια

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.571
Πόντοι
3.846
Λοιπόν. Για να μη χαλάμε τις καρδίες μας.
Σε προσωπικά μηνύματα απαντώ στον καθένα ξεχωριστά τι και πως και πόσο κτλ
Μου λέει ο πελάτης τι θα ήθελε από εμένα (αν κάτι δεν γνωρίζω μου το εξηγεί) και του λέω τι μπορώ και τι όχι και με τι δωράκι και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Δεν θα ξαναγράψω δημόσια για το τι κάνω, το όχι κτλ.
Σε όποιον θέλει δίνω το viber μου και τα λέμε εκεί

Σας φιλώ ταπεινά τα πόδια
Για το ακάποτο anal που κάνεις θα απαντήσεις ποτέ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom