Νέα

Έφη Παπαμιχάλη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kavlarchos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
427
Πόντοι
20
Έκατσε δίπλα στην επαγγελματία και φάνηκε πόσο αγγούρι είναι
Εντελώς αμήχανη
Εσύ παλιά ξημεροβραδιαζοσουν να βλέπεις τα live της. Τι έγινε δεν σου απαντάει στα DMs και της κάνεις μουτρακια;

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
3.290
Πόντοι
446
Εσύ παλιά ξημεροβραδιαζοσουν να βλέπεις τα live της. Τι έγινε δεν σου απαντάει στα DMs και της κάνεις μουτρακια;
1) έχουμε και δουλειές
2) να στείλω μήνυμα σε μια γκόμενα που της στέλνουν πόσοι χιλιάδες δε βρίσκω το νόημα
3) να στείλω μήνυμα σε μια τέτοια γκόμενα, για ποιο λόγο;
4) δε βρίσκω επομένως το λόγο να κάνω μουστάκια
5) σταμάτησα να βλέπω και ο,τι ανεβαζε στην ομαδική και βγήκα γιατί είχα βαρεθεί να βλέπω να ζητιανεύει να μαζέψει κάνα like

Σιγά μην το πιστέψεις αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Αλλά σε κάποιους από εμάς δεν αρέσουν οι γλοιώδεις. Σέβομαι τα ξεκώλια που δεν κρύβονται, αντιπαθώ το δήθεν

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
5.190
Πόντοι
6.555
1) έχουμε και δουλειές
2) να στείλω μήνυμα σε μια γκόμενα που της στέλνουν πόσοι χιλιάδες δε βρίσκω το νόημα
5) σταμάτησα να βλέπω και ο,τι ανεβαζε στην ομαδική και βγήκα γιατί είχα βαρεθεί να βλέπω να ζητιανεύει να μαζέψει κάνα like

Σιγά μην το πιστέψεις αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Αλλά σε κάποιους από εμάς δεν αρέσουν οι γλοιώδεις. Σέβομαι τα ξεκώλια που δεν κρύβονται, αντιπαθώ το δήθεν
τοτε καλυτερα να αφησεις μουσι....

Kavlarchos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
427
Πόντοι
20
1) έχουμε και δουλειές

Στην ομαδική στο ινστα απλά ανεβάζει τα βίντεο δεν λέει κάτι για λαικ εκτός αν είσαι σε τίποτα πιο πριβέ και μας το κρύβεις. Αν δεν σαρεσει σεβαστό αλλά παλιά ανέβαζες πολύ πράγμα από αυτή και δεν μου φαίνεται λογικό ξαφνικά να την κράζεις. Μου βγάζει κάτι άλλο

• Like
Αντιδράσεις: dskoul

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
3.290
Πόντοι
446
Στην ομαδική στο ινστα απλά ανεβάζει τα βίντεο δεν λέει κάτι για λαικ εκτός αν είσαι σε τίποτα πιο πριβέ και μας το κρύβεις. Αν δεν σαρεσει σεβαστό αλλά παλιά ανέβαζες πολύ πράγμα από αυτή και δεν μου φαίνεται λογικό ξαφνικά να την κράζεις. Μου βγάζει κάτι άλλο
Αυτό για το πριβέ το έχω ακούσει να λέγεται αλλά δεν ξέρω κάτι.
Δεν την εκραξα. Απλά είπα ότι δίπλα στην επαγγελματία φαίνεται εντελώς αγγούρι και ότι ενώ στην αρχή όντως ήταν ωραίο τρολ και όντως γουσταρα να μπαίνω στα λάιβ, μετά το πήγε σε άλλο επίπεδο (κυρίως με τα βιντεάκια) και με έπιανε αηδία με αυτά που έβλεπα. Έτσι έφυγα. Τόσο απλά

Kavlarchos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
427
Πόντοι
20
Αυτό για το πριβέ το έχω ακούσει να λέγεται αλλά δεν ξέρω κάτι.
Δεν την εκραξα. Απλά είπα ότι δίπλα στην επαγγελματία φαίνεται εντελώς αγγούρι και ότι ενώ στην αρχή όντως ήταν ωραίο τρολ και όντως γουσταρα να μπαίνω στα λάιβ, μετά το πήγε σε άλλο επίπεδο (κυρίως με τα βιντεάκια) και με έπιανε αηδία με αυτά που έβλεπα. Έτσι έφυγα. Τόσο απλά
Μα τις ίδιες μαλακίες λέει στα βίντεο και τα δείχνει όπως τα έδειχνε. Δεν βλέπω εγώ να άλλαξε κάτι

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
3.290
Πόντοι
446
Μα τις ίδιες μαλακίες λέει στα βίντεο και τα δείχνει όπως τα έδειχνε. Δεν βλέπω εγώ να άλλαξε κάτι

Τουλάχιστον αυτό που έβλεπα στην αρχή ήταν μια γκόμενα που έμπαινε στα λάιβ για την πλάκα της και έπαιζε τρολ φάση και με όσους έμπαιναν και έγραφαν. Τα βιντεάκια που ανέβαζε ήταν όντως χαζοχιουμοριστικά. Μετά το γύρισε και άρχισε να βάζει βλακείες στα βίντεο που ανέβαζε και όλο αυτό δε μου άρεσε. Γι'αυτό και απομακρύνθηκα. Προσωπική αίσθηση καθαρά. Τέλος πάντων, δε με αφορά τι κάνει προφανώς.
Εγώ θα επανέλθω στο αρχικό μου σχόλιο με μια έξτρα σημείωση. Δίπλα στην επαγγελματία, στέκεται σαν αγγούρι. Αυτή κράζει όποιον λέει λάθος το επίθετο της αλλά στη Γιούσεφ έκανε τουμπεκάκι

Kavlarchos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
427
Πόντοι
20
Τουλάχιστον αυτό που έβλεπα στην αρχή ήταν μια γκόμενα που έμπαινε στα λάιβ για την πλάκα της και έπαιζε τρολ φάση και με όσους έμπαιναν και έγραφαν. Τα βιντεάκια που ανέβαζε ήταν όντως χαζοχιουμοριστικά. Μετά το γύρισε και άρχισε να βάζει βλακείες στα βίντεο που ανέβαζε και όλο αυτό δε μου άρεσε. Γι'αυτό και απομακρύνθηκα. Προσωπική αίσθηση καθαρά. Τέλος πάντων, δε με αφορά τι κάνει προφανώς.
Εγώ θα επανέλθω στο αρχικό μου σχόλιο με μια έξτρα σημείωση. Δίπλα στην επαγγελματία, στέκεται σαν αγγούρι. Αυτή κράζει όποιον λέει λάθος το επίθετο της αλλά στη Γιούσεφ έκανε τουμπεκάκι
1. Η Γιουσέφ σωστά το είπε το επίθετο της.
2. Επιμένω πως ίδιο στυλ είχε πάντα. Το αν εσύ κατάλαβες κάτι άλλο μετά από αυτό που νόμιζες αρχικά δεν αλλάζει αυτό το γεγονός
Δεν βγάζουν νόημα αυτά που γράφεις.

vag69

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2017
Like
832
Πόντοι
81
Screenshot_4 (5).png

Kavlarchos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
427
Πόντοι
20

sintrimmi7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2006
Like
179
Πόντοι
1
Αν σε χαλάει εσένα αρέσει σε χιλιάδες άλλους
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κωλαρα !
Στα αρχιδια μου αν αρεσει σε καποιους ειναι ασχημος ο κωλος της για την ηλικια της

Kavlarchos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
427
Πόντοι
20
Στα αρχιδια μου αν αρεσει σε καποιους ειναι ασχημος ο κωλος της για την ηλικια της
Μια χαρά είναι. Απλά δεν αρέσει σε εσένα. Κοίτα να γαμησεις κανέναν "καλύτερο" και άσε τα σχόλια. Δεν σου κάθεται ούτως ή άλλως

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.528
Πόντοι
446
Άρχισε να φαρδαίνει.
Θα αρχίσει να χάνει κόσμο και θα αναγκαστεί να δίνει έξτρα υλικό

Kavlarchos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
427
Πόντοι
20
Άρχισε να φαρδαίνει.
Θα αρχίσει να χάνει κόσμο και θα αναγκαστεί να δίνει έξτρα υλικό
Όσο πιο μεγάλος κωλος τόσο καλύτερος. Αρκεί να μην είναι χοντρή αλλού. Εγώ βλέπω παίρνει κόσμο δεν χάνει. Βέβαια το υλικό το θες παρόλο που "δεν σαρεσει". Υποκριτες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom