ισοβιτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.231
- Πόντοι
- 371
«μερικά από τα ονόματα των πρωταγωνιστών έχουν σκόπιμα αλλάξει για ευνόητους λόγους»Hummer![]()
«μερικά από τα ονόματα των πρωταγωνιστών έχουν σκόπιμα αλλάξει για ευνόητους λόγους»Hummer![]()
Γίνονται τέτοια πράγματα στο Ελλαντα, πέφτω από τα σύννεφαμια φορά κ ένα καιρο ήταν ενα χρυσό παιδί που δούλευε μεροκάματο μαγειρεύοντας. Ο Γιώργος ο κοντούλης είχε ένα κόλλημα με το μουνι και κάποια ψυχολογικά επειδή τον είχε γαριδάκι. Η πρώτη μεγάλη αγάπη ήταν αυτή που του πήρε τα μυαλά και του άνοιξε τους πουταν ορίζοντες. Τότε αυτή δούλευε γκαρσόνα στο ίδιο μαγαζί που αυτος μαγείρευε αλλά η πουτανιά της και η αγάπη της για οτιδήποτε χρυσό ξεχείλιζε… Με τα πολλά κ αφού μία μέρα στην κουζίνα εκείνη του πήρε τα μυαλά με μια πίπα όνειρο αποφάσισαν να πορευτούν μαζί. Εκείνος σαν γνήσιος cuckold ήθελε να βλέπει να του την πηδάνε μεγάλες ψωλες αρκεί να του φέρνε λεφτά. Και του τα φέρε. Σύντομα αυτή έγινε η πιο περιζήτητη ανεξάρτητη εταίρα στην Αθήνα με μαγαζί κομμωτήριο και μασάζ βιτρίνα και εκεινος επίσημος νταβατζής με λευκό land rover και γούνα. Στο σπίτι το ζευγαράκι κυκλοφορούσε γυμνό και καλούσε συμπατριώτισσες της ξανθιάς αλβανιδασ κυρίας πρωην σερβιτόρας προκαλώντας τες να τους μιμηθούν για να νιώσουν «ελεύθερα» τον έρωτα στο σπίτι. Σε λίγο η ομάδα μεγάλωσε και τα 4-5 κορίτσια νοίκιασαν όλα μαζί την περιβόητη βίλα μεζονέτα στο παλιό αεροδρόμιο για να στεγάσουν εκεί τις ακόλαστες βράδιες τους, λογαριάζοντας φυσικά χωρίς την γειτονιά. Απο το μέρος κ μόνο που επιλέχθηκε η συγκεκριμένη βίλα συμπέρανε κάποιος πως το κύκλωμα είχε δυνατές πλάτες ή δεν είχε μυαλό. Μαλλον συνέβη το δευτερο και σύντομα έγινε το πρώτο ντου και το παιδί βρεθηκε πίσω από το κάγκελο. Ως συνήθως βγαίνοντας ήταν καλύτερα δικτυωμένος και αποφασισμένος για μια νέα αρχή. Βρήκε μαγαζί «γωνία» απέναντι από σταθμό μετρό και ξεκίνησε το δικό του μαγερειό, αλλά το χούι φεύγει τελευταίο. Μικρή Κατερίνα , η Νικολετα και η Ελενη ήταν η επόμενη φουρνιά που διαδέχτηκε την πρώτη. Η δεύτερη γενιά όμως είχε το μικρόβιο για το σταριλίκι και την μεγάλη ζωή. Οσοι πήδαγαν τότε το κατερινακι η την Νικολετα ξέχναγαν το όνομα τους τόσο στην Μύκονο όσο και στην Αθήνα. Το χρήμα έρεε και έπρεπε να ξεπλυθεί. Κάπου εκεί και μετά την μικρή περιπέτεια της ηθοποιίας με την σειρήνα, παίρνει την απόφαση να κάνει δικές του παραγωγές. Τα κορίτσια αφού το κάψαν κυριολεκτικά, γνώρισαν κάποια καλά παιδιά και την έκαναν. Αλλη για Καλαμάτα κ μετά Αυστραλία και άλλη για Αυστρία. Οσες έμειναν εδώ κ είχαν μυαλό έκαναν OF. Καποιες δεν ήθελαν πλέον να παίζονται οι ταινίες τους ούτε να αναπαράγονται οι κριτικές τους. Ο Γιωργάκης ήθελε να είναι σκληρός όμως. Ζηταγε χρήματα και χάρες. Κάποιες δεν άντεξαν και σήκωσαν το τηλέφωνο. - Θέλω να τον γαμησουμε οπως να γαμησε κ αυτός είπαν!
Αστο πάνω μου μαλακα θα πάρω τον δικό μου και θα τον γαμησουμε απάντησε η άλλη
Καπως έτσι τα φαντάζομαι πως θα έγιναν τα πράματα απόσα άκουσα στον προαυλισμό χθες κ σήμερα το πρωί.
Τι λες; Ξέρεις ότι το ΕΑΜ φυγάδευσε στα βουνά χιλιάδες Εβραίους στην Αθήνα; Ξέρεις ότι υπήρξαν χιλιάδες Εβραίοι που προστατεύθηκαν από ελληνικές οικογένειες; Την ίδια στιγμή που τα 9,5 εκατομμύρια Γερμανοί που ήταν μέλη του NSDAP ζητωκραύγαζαν τον Χίτλερ;Ο Ελληνικός λαός κατέδωσε στους ναζί περισσότερους Εβραίους ακόμα και από την ίδια τη Γερμανία!!
Μειοψηφία ήταν όσοι τους προστάτευσαν. Τα ιστορικά στατιστικά το δείχνουν ξεκάθαραΤι λες; Ξέρεις ότι το ΕΑΜ φυγάδευσε στα βουνά χιλιάδες Εβραίους στην Αθήνα; Ξέρεις ότι υπήρξαν χιλιάδες Εβραίοι που προστατεύθηκαν από ελληνικές οικογένειες; Την ίδια στιγμή που τα 9,5 εκατομμύρια Γερμανοί που ήταν μέλη του NSDAP ζητωκραύγαζαν τον Χίτλερ;
Αν είναι έτσι είναι ψυχακιας για το Δρομοκαιτειο![]()
Συγκλονίζει θύμα του 42χρονου μαστροπού: «Ο "κοντός" έστελνε κορίτσια σε βίλες, έπαιρνε 2000€ το κεφάλι»
«Χαράκωνε τον εαυτό του, χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο και το μάτωνε και φώναζε ότι εμείς φταίμε ότι τα κάνει αυτά» αποκαλύπτει ένα εκ των 5 θυμάτων του 42χρονου μαστροπούwww.newsit.gr
Δεν είναι εύκολο γι αυτό και δε γίνετε κάθε μέρα, θέλει ταλέντο θράσος και ροπή στο έγκλημα....επίσης τόσο εύκολο είναι ρε παιδιά να βρεις να απιλησεις και να εκβιάσεις πονεμένα κοπέλες για ταινίες και βίζιτες;
Εγω ξαναρωτάω ειναι δυνατόν να παίζουν τέτοιες ταρίφες...2000 το κεφάλι;; Ουτε η Αλεξανδράτου δεν πρεπει να έπαιρνε τοσα οταν ηταν στο ντουνια της, μιλάμε θα πρέπει να ειναι η αλλη καραμουναρα και εστω ψιλο-επώνυμη για 2Κ που και παλι...![]()
Συγκλονίζει θύμα του 42χρονου μαστροπού: «Ο "κοντός" έστελνε κορίτσια σε βίλες, έπαιρνε 2000€ το κεφάλι»
«Χαράκωνε τον εαυτό του, χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο και το μάτωνε και φώναζε ότι εμείς φταίμε ότι τα κάνει αυτά» αποκαλύπτει ένα εκ των 5 θυμάτων του 42χρονου μαστροπούwww.newsit.gr
Εγω ξαναρωτάω ειναι δυνατόν να παίζουν τέτοιες ταρίφες...2000 το κεφάλι;; Ουτε η Αλεξανδράτου δεν πρεπει να έπαιρνε τοσα οταν ηταν στο ντουνια της, μιλάμε θα πρέπει να ειναι η αλλη καραμουναρα και εστω ψιλο-επώνυμη για 2Κ που και παλι...
Πολυ βρώμα η δουλειά.
Βασικά πολλές φορές οι Εβραίοι ... αλληλοκαταδίδονταναν με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτούς της Θεσσαλονίκης των οποίων ο ρουφιάνος ήταν ο ... αρχιραββίνος.Τι λες; Ξέρεις ότι το ΕΑΜ φυγάδευσε στα βουνά χιλιάδες Εβραίους στην Αθήνα; Ξέρεις ότι υπήρξαν χιλιάδες Εβραίοι που προστατεύθηκαν από ελληνικές οικογένειες; Την ίδια στιγμή που τα 9,5 εκατομμύρια Γερμανοί που ήταν μέλη του NSDAP ζητωκραύγαζαν τον Χίτλερ;
Έπαιζε και αυτό όντωςΒασικά πολλές φορές οι Εβραίοι ... αλληλοκαταδίδονταναν με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτούς της Θεσσαλονίκης των οποίων ο ρουφιάνος ήταν ο ... αρχιραββίνος.
μπορεί και να είναι κάπου στη μέση η αλήθεια.Όλα αυτά τα απεχθη τα έχει κάνει όντως η κινούνται και στα όρια της υπερβολής ?? Και πως λειτουργούσε νόμιμα πορνοεταιρεια?
Κατά το πρωτη φορά μου ξανά συμβαίνει.,Εγώ πρώτη φορά τα ξανακούω πάντως
Κατά το πρωτη φορά μου ξανά συμβαίνει.,Εγώ πρώτη φορά τα ξανακούω πάντως
τυπε εισαι 20 χρονια σχεδον σε ενα σαητ με πουτανες. Πρωτη φορα βλεπεις τιμοκαταλογο;Εγω ξαναρωτάω ειναι δυνατόν να παίζουν τέτοιες ταρίφες...2000 το κεφάλι;; Ουτε η Αλεξανδράτου δεν πρεπει να έπαιρνε τοσα οταν ηταν στο ντουνια της, μιλάμε θα πρέπει να ειναι η αλλη καραμουναρα και εστω ψιλο-επώνυμη για 2Κ που και παλι...
Πολυ βρώμα η δουλειά.
τσεκαρε εδώ τύπε 1500 το δίωροΕγω ξαναρωτάω ειναι δυνατόν να παίζουν τέτοιες ταρίφες...2000 το κεφάλι;; Ουτε η Αλεξανδράτου δεν πρεπει να έπαιρνε τοσα οταν ηταν στο ντουνια της, μιλάμε θα πρέπει να ειναι η αλλη καραμουναρα και εστω ψιλο-επώνυμη για 2Κ που και παλι...
Πολυ βρώμα η δουλειά.
Προφανώς δεν γνωρίζεις ότι πρέπει να γίνει καταγγελία από την ίδια την εργαζόμενη για να επέμβει η αστυνομία.Το γελοίο με την Ελλάδα είναι ότι υπάρχουνε 3-4 μεγάλα γραφεία που δεν τα ακουμπάει κάνενάς και ξαφνικά εμφανίζεται μια υπόθεση από το πουθενά
για κοπέλες και γραφείο που δεν τις ξέρει κανένας δεν της έχει πάρει κανένας και γίνεται ένας ντόρος και φυσικά οι μπάτσοι συνεχίζουν να τα αρπάζουν από τα άλλα τα μεγάλα τα γραφεία που συνεχίζουν την λειτουργία τους απρόσκοπτα Ενώ συγχρόνως η αστυνομία δείχνει ότι δήθεν κάνει τη δουλειά της!!
μιλάμε για κοροϊδία έτσι
Όλα αυτά τα απεχθη τα έχει κάνει όντως η κινούνται και στα όρια της υπερβολής ?? Και πως λειτουργούσε νόμιμα πορνοεταιρεια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έπαιζε και αυτό όντως
γιατι παρεξηγιεσαι τυπε; η ελληνικη επαρχια εχει νοοτροπια 1950, δεν ειναι δα και κατι κρυφοΤι εννοείς ρε βλακόμουτρο για την επαρχία ;