Skinfish1992
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2025
- Like
- 598
- Πόντοι
- 80
Για πολλά παιχνιδάκια...
![]()
Ρε φίλε όλες αυτές οι φωτογραφίες είναι δικές σου?
Ναι. Δύο φίλες μου.Ρε φίλε όλες αυτές οι φωτογραφίες είναι δικές σου?
Το γεγονός ότι εσύ κάτι δεν δέχεσαι δεν σημαίνει ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Με ρώτησες, σου απάντησα. Δεν το πίστεψες, όλα καλά. Πάλι, η γνώμη σου δεν αλλάζει την αλήθεια. Απλά, δεν θα ανεβάσω τπτ πια, επδ δεν το χρειάζομαι. Και ναι, συγγνώμη για την ενόχληση. Γυρίζω "στην τρύπα". Καλή συνέχεια.Λοιπόν σόρρυ αλλά αδυνατώ να δεχτώ ότι ένα σορό "μέλη" με αρκετά χρόνια και ελάχιστη προσφορά ή νέα μέλη που από το πουθενά ρίχνουν φωτογραφίες παααρα πολύ κοντινές ώστε να μην φαίνεται τίποτα παραπάνω, ότι είναι αληθινές.
Είναι μέχρι να τους εντοπίσουν τα τσακάλια του ΒΟΥ και να χωθούν πάλι στις τρύπες τους.
Σίγουρα δεν ισχύει για όλους αλλά είναι πολύ οι φιδεμποροι και όσο τους ανέχονται οι διαχειριστές αυτοί θα γαμανε τα νήματα.
Από την μία δεν το χρειάζεσαι, αλλά από την άλλη ανεβάζεις ολόκληρο άλμπουμ...Το γεγονός ότι εσύ κάτι δεν δέχεσαι δεν σημαίνει ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Με ρώτησες, σου απάντησα. Δεν το πίστεψες, όλα καλά. Πάλι, η γνώμη σου δεν αλλάζει την αλήθεια. Απλά, δεν θα ανεβάσω τπτ πια, επδ δεν το χρειάζομαι. Και ναι, συγγνώμη για την ενόχληση. Γυρίζω "στην τρύπα". Καλή συνέχεια.
Αν κ είμαι φαν της μπροστινής κίνησης, πολύ ωραίο κορμί κ μαύρισμα
Μμμ, σκέτη καύλα το στεφάνι σουΚαλησπέρα σε ολους σας.καινουριος εδώ. Να σας συστήσω και εγω την γυναικα μου
Καλώσ τηνΚαλησπέρα σε ολους σας.καινουριος εδώ. Να σας συστήσω και εγω την γυναικα μου
Πες μας ότι είναι και μανούλα για να μας πετρώσεις ακόμη περισσότερο φίλτατε ; Είναι σούπερ πάντως !!!Ακομα μια για να μου πείτε την γνώμη σας
Πολλές πληροφορίες ζητάς αδερφέ μουΠες μας ότι είναι και μανούλα για να μας πετρώσεις ακόμη περισσότερο φίλτατε ; Είναι σούπερ πάντως !!!
Υ.Γ : στην πρώτη φωτογραφία που μας την σύστησες το μαλλί της είναι πολύ τρελιάρικο !!!
Δυνατό μωρό φίλε και η δύο φώτο για τρέλα γούστα...Ακομα μια για να μου πείτε την γνώμη σας
Είμαι έτοιμος να το δώσω.... περιμένω να δω μέχρι που θα το τραβήξει!Λοιπόν σόρρυ αλλά αδυνατώ να δεχτώ ότι ένα σορό "μέλη" με αρκετά χρόνια και ελάχιστη προσφορά ή νέα μέλη που από το πουθενά ρίχνουν φωτογραφίες παααρα πολύ κοντινές ώστε να μην φαίνεται τίποτα παραπάνω, ότι είναι αληθινές.
Είναι μέχρι να τους εντοπίσουν τα τσακάλια του ΒΟΥ και να χωθούν πάλι στις τρύπες τους.
Σίγουρα δεν ισχύει για όλους αλλά είναι πολύ οι φιδεμποροι και όσο τους ανέχονται οι διαχειριστές αυτοί θα γαμανε τα νήματα.
Εργο τεχνης και τρελη καυλα ειναιΚαλησπέρα σε ολους σας.καινουριος εδώ. Να σας συστήσω και εγω την γυναικα μου
Αμα ειναι τρελη η καυλα και ξερει να σε αναβει η γυναικα !!!Ακομα μια για να μου πείτε την γνώμη σας
Ωραια κωλαρα!!!!! Καλα γαμησια!!!Καλησπέρα σε ολους σας.καινουριος εδώ. Να σας συστήσω και εγω την γυναικα μου
Όλο το σχολείο...Τι λες τωρα? Καυλωσα