You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ κατ' οίκον που φραπάς ή δεν φραπάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kamos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 496
της το πρότεινες και δεν δέχτηκε ή δεν ζητηθηκε καν ?Και να γράψω το πρώτο γραφείο ,πρόκειται για το massage 4you σε επίσκεψη από μιχαελα ,οκ καλο μασάζ όχι επαγγελματικό, αλλά δεν κέρασε φραπέ. Οπότε για να έχω πλήρη άποψη όμως θα κάνω ξανά με άλλη και θα ενημερώσω
Δεν ρώτησα. Αλλά πως να ρωτήσω αφού ήταν ντυμένη χειμώνας, και ειναι ακομα καλοκαίρι.της το πρότεινες και δεν δέχτηκε ή δεν ζητηθηκε καν ?
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.667
- Πόντοι
- 3.846
Παίχτη φραπέ θεωρείται το hand job που κάνουν οι μασέζ,το κλασικό happy ending με χειρομαλακία.Καλαμάκι στον φραπέ είναι η πίπα και μπριζόλα είναι όταν γαμάς στα μασατζίδικα.Αυτή είναι η καθιερωμένη αργκό.Τα περισσότερα προσφέρουν μόνο φραπέ."γαμάς" λέγεται άκου "φραπας"
Γράψτο τι εισαι 12 χρονων; Σε ενα site που λεγεται bourdela ειμαστε
συγγνώμη λοιπον εκανα λαθος δεν το ηξεραΠαίχτη φραπέ θεωρείται το hand job που κάνουν οι μασέζ,το κλασικό happy ending με χειρομαλακία.Καλαμάκι στον φραπέ είναι η πίπα και μπριζόλα είναι όταν γαμάς στα μασατζίδικα.Αυτή είναι η καθιερωμένη αργκό.Τα περισσότερα προσφέρουν μόνο φραπέ.
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17.667
- Πόντοι
- 3.846
Ωραία παρομοίωση.Στο site τους πάντως φαίνεται πολύ όμορφο πιπίνι.Αλλά...Δεν ρώτησα. Αλλά πως να ρωτήσω αφού ήταν ντυμένη χειμώνας, και ειναι ακομα καλοκαίρι.
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 496
ναι ρε γμτ θα μαζευε πολύ χαρτί αν προχωρούσεΩραία παρομοίωση.Στο site τους πάντως φαίνεται πολύ όμορφο πιπίνι.Αλλά...
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 7.095
Σοφη η μλκ σου..."γαμάς" λέγεται άκου "φραπας"
Γράψτο τι εισαι 12 χρονων; Σε ενα site που λεγεται bourdela ειμαστε
γράψε ρε λούλη ολόκληρη τη λέξη. Μην φοβασαι δεν θα σε μαλωσωΣοφη η μλκ σου...
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 7.095
Λούλης??γράψε ρε λούλη ολόκληρη τη λέξη. Μην φοβασαι δεν θα σε μαλωσω
Μύστη είσαι πάνω από 60 έτσι?
Αν με μάλωναν και οι νιουφηδες του σαη, να το κλείσουμε το μαγαζί.
Anyway, διάβασε λίγο τι παίζει κι ας αφήσουμε τις κόντρες.
Το επόμενο ΣΚ θα δοκιμάσω άλλο γράφει κατ οίκον. Οπότε θα ανεβάσω πάλι αξιολόγηση. Για να δούμε που Θα διαλεξω σκέφτομαι μεταξύ massage royal και μιας Σοφίας από το car.gr τέλος πάντων ...πάντως αν περιμένετε μόνο από εμένα θα αργήσετε λιγάκι μέχρι να της γυρίσω ολες(και θα της γυρίσω )ναι ρε γμτ θα μαζευε πολύ χαρτί αν προχωρούσε
Κόλλησα τώρα. Με τα κατ οικον.
Απλά η Αθήνα το αντίστοιχο νήμα πετάει.
Υ.Γ βρείτε μου μια Ασιάτισσα για μασαζ και δεν θέλω φραπέ.
ekatse_i_koutsi_katsika
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2022
- Like
- 1.525
- Πόντοι
- 201
Λούλης??
Μύστη είσαι πάνω από 60 έτσι?
Αν με μάλωναν και οι νιουφηδες του σαη, να το κλείσουμε το μαγαζί.
Anyway, διάβασε λίγο τι παίζει κι ας αφήσουμε τις κόντρες.
sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
Massage royal εχω δοκιμασει δυο φορες. χωρις πετσετα τη δευτερη. αφηνουν να εννοηθει οτι παιζει κατι παραπανω αλλα σε εμενα δεν εγινε. παντως καλο μασαζ και ημουν καταρτι (και ηταν ανετες που το βλεπαν).
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.520
- Πόντοι
- 456
Με ποιές 'εκανες ,συνήθως όλες κάνουν φραπέ τουλάχιστον ,έκανες πρόταση ;Massage royal εχω δοκιμασει δυο φορες. χωρις πετσετα τη δευτερη. αφηνουν να εννοηθει οτι παιζει κατι παραπανω αλλα σε εμενα δεν εγινε. παντως καλο μασαζ και ημουν καταρτι (και ηταν ανετες που το βλεπαν).
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 496
στο royal ειναι στην ευχέρεια της κοπέλας αν θα κανει το παραπανωMassage royal εχω δοκιμασει δυο φορες. χωρις πετσετα τη δευτερη. αφηνουν να εννοηθει οτι παιζει κατι παραπανω αλλα σε εμενα δεν εγινε. παντως καλο μασαζ και ημουν καταρτι (και ηταν ανετες που το βλεπαν).
Syntonos
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2025
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Στέλνεις μήνυμα στο Viber και σου δείχνουν αυτοί ποιες κοπέλες είναι διαθέσιμες για την τρέχουσα ημέρα.Μπορεί κάποιος φίλος να μου στείλει τις κοπέλες από το royal
blackpanther90
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2025
- Like
- 1.057
- Πόντοι
- 201
απο το 4you έχει δοκιμασει κάποιος την Θωμαή ή κάποια αλλη εκτος της προαναφερθείσας Μιχαέλας;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 15K