argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.009
- Πόντοι
- 16.235
Πράγματι...!ω να σου γαμησω
νταξει θα μπορουσαν να ηταν και χειροτερα τα πραγματα
![]()

Πράγματι...!ω να σου γαμησω
νταξει θα μπορουσαν να ηταν και χειροτερα τα πραγματα
![]()
Μην ανησυχείς !Αφήστε ρε καριόληδες διαιτητές να πάει το ματς στα ίσα μέχρι τέλους!Μην τυχόν και μείνει έξω το φαβορί η Γερμανία.Σαν να είναι πιο ευάλωτη η Γερμανία με Mumbru στο τιμόνι.Πόσο προπονητάρα ήταν ο Herbert!Όλοι με την αρμάδα του Markkanen μεθαύριο.Μπορούν!
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες αλλά δεν είμαι τόσο αισιόδοξος.Μην ανησυχείς !
Αύριο οι Τουρκία και την κυριακή οι Γερμανοί, τίποτα δεν μας σταματά πλέον !
Το χρυσό είναι δικό μας !
Δεν θα έλεγα τους σφάξανε με το γάντι μιας και στο σκορ στην αρχή οι Σλοβένοι ήταν μπροστά και έπαιξαν καλά αλλά οι Γερμανοί πάντα από το 3ο δεκάλεπτο είναι λες και κάποιος τους μπουσταρει και τα γυρίζουν τα σκορΤους σφαξανε με το γάντι τους Σλοβένους
Πολλές μπασκετικά ανύπαρκτες χώρες έμαθαν το άθλημα χάρη σε πιτσιρικάδες που περάσανε σε αμερικανικά πανεπιστήμια και μάθανε νέες τακτικές εκεί.Επισης και πολλοί προπονητές από αυτές τις χώρες θητευσαν κοντά σε κορυφαίους Αμερικανούς προπονητές κυρίως σε πανεπιστημιακές ομάδες και μεταλαμπαδευσαν τις γνώσεις τους όταν επέστρεψαν.Δεν θα έλεγα τους σφάξανε με το γάντι μιας και στο σκορ στην αρχή οι Σλοβένοι ήταν μπροστά και έπαιξαν καλά αλλά οι Γερμανοί πάντα από το 3ο δεκάλεπτο είναι λες και κάποιος τους μπουσταρει και τα γυρίζουν τα σκορ
Για μένα οποία ομάδα καταφέρει και νικήσει τη Γερμανία αυτομάτως έχει πάρει το κύπελλο
Έχω πολλές ελπίδες στους φιλανδους αν μπορέσουν και τους σταματήσουν,η φιλανδική ομάδα παίζει αυτό που λέμε το τέλειο μπάσκετ φέτος με καλή ευστοχία σε 3ποντα 2ποντα σωστή άμυνα αλλά και επιθετικά
σε αυτά ηταν πουτάνα μεγάλη ο ''σωλήνας'' με όλα τα ελλατώματά του...Παίζει ένα έξυπνο επικοινωνιακά παιχνίδι. Το πόσα φάουλ σφυρίζουν στο Γιάννη και πότε, μπορεί να κρίνει το παιχνίδι.
Χθεσινός δεν είναι. Προσπαθεί να επηρεάσει τα σφυρίγματα κι από ότι είδαμε στους αγώνες της Τουρκίας έχουν τον τρόπο τους.
Αυτά πάντα υπάρχουν, σε όλα τα αθλήματα. Η δική μας ομοσπονδία φαίνεται να θέλει δουλειά σε αυτό το κομμάτι.
και ποιός σας είπε ότι θα επιλέξει να κλείσει τον Γιάννη;Aκομα κι αν κλείσουν τον Γ.Αντετοκουνμπο με μια σωστή πάσα θα ανοίξει η άμυνα τους.
ton osman δεν τον φοβομαστε μην ξεχναμε οτι στην θεση αυτη εχουμε πολυ καλους αμυντικους το προβλημα ειναι στον σεντερσε αυτά ηταν πουτάνα μεγάλη ο ''σωλήνας'' με όλα τα ελλατώματά του...
και την χθεσινή δήλωση Αταμαν για Οζμαν ...δεν την πιστευω.
εμενα αδερφέ , αν ;;είναι καλά.... επέτρεψέ μου να τον φοβαμαι..ton osman δεν τον φοβομαστε μην ξεχναμε οτι στην θεση αυτη εχουμε πολυ καλους αμυντικους το προβλημα ειναι στον σεντερ
σαφως και ειναι πολυ καλος παιχτης ομως απο την αλλη υπαρχει καλαιτζακης πχεμενα αδερφέ , αν ;;είναι καλά.... επέτρεψέ μου να τον φοβαμαι..
μπουκαδόρος, δεν κολώνει, με πολύ καλό τρίποντο.
Έχουμε εξαιρετικούς αμυντικούς και ειδικά Καλαϊτζάκη και Παπανικολάου.Βέβαια ο Οσμάν πάντα με την Εθνική του έπαιζε μια ταχύτητα πιο πάνω.Ο πολυτιμότερος της παίχτης μέχρι να πάρει τα ηνία ο Σενγκούν.Δεν νομίζω να πιστέψει ο Σπανούλης τις δηλώσεις του Αταμάν περί σοβαρού τραυματισμού.Θα οργανώσει τα πλάνα με δεδομένη την παρουσία του.σαφως και ειναι πολυ καλος παιχτης ομως απο την αλλη υπαρχει καλαιτζακης πχ
Τετάρτη δεν έκανε προπόνηση λόγω πρηξιματος. Έκανε θεραπεία.σε αυτά ηταν πουτάνα μεγάλη ο ''σωλήνας'' με όλα τα ελλατώματά του...
και την χθεσινή δήλωση Αταμαν για Οζμαν ...δεν την πιστευω.
εμενα δε μου βγαζεις απ' το μυαλό , ότι αν δει ο Κεμάλ τα ζόρικα..ο μογγολότουρκας θα παίξει με το μυαλό του Γιάννη....αν τον γράψει στα αρχίδια του και κάνει το παιχνίδι του
τους έχουμε....προσοχή λίγο στα φάουλ γιατί θα πέφτουν σαν τις μύγες να τον φορτώσουν...
τίποτα άλλο...όλοι με την ομαδάρα μας αύριο...άϊντε...
δεν διαφωνώ για τα κοράκια!Τετάρτη δεν έκανε προπόνηση λόγω πρηξιματος. Έκανε θεραπεία.
Αν το πρήξιμο είναι σοβαρό ή απλά διαχειρίσιμο εμείς δε μπορούμε να το ξέρουμε.
Ο Αταμάν μίλησε για πιθανό κάταγμα κόπωσης. Μάλλον κάποιος υπερέβαλε στις "βιταμίνες".....
Από ότι διάβασα κάπου δεν είναι κάταγμα τελικά, είναι σοβαρό διάστρεμμα.
Οπότε μπορεί να είναι επικοινωνιακό τρικ μπορεί και να μην είναι. Σε κάθε περίπτωση δε θα είναι 100% έτοιμος. Ένα στραβό πάτημα μπορεί να τον στείλει.
Και χωρίς αυτόν όμως η Τουρκία είναι μία υπολογίσιμη δύναμη.
Δε νομίζω ότι ο Σπανούλης θα δουλέψει την ομάδα χωρίς να σταθεί και στα δύο σενάρια.
Εγώ το μονο που φοβάμαι είναι η σφυρίχτρα.
Οι Γερμανοί έβαλαν τους μισούς πόντους με βολές.
Αν οι γκρι θέλουν να σπρώξουν κάποιον δεν έχει καμία σημασία αν παίξουν ο Λαρκιν ή ο Οσμάν.
Σου φορτώνουν το Γιάννη με 3 ή 4 φάουλ στο ημίχρονο και μετά σε ροκανίζουν λίγο λίγο ώσπου να τα φτύσεις.
Το είδαμε το έργο χθες.
Και σε ροντέο να θελήσει να πάει το ματς, ο Γιάννης δείχνει να μη χαμπαριάζει τίποτα από προκλήσεις.δεν διαφωνώ για τα κοράκια!
Αν δεν παίξουν 50/50 πιστεύω το μικρό ποσοστό θα πάει σε μας..
μακάρι να κανω λάθος.
δεν εχουν βγεί ακόμα , απ' ότι είδα..
και επιμένω ότι εδώ θα ήθελα ''σωλήνα'' γι αυτά.
λες;;απολυτη ισορροπια
![]()
με μηδεν γκανιοτα βγαινουν ακομα υψηλοτερες οι αποδοσεις. Οσοι ειστε σιγουροι για την νικη της Τουρκιας και θα σκασετε ως μετα χριστον προφητες αυριο σε περιπτωση αποτυχιας μας, μην ειστε χαζουληδεςδιπλασιαστε το κεφαλαιο σας
αφου ειναι "δωρο" και σιγουρακι, ακομα κι αν δεν τζογαρετε...