olotyxeros
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.008
- Πόντοι
- 3.820
Αυτός ο πούστης ο Obst, αχώνευτος!
Αταμάν :-
"Εγώ λεώ ότι ο κάνει συνέχεια επιθετικά φάουλ και πρέπει οι διαιτητές να τα σφυρίξουν.”
![]()
Αταμάν για Γιάννη: "Ο Σπανούλης λέει για λίγες βολές, εγώ ότι κάνει συνέχεια επιθετικά φάουλ και πρέπει να τα σφυρίξουν"
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν ενόψει του μεγάλου ημιτελικού ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία (12/9, 21:00).www.sport24.gr
Άρχισε τις πουστιές ο κωλότουρκας.
![]()
Γαμιολα μανΑυτός ο πούστης ο Obst, αχώνευτος!
Φαντάζομαι λόγω της μασκότ logo στο Ευρωμπάσκετ 1987 που ήταν ένας ΠελαργόςΜπασκετακι...
Αμα οι διαιτητες ξυπνησουν στραβα, δεν πα να κατεβασεις τους εξωγηινους του Space Jam, θα γαμηθεις.
Η ουσια ειναι οτι δεν υπαρχει φαβορι. Η γερμανια θα μπορουσε να εχει μεινει εξω σημερα, εναντιον της πιο αδυναμης ομαδας των 8 (μαζι με την Γεωργια). Θα πω μεγαλη κουβεντα αλλα πιστευω οτι μας ταιριαζει σαν αντιπαλος, με την αμυνα που παιζουμε, και αντιστοιχα με την σκατενια αμυνα που παιζουν. Αμα τους κοψεις την επιθεση και δεν σε σφαξουν οι διαιτητες ειναι ξεβρακωτοι. Σημερα απο τους 99 ποντους, οι 30 ηταν βολες (με 81% ευστοχια) πχ.
Τελος παντων στα δικα μας, λεγεται οτι θα εχουμε 2500+ φιλαθλους, αρκετοι για να κανουν φασαρια αν δεν ειναι ετοιμοθανατοι. Ποιο αρχιδι τους ονομασε "Πελαργους"; Ειναι οτι πιο cringe και οτι πιο αυτιστικο εχω ακουσει
Ιδού η έμπνευσηΜπασκετακι...
Αμα οι διαιτητες ξυπνησουν στραβα, δεν πα να κατεβασεις τους εξωγηινους του Space Jam, θα γαμηθεις.
Η ουσια ειναι οτι δεν υπαρχει φαβορι. Η γερμανια θα μπορουσε να εχει μεινει εξω σημερα, εναντιον της πιο αδυναμης ομαδας των 8 (μαζι με την Γεωργια). Θα πω μεγαλη κουβεντα αλλα πιστευω οτι μας ταιριαζει σαν αντιπαλος, με την αμυνα που παιζουμε, και αντιστοιχα με την σκατενια αμυνα που παιζουν. Αμα τους κοψεις την επιθεση και δεν σε σφαξουν οι διαιτητες ειναι ξεβρακωτοι. Σημερα απο τους 99 ποντους, οι 30 ηταν βολες (με 81% ευστοχια) πχ.
Τελος παντων στα δικα μας, λεγεται οτι θα εχουμε 2500+ φιλαθλους, αρκετοι για να κανουν φασαρια αν δεν ειναι ετοιμοθανατοι. Ποιο αρχιδι τους ονομασε "Πελαργους"; Ειναι οτι πιο cringe και οτι πιο αυτιστικο εχω ακουσει
To '87 με πελαργούς απεικονίζονταν τα φάουλ των παικτών και μάλιστα ο πέμπτος πελαργός που σημαίνει αποβολή του παίκτη ...έκλαιγε!Κορυφαίο!!!Μπασκετακι...