You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eurobasket 2025
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 47K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
olotyxeros
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.018
- Πόντοι
- 3.820
Έτσι όπως βλέπω τους Φινλανδούς, θεωρώ ότι είμαστε τυχεροί που αντιμετωπίζουμε τους Τούρκους. Θεωρώ ότι θα γίνει μεγάλη μάχη και στο Φινλανδία-Γερμανία, αν περάσουν αυτοί.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.230
- Πόντοι
- 37.562
Στον ομιλο τους εριξαν 30 ποντους στο κεφαλι οι Γερμανοι.Έτσι όπως βλέπω τους Φινλανδούς, θεωρώ ότι είμαστε τυχεροί που αντιμετωπίζουμε τους Τούρκους. Θεωρώ ότι θα γίνει μεγάλη μάχη και στο Φινλανδία-Γερμανία, αν περάσουν αυτοί.
Aegean, για τον πούτσο καβάλα κωλοεταιρεία. Της δώσαμε 120 εκατομμύρια κρατική ενίσχυση επί κορωναϊού και ως αντάλλαγμα μας έχει ξεσκίσει με πανάκριβα εισιτήρια εντός κι εκτός Ελλάδος και όπως είπες δεν έβαλε μια πτήση. Να κλείσει η κωλοεταιρεία!εννοειται..οι ντοπιοι δεν πανε,δεν ειναι και φθηνα,90ε πανω διαζωμα, εμεις κοσμο δεν εχουμε,ποσοι τουρκοι θα πανε?η aegean μεγα χορηγος αλλα δεν βαζει κανα τσαρτερ..εχει παρασκευη βραδυ μονο το τακτικο δρομολογιο για οποιον θελει να παει στον τελικο ,αμα περασουμε φυσικα...
callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 26
- Like
- 4.135
- Πόντοι
- 4.827
Απο την αλλη βλεπεις αυτο..Aegean, για τον πούτσο καβάλα κωλοεταιρεία. Της δώσαμε 120 εκατομμύρια κρατική ενίσχυση επί κορωναϊού και ως αντάλλαγμα μας έχει ξεσκίσει με πανάκριβα εισιτήρια εντός κι εκτός Ελλάδος και όπως είπες δεν έβαλε μια πτήση. Να κλείσει η κωλοεταιρεία!

Eurobasket 2025: Κάλεσμα Αταμάν στις αεροπορικές εταιρείες της Τουρκίας για να πάνε κόσμο στον ημιτελικό με την Ελλάδα
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας χαρακτήρισε ιστορικό τον ημιτελικό με την Ελλάδα και στάθηκε στη μάχη της εξέδρας
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 108.718
- Πόντοι
- 46.423
Αταμάν :-
"Εγώ λεώ ότι ο κάνει συνέχεια επιθετικά φάουλ και πρέπει οι διαιτητές να τα σφυρίξουν.”
www.sport24.gr
Άρχισε τις πουστιές ο κωλότουρκας.

"Εγώ λεώ ότι ο κάνει συνέχεια επιθετικά φάουλ και πρέπει οι διαιτητές να τα σφυρίξουν.”

Αταμάν για Γιάννη: "Ο Σπανούλης λέει για λίγες βολές, εγώ ότι κάνει συνέχεια επιθετικά φάουλ και πρέπει να τα σφυρίξουν"
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν ενόψει του μεγάλου ημιτελικού ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία (12/9, 21:00).

Παίζει ένα έξυπνο επικοινωνιακά παιχνίδι. Το πόσα φάουλ σφυρίζουν στο Γιάννη και πότε, μπορεί να κρίνει το παιχνίδι.Αταμάν :-
![]()
Αταμάν για Γιάννη: "Ο Σπανούλης λέει για λίγες βολές, εγώ ότι κάνει συνέχεια επιθετικά φάουλ και πρέπει να τα σφυρίξουν"
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν ενόψει του μεγάλου ημιτελικού ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία (12/9, 21:00).www.sport24.gr
![]()
Χθεσινός δεν είναι. Προσπαθεί να επηρεάσει τα σφυρίγματα κι από ότι είδαμε στους αγώνες της Τουρκίας έχουν τον τρόπο τους.
Αυτά πάντα υπάρχουν, σε όλα τα αθλήματα. Η δική μας ομοσπονδία φαίνεται να θέλει δουλειά σε αυτό το κομμάτι.
Fullspoonmoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 2.882
- Πόντοι
- 456
Θα γαμηθει και το ξέρειΑταμάν :-
![]()
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν ενόψει του μεγάλου ημιτελικού ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία (12/9, 21:00).www.sport24.gr
![]()
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.059
- Πόντοι
- 16.235
Πιστεύω ότι μπορούμε να το σηκώσουμε!
Το πιο δύσκολο θα είναι ο ημιτελικός όπως το 2005 ....ούτε καν θυμάμαι τον τελικό τότε ,όλα τα λεφτά ήταν στον αγωνιώδη ημιτελικό και στο μυθικό "Βάλτο αγόρι μου!!"...έτσι θα γίνει και τώρα ...αν καταφέρουμε να νικήσουμε μεθαύριο θα έχουν πέσει κορμιά και με κεκτημένη ταχύτητα θα το σηκώσουμε ΧΑΛΛΛΑΡΑΑ κάνοντας παρέλαση με την ψωλή στο χέρι....
Αυταααα!
Το πιο δύσκολο θα είναι ο ημιτελικός όπως το 2005 ....ούτε καν θυμάμαι τον τελικό τότε ,όλα τα λεφτά ήταν στον αγωνιώδη ημιτελικό και στο μυθικό "Βάλτο αγόρι μου!!"...έτσι θα γίνει και τώρα ...αν καταφέρουμε να νικήσουμε μεθαύριο θα έχουν πέσει κορμιά και με κεκτημένη ταχύτητα θα το σηκώσουμε ΧΑΛΛΛΑΡΑΑ κάνοντας παρέλαση με την ψωλή στο χέρι....
Αυταααα!
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 15.522
- Πόντοι
- 10.446
φίλε επειδή μας έχει ζαλίσει τα παπα΄ρια με τον Σλούκα αυτή θα είναι η τιμωρία του...Παίζει ένα έξυπνο επικοινωνιακά παιχνίδι. Το πόσα φάουλ σφυρίζουν στο Γιάννη και πότε, μπορεί να κρίνει το παιχνίδι.
Χθεσινός δεν είναι. Προσπαθεί να επηρεάσει τα σφυρίγματα κι από ότι είδαμε στους αγώνες της Τουρκίας έχουν τον τρόπο τους.
Αυτά πάντα υπάρχουν, σε όλα τα αθλήματα. Η δική μας ομοσπονδία φαίνεται να θέλει δουλειά σε αυτό το κομμάτι.
Buzzer beater με τρίποντο του Σλούκα.....και να βγει μετά στο τέλος ο Σπανούλης
να πει " είχε δίκιο τελικά ο Αταμάν ο Σλούκας είναι ο καλύτερος "....

Αυτό είναι το μόνο σημείο όπου έχει δίκιο. Ξέρει πως λειτουργούν βασικοί παίκτες της Εθνικής.φίλε επειδή μας έχει ζαλίσει τα παπα΄ρια με τον Σλούκα αυτή θα είναι η τιμωρία του...
Buzzer beater με τρίποντο του Σλούκα.....και να βγει μετά στο τέλος ο Σπανούλης
να πει " είχε δίκιο τελικά ο Αταμάν ο Σλούκας είναι ο καλύτερος "....![]()
Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα μπορέσει να τους αντιμετωπίσει κιόλας.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.059
- Πόντοι
- 16.235
Αυτό ακριβώς...τίποτα άλλο.Αυτοί δεν είναι ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ....τυπε
BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 5.091
- Πόντοι
- 456
Έχουν Alperen Sengun, αλλά θα παίξει ρόλο η ομάδα/ο πάγκος. Τούρκοι με 3-4 παίχτες, εμείς έχουμε 6-7, θα δούμε.Αν και δεν είμαι μπασκετικός, έχω ένα ερώτημα για σένα.. Ποιος σταματάει τον Greek Freak? Δεν έχουν παίκτη σαν τον Valanciunas.
argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.059
- Πόντοι
- 16.235
Aκομα κι αν κλείσουν τον Γ.Αντετοκουνμπο με μια σωστή πάσα θα ανοίξει η άμυνα τους.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.849
- Πόντοι
- 10.656
Μπορει και να το αφησαν οπως το αφησαν οι Γεωργιανοι μαζι μας, και τα εδωσαν ολα με τους υπολοιπους. Και δεν τους βγηκε σε κακο, οχταδα εφτασαν με αξιοπρεπεστατες εμφανισεις. Ειναι αλλιως να παιζεις για μεταλλιο και αλλιως να κανεις μια ηττα στον ομιλο, το μομεντουμ το εχουν οι Φινλανδοι, το αγχος οι Γερμανοι... Ειναι και πως διαχειριζεσαι την κουραση μετα απο τοσα ματςΣτον ομιλο τους εριξαν 30 ποντους στο κεφαλι οι Γερμανοι.
Για να δουμε σε τι κεφια ειναι οι Γερμανοι, σε 10 ξεκιναει.
ΠΑΜΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕ GOAT

Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 15.522
- Πόντοι
- 10.446
τη γάμησαν οι ελληνικές ομάδες και μάλλον θα αναβληθεί το F4 για του χρόνου...
μίλησε ο γκαντεμόσαυρος...
www.gazzetta.gr

Μητσοτάκης: Το video στο Πρωθυπουργικό Γραφείο για το Final 4 και οι ευχές για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την ανάθεση του Final Four 2026 στην Αθήνα και το Telekom Center Athens, συνδυάζοντας το νέο με τη μεγάλη πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στα ημιτελικά του Eurobasket.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 17.153
- Πόντοι
- 7.745
Ξεκάθαρο γλυψιμο στον φαρμακοτριφτη, και μουτζα στους γαύρους του μαρινακητη γάμησαν οι ελληνικές ομάδες και μάλλον θα αναβληθεί το F4 για του χρόνου...
![]()
Μητσοτάκης: Το video στο Πρωθυπουργικό Γραφείο για το Final 4 και οι ευχές για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την ανάθεση του Final Four 2026 στην Αθήνα και το Telekom Center Athens, συνδυάζοντας το νέο με τη μεγάλη πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στα ημιτελικά του Eurobasket.www.gazzetta.gr
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 250
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 307
- Εμφανίσεις