Νέα

Ποιά θεωρείτε την πιο εμβληματική μοτοσικλέτα από το 1980 και μετά;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια Μότο θεωρείτε ότι αλαξεψτων κόσμο της μηχανής

• Suzuki Hayabusa

Ψήφοι: 4 16,0%
  • Honda cbr fireblade

Ψήφοι: 3 12,0%
  • R1

Ψήφοι: 2 8,0%
  • Kawasaki zx12

Ψήφοι: 4 16,0%
  • Xt 500

Ψήφοι: 3 12,0%
  • Africa twin

Ψήφοι: 7 28,0%
  • Super tenere

Ψήφοι: 2 8,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    25

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.529
Πόντοι
456
Καλώ όλους τους φίλους των δύο τροχών να πάρουν θέση για το ποια μοτοσυκλέτα αλαξε και ταρακούνησε τον κόσμο της μοτοσυκλετας

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.801
Πόντοι
216
Ducati 916. Όνειρο σε 2 τροχούς με παρουσία στο MoMA και πολλάκις παγκόσμια πρωταθλήτρια. Τα υπόλοιπα είναι να έχουμε να λέμε.

Μόνο η Honda NR μπορεί να μπει στην κουβέντα και λίγο πιο πίσω η Bimota TESI με το μπροστινό σύστημα.

• Like
Αντιδράσεις: T.D.7

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
43
Like
46.098
Πόντοι
11.146
...αρχοντα @Σαλονικιος καλησπερα,
καταρχην φτιαξε-γραψε σωστα τον τιτλο του νηματος και της ψηφοφοριας!!! :confused:
Κατα δευτερον, εχεις αφησει απ'εξω ολοκληρη κατηγορια μοτοσυκλετων, τα custom-chopper-cruiser!
Τι φαση δεν γουσταρεις Harley-davidson, Indian, γιαπωνεζικα (πχ. honda shadow 1100 classic, Yamaha Dragstar k Midnight star, Kawasaki Vulcan κτλ-κτλ), οποτε δεν τα θεωρεις αξια λογου και προσοχης?!
:think::think::think:
Με ποιο γνωμονα και κριτηρια κατεληξες στην παραπανω, φτωχη και μη ανταποκρινομενη στην πραγματικοτητα, λιστα?

Τελευταία τροποποίηση:

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.088
Πόντοι
1.056
Ολα ξεκινησαν απο :
Supersport :Honda CBR
Enduro: Honda XR
On-Off :Υamaha XT
Ολες αυτες οι μηχανες γεναρχες-θρυλοι των κατηγοριων τους με τις οποιες η γενια των 40ρηδων και κατι γιναμε φανατικοι των δυο τροχων και τωρα...ζουν μονο στις αναμνησεις μας!!!

• Like
Αντιδράσεις: Odin_

aidiogliftis

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
5.160
Πόντοι
1.056
καταρχην φτιαξε-γραψε σωστα τον τιτλο του νηματος και της ψηφοφοριας!!! :confused:
Κατα δευτερον, εχεις αφησει απ'εξω ολοκληρη κατηγορια μοτοσυκλετων, τα custom-chopper-cruiser!
Τι φαση δεν γουσταρεις Harley-davidson, Indian, γιαπωνεζικα (πχ. honda shadow 1100 classic, Yamaha Dragstar k Midnight star, Kawasaki Vulcan κτλ-κτλ), οποτε δεν τα θεωρεις αξια λογου και προσοχης?!
Με ποιο γνωμονα και κριτηρια κατεληξες στην παραπανω, φτωχη και μη ανταποκρινομενη στην πραγματικοτητα, λιστα?
Απόλυτα σωστή παρατήρηση.
Δηλαδή φερ ειπείν, η Harley με 120 χρόνια ύπαρξης, δεν έχει συνεισφορά στον κόσμο της μοτοσυκλέτας?
Όταν πριν 5-6 χρόνια έβγαλε την Livewire, την πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα παραγωγής, όλοι και πρωτίστως εμείς οι ιδιοκτήτες Harley, την κοροϊδεύαμε.
Τώρα γέμισε ο κόσμος με ηλεκτρικά σκούτερ και μελλοντικά θα έχουν ηλεκτρικά μοντέλα και οι μεγαλύτερες κατηγορίες.
Πολύ μικρή λοιπόν η λίστα με τις 5-6 μοτό...

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
43
Like
46.098
Πόντοι
11.146
Δηλαδή φερ ειπείν, η Harley με 120 χρόνια ύπαρξης, δεν έχει συνεισφορά στον κόσμο της μοτοσυκλέτας?
Όταν πριν 5-6 χρόνια έβγαλε την Livewire, την πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα παραγωγής, όλοι και πρωτίστως εμείς οι ιδιοκτήτες Harley, την κοροϊδεύαμε.
Τώρα γέμισε ο κόσμος με ηλεκτρικά σκούτερ και μελλοντικά θα έχουν ηλεκτρικά μοντέλα και οι μεγαλύτερες κατηγορίες.
...ακομα την κοροϊδευουμε!!! Αυτην και την Pan America προσπαθω να τις σβησω απο την μνημη μου :cheesy::cheesy::cheesy:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.943
Πόντοι
4.696
Ορθότατο

• Like

aidiogliftis

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
5.160
Πόντοι
1.056
...ακομα την κοροϊδευουμε!!! Αυτην και την Pan America προσπαθω να τις σβησω απο την μνημη μου :cheesy::cheesy::cheesy:
Pan America CVO όμως γαμει!
Εντάξει, είναι λίγο σαν στραβοχυμενος ντολμας από μπροστά, αλλά συνηθίζεται.
Τώρα βασικά εσύ την αντιπαθείς γιατί δεν είσαι και το πρώτο μπόι και δεν φτάνουν τα ποδαρια κάτω, αλλά λίγο ότι χαμηλώνει ηλεκτρονικα όταν σταματήσεις, λίγο να κάνεις μια τρύπα στην σέλα να βγαίνει το τρίτο "ποδάρι" κάτω, θα την βρεις την άκρη.
Σοβαρά τώρα, μας ξενίζει επειδή δεν πολύ ταιριάζει στην φιλοσοφία της εταιρείας, αλλά μην ξεχνάμε ότι η ενασχόληση τους με χωμάτινους αγώνες στις ΗΠΑ τραβάει πίσω κάποιες δεκαετίες, άρα υπάρχει πείρα και γνώση, κάτι που φαίνεται και στο μηχανάκι το οποίο άνετα συγκρίνεται με άλλα της premium κατηγορίας των on-off.
Στο event της Κροατίας πάντως προ τριών μηνών, είχαν για test ride καμιά 15ρια στημένα καθαρά για χώμα, δείγμα του πόσο επενδύουν στο μοντέλο.

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.144
Πόντοι
1.336
Από Αγγλία μεριά δεν έχουμε τίποτα?

• Like
Αντιδράσεις: T.D.7

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
43
Like
46.098
Πόντοι
11.146
Pan America CVO όμως γαμει!
Εντάξει, είναι λίγο σαν στραβοχυμενος ντολμας από μπροστά, αλλά συνηθίζεται.
Τώρα βασικά εσύ την αντιπαθείς γιατί δεν είσαι και το πρώτο μπόι και δεν φτάνουν τα ποδαρια κάτω, αλλά λίγο ότι χαμηλώνει ηλεκτρονικα όταν σταματήσεις, λίγο να κάνεις μια τρύπα στην σέλα να βγαίνει το τρίτο "ποδάρι" κάτω, θα την βρεις την άκρη.
Σοβαρά τώρα, μας ξενίζει επειδή δεν πολύ ταιριάζει στην φιλοσοφία της εταιρείας, αλλά μην ξεχνάμε ότι η ενασχόληση τους με χωμάτινους αγώνες στις ΗΠΑ τραβάει πίσω κάποιες δεκαετίες, άρα υπάρχει πείρα και γνώση, κάτι που φαίνεται και στο μηχανάκι το οποίο άνετα συγκρίνεται με άλλα της premium κατηγορίας των on-off.
Στο event της Κροατίας πάντως προ τριών μηνών, είχαν για test ride καμιά 15ρια στημένα καθαρά για χώμα, δείγμα του πόσο επενδύουν στο μοντέλο.
.....τωρα σ'αυτο εχεις ενα δικιο, που να ψαχνω να βρω πεζοδρομιο για να πατησω :cheesy::cheesy::cheesy:
Προφανως οι ενστασεις μου δεν ειναι για την κατασκευη ή την τεχνολογια που κουβαλα αλλα δν μου καθεται καλα στο ματι και μου φαινεται "προδοσια" στην παραδοση ενος αιωνα+
Επισης ως φαν του καστομ, δεν μπορω να την συμπαθησω με τιποτα!!!!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.831
Πόντοι
10.656
βρειτε τον δευτερο :coffee:

1757527062908.png

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
43
Like
46.098
Πόντοι
11.146
Από Αγγλία μεριά δεν έχουμε τίποτα?
...ελα ντε!!!
Σε διαφορες συναντησεις που εχω παει εχω δει κατι Triumph και κατι Royal Enfield (cafe racer τα περισσοτερα) κουκλακια ζωγραφιστα!!!

aidiogliftis

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
5.160
Πόντοι
1.056
Ο γέρος μου πιτσιρικάς είχε φλωρετα, με αυτό έβγαλε το γκομενάκι την μάνα μου!
Μετά το γύρισε στις βεσπες, τώρα έχει μια Px200 του 89, κάποια στιγμή μελλοντικά θα πέσει στα χέρια μου.
Τον Ιούνιο πέτυχα στους Εύζωνες κάποια παιδιά με βεσπες που γυρνούσαν από το πανευρωπαϊκό μίτινγκ, νομίζω στην Σερβία.
Πήγαιναν με καμιά 80 χλμ το πολύ και τους λυπήθηκε η ψυχή μου, αν και είμαι σίγουρος ότι μια χαρά απολάμβαναν το ταξίδι τους, έχει και η χαμηλή ταχύτητα τις χάρες της.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
17.151
Πόντοι
7.745
...ελα ντε!!!
Σε διαφορες συναντησεις που εχω παει εχω δει κατι Triumph και κατι Royal Enfield (cafe racer τα περισσοτερα) κουκλακια ζωγραφιστα!!!
Πανέμορφες οι royal enfield και φτηνές, δεν είναι όμως για πολλα πράγματα, παίρνεις μια και την βάζεις στο σαλόνι

• Like

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
17.151
Πόντοι
7.745
Η Χάρλεϋ καλή, όχι για την κίνηση της Αθήνας, θα πάρουν φωτιά τα πόδια σου

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
43
Like
46.098
Πόντοι
11.146
Ο γέρος μου πιτσιρικάς είχε φλωρετα, με αυτό έβγαλε το γκομενάκι την μάνα μου!
Μετά το γύρισε στις βεσπες, τώρα έχει μια Px200 του 89, κάποια στιγμή μελλοντικά θα πέσει στα χέρια μου.
Τον Ιούνιο πέτυχα στους Εύζωνες κάποια παιδιά με βεσπες που γυρνούσαν από το πανευρωπαϊκό μίτινγκ, νομίζω στην Σερβία.
Πήγαιναν με καμιά 80 χλμ το πολύ και τους λυπήθηκε η ψυχή μου, αν και είμαι σίγουρος ότι μια χαρά απολάμβαναν το ταξίδι τους, έχει και η χαμηλή ταχύτητα τις χάρες της.
....ναι ρε φιλε!!!!! Εμενα ειχε ενα τετοιο :kneel:
2257_rd.jpg

aidiogliftis

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Like
5.160
Πόντοι
1.056
Η Χάρλεϋ καλή, όχι για την κίνηση της Αθήνας, θα πάρουν φωτιά τα πόδια σου
Αθήνα αδερφέ οδηγώ 2-3 φορέας τον χρόνο, από το λιμάνι μέχρι τα εκάστοτε διόδια για να συναντήσω την υπόλοιπη παρέα του ride.
Ούτε για αστείο δεν θα καβαλουσα μηχανάκι εντός του λεκανοπεδίου αν εμενα Αθήνα....

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
43
Like
46.098
Πόντοι
11.146
Πανέμορφες οι royal enfield και φτηνές, δεν είναι όμως για πολλα πράγματα, παίρνεις μια και την βάζεις στο σαλόνι
....ναι δεν ειμαι ιδιαιτερα φαν, απλα ηταν καστομαρισμενες ομορφα!

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom