Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

akrodemonas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
113
Πόντοι
0
545941674_1108461661412741_6301431991400000046_n.jpg

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.115
Πόντοι
496
Το "άθλημα" της μοναχικότητας είναι πολύ ζόρικο. Όσο μεγαλώνεις και πλησιάζεις τα 40 ή και τα ξεπερνάς (όπως εγώ) έχεις ανάγκη για συντροφικότητα. Οι ιερόδουλες σου φαίνονται άθλιες και μια απλή ξεπέτα βιολογική, πρακτικά δεν σου παρέχουν τίποτα. Είναι σαν να πας τουαλέτα, δεν το λες σεξ. Ξεκάθαρα. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό ως "ποσότητα αιτίου" για να το διατυπώσω αδόκιμα, για να μετατραπείς σε "θύμα" του πυρφορισμού. Να γίνεις δηλαδή ένας τύπος που θα αναζητάει γκόμενα και θα γίνεται αλοιφή - καθώς υπάρχει τρελός ανταγωνισμός έξω και όλοι παρέχουν τα πάντα στις γκόμενες.

Και εγώ έχω υπάρξει θύμα - απλά ήμουν πολύ κωλοφαρδος και ένας άγγελος με προστάτευε και ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ σε σχέση καθώς η άλλη (συνήθως χαχα) δεν γούσταρε και ήταν μονόπλευρο από εμένα ή όταν γούσταρε ήταν για πολύ λίγο. Και έτσι "σώθηκα" αν μπορείς να το πεις έτσι αν και μπήκα σε σχέση μια φορά για πολύ λίγο.

Δεν μιλάω για τους κατ' εξακολούθησίν πυρφόρους έτσι; Μιλάω για όσους έχουν μια κοινή λογική σήμερα.
Έτσι είναι, η μοναχικότητα απαιτεί εκπαίδευση, πειθαρχία και πίστη στον εαυτό σου, και χρειάζεται ειλικρίνεια και κάποιους σωστούς φίλους (πιο σπάνιο από καλή γκόμενα ίσως).
Δεν θέλει και πολύ να χάσει την ενσυναίσθηση του κάποιος που είναι ολομόναχος. Ναι, είναι φαινομενικά σκληρή συνθήκη, αλλά τουλάχιστον είναι ξεκάθαρη και ειλικρινής. Και συνήθως η οξυμένη αντίληψη του μοναχικού ανθρώπου, προσφέρει μια άμυνα μεν, αλλά εντείνει και την ενόχληση για ασήμαντα πράγματα.
Έχεις όλη τη σκηνή δική σου με εσένα σκηνοθέτη, πρέπει να προσέχεις τον θίασο που στήνεις.

Προσωπικά ενώ μικρός ψαχνόμουν παντού συνεχώς και χωνόμουν όπου έβρισκα χαραμάδα, στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχε φυτευτεί το αφήγημα πως ΄θα γνωρίσω κάποια που θα περνάμε ωραία μαζί και θα αράξουμε και ίσως κάνουμε οικογένεια' κλπ κλπ.
Και φανταζόμουν τον ρόλο αυτό σε κάποιες γκόμενες που είχα....εν τέλει κατάλαβα πως έβαζα κραγιόν σ ένα γουρούνι και παραμυθιαζόμουν μόνος μου.
-Οχι πως ήταν όλες άχρηστες ή ακατάλληλες, απλά δεν έβγαζε νόημα.
Μεγάλωσα κι άλλο, έζησα διάφορα, αλλά αυτά που είδα γύρω μου κυρίως εξάλειψαν κάθε πρόθεση.
Η ανάγκη της συντροφικότητας επισκιάστηκε από τον κυνισμό, και βρίσκω τρόπους να παραμένω λειτουργικός και μάχιμος, εντός παιχνιδιού. Ο αγοραίος έρωτας όπως είπες, βιολογική ανούσια ξεπέτα!
Αλλά το προτιμώ 1000 φορές από το να πηδάω την ίδια γκόμενα για 6 μήνες πχ.
Χαίρομαι που δεν έχω κανέναν να 'με περιμένει' στο σπίτι, και δεν λαμβάνω μηνύματα με λίστα σουπερμάρκετ...μ αρέσει που πάω όπου γουστάρω με όποιον γουστάρω όποτε μου καπνίσει και το πρωί τις αμολάω δυνατά! Χώρια που δεν μπουκώνουν τα σιφώνια από τις τρίχες.

Άμα κερδίσεις την πίστα της μοναχικότητας όμως, αποκτάς μια άλλη δύναμη που είναι ο 'καλός σου άγγελος'. Αν είσαι καλά με την πάρτη σου κι έχεις μια γεμάτη καθημερινότητα, και βρίσκεις χαρά σε αυτά που κάνεις, δεν σε ταρακουνά τίποτα. Πράττεις ανεξάρτητα χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν, δεν ψαρώνεις εύκολα λόγω πείρας, κι έχεις την πολυτέλεια να τις γράφεις αληθινά στ αρχίδια σου. Κι εκεί είναι που γυρνάει το φύλλο και ξάφνου έχει και επιλογές ο μονόχνωτος. Αρκεί να λειτουργήσεις στρατηγικά.
Δεν είναι για όλους ούτε είναι εύκολο, αλλά έχει την ομορφιά του.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.697
Πόντοι
2.636
Έτσι είναι, η μοναχικότητα απαιτεί εκπαίδευση, πειθαρχία και πίστη στον εαυτό σου, και χρειάζεται ειλικρίνεια και κάποιους σωστούς φίλους (πιο σπάνιο από καλή γκόμενα ίσως).
Δεν θέλει και πολύ να χάσει την ενσυναίσθηση του κάποιος που είναι ολομόναχος. Ναι, είναι φαινομενικά σκληρή συνθήκη, αλλά τουλάχιστον είναι ξεκάθαρη και ειλικρινής. Και συνήθως η οξυμένη αντίληψη του μοναχικού ανθρώπου, προσφέρει μια άμυνα μεν, αλλά εντείνει και την ενόχληση για ασήμαντα πράγματα.
Έχεις όλη τη σκηνή δική σου με εσένα σκηνοθέτη, πρέπει να προσέχεις τον θίασο που στήνεις.

Προσωπικά ενώ μικρός ψαχνόμουν παντού συνεχώς και χωνόμουν όπου έβρισκα χαραμάδα, στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχε φυτευτεί το αφήγημα πως ΄θα γνωρίσω κάποια που θα περνάμε ωραία μαζί και θα αράξουμε και ίσως κάνουμε οικογένεια' κλπ κλπ.
Και φανταζόμουν τον ρόλο αυτό σε κάποιες γκόμενες που είχα....εν τέλει κατάλαβα πως έβαζα κραγιόν σ ένα γουρούνι και παραμυθιαζόμουν μόνος μου.
Μεγάλωσα κι άλλο, έζησα διάφορα, αλλά αυτά που είδα γύρω μου κυρίως εξάλειψαν κάθε πρόθεση.
Η ανάγκη της συντροφικότητας επισκιάστηκε από τον κυνισμό, και βρίσκω τρόπους να παραμένω λειτουργικός και μάχιμος, εντός παιχνιδιού. Ο αγοραίος έρωτας όπως είπες, βιολογική ανούσια ξεπέτα!
Χαίρομαι που δεν έχω κανέναν να 'με περιμένει' στο σπίτι, και δεν λαμβάνω μηνύματα με λίστα σουπερμάρκετ...μ αρέσει που πάω όπου γουστάρω με όποιον γουστάρω όποτε μου καπνίσει και το πρωί τις αμολάω δυνατά! Χώρια που δεν μπουκώνουν τα σιφώνια από τις τρίχες.

Άμα κερδίσεις την πίστα της μοναχικότητας όμως, αποκτάς μια άλλη δύναμη που είναι ο 'καλός σου άγγελος'. Αν είσαι καλά με την πάρτη σου κι έχεις μια γεμάτη καθημερινότητα, και βρίσκεις χαρά σε αυτά που κάνεις, δεν σε ταρακουνά τίποτα. Πράττεις ανεξάρτητα χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν, δεν ψαρώνεις εύκολα λόγω πείρας, κι έχεις την πολυτέλεια να τις γράφεις αληθινά στ αρχίδια σου. Κι εκεί είναι που γυρνάει το φύλλο και ξάφνου έχει και επιλογές ο μονόχνωτος. Αρκεί να λειτουργήσεις στρατηγικά.
Respect για το σχόλιό σου.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.697
Πόντοι
2.636
Εγώ πάντως όπως έχω ξαναπει,θέλω απλά κάποια για να γαμαω σαν άνθρωπος στο κρεβάτι μου και για παρέα σε εξόδους-κοινωνικες εκδηλώσεις-ταξίδια.Αν καλύπτω αυτά,δε μ'ενδιαφέρουν ουτε συγκατοίκηση,ούτε να κοιμομαστε αγκαλιά,ούτε να είμαστε μαζί 24/7
Είναι πιο εύκολο να εκλεγείς βουλευτής παρά να βρεις στα 40 σου μια τέτοια.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.697
Πόντοι
2.636
@ananias

Να ξέρεις φίλε μου δεν είναι πολλοί όσοι τα έχουν καλά με τον εαυτό τους και για αυτό βλέπεις πολλούς να ψάχνουν διάφορες πατερίτσες. Αυτές οι πατερίτσες μπορεί να είναι και τα κύρια αίτια που οδηγούν στον κατάπτυστο πυρφορισμό που μόνο ζημιά κάνει σε όλους μας.

Σε όσους φίλους μου και γνωστούς μου λέω ότι πάω κανονικά μόνος μου διακοπές πχ 8 μέρες χωρίς να ξέρω κανέναν εκεί με κοιτάνε σαν να είμαι εξωγήινος και απορούν "Πώς μπορείς;" ενώ άλλοι με λυπούνται.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.983
Πόντοι
6.056
Να ξέρεις φίλε μου δεν είναι πολλοί όσοι τα έχουν καλά με τον εαυτό τους και για αυτό βλέπεις πολλούς να ψάχνουν διάφορες πατερίτσες. Αυτές οι πατερίτσες μπορεί να είναι και τα κύρια αίτια που οδηγούν στον κατάπτυστο πυρφορισμό που μόνο ζημιά κάνει σε όλους μας.

Σε όσους φίλους μου και γνωστούς μου λέω ότι πάω κανονικά μόνος μου διακοπές πχ 8 μέρες χωρίς να ξέρω κανέναν εκεί με κοιτάνε σαν να είμαι εξωγήινος και απορούν "Πώς μπορείς;" ενώ άλλοι με λυπούνται.

8 μέρες,μόνος,σε ελληνικό μέρος,κι εγώ θα βαριόμουν.Αν στο 8ημερο γυρνάς σε διαφορετικά μέρη,τότε ναι.Αλλά στατικός σε ένα,δεν.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.983
Πόντοι
6.056
Ναι είναι και άλλοι. Τις γυναίκες δεν κατάλαβα ποτέ γιατί κάποιες είναι μόνες τους, μάλλον από επιλογή.

Έχω να ακούσω για γυναίκα 30+ μόνη...δηλαδή ανύπαντρη/χωρίς σχέση...κι εγώ δε θυμάμαι απο πότε.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.468
Πόντοι
6.256
Τυπάρα, φαίνεται δεν έχεις γνώσεις

1)ψυχιατρικής
2)κοινωνιολογίας
3)συμπλεγματικών ατόμων
4)τι σημαίνει οποιαδήποτε εμπλοκή με εμμονικά & βαθύτατα συμπλεγματικά άτομα.

Στις οδοντιατρικές σχολές (και άλλες υγείας) , ένα βασικό μάθημα είναι ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
Οι οποίοι δεν είναι καθόλου σπάνιοι .

Τούτος εδώ , "υποστηρίζει" ότι οποιοδήποτε ακίνητο είναι ελάχιστης αξίας.
Αν δε, είναι παλιότερο της 20ετίας, προς κατεδάφιση .
Είναι ψυχιατρικό και κοινωνιολογικό το θέμα , δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό .
Απλά τον βάζεις στη λίστα αγνόησης.

Μπορεί να σου πει ότι ο Πύργος των Βενσέν στα όρια του παρισιού ή το Γουάντσον Μάνσιον στο μπάκιγχαμσαϊρ , είναι για κατεδάφιση . Εφόσον δεν είναι χτισμένα μετά το 2010.
Το ίδιο και για τον ουρανοξύστη της κράϊσλερ στη νυ. 100 ετών και ρημάδι .

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ .
αυτός που προφασίζεται ότι έχει λίστα αγνόησης ενώ όχι μόνο διαβάζει αλλά και σχολιάζει και καμιά φορά απαντάει κιόλας σε αυτούς που και καλά έχει στη λίστα τι σύμπλεγμα έχει ακριβώς ρε λάκη? η ψυχιατρική τι έχει να πει για κάποιον που παίρνει την εικόνα στο bou τόσο σοβαρά που αναγκάζεται να ''μπλοκάρει'' όσους του πάνε κόντρα? :coffee::coffee::coffee:

Το ξέρω ότι σου χτυπάνε αυτά στο μεδούλι αφού τα σπιτάκια σου είναι αυτά που σε προσδιορίζουν...αλλά εγώ υποστήριξα τα απλά μαθηματικά...εσύ θα έπρεπε να είσαι με το μέρος μου...λέω αυτό που έχεις πει 100 φορές...όποιος έχει κληρονομήσει σπίτια δεν σημαίνει ότι είναι και πλούσιος....

αν συμφωνείς με τον φίλο από πάνω τότε γιατί θεωρείς τον ΕΝΦΙΑ άδικο φόρο???? Αφού αυτός λέει ότι αν έχεις ένα σπίτι με εμπορική αξία 3Μ τότε είσαι πλούσιος κατά 3Μ οπότε και 5-10Κ ΕΝΦΙΑ έχεις να τον πληρώσεις ακόμα και αν ζεις με τον βασικό. Σιγά στην τελική αν δεν έχεις θα πάρεις ένα δανειάκι 500Κ με 10% επιτόκιο...δεν έγινε και τίποτα.

Αφού συμφωνείς γιατί σπας μπάλες για τους φόρους??? αν έχεις ακίνητη περιουσία αξίας 1 μύριο τότε είναι σαν να έχεις 1 μύριο στην τράπεζα. Πλήρωνε.:confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.995
Πόντοι
6.056

Εδώ η κουβέντα ξεφεύγει από τις γκόμενες, τη συμβίωση το γάμο κτλ ... και πάει αλλού.

Η καταπίεση στη ζωή των περισσότερων είναι η μόνιμη σύντροφος και ο γάμος ;
Παπάρια.

Άλλη η αιτία της καταπίεσης.
ΦΤΩΧΕΙΑ - ΩΡΑΡΙΟ - ΑΦΕΝΤΙΚΑ .

Αυτά γαμάνε ζωές, ψυχολογίες και στέλνουν κόσμο στην κόλαση ... με μουρλόχαπα και πολλά άλλα.
Αν δεν ξυπνάς 06.65 για να χτυπήσεις κάρτα 07.30 ....
Αν δεν μπορείς 2-3 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ να πας κάπου επειδή σου κάβλωσε ...
Αν δεν πας διακοπές όποτε γουστάρεις .....

Καμία σύζυγος δεν σε γαμάει τόσο .

Με συζύγους και γάμους ..... αν ξέρει η άλλη ότι έτσι και φύγει .......
το πρώτο βράδυ θα είσαι τζάδικο από 00.00 μέχρι 07.30 ....
μετά θα φορτώσεις στρίπερ ή θα πας για βίζιτες .....
και την επόμενη το μεσημέρι θα τρως κεμπαπ και θα πίνεις μπύρες ...

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ....

το σπίτι σου , στο οποίο μένει είναι πολύ ανώτερο από τα δικά της και το πατρικό της ....
και ξέρει ότι πάει στο πατρικό της .... το αμάξι της για να το βάλει εκεί που παρκάρει ... ο πατέρας της ...
θέλει ... εκπαίδευση .... ή ακόμη χειρότερα ότι θα το παρκάρει έξω και θα της το κάνουν μπουρδέλο ........

Ε ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ .... και ας κάνεις τις κλασικές ανδρικές μαλακίες ........

Με διακριτικότητα πάντα .... και τζέντλεμαν !
Μονογαμικός = ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΑΜΑΣ .

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.957
Πόντοι
456
Εδώ η κουβέντα ξεφεύγει από τις γκόμενες, τη συμβίωση το γάμο κτλ ... και πάει αλλού.

Η καταπίεση στη ζωή των περισσότερων είναι η μόνιμη σύντροφος και ο γάμος ;
Παπάρια.

Άλλη η αιτία της καταπίεσης.
ΦΤΩΧΕΙΑ - ΩΡΑΡΙΟ - ΑΦΕΝΤΙΚΑ .

Αυτά γαμάνε ζωές, ψυχολογίες και στέλνουν κόσμο στην κόλαση ... με μουρλόχαπα και πολλά άλλα.
Αν δεν ξυπνάς 06.65 για να χτυπήσεις κάρτα 07.30 ....
Αν δεν μπορείς 2-3 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ να πας κάπου επειδή σου κάβλωσε ...
Αν δεν πας διακοπές όποτε γουστάρεις .....

Καμία σύζυγος δεν σε γαμάει τόσο .

Με συζύγους και γάμους ..... αν ξέρει η άλλη ότι έτσι και φύγει .......
το πρώτο βράδυ θα είσαι τζάδικο από 00.00 μέχρι 07.30 ....
μετά θα φορτώσεις στρίπερ ή θα πας για βίζιτες .....
και την επόμενη το μεσημέρι θα τρως κεμπαπ και θα πίνεις μπύρες ...

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ....

το σπίτι σου , στο οποίο μένει είναι πολύ ανώτερο από τα δικά της και το πατρικό της ....
και ξέρει ότι πάει στο πατρικό της .... το αμάξι της για να το βάλει εκεί που παρκάρει ... ο πατέρας της ...
θέλει ... εκπαίδευση .... ή ακόμη χειρότερα ότι θα το παρκάρει έξω και θα της το κάνουν μπουρδέλο ........

Ε ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ .... και ας κάνεις τις κλασικές ανδρικές μαλακίες ........

Με διακριτικότητα πάντα .... και τζέντλεμαν !
Μονογαμικός = ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΑΜΑΣ .

Όπως είχα γράψει και σε ένα άλλο νήμα, ξέρω 2 άτομα που δειλά, παραδέχθηκαν την μαλακια τους να παντρευτούν, και οι 2 ήταν μεροκαματιάρηδες των 800 ευρω. Εαν δεν βγάζεις αρκετά λεφτά, η γυναίκα δεν θα σε σέβεται, ούτε θα φοβάται μην χάσει το κελεπούρι, οπότε (μαζί με όλα τα άλλα προβλήματα της καθημερινότητας) θα σου γαμήσει την ψυχολογία.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.983
Πόντοι
6.056
Όπως είχα γράψει και σε ένα άλλο νήμα, ξέρω 2 άτομα που δειλά, παραδέχθηκαν την μαλακια τους να παντρευτούν, και οι 2 ήταν μεροκαματιάρηδες των 800 ευρω. Εαν δεν βγάζεις αρκετά λεφτά, η γυναίκα δεν θα σε σέβεται, ούτε θα φοβάται μην χάσει το κελεπούρι, οπότε (μαζί με όλα τα άλλα προβλήματα της καθημερινότητας) θα σου γαμήσει την ψυχολογία.

Οταν τους παντρεύονταν οι γυναίκες,δεν ξεραν οτι παιρνουν 800 ευρώ;

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.741
Πόντοι
456
Πολυ πραμα και στα σχολια. Απαντησεις κατεβατα, και ενας δε βρεθηκε να του προτεινει τη Λακιο λυση του 00:00-07:30 στριπ, καπακι πατσα και μετα βολτα απο στουντιο :tooth:

https://www.reddit.com/r/greece/comments/1napliq

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
Οταν τους παντρεύονταν οι γυναίκες,δεν ξεραν οτι παιρνουν 800 ευρώ;
Το ξέραν αλλά πολλές φορές κοιτάνε να σε αλλάξουν,αν δουν ότι δεν αλλάζεις εκεί έρχεται η ξενερα και αρχίζει η αντίστροφη μετρηση

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.697
Πόντοι
2.636

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.697
Πόντοι
2.636
8 μέρες,μόνος,σε ελληνικό μέρος,κι εγώ θα βαριόμουν.Αν στο 8ημερο γυρνάς σε διαφορετικά μέρη,τότε ναι.Αλλά στατικός σε ένα,δεν.
Όταν αδερφέ έχεις ανάγκη για ξεκούραση είναι παράδεισος να είσαι μόνος σου. Η ηρεμία δεν περιγράφεται - ειδικά οι διακοπές για εμένα είναι ξεκούραση και όχι περιπέτεια.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: Magi

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.775
Πόντοι
786

μπορεί να πει κάποιος και το αντίστροφο, που ισχύει ομοίως για άντρες - γυναίκες,
ήσουν παράξενος και με τα χρόνια έγινες ακόμη περισσότερο,
ενώ μίκρυνε και η μερίδα των πιθανών υποψηφίων συντρόφων.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.697
Πόντοι
2.636
μπορεί να πει κάποιος και το αντίστροφο, που ισχύει ομοίως για άντρες - γυναίκες,
ήσουν παράξενος και με τα χρόνια έγινες ακόμη περισσότερο,
ενώ μίκρυνε και η μερίδα των πιθανών υποψηφίων συντρόφων.
Νομίζω είναι και το υγιές ή μάλλον καλύτερα το "αναμενόμενο", να αρχίσεις, όταν μεγαλώσεις κάπως, να φιλτράρεις πιο "αυστηρά" τις όποιες γνωριμίες και φιλίες ή ακόμα και τις επαφές. Εγώ σε πάμπολλες των περιπτώσεων ακολουθώ την λογική: "Δεν ασχολούμαι με κάτι αν δεν έχει νόημα ή αν δεν μου δίνει κάποιο οικονομικό όφελος". Έτσι κάπως αυτοπροστατεύεσαι από συναισθηματισμούς και γενικά emotions με την ευρεία έννοια γιατί όταν κυριαρχηθείς από αυτά κλαψ' τα Χαράλαμπε.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.697
Πόντοι
2.636
Το αιώνιο δίλλημα για κάποιον που έχει "ανδρωθεί" μόνος του, για κάποιον που έχει "μάθει" να μιλάει με τον εαυτό του και να έχει άριστη σχέση μαζί του είναι για το αν θα μπει εύκολα στη διαδικασία να "τσαλακωθεί" ή και να κάνει διαρκείς υποχωρήσεις για μια μέτρια σχέση.

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.880
Πόντοι
3.296
Οι νεκροθαφτες του ερωτα ..αυτο ειστε καποιοι εδω μεσα ..

Η ζωη ειναι μικρη και γλυκια ..Ετσι ειναι και ο ερωτας καποιοι θα το ζησουν και καποιοι θα κλασουν απο φοβιες ..

Την καλημερα μου σε οσους δεν μασανε τα αρχιδια τους ..οι υπολιποι σκουπιστε τα δακρια με τον κωλο σας ..ετσι και αλλιως μονο αυτο σας νοιαζει .. :coffee:

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
Το αιώνιο δίλλημα για κάποιον που έχει "ανδρωθεί" μόνος του, για κάποιον που έχει "μάθει" να μιλάει με τον εαυτό του και να έχει άριστη σχέση μαζί του είναι για το αν θα μπει εύκολα στη διαδικασία να "τσαλακωθεί" ή και να κάνει διαρκείς υποχωρήσεις για μια μέτρια σχέση.
Αν εχει ανδρωθει όπως λες δεν είναι καν δίλημμα,δεν θα τσαλακωθει για μια μέτρια σχέση,γενικά οι κωλοπετσομενοι αν και λίγοι πια μόλις δουν ότι δεν τους προσφέρει τίποτα αυτή η μέτρια σχέση φεύγουν δεν κάθονται,τώρα οι λούζερς οι φοβικοι κλπ προτιμούν να κρατάνε αυτή τη μέτρια σχέση για κοινωνικούς λόγους μην πω ότι αναζητανε μια μέτρια προς κακή σχέση μόνο και μόνο για κοινωνικούς λογους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom