Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 902 28,9%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 177 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 543 17,4%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 342 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 336 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 105 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 614 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 102 3,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.121

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.264
Πόντοι
2.636
Εσυ και πολλοι αλλοι, εχω στον κυκλο μου πολλους γνωστους 40+ στην ιδια φαση
Ναι είναι και άλλοι. Τις γυναίκες δεν κατάλαβα ποτέ γιατί κάποιες είναι μόνες τους, μάλλον από επιλογή.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.780
Πόντοι
456
Ναι είναι και άλλοι. Τις γυναίκες δεν κατάλαβα ποτέ γιατί κάποιες είναι μόνες τους, μάλλον από επιλογή.

Καποιοι ανθρωποι δεν ειναι φτιαγμενοι για συγκατοικηση, κλπ αυτο ειναι το βασικοτερο. Τους αρεσει να ειναι μονοι. Επρεπε και εδω μεγαλη μεριδα του πληθυσμου (γυναικων) να τεκνοποιει εκτος γαμου. Εχουν αλλαξει οι εποχες. Δες το χαρτη που ανεβασα πριν μερες. 13% Ελλαδα, 60%+ η Γαλλια παιδια που γεννιουνται εκτος γαμου.

Να εβρισκες μια σε παρομοια φαση, 35+ να τα συμφωνουσατε, να φερνατε ενα παιδακι στον κοσμο και ας μη μενατε και οι 3 στην ιδια στεγη. Δεν ειναι απαραιτητο. Τεραστιος αριθμος ανθρωπων σε ολη την Ιστορια εχει μεγαλωσει χωρις τον ενα γονιο (διαζευγμενοι, ορφανα παιδια, παλιοτερα αντρες σε πολεμους, μεταναστες, κλπ), εξωτερικο ειναι τιγκα στς μονογονεικες οικογενειες

Σκεψου μονο τον Αινσταιν που ειχε και ποσα παιδια, και ειχε βαλει ορους στη γυναικα του για την μεταξυ τους συγκατοικηση. Απλα καποιοι ανθρωποι δεν ειναι η δε γουσταρουν το μοντελο του φουλ ταιμ οικογενεια. Τεραστιος αριθμος διαζυγιων υπαγεται σε αυτην την κατηγορια και η αιτια χωρισμου ηταν απλα μια αφορμη. Ο βασικος λογος ηταν αυτος. Αλλοι πηγαινουν και νοσοκομειο απο ξυλο απ τη γυναικα τους, φαντασου για τι καταστασεις μιλαμε. Μεινετε χωρια και αστο να παει στο διαολο, τι το βασανιζετε;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.075
Πόντοι
6.256
Τυπε το χρημα ειναι σαν την ενεργεια, αλλαζει μορφες αλλα δε χανεται.
Μπούρδες....το χρήμα είναι συνάλλαγμα....ακόμα και ο χρυσός μπορεί να χάσει την αξία του. Ένα σπίτι που σήμερα κάνει 1Μ το 2010 μπορεί να έκανε 650.000.

Αν αφήσεις τα 3Μ στην τράπεζα με τον πληθωρισμό θα χάσουν αξία....το 2010 με 1000 ευρώ ζούσε κάποιος ανθρώπινα σήμερα με 1000 ευρώ δεν ζεις ούτε σαν ζητιάνος. Ότι νάνε λες.
Ειναι σα να λες σε καποιον που εχει 2 μπετονια βενζινη οτι δε μπορει να ζεσταθει, επειδη η βενζινη δεν ειναι ζεστη.
Τα πάντα είναι θέμα προοπτικής....αν το μπιτόνι το έχεις στην ανταρκτική ενώ σε τρώει το κρύο....ο αναπτήρας θα αξίζει 300 χιλιάδες για να ζεσταθείς...αν το μπιτόνι το έχεις στην Αθήνα....ο αναπτήρας θα κοστίζει 30 λεπτά. Κατάλαβες τώρα????

Ειναι σα να λες πως η κοπελια με το 3Μ ακινητο ειναι φτωχοτερη απο καποια αλλη που εχει 1Μ ολο σε μετρητο σε θυριδ
Πόσο δυσνόητο είναι? Για κάποια τύπησα που εν έχει άλλο εισόδημα εκτός από τον μισθό της δεν λέει τίποτα να κάθεται να παίρνει αξία ένα σπίτι με εμπορική 3Μ...δεν θα της αλλάξει την ζωή...αν το πουλήσει και πάρει 3Μ θα της αλλάξουν την ζωή όμως.

Αν η τύπησα είχε εισόδημα άλλα 100Κ το χρόνο και έπαιρνε και το σπιτάκι τότε ναι...θα το κρατούσε....το χρήμα έχει άλλη αξία στο πορτοφόλί του πλούσιου και άλλη στου φτωχού.

Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.780
Πόντοι
456
Σκεψου μονο τον Αινσταιν που ειχε και ποσα παιδια, και ειχε βαλει ορους στη γυναικα του για την μεταξυ τους συγκατοικηση.

1757347797859.png

Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.780
Πόντοι
456
Μπούρδες....το χρήμα είναι συνάλλαγμα....ακόμα και ο χρυσός μπορεί να χάσει την αξία του. Ένα σπίτι που σήμερα κάνει 1Μ το 2010 μπορεί να έκανε 650.000.

Αν αφήσεις τα 3Μ στην τράπεζα με τον πληθωρισμό θα χάσουν αξία....το 2010 με 1000 ευρώ ζούσε κάποιος ανθρώπινα σήμερα με 1000 ευρώ δεν ζεις ούτε σαν ζητιάνος. Ότι νάνε λες.

Τα πάντα είναι θέμα προοπτικής....αν το μπιτόνι το έχεις στην ανταρκτική ενώ σε τρώει το κρύο....ο αναπτήρας θα αξίζει 300 χιλιάδες για να ζεσταθείς...αν το μπιτόνι το έχεις στην Αθήνα....ο αναπτήρας θα κοστίζει 30 λεπτά. Κατάλαβες τώρα????

Πόσο δυσνόητο είναι? Για κάποια τύπησα που εν έχει άλλο εισόδημα εκτός από τον μισθό της δεν λέει τίποτα να κάθεται να παίρνει αξία ένα σπίτι με εμπορική 3Μ...δεν θα της αλλάξει την ζωή...αν το πουλήσει και πάρει 3Μ θα της αλλάξουν την ζωή όμως.

Αν η τύπησα είχε εισόδημα άλλα 100Κ το χρόνο και έπαιρνε και το σπιτάκι τότε ναι...θα το κρατούσε....το χρήμα έχει άλλη αξία στο πορτοφόλί του πλούσιου και άλλη στου φτωχού.

Ας κανουμε μια δημοσκοπηση να αποφασισουν τα μελη, με το ερωτημα "Σου αλλαζει τη ζωη η αποκτηση ενος σπιτιου 3Μ αν δεν εχεις ρευστοτητα;"

Αμα παρεις πανω απο 0.01% των ψηφων, θα φαω το καπελο μου

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.075
Πόντοι
6.256
Ας κανουμε μια δημοσκοπηση να αποφασισουν τα μελη, με το ερωτημα "Σου αλλαζει τη ζωη η αποκτηση ενος σπιτιου 3Μ αν δεν εχεις ρευστοτητα;"

Αμα παρεις πανω απο 0.01% των ψηφων, θα φαω το καπελο μου
αν προσθέσεις στο τέλος και το ''αν δεν το πουλήσεις/μισθώσεις'' είμαι μέσα

αλλιώς δεν έχεις καταλάβει τι συζητάμε

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.075
Πόντοι
6.256
Απο εδω ξεκινησε η συζητηση:

1757349021156.png
Δεν καταλαβαίνεις γιατί αλήθεια? μήπως είσαι λίγο τρολιάς?

αν εσύ βγάζεις 15 χιλιάδες το χρόνο και σου χαρίσουν ένα σπίτι αξίας 3 εκατομμυρίων νομίζεις ότι μπορείς να το συντηρήσεις με τον μισθό σου?

Δεν καταλαβαίνεις γιατί αν δεν το αξιοποιήσεις με κάποιο τρόπο θα συνεχίζεις να ζεις σαν φτωχός? στα χαρτιά θα έχεις άσσετς 3Μ και στην πραγματικότητα θα ζεις με λιγότερα από πριν.

Τόσο παράξενα είναι αυτά που λέω?

Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.780
Πόντοι
456
Δεν καταλαβαίνεις γιατί αλήθεια? μήπως είσαι λίγο τρολιάς?

αν εσύ βγάζεις 15 χιλιάδες το χρόνο και σου χαρίσουν ένα σπίτι αξίας 3 εκατομμυρίων νομίζεις ότι μπορείς να το συντηρήσεις με τον μισθό σου?

Δεν καταλαβαίνεις γιατί αν δεν το αξιοποιήσεις με κάποιο τρόπο θα συνεχίζεις να ζεις σαν φτωχός? στα χαρτιά θα έχεις άσσετς 3Μ και στην πραγματικότητα θα ζεις με λιγότερα από πριν.

Τόσο παράξενα είναι αυτά που λέω?

Ειναι παραξενα, γιατι προσπαθεις να παρουσιασεις μια κατασταση διαφορετικα απο οτι ειναι, με βαση το πως θα συμπεριφερθει καποιος οντας στην κατασταση αυτη. Ειναι σα να λες πως αμα παει και τα παιξει ολα 5 φορες συνεχομενα στο μαυρο στη ρουλετα, τοτε ειναι φτωχος γιατι θα τα χασει.

Καποιος με 3Μ σπιτι ειναι πλουσιος ακομα και με μηδενικη ρευστοτητα, ακομα και αν ειναι αστεγος, ρακενδυτος, τρωει απο συσσιτια και το σπιτι στεκει αδειο και εχει γεμισει αραχνες

Το Ε9 του θα εχει μια γραμμη που εχει αξια 3Μ, αυτο ειναι το μονο που μετραει

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.075
Πόντοι
6.256
Ειναι παραξενα, γιατι προσπαθεις να παρουσιασεις μια κατασταση διαφορετικα απο οτι ειναι, με βαση το πως θα συμπεριφερθει καποιος οντας στην κατασταση αυτη. Ειναι σα να λες πως αμα παει και τα παιξει ολα 5 φορες συνεχομενα στο μαυρο στη ρουλετα, τοτε ειναι φτωχος γιατι θα τα χασει.

Καποιος με 3Μ σπιτι ειναι πλουσιος ακομα και με μηδενικη ρευστοτητα, ακομα και αν ειναι αστεγος, ρακενδυτος, τρωει απο συσσιτια και το σπιτι στεκει αδειο και εχει γεμισει αραχνες

θα πάω αύριο με το Ε9 μου να αγοράσω μια 911gt3

θα μου την δώσουν λες?

M40

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
23.238
Πόντοι
4.656

Τα 3Μ ειναι θεωρητικη αξια , πραγματικη αξια θα ειναι οταν υπαρχουν ενδιαφερομενοι να το αγορασουν σε αυτη τη τιμη.

Πλουσιος θα ειναι οταν θα τα εχει στη τραπεζα/τσεπη, οχι οταν θα πρεπει με ετησιο εισοδημα 30.000 να συντηρει ενα τετοιο σπιτι

Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.780
Πόντοι
456
Τα 3Μ ειναι θεωρητικη αξια , πραγματικη αξια θα ειναι οταν υπαρχουν ενδιαφερομενοι να το αγορασουν σε αυτη τη τιμη.

Οταν λεμε 3Μ, αυτη ειναι η εμπορικη αξια, δηλαδη θα βρεθει αγοραστης σε ευλογο χρονικο διαστημα να το αγορασει

Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.780
Πόντοι
456
θα πάω αύριο με το Ε9 μου να αγοράσω μια 911gt3

θα μου την δώσουν λες?

Διυλιζεις τον κονοπα για να βρεις "δυσκολες καταστασεις που καποιος με ασετς 3Μ μη ευκολα ρευστοποιησιμα μπορει να βρεθει"

Οτι και αν γινει στο ενδιαμεσο, ενα ασετ των 3Μ παντα θα μιλησει στο τελος και θα γινουν τα πραγματα ομορφα και στρωτα οπως επιθυμει ο κατοχος τους. Αυτη ειναι η δυναμη του χρηματος.

Αμα επιμενεις, θα αρχισω κι εγω να σου λεω τι μπορει να εξαγορασει/υποσχεθει καποιος με 3Μ (συμπεριλαμβανομενης της Ντεμι Μουρ στην Ανηθικη Προταση)

Για καθε εμποδιο ρευστοτητας που αναφερεις, θα σου παραθετω 100πλασιες ευκαιριες αξιοποιησης

Ξεκινωντας απο τους τεμεναδες 100.000 επαγγελματιων (τραπεζιτες, μεσιτες, κλπ) μπροστα σε πελατες με 3Μ ασσετς

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.075
Πόντοι
6.256
Διυλιζεις τον κονοπα για να βρεις "δυσκολες καταστασεις που καποιος με ασετς 3Μ μη ευκολα ρευστοποιησιμα μπορει να βρεθει"

Οτι και αν γινει στο ενδιαμεσο, ενα ασετ των 3Μ παντα θα μιλησει στο τελος και θα γινουν τα πραγματα ομορφα και στρωτα οπως επιθυμει ο κατοχος τους. Αυτη ειναι η δυναμη του χρηματος.

Αμα επιμενεις, θα αρχισω κι εγω να σου λεω τι μπορει να εξαγορασει/υποσχεθει καποιος με 3Μ (συμπεριλαμβανομενης της Ντεμι Μουρ στην Ανηθικη Προταση)

Για καθε εμποδιο ρευστοτητας που αναφερεις, θα σου παραθετω 100πλασιες ευκαιριες αξιοποιησης

Ξεκινωντας απο τους τεμεναδες 100.000 επαγγελματιων (τραπεζιτες, μεσιτες, κλπ) μπροστα σε πελατες με 3Μ ασσετς
είπαμε να φτιάξει την οικονομική του κατάσταση κάποιος τύπε όχι να γίνει Κοσκωτάς.

αν θες κράτα το και για τα εγγόνια σου...σημασία έχει πως περνάς αυτή τη ζωή...αν την περάσεις σαν φτωχός....

ξέρεις πόσους κακόμοιρους ξέρω που περίμεναν μέχρι τα 50 γλύφωντας κώλους (σχεδόν κυριολεκτικά) για να κληρονομήσουν κάτι σπιτάκια και κάτι λεφτάκια???

η ρευστότητα είναι το Α και το Ω...ούτε ο Έλον Μασκ δεν μπορεί να κινηθεί χωρίς ρευστότητα...

το άχτι σου είναι οι τεμενάδες? οι μεσίτες θέλουν να πουλήσεις το ακίνητο και ο τραπεζίτες θέλουν να σε βάλουν να πάρεις δάνειο. Πάλι τα ίδια θα λέμε ότι με κλανιές δε βάφεις αυγά???

eimaiogiatros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2017
Κριτικές
7
Like
743
Πόντοι
301
Τι εγινε μουτρα, 10.000 σελιδες ποστ δεν φτανουν και ειπατε να αναπτυξετε το θεμα και στα οικονομικα;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.528
Πόντοι
6.256
Τωρα αν θελετε με το ζορι να βγαλετε καποιον με €3.000.000 ακινητο φτωχο , τι να πω
Τυπάρα, φαίνεται δεν έχεις γνώσεις

1)ψυχιατρικής
2)κοινωνιολογίας
3)συμπλεγματικών ατόμων
4)τι σημαίνει οποιαδήποτε εμπλοκή με εμμονικά & βαθύτατα συμπλεγματικά άτομα.

Στις οδοντιατρικές σχολές (και άλλες υγείας) , ένα βασικό μάθημα είναι ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
Οι οποίοι δεν είναι καθόλου σπάνιοι .

Τούτος εδώ , "υποστηρίζει" ότι οποιοδήποτε ακίνητο είναι ελάχιστης αξίας.
Αν δε, είναι παλιότερο της 20ετίας, προς κατεδάφιση .
Είναι ψυχιατρικό και κοινωνιολογικό το θέμα , δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό .
Απλά τον βάζεις στη λίστα αγνόησης.

Μπορεί να σου πει ότι ο Πύργος των Βενσέν στα όρια του παρισιού ή το Γουάντσον Μάνσιον στο μπάκιγχαμσαϊρ , είναι για κατεδάφιση . Εφόσον δεν είναι χτισμένα μετά το 2010.
Το ίδιο και για τον ουρανοξύστη της κράϊσλερ στη νυ. 100 ετών και ρημάδι .

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ .

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.528
Πόντοι
6.256
Όσο μεγαλώνεις και πλησιάζεις τα 40 ή και τα ξεπερνάς (όπως εγώ) έχεις ανάγκη για συντροφικότητα. Οι ιερόδουλες σου φαίνονται άθλιες και μια απλή ξεπέτα βιολογική, πρακτικά δεν σου παρέχουν τίποτα. Είναι σαν να πας τουαλέτα, δεν το λες σεξ. Ξεκάθαρα.
Αν λες για μετάξι ή φυλής ... ή στούντιο .

Ένας 40ρης που παίρνει 3-4 καλές βίζιτες τη βδομάδα, δεν είναι κομπλέ λες ;
Και υπάρχουν και άλλοι που παίρνουν σχεδόν κάθε μέρα μία.
Έχουν πρόβλημα λες αυτοί ;

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.975
Πόντοι
6.056
Το "άθλημα" της μοναχικότητας είναι πολύ ζόρικο. Όσο μεγαλώνεις και πλησιάζεις τα 40 ή και τα ξεπερνάς (όπως εγώ) έχεις ανάγκη για συντροφικότητα.

Εγώ πάντως όπως έχω ξαναπει,θέλω απλά κάποια για να γαμαω σαν άνθρωπος στο κρεβάτι μου και για παρέα σε εξόδους-κοινωνικες εκδηλώσεις-ταξίδια.Αν καλύπτω αυτά,δε μ'ενδιαφέρουν ουτε συγκατοίκηση,ούτε να κοιμομαστε αγκαλιά,ούτε να είμαστε μαζί 24/7

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.775
Πόντοι
216
Κοίτα να δεις αυτό είναι παγίδα
Παντρεμένος και να μη γαμαέι όχι επειδή δεν θέλει αυτός αλλά η γυναίκα,είναι κατάντια.
Κανονικά αυτό έπρεπε να ήταν αιτία χωρισμού η ακόμα και κέρατου
Τι πάει να πει δεν θέλει η γυναίκα?ο άντρας έχει καβλα, να μαλακιζεται να εκτονωθεί είναι κατάντια πρέπει η γυναίκα να του κάθεται χωρις μα και μου
Αυτοί που κάθονται με τη γυναίκα και πηδανε μια φορά στο 6μηνο πρέπει να φύγουν η να το πουν να το ξέρει θα πάω με άλλη και σε μπουρδελο
Λογος διαζυγιου σηγουρα πρεπει να ειανι. Απο την αλλη τι να το κανω, αν μου κατσει χωρις να στμετεχει?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.468
Πόντοι
736
Το ιδανικο σημερα ειναι να ξεκινησει ενας νεος μια σχεση νωρις (ιδανικα πριν τα 20) και να ζυμωθει το ζευγαρι μαζι, στην πορεια του χρονου μεσα στη δυσκολη ελληνικη οικονομια με τα τοσα εμποδια.

Αμα φτασεις 40+ για τις μικρες εισαι πολυ μεγαλος ενω οι μεγαλυτερες εχουν ζυμωθει διαφορετικα, και δυσκολο να ταιριαξουν τα χνωτα σας, ασε που οι καλες εχουν ηδη καβατζωθει πριν τα 30 η και τα 25, με ταχυτητα που απορροφουνται τα νεα iphones.
Η απόλυτη καταστροφή.
Το έχω δει δυο φορές το έργο να συμβαίνει. Και στις δύο περιπτώσεις, μουροχαύλιασαν παρέα ώσπου η γυναίκα έπαθε παροξυσμό σκεπτομενη πως 'έχασε τη ζωή της' βλέποντας φίλες κι άσχετες στα σόσιαλ να παρτάρουν σε κάθε γωνιά του κόσμου.
Άλλαξαν οι εποχές είπαμε, τώρα υπάρχουν τα σόσιαλ!
Τις βλέπει όλες να χαίρονται τα καλύτερα τους χρόνια των ντουζενιών τους με γκόμενους, εξόδους -κάποιες θα πιαστούν και καλά (ή έτσι θα το πουλήσουν κλασικά) κλπ. κλπ. Κι αυτή με τον ζαχαρούλη της στον καναπέ να βλέπουν σειρούλες στο νέτφλιξ....
Συγνώμη, αλλά λογικό είναι κάπου να απασφαλίσει η άλλη και να της γυρίσει το μάτι ανάποδα.......

Όσο για τον άνδρα.....που την έβγαλε με την ίδια γκόμενα από τα 20 του....καλύτερα νεκρός παιδιά!
Όπως κι η γυναίκα, έτσι κι αυτός πέταξε ευκαιρίες να ζήσει πράγματα κλπ. Κι όταν τον αφήσει η γκόμενα αυτή, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, και θα μείνει άπειρος, άμπαλος κι άοπλος σ ένα χαράκωμα στη μάχη της απόγνωσης.......Σαν τη σκηνή με την απόβαση στη Νορμανδία από τον στρατιώτη Ράιαν, έχει φαγωθεί λάχανο για πλάκα.

Και να το πάμε παραπέρα, ξέρω αρκετές κοπέλες που πέρασαν τα νιάτα τους σε μακρόχρονες σχέσεις οι οποίες διαλύθηκαν (είτε απο αυτές είτε από τους άνδρες).
Παρά την πληθώρα των επιλογών που έχουν στα πόδια τους, κάποιες δεν καταφέρνουν να ξεπεράσουν και να σταθούν στα πόδια τους. Αν τις έχει αφήσει ο άνδρας και πληγωθούν, πολλές δεν εμπιστεύονται και δεν ανοίγονται σε κανέναν μετά. Χώρια που κακιώνουν κιόλας!
Από το ζευγάρι που ταν από τα 20 μαζί, ένας μόνο θα σωθεί είς βάρος του άλλου.

Οι 'καβατζωμένες καλές' είναι οι πεταμένες του αύριο κι αλίμονο σ όποιον βρεθεί στο διάβα τους!
Κι ας φροντίσουμε πρωτίστως να μην γίνουμε εμείς οι 'πεταμένοι' γιατί δε θα χουμε καν διάβα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom